Praktiskt väggen till vardagsrummet med en garderob - 5 typer av fasader

Praktiskt väggen till vardagsrummet med en garderob – 5 typer av fasader

12 October 2017Idag marknaden erbjuder ett brett utbud av möbler, inklusive väggarna i vardagsrummetIdag marknaden erbjuder ett brett utbud av möbler, inklusive väggarna i vardagsrummet gostinyhStenki fantastiska bredden i sortimentet. Vissa modeller används för att placera TV, den andra för att placera det böcker, statyer eller till och med klänningar och ytterkläder. Det viktigaste - det är att välja en produkt som exakt kommer att matcha de krav och kommer att pryda rummet. På vilka kriterier styr valet och kommer att diskuteras vidare.


Väggen i vardagsrummet utan skåp

Väggarna i inneslutningen utan som regel - den är liten och kompakt design.

De används för:

 • porslin;
 • Små tillbehör;
 • Placeringen av TV: n med ljudsystemet.

Välj en sådan konstruktion är inte svårt, och att de inte kräver mycket plats i rummet, vilket är mycket viktigt för många.

För ett litet vardagsrum kan användas utan höljet väggen, så att du kan spara utrymmeFör ett litet vardagsrum kan användas utan höljet väggen, så att du kan spara utrymme


Möbelfabriker erbjuder ett stort urval av väggen, som kan köpas som färdiga produkter, och under order av den individuella utformning.

Vägg med en garderob i vardagsrummet

Modern vägg - detta är den ursprungliga produktdesign, varvid företrädesvis modulär. De är inte bara vunnit hjärtan människor runt om i världen, men också bli en integrerad del av många interiörer.

Modulär design:

 • praktiskt;
 • multifunktions;
 • universell;
 • Bekvämt.

Under de senaste åren har konsumenterna blivit alltmer prioritera stor vägg med en garderob för kläder. Tro inte att denna typ av design är alltför skrymmande och kräver en hel del utrymme, eftersom designers lyckas skapa de mest kompakta skåp och det är mycket rymlig. Fyll insidan av skåp kan vara olika hyllor, lådor, eller helt enkelt göra en avdelning, som kommer att hänga saker.Moderna formgivare har försökt att överraska väggarna i funktionaliteten hos vardagsrummetModerna formgivare har försökt att överraska väggarna i funktionaliteten hos vardagsrummet

Främst för hall väggar består av poster såsom:

 • TV Stand;
 • Väggskåp;
 • garderob;
 • Showcase.

En del människor föredrar att köpa ytterligare billiga minibarer, men det är en privatsak för varje person. Om utrymmet tillåter, är det möjligt att fylla en byrå eller en konventionell piedestal i samma stil som muren. När det gäller utseendet på den moderna väggen, sedan ordna det kan vara standard längs väggen eller i form av bokstaven U och G.

Modulär design med hörnskåp har blivit den mest populära, eftersom de dölja oegentligheter och korrigerar fel.

Såsom beskrivits tidigare, väggarna är modulära och enhetlig. Integral är säkrad med skruvar och hörn, är det inte möjligt att ta bort eller flytta någon av artiklarna. Modular samma vägg som du kan förändra med tiden för operation. Till exempel är det möjligt att uppväga de skåp eller flytta garderoben. Hängande element kan ställas in på en arm, men du måste ta hand om sin installation kvalitet, för att förhindra en olycka på grund av kollaps.

Väggen i vardagsrummet med två garderober

Välja vägg med två stora garderober kan leverera en massa problem.

När allt kommer omkring, behöver du:

 • Förbered mer pengar prisvärd storformat designar antingen inte finns eller de säljs av låg kvalitet material;
 • Att bestämma de dimensioner;
 • Mycket mer utrymme för deras placering.

Utöver dessa egenskaper är att bestämma med möbler stil. För rum, inredda i stil med hi-tech, perfekt vägg med metall dekoration, fönster och lister. Style minimalism har ett utmärkande drag - en total brist på onödiga saker, inklusive tillbehör. Det är på grund av ett vardagsrum är att välja en vägg med slutna hyllor och ett minimum av element.


