Praktische slaapkamer met badkamer en dressing 4 design ideeën

Praktische slaapkamer met badkamer en dressing 4 design ideeën

12 October 2017Combineer een slaapkamer met badkamer en dressing - het is eenvoudig genoeg, maar het vertalen van dat idee in de werkelijkheid, moet u rekening houden met de massa van de subtiliteiten vanCombineer een slaapkamer met badkamer en dressing - het is eenvoudig genoeg, maar het vertalen van dat idee in de werkelijkheid, moet u rekening houden met het gewicht van tonkosteyMechtoy velen kunnen een slaapkamer, die een eigen bad is geworden en walk-in closet. Dit is gewoon de perfecte oplossing van het interieur slaapruimte dat niet alleen de jonge paar, de vrouw, maar ook een tiener zal aantrekken. Maar dit idee kan niet alleen bewonderen, maar het is echt tot leven brengen. Toch zal de uitvoering van deze makkelijker zijn in een privéwoning, in plaats van op het grondgebied van een eenvoudig klein appartement.


Slaapkamer met badkamer en dressing

Slaapkamer met badkamer en dressing is een comfortabele en functionele ruimte. Maar het is een vrij moeilijke ontwerpbeslissing. In dat besluit heeft de belangrijke rol van de voorbereidende technische werkzaamheden uit te voeren op het hoogste niveau. Want als het water in de badkuip de geringste ongemak, iets over de rust zal leveren en de rest zal worden vergeten. De meest trendy hotel in Europa kan een gecombineerde slaapkamer met badkamer en dressing bogen.

Als u besluit om de slaapkamer en badkamer, in de eerste plaats te combineren, moet u de kap sterke macht te installerenAls u besluit om de slaapkamer en badkamer, in de eerste plaats te combineren, moet u de kap sterke macht te installeren

De badkamer is voorzien van een bad of douche kan worden geïnstalleerd. Het creëren van een gezamenlijke badkamer met een slaapkamer, is het belangrijk om te zorgen voor de bescherming van het pand tegen extreme temperaturen en een hoge luchtvochtigheid. Om dit te voorkomen, moet u de kap installeert zeer sterke macht. Erg populair als een compartiment voor de mat of helder glas gebruiken.

Om het glas te versieren, dan kunt u op te zetten een decoratief patroon, dat moet in harmonie zijn met de kamer design.

Zeer populair soorten:


  • Schuifpaneel;
  • gordijnen;
  • zeefdruk;
  • Houten wanden, versierd met houtsnijwerk.

Ontwerp een slaapkamer met badkamer en dressing

Ontwerp slaapkamer, badkamer met ligbad, omvat transparante schuifwanden van glas die helpen bij de bescherming van de kamer van de spray. Deze partities in staat te stellen een gewichtloze barrière, wat niet evident is, en niet verzwaren de ruimte te creëren. Isoleer de kast is ook met behulp van partities.

Belangrijk is dat alle wanden werden op dezelfde stijl en met elkaar gecombineerd.

Als de badkamer bevindt zich in de slaapkamer, dan is het het beste om het behang voor natte gebieden te kiezen en kan ook worden geïnstalleerd luchtontvochtigersAls de badkamer bevindt zich in de slaapkamer, dan is het het beste om het behang voor natte gebieden te kiezen en kan ook worden geïnstalleerd luchtontvochtigers

Ingericht onze badkamer in de slaapkamer, is het belangrijk om speciale lucht drogers geschikt is voor residentiële gebouwen vast te stellen. Vermijd onnodig ongemak kan helpen vloerverwarming. Ontwerp een slaapkamer met eigen badkamer maakt de opname van het glasmozaïek, die verspreid over de muur en op de vloer. Voor de registratie van de slaapkamer is het belangrijk een vochtwerende bekleding gebruikt.Het is beter om de voorkeur te behang voor vochtige ruimtes geven. Om de vloerbedekking niet te bederven, zoals de dekking is het beter om teak te gebruiken, dit ras is niet blootgesteld aan vocht. Deze bekleding moet in de kleedkamer, als de ligging dicht bij de badkamer kan ook resulteren in de noodzaak om reparaties uit te voeren.

Het combineren van de badkamer en de slaapkamer: ontwerp ideeën

Voordat u de slaapkamer en de badkamer te combineren, is het belangrijk om te begrijpen hoe verschillend in hun functie zijn deze panden.

Het combineren van de badkamer en de slaapkamer, verzorgen van alle nuances van uw kamer op het einde bracht de verwachte resultatenHet combineren van de badkamer en de slaapkamer, verzorgen van alle nuances van uw kamer op het einde bracht de verwachte resultaten

Om ze uit te rusten met elkaar, zijn er vele ontwerpvoorstellen voor het arrangement:

  • Sharm slaapkamer zal een mooie gietijzeren bad op pootjes, die is gelegen in een hoek van de slaapkamer te geven, zal dit de hele kamer van de geest van de retro-stijl te geven;
  • Om zich te concentreren op het bad, wordt voorgesteld om het te installeren op het podium, of plaats het in het midden van de slaapkamer;
  • Chic oplossing is om het plafond regendouche, versierd met achtergrondverlichting;
  • Om het bad te verbergen en maak het onzichtbaar op het eerste gezicht, een bad in de Mount de vloer, het blijkt niet alleen handig, maar ook mooi.

