Praktische modulaire sofa voor in de woonkamer met een slaapplaats

Praktische modulaire sofa voor in de woonkamer met een slaapplaats

12 October 2017Het belangrijkste onderdeel van de woonkamer is een slaapbank, zodat zijn keuze moet zorgvuldig worden benaderdHet belangrijkste onderdeel van de woonkamer is een slaapbank, dus zijn keuze moet worden benaderd obdumannoKak heerlijk om thuis herfst regenachtige avond komen of wanneer de sweeps sneeuw, na een drukke dag, krijgt een modern design bank met een kopje thee of koffie, en wikkel me in een zachte deken, verloren in dromerige en de wondere wereld van boeken, films, Internet, het krijgen van volledige ontspanning en comfortabel rusten. Tot op heden, de meubelindustrie biedt vele mogelijkheden van de moderne sofa's gemaakt in verschillende stijlen, met hoogwaardige materialen en voldoen aan de nieuwste trends en stijlen van de mode-ontwerp van alle lokalen. Ze zijn comfortabel en praktisch.


Banken voor de woonkamer met een slaapplaats

Modulaire zitbanken met slapen veelzijdig, perfect ondergebracht in kleine appartementen, waar de kamer is vaak de kamer en slaapkamer. Gedurende de dag - is dit de plek die is geschikt voor familie, vrienden, en 's avonds - een groot bed. Deze banken zijn uitgerust met een vrij ruim laden voor kleding en beddengoed. Hun onderscheidend kenmerk - een rechte vorm, de slaper en het mechanisme van de transformatie niet mogelijk te buigen.

Modulaire zitbanken bestaan ​​uit meerdere onderling verbonden modules die gemakkelijk omgezet in ofwel een groot bed of in een stoel met een bed of een bank met een tafel en planken, afhankelijk van de individuele behoefte van het moment. Het kan worden gedraaid en gepositioneerd in een lijn langs de wand. Comfortabele stoelen kan worden verwijderd en afzonderlijke delen van het interieur woonkamer.

Slaapbank moeten worden geselecteerd op basis van de grootte en het ontwerp van de logeerkamerSlaapbank moeten worden geselecteerd op basis van de grootte en het ontwerp van de logeerkamer

Banken voor de woonkamer met een slaapplaats verschillen door de volgende parameters:


 • Volgens het mechanisme van transformatie;
 • Per type kern (zachte en harde);
 • Op size bed;
 • Op de formulieren.

Mechanismen van transformatoren zijn zeer divers. Wanneer de lus wordt getrokken, is gelegen onder de stoel, dan wordt het model "accordeon" genoemd. Het model "Dolphin" wordt getrokken uit de onderste unit, en een plek om te slapen stijgt naar de top. Model "clamshell" verandert in de perfecte ruime bed, we moeten gewoon over en dan naar voren te trekken, maar het ontbreekt aan een doos voor linnen. De "Kangoeroe", rekt de lagere eenheid, heel eenvoudig, praktisch en onfeilbaar. In de modellen, genaamd "evroknizhka", het mechanisme is zeer eenvoudig, maar een van de meest handige.

De meest geschikt is voor plaatsing in kinderen is een modulaire zitbank met het mechanisme van "Dolphin". Dit construct zelfs een kind kan gemakkelijk ontleden.

Zelfs met de aankoop van modulaire sofa's, er rekening mee dat sommige ontwerpen worden getransformeerd langs de muur, en een aantal naar voren.

Corner slaapbank in de woonkamer

Hoekbank is gewoon onvervangbaar in de ruime en grote zaal. Het kan gemakkelijk worden omgevormd tot een comfortabel bed, uitgerust met een opklapbare tafel en planken om allerlei dingen tegemoet te komen, uit de laptop en verschillende items van inrichting tot de afstandsbediening van de TV. Sommige modellen hebben zelfs mini-bars. Hoekbanken voor de woonkamer zijn er, zowel harde als zachte. De stijfheid van de hoekbanken, hangt af van de smaak en voorkeuren van de gebruikers. In termen van functionaliteit, harde bank is duurzamer, maar het kan voelen alsof je zit op een bureaustoel.Als de bank is zowel een bed, is het wenselijk dat hij een orthopedisch, matige hardheid was.

