Praktiska modulära soffor för vardagsrummet med en sovplats

Praktiska modulära soffor för vardagsrummet med en sovplats

12 October 2017Det viktigaste inslaget i vardagsrummet finns en bäddsoffa, så hans val bör närma sig eftertänksamtDet viktigaste inslaget i vardagsrummet finns en bäddsoffa, så hans val bör behandlas obdumannoKak underbart att komma hem höst regnig kväll eller när sveper snön, efter en hektisk dag, få en modern design soffa med en kopp te eller kaffe, och linda mig i en fluffig filt, förlorade i drömmande och den underbara värld av böcker, filmer, Internet, få fullständig avkoppling och bekväm vila. Hittills erbjuder möbelindustrin många alternativ för moderna soffor i olika stilar, med material av hög kvalitet och uppfyller de senaste trenderna och stilar i modedesign i alla lokaler. De är bekväma och praktiska.


Soffor för vardagsrummet med en sovplats

Modul soffor med sovande mångsidig, perfekt inrymt i små lägenheter, där rummet är ofta rummet och sovrummet. Under dagen - detta är den plats som kan rymma familjemedlemmar, vänner, och på kvällen - en stor säng. Dessa soffor är utrustade med en ganska rymliga lådor för kläder och sängkläder. Deras utmärkande drag - en rak form, som den sovande och mekanismen för dess omvandling är inte möjligt att böja.

Modulära soffor består av flera sammankopplade moduler som lätt kan omvandlas, antingen in i en stor säng, eller i en stol med en enkelsäng, eller i en soffa med ett bord och hyllor, beroende på de individuella behoven vid en given tidpunkt. Det kan vinklas och placeras i en linje längs väggen. Bekväma stolar kan tas bort och separata delar av interiören vardagsrum.

Bäddsoffa skall väljas baserat på storlek och utformning av rumBäddsoffa skall väljas baserat på storlek och utformning av rum

Soffor för vardagsrummet med en sovplats skiljer sig med följande parametrar:


 • Enligt mekanismen för transformation;
 • Efter typ av kärna (mjuka och hårda);
 • På storlek säng;
 • På blanketterna.

Mekanismer för transformatorer är mycket varierande. Om slingan dras och ligger under sätet, då modellen kallas "dragspel". Modellen "Dolphin" dras från botten enheten och en plats för att sova stiger till toppen. Model "clamshell" förvandlas till ett perfekt rymlig säng, vi måste bara dra över och sedan framåt, men den saknar en ruta för linne. Den "Kangaroo", sträcker den undre enheten, mycket lätt, praktiskt och ofelbar. I modellerna, döpt till "evroknizhka", är mekanismen mycket enkel, men en av de mest bekväma.

Det mest bekväma för placering av barn är en modulsoffa med mekanismen för "Dolphin". Denna konstruktion även ett barn kan lätt brytas ner.

Även köp av modulära soffor, vara medveten om att vissa konstruktioner omvandlas längs väggen, och en del framåt.

Corner bäddsoffa i vardagsrummet

Hörnsoffa är helt enkelt oersättliga i den rymliga och stora salen. Det kan lätt förvandlas till en bekväm säng, utrustad med ett fällbart bord och hyllor för att rymma alla möjliga saker, från den bärbara datorn och olika delarna av inredning till TV: ns fjärrkontroll. Vissa modeller har även minibarer. Hörnsoffor för vardagsrummet finns både hårda och mjuka. Styvheten av hörnsoffor beror på smak och preferenser av dess användare. När det gäller praktiska, är hård soffa mer hållbara, men det kan kännas som att sitta på en kontorsstol.Om soffan är både en säng, är det önskvärt att han var en ortopedisk, måttlig hårdhet.

Interiören i ett modernt vardagsrum ser bra med en bekväm hörnsoffa sleeperInteriören i ett modernt vardagsrum ser bra med en bekväm hörnsoffa sleeper

Slående mångfald vinkel soffor.

Onibyvayut:

 • Med den högra eller vänstra hörnet;
 • U-formad struktur;
 • Komplexa geometriska former, men i alla fall, är det direkt sovande delen;
 • Med ytterligare funktioner som alla typer av olika typer av tabeller och barer, en liten hylla i hörnet.

Klädsel hörnsoffor är mycket varierande - jacquard, shenillovaya, gjort av äkta läder. Det beror på prismodellen. När du väljer, måste du veta att äkta läder mer hållbara, men mycket dyrt. Ganska bra jacquard, chenille och flock och en nyckfull väv, men är förmodligen det billigaste.

Smala soffor med sovplats för vardagsrummet

Om hallen i lägenheten inte är för stor, då den mest idealiska lösningen vore att placera den i en smal bäddsoffa. De kommer så vikning och inte utvidgas, men mindre bekväm de blir.

I det smala sätet inte anges soffor ligger ovanför sängen, och de är utrustade med lådor för kläder.

klädselmaterial är mycket varierande, från tät vävnad till eco-läder. Stomme basis, vanligen tillverkade av träbalkar. Konvertibla soffor flaskhalsar kan ha högst två sängar. Själva mekanismen för transformatorn är annorlunda från de layoutmekanismen vinkel soffor. Platser på grundval av en fjäder fylld med polyuretanskum, syntetfyllning.

För ett litet vardagsrum designers uppmanas att välja en smal kompakt bäddsoffaFör ett litet vardagsrum designers uppmanas att välja en smal kompakt bäddsoffa


Naiboleepopulyarnyesleduyuschievidy:

 • Classic "Fiji";
 • Sofistikerad minimalism - "Sigong";
 • Ursprungligen en lyx "Charli Lyuks";
 • Economy "Lion";
 • Mysigt och bekvämt "Bristol";
 • Universal "Atlanta".

Uzkiydivansospalnymmestom - velikolepnoeresheniedlyamalogabaritnyhkvartir.

Oriel soffor för vardagsrummet med en sovplats

Nuvarande diktat i alla riktningar och trender inom mode. När icke-standardlösningar att planera bostäder och erbjuder specialversioner av soffor. Denna så kallade Oriel soffor för vardagsrummet med en sovplats. De kännetecknas av en speciell design, avsaknaden av rektangulära former eller modulära eller tillverkas enligt enskilda projekt, med hänsyn till alla de krav och önskemål från kunder. Oriel soffor har bågform.

De mest populära är den stora viken soffor, som kännetecknas av snygg design och funktionalitetDe mest populära är den stora viken soffor, som kännetecknas av snygg design och funktionalitet


Podrazdelyayutsyana:

 • monoliter;
 • modulära;
 • transformator,
 • Kombineras.

Har olika mekanismer för transformation: utdrag på hjul, fällbara ryggstöd, halva eller modul (transformerad genom borttagning eller omvandlingsmoduler). Stoppningsmaterial är mycket varierande, är i stort sett densamma som på hörnsoffor skiljer sig i struktur, pris, kvalitet.

Översikt över en stor soffa i vardagsrummet med en sovplats (video)

Om du väljer någon av soffan med en sovplats i vardagsrummet, är det nödvändigt att styras av storleken på hallen, deras smak och preferenser, den övergripande designen lösningen i alla hem till denna möbel smälter in i miljön, har blivit en soffa och en giltig plats mysig och bekväm vistelse.

Detalj: Modular soffor för vardagsrummet med en sovplats (foto exempel)

12 3-13 8-13 605zoom 1610 62.482 610 Bolshoy-uglovoy-divan1 divanio19 14378039080731w4000h3200

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 58 = 62

map