Praktisk hall i korridoren: en liten modell och åtta av dess fördelar

Praktisk hall i korridoren: en liten modell och åtta av dess fördelar

12 October 2017Hall - är en integrerad del av lägenheten, så det är villkor bör vara i harmoni med det inre utrymmetHall - är en integrerad del av lägenheten, så det är villkor bör vara i harmoni med det inre pomescheniyaKoridor liten storlek - det är inte bara ett rum, och ibland ett verkligt problem med varannan medborgare möter, även i nya byggnader.


Hur löser denna situation och göra korridoren den mest praktiska, bekväma och praktiska? Det är värt att tänka över varje detalj i interiören, för att lösa många problem, och klokt välja efterbehandling material.

Design av små hallar

Hall, men små, bör i första hand vara funktionella.

Det är detta kriterium kommer:

 • Använda lokalerna till sista 1 m2;
 • Gör rummet mysigt;
 • Gör utrymmet det mest bekväma och lämplig för användning utan obehag.

Estetisk uppgift hall - psykologiskt anpassa sig till den mänskliga uppfattningen av det inre av lägenheten som helhetEstetisk uppgift hall - psykologiskt anpassa sig till den mänskliga uppfattningen av det inre av lägenheten som helhet


Disposition av rummet påverkar i första hand på inner val. För om det är lång och smal rum, sedan att göra det attraktivt kommer att behöva använda några knep med vilka arrangemang kommer att göras helt enkelt. Nämligen, är det i långa korridorer önskvärt att lägga ett tyg som inte bara kommer att glädja sitt utseende, men också kommer att betona en intressant fördel.

Mycket original här ser randiga tapeter, eftersom de är visuellt pripodnimut vägg eller ett rutmönster, vilket kommer att skapa effekten av volym och rymd.

Vanligtvis i sådana rum prihozhki väljer att beställa den, eftersom möbler av detta slag har många fördelar.

nämligen: 1. Du kan utveckla en möbel med din egen design.
 2. Fyller väl genomtänkt på egen hand, och möbler kan inte bara vacker, men också rymliga.
 3. Produkten kommer att motsvara exakt till önskad storlek.
 4. Det är möjligt att använda dyra material budget eller vice versa.
 5. Dekorera och design kommer att vara individuell och exklusiv, som är mycket uppskattat i dag.
 6. Du kan använda utrymmet som du vill. Exempel - Anpassad Modular hallen.
 7. Kompakthet och funktionalitet framför allt. Dessa två kriterier gör det möjligt att överväga fullt möblerade och köper inte vad som erbjuds.

Det är möjligt att skapa så många hyllor, hängare och krokar, i enlighet med deras önskemål.

Liten hall i en liten korridor

Inredning och organisation av en liten korridor svår uppgift, men genomförbart. Det är värt att notera att om du måste utrusta långa korridoren till slutet, vilar mot väggen i nästa rum, så är det möjligt att genomföra ett projekt för att skapa ett slags omklädningsrum. Innehåll och möblera ett rum är inte svårt, eftersom nästan varje katalog som har mönster på mode yrkesverksamma inkluderar: prover, olika idéer och många alternativ för efterbehandling.

Ingång med nischer enkelt utrustas med lådor med slutna garderoberIngång med nischer enkelt utrustas med lådor med slutna garderober

I vissa fall, till en förskjutning av dörröppningar skapa rätt ruta. Korridorer små arter och även minska planen ser bra ut när de placeras längs väggarna i den smala typen dressing fartyg, samt en stor spegel som visuellt kan utöka utrymmet.

För mycket små korridorer bör generellt utesluta stora än kompakta skåp, vilket skulle vara tillräckligt hyllor, hängare med krokar och sittpuff. Speglar är placerade i sådana områden på entrédörren.

Idéer för en liten hall

Idén om hur man utföra reparationer i en liten hall bör inte vara flighty lösning och tankeväckande sätt.

