Praktische muur naar de woonkamer met een kast - 5 soorten gevels

Praktische muur naar de woonkamer met een kast – 5 soorten gevels

12 October 2017Vandaag is de markt biedt een breed scala van meubilair, met inbegrip van de muren van de woonkamersVandaag is de markt biedt een breed scala van meubilair, met inbegrip van de muren van de woonkamer gostinyhStenki verbazingwekkende breedte van het assortiment. Sommige modellen worden gebruikt om de TV te positioneren, de andere om daar te plaatsen de boeken, beelden of zelfs jurken en bovenkleding. Het allerbelangrijkste - het is om een ​​product dat exact zal overeenkomen met de eisen en zal de kamer te versieren te kiezen. Op welke criteria begeleiden de keuze en zal verder worden besproken.


De wand van de woonkamer zonder kast

De wanden van de behuizing zonder, in de regel - het is klein en compact design.

Ze worden gebruikt voor:

 • servies;
 • Kleine accessoires;
 • De locatie van de TV met het geluidssysteem.

Selecteer een dergelijke constructie is niet moeilijk, en ze niet veel ruimte in de kamer, wat zeer belangrijk is voor veel nodig hebben.

Voor een kleine woonkamer kan worden gebruikt zonder de ommuring, zodat u kunt ruimte te besparenVoor een kleine woonkamer kan worden gebruikt zonder de ommuring, zodat u kunt ruimte te besparen


Meubelfabrieken bieden een grote selectie van de muur, die kunnen worden gekocht als kant-en-klare producten, en onder het bevel van de individuele ontwerpen.

Muur met een garderobe voor de woonkamer

Modern wall - Dit is het oorspronkelijke productontwerp, waarbij bij voorkeur modulair. Ze zijn niet alleen won de harten van mensen over de hele wereld, maar ook een integraal onderdeel van vele interieurs worden.

Modulair ontwerp:

 • praktisch;
 • multifunctioneel;
 • Universal;
 • Handig.

In de afgelopen jaren hebben de consumenten geworden de voorkeur aan grote muur in toenemende mate te geven met een kast voor kleding. Denk niet dat dit type ontwerp is te omvangrijk en vereisen een veel ruimte, zoals de ontwerpers erin slagen om de meest compacte kasten maken en het is zeer ruim. Vul de binnenkant van kasten kunnen diverse planken, laden, of gewoon een compartiment, die dingen zullen hangen te maken.Moderne ontwerpers hebben geprobeerd om de muren van de functionaliteit van de woonkamer verrassenModerne ontwerpers hebben geprobeerd om de muren van de functionaliteit van de woonkamer verrassen

Hoofdzakelijk voor hal wanden bestaan ​​uit items zoals:

 • Tribune van TV;
 • Wandkast;
 • garderobe;
 • Showcase.

Sommige mensen verkiezen om extra goedkope mini-bar te kopen, maar het is een prive-aangelegenheid van elke persoon. Als de ruimte het toelaat, is het mogelijk om een ​​ladekast of een conventionele sokkel in dezelfde stijl als de muur te vullen. Met betrekking tot het uiterlijk van de moderne muur, regelen dan kan het standaard langs de muur of in de vorm van de letter U en G. zijn

Modulair ontwerp met hoek kabinetten hebben de meest populair geworden, omdat ze maskeren de onregelmatigheden en corrigeert gebreken.

Zoals eerder beschreven, de muren zijn modulair en uniform. Integral wordt vastgezet met schroeven en hoeken, is het niet mogelijk om te verwijderen of te verplaatsen van de items. Modulaire dezelfde muur kunt u transformeren met de tijd van de exploitatie. Zo is het mogelijk om de kluisjes zwaarder wegen dan of verplaats de kast. Opknoping elementen kunnen worden ingesteld op een arm, maar wat je nodig hebt om te zorgen voor de kwaliteit van de installatie, om een ​​ongeluk te voorkomen dat als gevolg van de instorting.

De wand van de woonkamer met twee kasten

Het kiezen van de muur met twee grote kasten kan een hoop ellende te leveren.

Immers, heb je:

 • Bereid meer middelen als betaalbare grootformaat ontwerpt niet bestaan, of ze worden verkocht van lage kwaliteit materiaal;
 • De afmetingen te bepalen;
 • Veel meer ruimte voor hun locatie.

In aanvulling op deze kenmerken is om te bepalen met de meubels stijl. Voor kamers, ingericht in de stijl van hi-tech, perfect muur met metalen decoratie, ramen en lijstwerk. Style minimalisme heeft een onderscheidend kenmerk - een compleet gebrek aan onnodige items, inclusief accessoires. Het is omdat voor een woonkamer is aan een muur met gesloten planken en een minimum van elementen te kiezen.


