Praktisk hylla för skor i garderoben: 5 typer av plats, layout och produktion

Praktisk hylla för skor i garderoben: 5 typer av plats, layout och produktion

12 October 2017Hyllor är praktiskt och bekvämt dressing element som gör det möjligt för oss att expandera säsongs skorHyllor är praktiskt och bekvämt dressing element som gör det möjligt för oss att expandera säsongs skor för korrekt förvaring av skor, måste du ta hand om närvaron i hallen speciella hyllor. Med hjälp av special installerade skåp är möjligt att garantera säkerheten för produkter, samt ta hand om sina kompakt arrangemang. Men planerar för förbättring omklädningsrum, rekommenderas att ta hand om korrekt användning av den användbara golvytan.


Hur ordna hyllorna i omklädningsrummet: de bästa alternativen

När du planerar garderoben måste ägna särskild uppmärksamhet åt inredning. Så beroende på storleken och formen på rummet bör definieras i förväg med antalet hyllor och deras syfte.

Hyllor för skor är bäst placeras längst ner och saker - topHyllor för skor är bäst placeras längst ner och saker - top

Det finns flera sätt ett bekvämt läge hyllorna i garderob:

 1. Den långa väggen. Detta alternativ anses vara optimal om det är installerat skjutdörrar. Efter deras öppning inre utrymme är fritt tillgänglig. olika konstruktioner av Ikea bör fördelas separat, kännetecknas av hög kvalitet, kompakt storlek och sin originalitet. Den kan användas för att lagra strukturen i två rader om det behövs.
 2. På båda sidor. Sådan hyllor plats är bäst lämpad för att kommunicera rum där det finns två ingångar. Emellertid kan detta arrangemang inte användas om en liten garderob.
 3. Location "tyst". ett sådant arrangemang av hyllor presenteras i form av bokstaven "P", det vill säga, skåp och hyllor monterade på tre väggar. För rum med ett stort område är den mest rymliga version av arrangemanget i rummet.
 4. "L-formad" arrangemang. I tillräckligt bred förbandet ofta utnyttjat denna möjlighet. Men det är viktigt att den minsta bredden på rummet var inte mindre än 1,2 m.
 5. Infällbar design. Ett sådant alternativ skulle vara den mest acceptabla lösningen i små rum. När allt kommer omkring är det möjligt att använda utdrags hyllor och ställningar för att ta hand om den framgångsrika placeringen av alla ting och skor.

djupet av hyllorna i garderoben: designer tips

En av de viktigaste frågorna i samband med installation av hyllor i omklädningsrummet är optimalt anpassad djup. Att välja det optimala djupet av hyllorna, är det viktigt att ta hänsyn till måtten på rummet och har ett omklädningsrum design. För standardprodukter vanligt att använda djup 60 cm. Denna storlek kommer att bli en utmärkt lösning för hängare som krävs för att placera skrymmande föremål. Men för stora rum, många ägare föredrar att använda ett skåp djup 90 cm.


hylla djup bör vara sådan där kan placeras även skor är mycket storahylla djup bör vara sådan där kan placeras även skor är mycket stora

Följande är rekommendationer för framgångsrik organisation av djupet av hyllorna i omklädningsrummet:

 1. Det bör vara försiktig med ett djup mindre än 50 cm. Ofta är dessa dimensioner används i små inhägnader att istället för bulkvinterkläder är utformade för att lagra produkter eller lätta skor.
 2. För garderober kräver hyllor med en djup av minst 65 cm. När allt kommer omkring, mekanismen för razdvizheniya dörrar får inte mindre än 10 cm.
 3. Om du planerar att skapa ett fack med hängande kläder, att göra djupet av hyllorna 90 cm. Under platsen för bulk väskor och resväskor som används av minst 50 cm, beroende på höljet höjd.
 4. Om hyllan är bredare än 90 cm är det rekommenderat att installera en speciell partition. Tack vare dessa försiktighetsåtgärder inre band kommer inte sag under tyngden.