Med skåp, fodrad med spegel kakel, lätt att skapa en illusion av ett rymligt rumMed skåp, fodrad med spegel kakel, lätt att skapa en illusion av ett rymligt rum

När du planerar hur man avslutar kommer att äga rum, vad är alternativen för inredning och möbler modeller kommer att användas, är det värt att uppmärksamma att utforma rekommendationer:


 1. Små hallar ska vara äkta, men inte göra dem en ljus accent i alla bostadsutrymmen. Men korridoren - det är en del av huset och dess utformning bör kombineras med en total inredning och design lösning. Om korridor leder till köket eller vardagsrummet, så borde det se harmonisk med sin styling.
 2. I lägenheten är samma överallt inne dörrar måste installeras. Om du vill göra så mycket ljus i korridoren måste dörrarna väljas med en insats gjord av frostat glas.

I korridoren måste ordnas uttag, strömbrytare och dolda från nyfikna ögon sådana produkter som elektriska sköld och larm om de är installerade i huset.

kompakta hallar

Det är möjligt att göra sina egna händer en vacker lobby, du bara rätt inställning till sitt arrangemang för att undvika felsteg och bildandet av defekter efter reparation och miljö. Den höga ingång med en liten bredd - är ett bekvämt och mycket lämplig alternativ för små korridorer.

I korridoren nödvändigtvis vara en plats för väskor och andra förnödenheterI korridoren nödvändigtvis vara en plats för väskor och andra förnödenheter

Prihozhki egenskap är att den består av:


 • hyllplan;
 • hängare;
 • Nightstands.

För att spara värdefullt utrymme eller skåp ottoman placeras strax under galgen. Nu möbelfabriker erbjuder ett stort urval av en mängd olika produkter för att dekorera och omklädningsrum i synnerhet är transformatorer som puffar i kombination med hyllor för skor. Således är det möjligt att lösa två problem samtidigt. Nämligen att hitta en plats att sätta skor och accessoarer, samt att fylla hallen bekvämt, eftersom sätta på sina skor, särskilt under perioden från hösten till våren stående är inte lämpligt.

För närvarande ett stort antal hyllor för korridoren, men inte alla av dem kan passar perfekt i det inre av lokalerna.

Det bästa alternativet är placeringen av hyllorna på väggen. Bredden på ytan av nycklarna till framtiden för handskar eller plats kan väljas oberoende, men så att de inte orsakar obehag när du flyttar runt i rummet. Glöm inte de speciella hållare för halsdukar, sjalar och paraplyer som de var och en på sin plats och alltid till hands.

Reparation av en liten hall

Ibland väggarna i korridoren så sätta press på psyket när rummet att välja inredning är helt enkelt omöjligt. I själva verket är allt verkligt och bara måste försöka se de ljusa stunder i en liten och anspråkslös hall.

Hall armaturer på plats så att de inte blända personen och täckta utrymmet ovanförHall armaturer på plats så att de inte blända personen och täckta utrymmet ovanför

Det är värt att notera att det största problemet med någon korridor - är:

 • Brist på naturligt ljus;
 • Ett minimum av artificiellt ljus;
 • Ett litet område.

Allt detta ger tillsammans en mycket stort obehag och kan med tiden leda till en försämring av synen. Det bästa sättet ur denna situation är att välja belysning som kommer att lysa upp rummet. På grund av det faktum att lamporna och ljuskronor i försäljningen är en otrolig mängd, är att besluta om produkter som är tillverkade i en återhållen stil, och har en ljus inredning.

Så det är möjligt att göra korridoren mer bekväm och kombineras i det centrala ljus, lampor och sänglampa. Varje kommer att användas för sitt ändamål vid rätt tidpunkt.

