Praktisk sovrum med badrum och omklädningsrum 4 designidéer

Praktisk sovrum med badrum och omklädningsrum 4 designidéer

12 October 2017Kombinera ett sovrum med badrum och omklädningsrum - det är enkelt nog, men att översätta den idén till verklighet, måste du ta hänsyn till massan av nyanser iKombinera ett sovrum med badrum och omklädningsrum - det är enkelt nog, men att översätta den idén till verklighet, måste du ta hänsyn till vikten av tonkosteyMechtoy många kan bli ett sovrum, som har sin egen bad och klädkammare. Detta är bara den perfekta lösningen i det inre sovutrymme som kommer att locka inte bara det unga paret, kvinnan, men också en tonåring. Men denna idé inte bara beundra, men det är verkligen levandegöra. Dock kommer utförandet av denna vara lättare i ett privat hem, snarare än i inom en enkel liten lägenhet.


Sovrum med badrum och omklädningsrum

Sovrum med badrum och omklädningsrum är en bekväm och funktionell utrymme. Men det är ganska svårt beslut design. I detta beslut till den viktiga roll som spelas av den preliminära ingenjörsarbete utföras på högsta nivå. För om vattnet i badkaret kommer att leverera det minsta obehag, något om lugn och resten kommer att glömmas. Den mest fashionabla hotell i Europa kan skryta med en kombinerat sovrum med badrum och omklädningsrum.

Om du väljer att kombinera sovrum och badrum, först av allt måste du installera huven stark maktOm du väljer att kombinera sovrum och badrum, först av allt måste du installera huven stark makt

Badrummet har ett badkar eller dusch kan installeras. Skapa en gemensam badrum med ett sovrum, är det viktigt att ta hand om skyddet av lokalerna från extrema temperaturer och hög luftfuktighet. För att undvika detta måste du installera huven mycket stark makt. Mycket populär som ett hölje för att använda frostat eller klart glas.

Att dekorera glas, kan du sätta på den ett dekorativt mönster, som bör vara i harmoni med rummet design.

Mycket populära sorter:


  • Glidfält;
  • gardiner;
  • screentryck;
  • Träväggar, dekorerad med sniderier.

Designa ett sovrum med badrum och omklädningsrum

Design sovrum, badrum med badkar, innehåller genomskinliga skjutbara väggar av glas som skyddar rummet från spray. Dessa partitioner gör det möjligt att skapa en tyngdlös barriär, som inte är uppenbar, och inte tynga utrymmet. Isolera garderoben använder också partitioner.

Det är viktigt att alla väggar gjordes i samma stil och kombineras med varandra.

Om badrummet ligger i sovrummet, då är det bäst att välja tapet för våta områden och kan även installeras avfuktareOm badrummet ligger i sovrummet, då är det bäst att välja tapet för våta områden och kan även installeras avfuktare

Inredda vårt badrum i sovrummet, är det viktigt att inrätta särskilda lufttorkar som lämpar sig för bostäder. Undvik onödiga obehag kan hjälpa golvvärme. Designa ett sovrum med badrum möjliggör införandet av glasmosaik, som sprids på väggen och på golvet. För registrering i sovrummet är det viktigt att använda en fuktbeständig beläggning.Det är bättre att ge företräde åt Bakgrund för våtrum. För att inte förstöra golvbeläggning, eftersom dess täckningen är bättre att använda teak, denna ras inte utsätts för fukt. Denna beläggning bör vara i omklädningsrummet, som dess läge nära till badrummet kan också resultera i behovet av att utföra reparationer.

Kombinera badrummet och sovrummet: designidéer

Innan du kombinera sovrummet och badrummet, är det viktigt att förstå hur olika i sin funktion är dessa lokaler.

Kombinera badrummet och sovrummet, ta hand om alla nyanser till ditt rum i slutet förde de förväntade resultatenKombinera badrummet och sovrummet, ta hand om alla nyanser till ditt rum i slutet förde de förväntade resultaten

Att förse dem med varandra, det finns många designförslag för arrangemanget:

  • Sharm sovrum ger en vacker gjutjärn klo fot badkar, som ligger i ett hörn av sovrummet, kommer allt detta ger rummet en anda av retrostil;
  • För att fokusera på badet, föreslås det att installera det på pallen, eller placera den i mitten av sovrummet,
  • Chic lösning är att taket regndusch, dekorerad med bakgrundsbelysning;
  • För att dölja badet och göra det osynliga vid första anblicken, ett bad i Mount golvet, visar det sig inte bara bekvämt, utan också vacker.