Verschillende methoden kunnen worden gebruikt als verlichting. Een zwemgedeelte kan worden verlicht door extra verlichting. Bijvoorbeeld, net boven het bad kan worden hing een enorme kroonluchter gemaakt van kristal. U kunt ook de LED-lampen met verschillende kleuren. De verlichting wordt gekozen afhankelijk van de stijl van de slaapkamer.

Het maken van een slaapkamer met badkamer en dressing

Moderne slaapkamer kan niet alleen een bad, maar ook een kleedkamer zijn. Dit ontwerp oplossing wordt gebruikt in de moderne tijd te vaak. Deze locatie is zeer vaak te zien in de films. En dat buitenlandse films en tv-serie is geïnspireerd door de wens om een ​​slaapkamer thuis te creëren. Kleedkamer in de woonkamer mag dan klein zijn, laat het dan zeer klein en privé, maar het is erg handig. Waardigheid slaapkamer, badkamer met bad en kleedkamer is dat alles wat je nodig hebt is binnen handbereik.

Ontwerpers raden een kleedkamer recht op de weg van de badkamer naar de slaapkamerOntwerpers raden een kleedkamer recht op de weg van de badkamer naar de slaapkamer


Functionaliteit zal onmiddellijk de positie van de kleedkamer op de weg van de badkamer naar de slaapkamer. Als de lay-out van het appartement impliceert het bestaan ​​van een gang die de slaapkamer en badkamer verbindt, kan deze corridor worden omgezet onder de dressing. Aan beide zijden kan worden geplaatst dozen of planken.

Bij aansluiting op een kleedkamer en en-suite met slapen is het belangrijk om te zorgen voor de duurzaamheid van de dingen. Dingen die gevoelig zijn voor vocht moeten worden bewaard in hun geval, en kan geen kwaad om een ​​kleedkamer, extra ventilatie uit te rusten.

Dressing moet extra dekking, dus het is best om de ingebouwde backlight te positioneren.

Voordelen slaapkamer, badkamer met bad en kleedkamer

Slaapkamer, badkamer met ligbad en een woonkamer, zal een mooi en functioneel genoeg te plaatsen in elk huis. In deze kamer zal snel en gemakkelijk te ontspannen na een dag hard werken. Een dergelijke kamer is gemakkelijk op te bouwen met zijn eigen handen. True noodzaak om zorgvuldig te overwegen het hele proces apparatuur, lay-out en de regeling.

Een belangrijk punt dat moet worden opgemerkt bij het combineren van een slaapkamer, badkamer en dressing - het is het algemene ontwerp van de kamerEen belangrijk punt dat moet worden opgemerkt bij het combineren van een slaapkamer, badkamer en dressing - het is het algemene ontwerp van de kamer


Het ontwerp van deze kamer neemt groot belang. Alle drie van deze gebieden moet worden aangesloten op één concept, het idee en het concept. Het is belangrijk dat ze hadden allemaal een gemeenschappelijke interieur. Een dergelijke slaapkamer heeft een groot aantal voordelen. Dit is erg handig bij het allemaal in één kamer is bij de hand. Vooral als het gaat om het grote huis. Er is geen noodzaak om te gaan naar de eerste verdieping van de tweede of de derde naar een bad of douche te nemen. Hetzelfde kan worden gezegd over de kleedkamer.

Waar is het handiger om schoonheid in je kamer uit de douche te brengen, afwerking vol dressing en laat de ruimte om te gaan op zaken bedacht.

Dressing en badkamer kan verschillend in grootte zijn. Maar zelfs een kleine meter zal helpen om een ​​comfortabele en gezellige ruimte te creëren. De slaapkamer wordt een comfortabele inrichting waar nood om een ​​lange tijd door te brengen.

Als het een groot huis, kan elk gezinslid zoals een slaapkamer met een aparte kleedkamer en een badkamer te maken. Dit zal helpen om verwarring met de kleren te voorkomen.

Interieur design slaapkamer-kast-badkamer (video)

Een dergelijke combinatie ruimte heeft niemand onverschillig. Het hoofddoel van een dergelijke ruimte is een verbinding van verschillende gebouwen in een verenigd geheel.

Ontwerp een slaapkamer met badkamer en dressing (interior foto)

1 5e3ab58afe3380f8b5475e5fc0ff 7-33 70f73a0d22094a42015c851166a7ba94-1 131-1024x682 5655 15170 20425 95562469 1279638279-mr Zhou-24

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =

map