De wand van de woonkamer met twee kasten - een uitstekende keuze voor mensen die behoefte hebben aan een heleboel dingen te plaatsenDe wand van de woonkamer met twee kasten - een uitstekende keuze voor mensen die behoefte hebben aan een heleboel dingen te plaatsen

Ontwerpers zijn van mening dat de beste optie - is aan een muur onder de volgorde kopen, want je kunt spelen met de kleur, selecteer een bepaald materiaal, evenals verschillende elementen met elkaar te combineren.

Uitstekende kijken strikte en elegante muur aan de zijkanten, dat is twee kledingkast en een print op de voorkant. Wees niet bang om iets wat onmogelijk lijkt te mengen. Voor de Art Nouveau-wandkasten zijn uitstekend met vloeiende lijnen en beknopte vorm. Het ontwerp moet niet zwaar en omvangrijk in verschijning, die comfort te creëren in de kamer. Stapel van de kamers is verre van modieuze en nu de voorkeur om zo veel vrije ruimte mogelijk te verlaten.

Uiteraard moet de muur niet alleen aantrekkelijk, maar ook in combinatie met het totale interieur zijn. In dit geval is het echt iets dat de hal een perfecte look en zal voldoen aan alle aanbevelingen van de ontwerper. Gestoffeerde meubels in de schaduw kan worden gecombineerd met de muur, en misschien is het contrast. Bijvoorbeeld, zou het ongebruikelijk chocolade en room bankstel hebben gekeken. U hoeft niet een groot aantal accessoires, magneten, bekers en andere items, omdat ze een puinhoop en het effect van slechte smaak zal leiden.

Wat kan een kabinet muurvoorzijde zijn

een nieuwe generatie van mensen houden niet van eentonigheid in het interieur, doffe kleuren en standaard meubilair. Het is omdat heel vaak kun je dergelijke constructies zoals muur met kasten onder haar jurk te vinden terwijl het aantal zaken zijn van het type coupe met decor op de deuren.


Nu zijn er veel opties voor de afwerking van de muren, zodat iedereen kan vinden voor zichzelf wat hij dichter bij de zielNu zijn er veel opties voor de afwerking van de muren, zodat iedereen kan vinden voor zichzelf wat hij dichter bij de ziel

Met betrekking tot de finishing opties slechts een massa, en soms een keuze om niet zo eenvoudig te maken:

 1. Foto's afdrukken is de eenvoudigste manier om de gevel van de kasten te versieren. Toepassing snapshot hout gemaakt met een werkwijze zoals polymerisatie UV-stralen. Moderne technologieën maken het mogelijk om het patroon duidelijk en zonder strepen toe te passen, en bovendien is, zelfs na een aantal jaren en de dagelijkse zorg zal de juiste uitstraling te verliezen. U kunt een hoge printkwaliteit en sappig te krijgen, als vertrouwd met professionele afwerking.
 2. Niet minder populair zijn gespiegeld gevels. Met hun hulp, kunt u maakt een visuele uitbreiding van de ruimte nodig is voor kleine en smalle ruimtes. De methode kan komen en als je wilt naar een smalle gang te regelen, maar het is in de woonkamer, zou hij net op tijd zijn.
 3. Glanzend of gelakt garderobe gevel precies gebruikt voor die spiegel. Het bereik van dergelijke bekledingen is vrijwel onbeperkt, aangezien het mogelijk is om een ​​film, een polymere bekleding of plastic panelen kiezen. Sommige mensen gewoon liever gewoon bestellen een deur gelakt.
 4. Glazen gevel, wordt meestal gebruikt voor muren met etalages, maar in kasten deur bestaan ​​slechts op een deel van een glasweefsel, want nergens geopend gasten alles wat wordt opgeslagen in de muur.
 5. Het is modieus om de gebeeldhouwde deur te installeren op de muur in de hal. Dergelijke producten worden met de hand verwerkt, zijn verre van goedkoop, en dus is het mogelijk om de meest verschillende ontwerpen naar uw smaak te bestellen. in de moderne fabriek apparatuur kunt u de meest ongelooflijke en creatieve producten dat iedereen die ze ziet kan verrassen te creëren.

Moderne muur van de woonkamer (video)

Wees niet bang om iets nieuws te kopen voor uw huis. Dat kan dit het begin van een nieuw leven, of laten hun huizen, die meer comfortabel en aantrekkelijk is geworden houden. Veel geluk voor jou!

wand opties voor de woonkamer met een kast (op de foto interieur)

4e4a61c7c323d 5016e74a150dc 2db17131e89abc301aefc79f2bacaae7 4f28591a42b117268cf2f6857c02991a 44almaz30 2206 2522image 17200image 85301-v-taunhaus-shkafy-kupe-s-zerkalom 53840d748fdde213846f460a3d9cf455

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 + = 60

map