Olika metoder kan användas som belysning. En badplats kan belysas med ytterligare belysning. Till exempel, strax ovanför badet kan hängas en enorm ljuskrona gjord av kristall. Du kan också ställa in LED-lampor med olika färger. Belysning väljs beroende på vilken typ av sovrummet.

Göra ett sovrum med badrum och omklädningsrum

Modern sovrummet kan vara inte bara ett bad, men också ett omklädningsrum. Denna konstruktion lösning används i moderna tider alltför ofta. Detta läge är mycket ofta ses i filmerna. Och att utländska filmer och TV-serier inspirerades av en önskan att skapa ett sovrum hemma. Omklädningsrum i vardagsrummet kan vara små, låt det vara mycket liten och privata, men det är mycket bekvämt. Värdighet sovrum, badrum med badkar och omklädningsrum är att allt du behöver är inom räckhåll.

Designers rekommenderar ett omklädningsrum rätt på väg från badrummet till sovrummetDesigners rekommenderar ett omklädningsrum rätt på väg från badrummet till sovrummet


Funktionalitet kommer att positionera omklädningsrummet omedelbart på väg från badrummet till sovrummet. Om layouten av lägenheten innebär att det finns en korridor som förbinder sovrum och badrum, kan denna korridor omvandlas under förbandet. På båda sidor kan placeras lådor eller hyllor.

Vid anslutning till ett omklädningsrum och badrum med sova är det viktigt att ta hand om hållbarheten av saker. Saker som är känsliga för fukt bör förvaras i deras fall, och gör inte ont att utrusta ett omklädningsrum, ytterligare ventilation.

Dressing behöver ytterligare täckning, så det är bäst att placera den inbyggda bakgrundsbelysning.

Fördelar sovrum, badrum med badkar och omklädningsrum

Sovrum, badrum med badkar och vardagsrum, kommer att vara en vacker och funktionell nog att placera i alla hem. I det här rummet kommer snabbt och enkelt koppla av efter en hård dag på jobbet. Sådant rum är lätt att bygga med sina egna händer. Sann behov av att noga överväga hela processen utrustning, layout och arrangemang.

En viktig punkt som bör noteras vid kombination sovrum, badrum och omklädningsrum - det är den övergripande utformningen av rummetEn viktig punkt som bör noteras vid kombination sovrum, badrum och omklädningsrum - det är den övergripande utformningen av rummet


Utformningen av detta rum tar stor betydelse. Alla tre av dessa områden bör anslutas till ett enda koncept, idén och konceptet. Det är viktigt att de alla hade ett gemensamt interiör. En sådan sovrummet har ett stort antal fördelar. Detta är mycket praktiskt när alla i ett rum är till hands. Speciellt när det gäller det stora huset. Det finns ingen anledning att gå ner till första våningen från den andra eller den tredje att ta ett bad eller dusch. Detsamma kan sägas om omklädningsrummet.

Om det är mer praktiskt att få skönheten i ditt rum från duschen, avslutar fullt dressing och sedan lämna rummet att gå på frågor tänkt.

Omklädningsrum och badrum kan vara olika i storlek. Men även en liten mätare kommer att bidra till att skapa en bekväm och mysiga rum. Sovrummet blir en bekväm inredning där vill tillbringa en längre tid.

Om det är ett stort hus, kan varje familjemedlem göra en sådan sovrum med separat omklädningsrum och badrum. Detta kommer att bidra till att undvika förväxling med kläderna.

Inredning sovrummet-garderob-badrum (video)

En sådan kombination av utrymme lämnar inte någon oberörd. Det huvudsakliga syftet med ett sådant utrymme finns en anslutning av flera lokaler till en enhetlig helhet.

Designa ett sovrum med badrum och omklädningsrum (inredning foto)

1 5e3ab58afe3380f8b5475e5fc0ff 7-33 70f73a0d22094a42015c851166a7ba94-1 131-1024x682 5655 15170 20425 95562469 1279638279-mr-chou-24

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 4

map