Procedure ladders 2 regels

Procedure ladders 2 regels

12 October 2017Controleer de kwaliteit van de trap kan worden met behulp van speciale testsControleer de kwaliteit van de trap kan worden met behulp van speciale tests Alle tijdelijke ladder-type ladders moet regelmatig worden getest om te bevestigen of te weerleggen hun geschiktheid. Het belangrijkste doel van het testen van ladders, zoals ladders, is de veiligheid, want als dit niet gebeurt, kan de ladder niet op een ongelegen moment.


Algemene beschrijving van de test ladders

In gebruik ladders ladders permanent vallen belasting op het podium, op de bewegende delen, die vroeg of laat leiden tot metaalmoeheid, ontstaan ​​van scheuren en constructief falen.

Experts raden ten minste een keer het controleren van de ladder aan de kracht van een jaarExperts raden ten minste een keer het controleren van de ladder aan de kracht van een jaar

namelijk:

 • Als de ladder of laddertje gemaakt van aluminium, moet worden gecontroleerd een keer per jaar op de kracht, en als de houten trap, wordt het getest op sterkte twee keer per jaar;
 • Getest trappen en ladder telkens na een reparatie, waaronder de hoofdstad, maar als, zelfs na reparatie door de houten ladders ladders scheuren ontstaan, kloven, of het gebruik van dergelijke ladders zijn niet toegestaan;
 • Aluminium ladders, als er een vervorming, deuken, spel, enz bewerking is niet toegestaan.

Ervaring als monster voor weerstand wanneer een ladder gemonteerd op een vlakke ondergrond is het goed onstabiele werking na de proef niet is toegestaan. Als ladders, moet verticaal staan ​​en geen enkele rol.


Tests ladders in 2017

Volgens het bericht van veilige werking regels van de trap in 2017, ze moeten periodiek worden gecontroleerd. Volgens de regels van de arbeid bescherming die door de periodieke keuring van de trap met het oog op de veiligheid van mensen te waarborgen.

Controleer ladders moeten zowel visuele inspectie op te nemen en te testen de verschillende belastingenControleer ladders moeten zowel visuele inspectie op te nemen en te testen de verschillende belastingen

Volgens deze memo, moeten trappen en ladders van een test op regelmatige tijdstippen passeren: 1. Aluminium ladder ladder jaarlijks controleren, en bestaat uit visuele inspectie, controle van de stabiliteit en plaats een bepaald gewicht op de ladder.
 2. Volgens de memo, en orders, de inspectie en het testen van ladders moeten voldoen aan de verantwoordelijke persoon, met de komst van alle resultaten in een speciaal dagboek. Dezelfde persoon zou de status van niet alleen de trap, maar ook andere apparatuur te controleren.

Indien tijdens de inspectie en daaropvolgende tests zullen worden onthuld in de ladder of trap eventuele storingen en vervormingen, scheuren, losheid, etc., een dergelijke ladder gericht op het herstel van wat door een persoon die de tests getrokken.

Eisen en richtlijnen voor de test ladders

Volgens de voorschriften, moet ladders ladders test uitgevoerd in organisaties die een speciale stand en speciaal opgeleid en gecertificeerd persoon met de nodige apparatuur voor de test voorwaarden.

Met de eisen en normen van het testen van de ladders is te vinden in de speciale regelingenMet de eisen en normen van het testen van de ladders is te vinden in de speciale regelingen

Test regels:

 1. Elke proef ladders ladders volgens GOST begint met verificatie van hun levensduur, helemaal aan het trappen, of toegeschreven aan de documenten, moet deze periode worden opgegeven. Het moet ook inventarisnummer, een teken van het behoren tot de dienst of eenheid, en de datum van de vorige inspectie worden toegewezen.
 2. Het testen en de werking van ladders wordt bepaald volgens de voorschriften Snip 12-03-2001 en GOST 24258, en volgens de regels van het werken op hoogte, en de regels inzake de bescherming van arbeid. Bij het gebruik van ladders, moeten deze normen worden overwogen om ongelukken en verwondingen te voorkomen.

Na controle van de trap naar de geschiktheid voor verdere bewerking, in het tijdschrift zou een registratie van de datum van de latere proeven inventarisnummer, die het nummer op de trap, etc. moet evenaren

Stand voor het testen van ladders: algemene beschrijving

Als er geen mogelijkheid van de vennootschap of in een bedrijf en de test van de trap in het huis, contact opnemen met een gespecialiseerd bedrijf, die alles wat je nodig hebt, met inbegrip van heeft, en methoden voor het testen van verschillende soorten ladders.

