Procedure trappen: 3 belangrijke punten

Procedure trappen: 3 belangrijke punten

12 October 2017Bepaal de kwaliteit en andere kenmerken van de brandtrap is mogelijk met speciale testOm te bepalen van de kwaliteit en andere kenmerken van de brandtrap is mogelijk door middel van speciale ispytaniyDoma en productie ervoor om regelmatig brandtrappen, nood structuren en hekken dak dakwerk. Brandweerlieden en andere trappen, die in het huis moet u periodiek testen voor de naleving van alle technische normen. Zelfs de kleinste fout kan interfereren met de redding en evacuatie van mensen.


Speciale instructies voor de test ladders

Volgens de eisen van GOST moeten alle Laderwagens structurele stevig met elkaar verbonden, en de inrichting is aangesloten op de wand en het dak. Scheuren in de wand en de metalen pauzes zijn niet toegestaan. Alle ontwerpen moeten worden gecontroleerd om de duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen door het toepassen van een test stam. Alle elementen worden geschilderd, mag geen scherpe hoeken gevaarlijk, verschillende uitsteeksels, weerhaken, roest en de schaal te hebben.

Bij de levering van de faciliteit en om de paar jaar moet worden uitgevoerd, het ontwerp test voor de sterkte en stabiliteit. Ook een keer per jaar, is de structurele integriteit inspectie en het resultaat getekend.

Alvorens over te gaan op de proef ladder Lees eerst de instructiesAlvorens over te gaan op de proef ladder Lees eerst de instructies

Veiligheid van alle werkzaamheden in de lucht met behulp van een trap of ladder moet strikt worden verstrekt als het even welk ontwerp fout ernstige gevolgen zou kunnen hebben.

Er is een speciale instructie controleert vergelijkbare structuren precies waar aangegeven:


 • Kenmerken van de inspectie;
 • termijnen;
 • De volgorde van het testen.

Guide helpt bij het bepalen van de minimale en maximale tijd tussen het uitvoeren van de opzet van de test en test het. De frequentie van de controles hangt af van de omvang van het gebruik van het ontwerp. Instructies voor het controleren van de trap duidelijk het verschil tussen testen en verificatie. Het controleren van middelen door een visuele inspectie en de evaluatie van de structuur. Als de tests worden uitgevoerd, wordt de gehele structuur blootgesteld aan toenemende of constante belasting.

Er zijn specifieke voorschriften, die alle regels en kenmerken van de inspectie en het testen van de ladders en andere structuren nader uitgewerkt. Een monster van de normatieve document of de instructies kunnen worden gezien in de onderneming die in de keuring.

Belangrijk! Indien na de volgende controle ladder structuur van de commissie bleef enige twijfel bestaat over de sterkte en stabiliteit, dan opnieuw grondiger gecontroleerd kunnen worden toegewezen.

Wat is de procedure voor het testen van ladders

Alle ladders en trappen worden getest onmiddellijk na de bereiding en periodiek tijdens gebruik.Voor elk type trap heeft zijn eigen frequentie van de controlesVoor elk type trap heeft zijn eigen frequentie van de controles

De frequentie van controle op elke structuur is gescheiden en is:

 • metalen trap - 1 keer per jaar;
 • Houten trap - 1 om de zes maanden;
 • Touwladders - één om de zes maanden.

Industriële metalen of houten ladder is stevig gevestigd en leunen tegen een wand of horizontaal oppervlak. Tests bedoel een feit dat de trap en de pees hangende lasten. De duur van elke proef is ongeveer 2 minuten. Na trekt de belasting op de trappen en bowstrings mag geen schade. Wanneer de test is voltooid, wordt opgesteld van alle vereiste controles worden getrokken, kan waarvan de resultaten worden gedefinieerd als een solide en betrouwbare design.

Touw en opknoping metalen ladders worden geïnspecteerd en getest in de bedrijfsstand. De ladder wordt gesuspendeerd in een verticale positie en bevestigd aan twee grijpers algemene constructie. Vervolgens wordt de belasting naar beneden treden bevestigd. Als het onmogelijk is om de ladder proef in verticale bedrijfsstand te houden, kan worden getest in een horizontale positie op de spanning, al die tijd bewaken van de belasting.

Nadat u de test hebt uitgevoerd, verricht een registratie van het logboek en het bekijken van apparaten.

De voornaamste testmethode die trappen

Er is een speciale methode voor het testen voor de sterkte en de veiligheid van outdoor brand en de bouw van de trap, die strikt moet worden nageleefd. Heel vaak in de media vindt u informatie over wat er trap het ontwerp van de lading niet kan weerstaan ​​vinden, zodat de tests moet rekening houden met alle de fundamentele eisen, regels en handelen in overeenstemming met de regelgeving.