Skohyllor för garderob rum: typer av konstruktioner

Innan du väljer en modell skohyllor i ett omklädningsrum eller en annan del av huset, måste du bestämma vilket alternativ som är bäst lämpade design.Idag anses lika populära:

 • Öppen struktur;
 • Hyllor stängd.

De öppna hyllorna finns inga dörrar, så hela skon är fritt tillgänglig. Sådana konstruktioner ger god penetration av luft in i skon och därigenom förhindra ackumulering av fukt.

På grund av de öppna hyllorna är det möjligt att avsevärt spara tvättstuga område, samt för att säkerställa hållbarheten av skon.

Den ursprungliga lösningen är att använda strukturen med hyllor i form av en cylinderDen ursprungliga lösningen är att använda strukturen med hyllor i form av en cylinder

Det är dock separat belysa bristerna i hyllorna. Produkten kännetecknas av begränsad kapacitet, så att du kan bara lagra säsongs skor. Vad gungar sko hyllor av sluten typ, de presenteras i form av konventionella skåp. Denna variant är den idealiska lösningen för garderober, som i strukturer för en lång tid inte kan lagra skor, samtidigt som dess ursprungliga utseende.

Hyllorna har stängt dörren, gör det möjligt att skapa utseendet på den färdiga produkten. Dock är det inre utrymmet små, så de är endast lämpliga som en plats för långvarig förvaring av skor. Beskrivna strukturer är också bilagor. Sålunda kan hyllorna vara mesh, flernivå eller utrustad med en extra stativ dekorativa typ som används för lagring av huvudbonad.

Intressanta sko hyllor i omklädningsrummet med sina egna händer: originella idéer

Idag praktiseras ofta själv tillverkning av sko hyllor för att klä Sådana konstruktioner är tillverkade av skrot eller så kan du köpa en speciell uppsättning. En utmärkt lösning för hyllor sko i förbandet rummet kommer att vara en uppsättning av justerbara, har den fördelen jämfört med konventionella skåp.

Med möjligheten att styra storleken av designen Larvij inte kan göra sina egna omklädningsrum, som passar perfekt in i alla rum.

För att göra en hylla för skor med händerna, vara beredda att köpa kortet och ansluta dem till varandraFör att göra en hylla för skor med händerna, vara beredda att köpa kortet och ansluta dem till varandra


Det finns många idéer för att göra sko hyllor:

 1. Produkten av plywood. Resultatet blir en modulär bokhylla. Det krävs i förväg för att förbereda en rektangulära bitar som är marken och sedan höll monterade hyllor.
 2. Wood. Hyllor perfekt passar in i amerikansk eller annan stil rummet. Designelement kan lätt köpas i butiker eller gör din egen. Men i det andra fallet är det omöjligt att göra utan speciella material och professionella verktyg.
 3. Spånskiva. För det här alternativet måste du få alla nödvändiga verktyg, samt ta hand om att skapa en ritning av produkten. Dessutom tillverkning och smala vinkelkonstruktionsprocesser är identiska.
 4. Från räls. Dessa produkter är utmärkande för att underlätta tillgången på material och utmärkt ventilation.
 5. Profil. Det är den idealiska lösningen för högteknologisk stil. Galvaniserade material har fuktbeständighet, och de vanliga flerfärgade profiler är harmoniskt passa in i det inre.

Förutom ovanstående metoder för tillverkning av sko hyllor med sina händer kan skapa en kantig, cirkulär eller roterande design.

Hur man monterar hyllor för skor i garderoben (video)

I modern garderob, kan du använda inbyggda modeller av hyllor, som presenteras i form av en intern insättningsskåp eller som en separat interiör. Men innan du köper eller förbereda sig dessa hyllor ska bekanta sig med de befintliga strukturmodeller.


Detaljer: hyllor i omklädningsrummet med händerna (foto exempel)

9 11ba2b6bc0e3d6b623eaa747cc688151 15 2007-07-110011 13285466645484w1920h1440 Kapsel garderob-för-män closet082 Closet-Kit organiserande Skåp Arrangör-Idéer-för-Shoe collage3

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − 81 =

map