Priming van de muren voordat lijmen behang: een belofte van kwaliteit afwerking

Priming van de muren voordat lijmen behang: een belofte van kwaliteit afwerking

12 October 2017Primer muren is noodzakelijk om de decoratieve coating van de mal mogelijk te beschermen, evenals een betere hechtingHet vullen van de muren is noodzakelijk om de decoratieve deksel te beschermen tegen mogelijke schimmel, maar ook voor een betere adgeziiPri repareren veel bezorgd over de kwestie van de voorbereidende werkzaamheden. Als de muren zijn versierd met behang voordat ze nodig hebben om een ​​aantal van het onderhoud dat wordt uitgelijnd en het oppervlak van de muren en plafonds te versterken uit te voeren. Een stap is om de wanden te wassen voor lijmen wallpaper. Dit is een verplichte procedure die het oppervlak beschermt tegen vorming van schadelijke micro-organismen, scheuren en holtes. Voer de primer kan jezelf.


Moet ik prime de muur voordat plakken wallpaper

Oppervlaktebehandeling voor passend en noodzakelijk behangen. Om zeker te zijn van de kwaliteit van de reparatie, dat het behang op de muur hard en lang, pre-afwerking zal houden om efficiënt worden uitgevoerd. Het omvat een primer, plamuur en glad maken van het oppervlak.

Om de reparatie is niet nodig om opnieuw te doen, gegrond de muren per se nodig is. De primer dringt diep door in de bekleding, elimineert kleine gebreken, waardoor de kwaliteit van reparaties invloedOm de reparatie is niet nodig om opnieuw te doen, gegrond de muren per se nodig is. De primer dringt diep door in de bekleding, elimineert kleine gebreken, waardoor de kwaliteit van reparaties invloed

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat zonder een primer op het oppervlak van de muren blijven kleine scheuren en holtes die interfereren met dichte hechting van behang aan de muur. Dit betekent dat het behang op de ondergrond een uiterst korte tijd te houden.

voordelen primer

 • Het zorgt voor een goede grip wallpapers met een facing oppervlak.
 • Het beïnvloedt de consumptie van behang plakken, waardoor het geld te besparen.
 • Beschermt de oppervlakte uit te breken, rafels, de vorming van schadelijke organismen.

Voor het kopen van een primer is het belangrijk om vertrouwd te raken met zijn standpunten, alsmede de toepassing van de regels op de tegenoverliggende oppervlak geworden.


Hoe kan ik prime de muur voordat plakken wallpaper

De muur primer, zorg ervoor dat de wand is bereid te repareren. Het moet niet diepe scheuren en depressies. Indien van toepassing, moeten ze worden gerepareerd met stopverf. Het is ook belangrijk om stof, vuil, verf en behang te verwijderen.

Vóór behangen moet kunnen worden stof, gips en lijmresten verwijderenVóór behangen moet kunnen worden stof, gips en lijmresten verwijderen

Priming moet worden uitgevoerd strikt in kleding die het lichaam zoveel mogelijk bedekt. Het is raadzaam om een ​​respirator gebruiken, omdat de chemische stoffen allergieën kunnen veroorzaken.

Je moet ook de nodige instrumenten voor te bereiden: een groot kussen, een speciale container voor de samenstelling, de primer zelf.kwaliteit applicatie kan worden gecontroleerd op een eenvoudige wijze. Om dit te doen, na het drogen van de muur, moet je om te besteden aan haar hand. Het mag niet blijven witte bloei. Afgewerkte wand moet vlak, een beetje stickkwaliteit applicatie kan worden gecontroleerd op een eenvoudige wijze. Om dit te doen, na het drogen van de muur, moet je om te besteden aan haar hand. Het mag niet blijven witte bloei. Afgewerkte wand moet vlak, een beetje stick

Stapjes:

 • Gescheiden preparaat uitgegoten in een bakje. Bevochtigen rollen, knijp overtollige vloeistof.
 • Doordrenken gedeelte van de wand.
 • Moeilijk te bereiken plaatsen en hoeken moeten worden behandeld met behulp van een kwast.
 • Geef de eerste laag te drogen, en vervolgens een tweede.

Hoe primer droogt voordat plakken wallpaper

Bij het vullen van de muren in verschillende lagen is belangrijk om te weten hoeveel tijd aan de oppervlakte te drogen. De droogtijd van de primer te vinden in de gebruiksaanwijzing.