Met het oog op de brandtrap naar behoren en correct te controleren, moet je professionele hulp te zoekenMet het oog op de brandtrap naar behoren en correct te controleren, moet je professionele hulp te zoeken

Afhankelijk van het specifieke doel van het gebouw, kan brandtrappen zijn:


 • normaal;
 • schroef;
 • Marcheren.

Om de test uit te voeren kan alleen dat bedrijf, dat een speciale vergunning voor deze werkzaamheden heeft zijn. Voordat u controleert of de bestelling wordt gemaakt, evenals de contracten worden ondertekend. Na de registratie, een bedrijf dat alle vereiste controles en onderzoeken van ladders houdt is om speciale apparatuur aan te schaffen voor het meten van de belastingen. Deze inrichting kan gemotoriseerd zijn of pompcilinder.

Dat het bedrijf vrij te kunnen deelnemen aan het testen van de sterkte en de betrouwbaarheid van de trap design, is het noodzakelijk om periodiek de certificering van specialisten professionaliteit uit te voeren. De tests moeten worden uitgevoerd bij daglicht, in een vrij goede zichtbaarheid en lage windsnelheden.

Hoe de act van de trap-test maken

Volgens de nieuwe regels ladders inspectie moet regelmatig worden uitgevoerd.

De resultaten van de brandtrap verificatie, in de regel worden vastgelegd in een speciaal geprepareerde ActDe resultaten van de brandtrap verificatie, in de regel worden vastgelegd in een speciaal geprepareerde Act


In het bijzonder:

 • Voor de inbedrijfstelling;
 • Met tussenpozen om de zes maanden of één keer per jaar;
 • Na een grote revisie.

Als de scan is voltooid, opgesteld en ondertekend door een bijzondere wet. U kunt in de uiteindelijke vorm van de audit te vullen, of een nieuw document opgesteld. Door de vorm van de handeling zijn er geen strenge eisen, maar moet de samenstelling van de Commissie te specificeren met de positie, achternaam, initialen. De wet moet een volledige beschrijving van al dit werk, de aan- of afwezigheid van inventarisnummers, deze claims om de stabiliteit van de producten, als ze beschikbaar zijn. Als het gedetecteerde fouten en afwijkingen tijdens een inspectie moeten deze worden gespecificeerd.

Bovendien worden de resultaten van de controles in een speciaal register, hetgeen leidt en vult belast met de controle gezicht. Zorg ervoor dat u een merkteken op de datum van de volgende proef gesteld.

Er is een speciale stand, die het testen van ladders, riemen, klauwen en vele andere apparaten en gereedschappen helpt. Naast het feit dat de test is uitgevoerd trappen, moet u de installatie van de bossen te inspecteren om te kunnen bepalen hoeveel ze zijn duurzaam en kan weerstaan ​​of geleverd door het ontwerp van de belasting.

Hoe worden de elektrische testen van ladders

Alle werken worden uitgevoerd op hoogte uit te voeren, moet worden voldaan aan de veiligheid, dat is de reden waarom je nodig hebt om periodiek testen van ladders uit te voeren, omdat dit zal helpen zorgen voor de betrouwbaarheid van het ontwerp. Het ontwerpen was betrouwbaar, is het noodzakelijk om uit te voeren, niet alleen test haar kracht, maar ook andere elektrische testen.

Niet minder populair vandaag de dag zijn de trap en elektrische testenNiet minder populair vandaag de dag zijn de trap en elektrische testen

De meest voorkomende vormen van ladder zijn:

 • opgeschort;
 • podkatnye;
 • ladders;
 • Stilstaat.

Daarnaast zijn er speciale brandtrappen plakken. Elk type van de trap noodzakelijkerwijs periodieke mechanische en isolatie test, omdat dit zal bepalen hoe veilig en duurzaam ontwerp zal zijn. Bij het uitvoeren van elektrische testspanning wordt aangelegd is dezelfde als universele elektrische veiligheidsinrichtingen. Een spanning wordt toegepast op alle tekenreeks of alleen de andere plaats.

trap-test (video)

Nadat alle benodigde tests worden samengesteld acts inspecties uitgevoerd in overeenstemming met de bestaande voorschriften. trappen test wordt uitgevoerd op een verplichte basis, omdat dit bepaalt hoe robuuste en betrouwbare constructie is voltooid.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 + = 91

map