Väggen i vardagsrummet med två garderober - ett utmärkt val för dem som behöver placera en massa sakerVäggen i vardagsrummet med två garderober - ett utmärkt val för dem som behöver placera en massa saker

Designers tror att det bästa alternativet - är att köpa en vägg under ordning, eftersom du kan spela med färg, välja material, liksom att kombinera olika element tillsammans.

Utmärkt ser strikt och elegant vägg på sidorna, vilket är två garderob och ett tryck på framsidan. Var inte rädd för att blanda något som verkar omöjligt. För jugendväggskåp är utmärkta med mjuka linjer och koncist. Utformningen bör inte vara tunga och skrymmande utseende, vilket skapar komfort i rummet. Pile rum är långt ifrån modet och nu föredrog att lämna så mycket ledigt utrymme som möjligt.

Naturligtvis måste väggen vara inte bara lockande men också kombineras med den övergripande inredning. I det här fallet är det verkligen något som hallen kommer att vara ett perfekt utseende och kommer att följa alla rekommendationer från designern. Stoppade möbler i skugga kan kombineras med väggen, och kanske dess kontrast. Till exempel skulle det ha sett ovanligt choklad och grädde soffgrupp. Du behöver inte ett stort antal tillbehör, magneter, koppar och andra föremål, eftersom de kommer att skapa en enda röra och effekten av dålig smak.

Vad kan vara ett skåp vägg fasad

en ny generation av människor inte gillar monotonin i det inre, dova färger och standard möbler. Det är därför ganska ofta hittar du sådana konstruktioner som vägg med skåp under hennes klänning medan fallen är typ coupe med dekor på dörrarna.


Nu finns det många alternativ för efterbehandling väggarna så att alla kan hitta för sig själv vad han är närmare själenNu finns det många alternativ för efterbehandling väggarna så att alla kan hitta för sig själv vad han är närmare själen

När det gäller de efterbehandlingsalternativ bara en massa, och ibland ett val att göra inte så enkelt:

 1. Fotoutskrifter är det enklaste sättet att dekorera fasaden av skåpen. Ansökan snapshot timmer gjorde användning av en process såsom UV polymerisations strålar. Modern teknik gör det möjligt att tillämpa mönstret tydligt och utan ränder, och förutom det, även efter flera år och daglig vård kommer inte att förlora sin rätta utseende. Du kan få en högkvalitativ utskrift och saftiga, om betrodda med professionell finish.
 2. Inte mindre populära speglas fasader. Med deras hjälp kan du skapa en visuell utvidgning av rummet krävs för små och trånga rum. Metoden kan komma upp och om du vill ordna en smal korridor, men det är i vardagsrummet, skulle han vara precis i tid.
 3. Glossy eller lackad garderob fasad används just för spegeln. Området av sådana beläggningar är praktiskt taget obegränsad, eftersom det är möjligt att välja en film, en polymerbeläggning eller plastpaneler. Vissa människor bara föredrar att bara beställa en dörr lackerad.
 4. Glasfasad, används normalt för väggar med skyltfönster, men garderober dörr består endast på en del av en glasfiberväv, eftersom ingenstans öppna gäster alla vad som lagras i väggen.
 5. Det är modernt att installera ristade dörren på väggen i hallen. Sådana produkter bearbetas manuellt är långt ifrån billig, och därför är det möjligt att beställa de olika design till din smak. i modern fabrik utrustning gör det möjligt att skapa de mest otroliga och kreativa produkter som kan överraska alla som ser dem.

Modern vägg i vardagsrummet (video)

Var inte rädd för att köpa något nytt för ditt hem. Att detta kan vara början på ett nytt liv, eller tillåta att älska sina hem, som har blivit mer bekväm och attraktiv. Lycka till!

vägg alternativ för vardagsrummet med en garderob (i det inre bild)

4e4a61c7c323d 5016e74a150dc 2db17131e89abc301aefc79f2bacaae7 4f28591a42b117268cf2f6857c02991a 44almaz30 2206 2522image 17200image 85301-v-taunhaus-shkafy-kupe-s-zerkalom 53840d748fdde213846f460a3d9cf455

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 43 = 51

map