Het kiezen van een primer is belangrijk om een ​​aantal factoren die kunnen de droogsnelheid oppervlak beïnvloedenHet kiezen van een primer is belangrijk om een ​​aantal factoren die kunnen de droogsnelheid oppervlak beïnvloeden

Is het belangrijk om rekening te houden met de chemische samenstelling van de primer, en de eigenschappen van het materiaal waaruit de muur bestaat.

types primer

 • Acrylprimer geschikt voor weduwen oppervlak metaal niet. Het drogen duurt niet langer dan 5 uur.
 • Primers gebaseerd alkyden geschikt voor het bekleden van hout, metaal, kunststof en glasoppervlakken. De primer droogt 10-14 uur bij een temperatuur van 25 graden.
 • Gliphtal primer die voor het bekleden van alle soorten oppervlakken. Het droogt per dag bij kamertemperatuur.
 • Waterige primer die voor het bekleden van oppervlakken van verschillende materialen: beton, cement, hout, gips, gipsplaat. Droogtijd is 3 tot 20 minuten.

 Elk type primer kenmerken die het percentage oppervlaktedroging beïnvloeden. Tot het mengsel droogt, is het mogelijk om voorbereidingen te treffen voor de volgende fasen van herstel.

Wat primer de muur voordat plakken wallpaper

Wanneer er een behoefte aan snelle reparaties, rijst de vraag verplichte toepassing van de primer op de muren. Veel mensen die proberen om tijd te besparen in de reparatie, maken een fatale fout.


Niet-naleving van de voorbehandeling kan leiden tot voortijdige peeling behang van de muur. Dan zal de reparatie moeten opnieuw doenNiet-naleving van de voorbehandeling kan leiden tot voortijdige peeling behang van de muur. Dan zal de reparatie moeten opnieuw doen

Het oppervlak van de primer kan je redden van veel problemen. Het zal het oppervlak voor te bereiden, om het duurzaam te maken en het behoud van het uiterlijk van de muur voor vele jaren.

De redenen die moeten worden geprepareerd oppervlakte:

 • Versterking oppervlak voorkomt de vernietiging;
 • Verleng de levensduur van het oppervlak;
 • Bescherming tegen ongedierte.

Om de primer betrouwbaar is geweest, is het noodzakelijk om alleen hoogwaardige materialen te gebruiken.


Moet ik worden voorbereid gipsplaten voordat plakken wallpaper

Gipsplaten - perfect voor decoratie. Het is strak en glad, hetgeen bijdraagt ​​aan een betrouwbare hechting aan de muur schilderijen, en bespaart ook tijd in de voorbereidingen.

Vermeldenswaard dat de voorbereiding van de gipsplaten tot finish - een verplichte fase van de reparatie. Een belangrijk proces is gevuld gipsplaten, zonder die behangen is geen kwaliteit.

Voor een goed resultaat het oppervlak tweemaal te verwerken. Dit maakt penetratie van het mengsel in de wandVoor een goed resultaat het oppervlak tweemaal te verwerken. Dit maakt penetratie van het mengsel in de wand

Voordelen gipsplaat primer:

 • Versterking van de wanden;
 • Eliminatie van scheuren en groeven;
 • Decontaminatie oppervlak;
 • Voorkomen dat er schimmel en meeldauw.

Gipsplaten primer tweemaal worden toegepast - voor en na het vulmiddel. Dit zal niet alleen het versterken van de oppervlakte, maar het zal roest en zijn manifestatie op het behang te voorkomen.

De primer multiplex voordat plakken wallpaper

multiplex afwerking - een eerste vereiste reparaties. Het versterkt de triplex oppervlak voorkomt het optreden van scheuren.

Multiplex absorbeert vocht, waardoor de kwaliteit ervan beïnvloedt. Priming maakt het oppervlak waterbestendig is voorkomt zwelling.

Primer voorkomt dat schadelijke micro-organismen. Zodat het voldoet aan al deze functies, moet u het juiste type en de kwaliteit van het personeel te kiezenPrimer voorkomt dat schadelijke micro-organismen. Zodat het voldoet aan al deze functies, moet u het juiste type en de kwaliteit van het personeel te kiezen

Wat voor soort primer te gebruiken:

 • Nitrocellulose verf;
 • Alkydverven op basis van olijfolie;
 • Water en acrylverf.

Selectie van primer hangt af van wat voor soort materiaal zal worden gebruikt voor de afwerking van het oppervlak. Het is belangrijk om rekening te houden met de temperatuur in de kamer, het materiaal afwerking en het merk fabrikant.

Priming van de muren voor het lijmen van de wallpaper (video)

Behandel het oppervlak voordat behangen en schilderen vereist. Deze fase van de reparatie werkblad garandeert bescherming tegen beschadiging, scheuren, roest en meeldauw en schimmels. Met het oog op prime de oppervlaktekwaliteit, is het noodzakelijk om strikt houden aan de instructies voor het aanbrengen van de samenstelling aan het oppervlak. Het is ook belangrijk om het juiste type primer die de afwerking materiaal en het oppervlak van de wand past kiezen. 

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 6 = 12

map