Het interieur van een moderne woonkamer ziet er geweldig uit met een comfortabele hoek slaapbankHet interieur van een moderne woonkamer ziet er geweldig uit met een comfortabele hoek slaapbank

Opvallende diversiteit van hoekbanken.

Onibyvayut:

 • Met de rechter of linker bovenhoek;
 • U-vormige structuur;
 • Complexe geometrische vormen, maar in ieder geval is de directe slaapgedeelte;
 • Met extra functies, zoals allerlei soorten tafels en bars, een kleine plank in de hoek.

Bekleding hoekbanken is zeer divers - jacquard, shenillovaya, gemaakt van echt leer. Het hangt allemaal af van het prijsmodel. Bij het kiezen, moet u weten dat lederen duurzamer, maar erg duur. Best goed jacquard, chenille en kudde, en een grillige tapijt, maar is waarschijnlijk het meest goedkoop.

Smalle banken met slaapplaats voor de woonkamer

Als de zaal in het appartement is niet te groot is, dan is de meest ideale oplossing zou zijn om deze te plaatsen in een smalle slaapbank. Ze komen als het vouwen en niet uitgebreid, maar de minder comfortabel ze worden.

In de smalle stoel niet aangelegd sofa liggen boven het bed, en ze zijn voorzien van laden voor kleding.

bekleding materiaal is zeer divers, van dichte weefsel om eco-leer. Karkas basis, meestal gemaakt van houten balken. Slaapbanken knelpunten kan niet meer dan twee bedden. Het mechanisme van de transformator verschilt van de inrichting mechanisme hoekbanken. Zitplaatsen op basis van een veer gevuld met polyurethaan schuim, kunststof vulling.

Voor een kleine woonkamer ontwerpers wordt geadviseerd om een ​​smalle compacte slaapbank kiezenVoor een kleine woonkamer ontwerpers wordt geadviseerd om een ​​smalle compacte slaapbank kiezen


Naiboleepopulyarnyesleduyuschievidy:

 • Classic "Fiji";
 • Sophisticated minimalisme - "Sigong";
 • Oorspronkelijk was het een luxe "Charli Lyuks";
 • Economy "Leeuw";
 • Gezellig en comfortabel "Bristol";
 • Universal "Atlanta".

Uzkiydivansospalnymmestom - velikolepnoeresheniedlyamalogabaritnyhkvartir.

Oriel banken voor in de woonkamer met een slaapplaats

Present dictaten in alle richtingen en trends in de mode. Als niet-standaard oplossingen van de planning van residentiële gebouwen, en biedt speciale versies van de banken. Deze zogenaamde erker banken voor in de woonkamer met een slaapplaats. Ze worden gekenmerkt door een speciaal ontwerp, het ontbreken van rechthoekige vormen of modulaire of geproduceerd volgens individuele projecten, rekening houdend met de eisen en wensen van de klanten. Erker banken boogvormige vorm.

De meest populaire zijn de grote baai banken, die worden gekenmerkt door een stijlvol design en gebruiksgemakDe meest populaire zijn de grote baai banken, die worden gekenmerkt door een stijlvol design en gebruiksgemak


Podrazdelyayutsyana:

 • monolieten;
 • modulair;
 • Transformers;
 • Gecombineerd.

Hebben verschillende vormen van transformatie uitrijdbare op wielen, terugvouwen rustige half of modulaire (getransformeerd door verwijdering of omzetting modules). Bekledingsmaterialen zijn zeer divers zijn in principe dezelfde als die op de hoek sofa verschillen qua structuur, prijs, kwaliteit.

Overzicht van een grote bank voor de woonkamer met een slaapplaats (video)

Als u een van de bank met een slaapplaats voor de woonkamer kiezen, die nodig zijn zich te laten leiden door de grootte van de hal, hun smaak en voorkeuren, het totale ontwerp-oplossing in alle woningen om dit stuk van het meubilair in combinatie met de omgeving is, heeft een bank en een geldige plek gezellig en comfortabel verblijf te worden.

Detail: Modulaire zitbanken voor de woonkamer met een slaapplaats (foto voorbeelden)

12 3-13 8-13 605zoom 1610 62482 610 Bolsjoj-uglovoy-divan1 divanio19 14378039080731w4000h3200

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 26 = 34

map