Als u een ladder of trap te testen, die het nodig heeft om professionele hulp te zoekenAls u een ladder of trap te testen, die het nodig heeft om professionele hulp te zoeken


In een dergelijk bedrijf is de proef uitgevoerd met de hulp van speciale stands uitgevoerd:

 1. Trap of trap wordt op een vlakke, vaste ondergrond en de structuur wordt onderworpen aan een statische belasting van 2 min. Bovendien zijn beide helften gecontroleerd trappen, en de belasting wordt gedragen op de middenfase.
 2. Tests worden ook uitgevoerd ladders, trappen enige verschil met de test die een ladder zet onder een hoek van 75 graden om een ​​vlak verticaal oppervlak.
 3. Uitbreiding ladders opgehangen aan de stand in een volledig uitgeklapte toestand, en voeg deze vervolgens aan de belasting en wordt onderhouden voor een paar minuten.

Nadat alle tests, worden opgemaakt met een serienummer en de datum van de tests, en andere kenmerken zijn opgegeven.

Alle informatie over de testresultaten en controleer of het protocol bij de trap. Aan het einde van het document geeft de geschiktheid of ongeschiktheid van producten door de voorzitter van de commissie en haar leden ondertekend.

Frequentie van de tests ladders

De volgorde van het testen van alle soorten trappen en data voor technisch onderzoek is onderworpen aan wet- en regelgeving en interne regels. Inspectie intervallen uitbreiding ladders is gelijk aan een jaar, houten trappen en opknoping touwladders moeten worden om de zes maanden gecontroleerd.

Het is verplicht om het testen van ladders, die werden gerenoveerd uit te voerenHet is verplicht om het testen van ladders, die werden gerenoveerd uit te voeren


Controleer ook de frequentie is afhankelijk van het herstel van de trap:

 1. Als de metalen trap blootgesteld grote revisie, is het ook onderworpen aan de test. Controleer na kleine reparaties, zoals schuren, schilderen, etc. wordt uitgevoerd.
 2. Controleer ladders, met inbegrip van draagbare, geldt als regel, een gespecialiseerde firma op de speciale apparatuur na een visuele inspectie. Als dit niet mogelijk is, wordt de test engineer verricht gezondheid en veiligheid. Als een dergelijke positie niet aanwezig is, dan is de aangewezen persoon die verantwoordelijk is voor de controle van de apparatuur, bracht een speciale training.

Just check de trap voor alle werkzaamheden uitgevoerd door een werknemer kracht, die erop moet toezien dat de apparatuur werkt, wordt dit gedaan door visuele inspectie.

State Standards testen ladders

op het hoogtepunt van het werk vereist het gebruik van speciale gereedschappen, met inbegrip van de trappen. Door ladders, evenals andere producten die worden gebruikt bij de uitvoering van bepaalde werken, moet aan bepaalde eisen voldoen.

Alle tests moeten worden uitgevoerd strikt trappen GOSTAlle tests moeten worden uitgevoerd strikt trappen GOST

namelijk:

 1. Regels voor het testen en het gebruik van ladders omvatten GOST 24258, evenals de regulering van de veiligheid in de bouw, veiligheidsvoorschriften bij het werken met het gereedschap en GOST 26887.
 2. checker ladders volgens GOST, OKOF en JECFA begint met controle van de aanvraag dat de de trap bijgevoegde document moet worden weergegeven. Indien een dergelijk document niet een order voor een buitengewone controle van de trappen wordt getrokken.
 3. Houten trap volgens de gasten beginnen met het controleren van hun metingen, die moeten voldoen aan de documentatie (check dekking, etc.).

Als alle tests zijn voltooid, op de trap is gelabeld, waaronder ikzelf inventarisnummer, de datum van de volgende test.

Instructies voor het testen en ladders onder belasting

Alle ladders op verschillende tijdstippen moet worden gecontroleerd, kan het worden uitgevoerd krachten verantwoordelijke mensen om deze apparatuur te testen met het invoeren van alle van de resultaten in de desbetreffende document.

Vaak wordt een ladder getest met behulp van een speciale belastingVaak wordt een ladder getest met behulp van een speciale belasting

Instructies over hoe u de ladder te testen:

 • Visuele inspectie van het product, het controleren inventarisnummers, gecontroleerd dat alle verbindingen, controle speling stabiliteitscontrole, geen vervorming, geen chips, scheuren, enz.;
 • Een ladder gemonteerd op een vlak oppervlak onder een hoek van 75 graden, dan is het vaste belasting die een belasting van 120 kgf geeft een van de secundaire fase, de totale belichtingstijd 2 min;
 • Stepladder ook op een vlak oppervlak in een volledig uitgevouwen toestand, selectief middenfase onderworpen aan een belasting van 200 kgf, wordt elke snaar serieel geladen met een belasting van 100 kgf.

Testen ladders (video)

Zodra de belasting wordt verwijderd, worden de trappen onderworpen aan inspectie op gebreken, indien deze niet wordt gevonden, dan voorschrijven andere term proeven en de trap weer gestuurd in werking. Als na de test ladder niet kan garanderen veilige werking, in dit geval gevuld met een speciale vorm van registratie van uw account op de ongeschiktheid voor verder gebruik.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − 76 =

map