Mycket ovanlig och ursprungliga utseende LED band, som i Nikolaev kan köpas på ganska optimal kostnad. Med hjälp av dessa band gör bakgrundsbelysningen på hyllorna, på kanterna av rummet och dörröppningen, vilket kraftigt förenklar rörelsen på natten utan att slå på ett starkt ljus. För att skapa den perfekta interiören vikt bör göras på komfort snarare än ljusstyrkan. Därför behöver konstruktörerna inte rekommendera att använda ljusa accenter i stor skala. Denna nyans kommer att vara långt från de mest attraktiva fallgropar och förstöra allt arbete på arrangemanget av rummet.

Varianter av en liten hall

Oavsett vilket material som kommer att användas för tillverkning av möbler i korridoren, exempelvis wenge eller vilken färg kommer att råda i den, är det nödvändigt att välja den form och typ av förband.

För små hallar är bekväma hörnskåp som har fler funktioner jämfört med traditionellFör små hallar är bekväma hörnskåp som har fler funktioner jämfört med traditionell

De kan vara:

 • modulära;
 • Hull.
 • hörn;
 • linjär;
 • Parallel.

Corner modulära skåp, till exempel modeller Fairy Mystery, speciellt om färgschemat är mycket elegant och modern, passar perfekt in i alla interiörer och även den mest kompakta av korridoren. Hur är detta möjligt? Hörnskåp av naturen rymlig inuti och utanför den kompakta. Dessutom kan det använda dem för att dölja brister i rummet upp till en meter, såsom ojämna väggar, sluttande tak och liknande.

För små hallar bör välja sådana fall, som kommer att utrustas med stora speglar, målat glas och andra inredning kan visuellt göra rummet rymliga och volym.

Svart interiör är strängt förbjudet att installera i små korridorer, även om det tapeter och golv är lätta, eftersom de är ett slags svart hål, förstöra hela utseendet på rummet.

Hallar för små korridorer: hur man utrusta interiören

Före varje reparation bör bildas av driften av kretsen, och det är bäst att utforma bilden av var och en av sidorna av korridoren. Med deras hjälp kan du tänka noga om någon tid och inte missa en enda nyans. Möbler 2016 presenteras för försäljning i stort sett bara att välja det bästa alternativet ur mode, och kanske tidigare samlingar.

Det är rationellt att utrusta bänken i hallen låda för att lagra skorDet är rationellt att utrusta bänken i hallen låda för att lagra skor

möbel i hallen ska:

 • Matcha stilen i rummet;
 • Vara neutral och inte alltför ljus;
 • Vara funktionella och praktiska;
 • Har en lång livslängd;
 • Besitter hållbarhet;
 • Har du inte en uppfattning om kemiska produkter för rengöring av möbler och lokaler.

På grund av det faktum att människor i korridoren går direkt från gatan, kommer det här rummet förorenas mer än andra, så du måste välja en möbel som inte försämras under påverkan av regelbunden rengöring. När du köper någon hall, vare sig det små eller stora, du definitivt bör vara uppmärksamma på förekomsten av garantin, som tjänsten i händelse av fel eller skador på kort tid.

Att välja möbler för hallen utförs av:

 • storlek;
 • färg;
 • rymlighet;
 • Bredd.

Specialister på designkonst tror att det bästa alternativet - en modulär design för att beställa, eftersom den färdiga möbeln är inte alltid möjligt att passa in i rummet så att den passar perfekt in i kupén. Normalt kan huset modellen inte bara ser smaklös, men också rörigt utrymmet.

Inredningen korridoren (video)

Även möbler är mycket billigare, eftersom du kan välja material, förpackningar och efterbehandling på eget gottfinnande och budget. Skapa komfort hemma med sina egna händer, kan du njuta av att vara i den.

Detaljer: prihozhki för små korridorer (foto exempel)

11445529712 6f59e 9-47 1920x1080resizeinterior1937851377007979 2016-11-17-582dbc6c3a205 1275223original 440081106600 89342344 1419849910prihozhaya-komnata-7 144973812810

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 83 = 90

map