The BlogDe verscheidenheid van de verlichting producten kunt u het juiste model voor de spanplafond en interieur stijl te kiezenDe verscheidenheid van de verlichting producten kunt u het juiste model voor de spanplafond te kiezen en om de stijl intereraIspolzovanie verlaagde plafonds met interessante verlichting wordt steeds populairder, gemakkelijk onderhoud, aantrekkelijk uiterlijk en een brede keuze uit de kleuren zal de ruimte een echt kunstwerk te maken. De markt is vol met verschillende modellen van verlichtingsarmaturen voor een plafondbekleding, zo zal niet moeilijk zijn om de meest geschikte en interessant model voor de koper kiezen.


In sommige gevallen, en wat een betere verlichting voor verlaagde plafonds

Door het installeren van het verlaagde plafond, kunnen aantrekken tot hem bijna elke lampen of armaturen gebaseerd op modetrends of voorkeuren in smaak. Voor de installatie die hoeft alleen maar om speciale hardware en schorsingen, en het plafond te kopen wordt gesneden het gat juiste diameter. Voor het kopen van lampen moeten worden gedefinieerd vooraf met het model en uitzicht op de verlichting, is het mogelijk vooraf om de nodige voorbereidingen te treffen en om de installatie te comfortabeler en optimaal te maken.

Om een ​​dure plafond dekking niet te bederven, moet u een aantal verlichtingsapparatuur eisen gesteld.

Spaarlampen in de regeneratie van een spanning plafond lijkt meer de voorkeur dan halogeenSpaarlampen in de regeneratie van een spanning plafond lijkt meer de voorkeur dan halogeen

Lamp Vereisten:

  • Spotjes mag niet stoten grote hoeveelheden warmte, het kan beschadigen en smolt het dunne materiaal;
  • De kamer mag geen temperatuurverschil, overvloedige verwarming of koeling plafondbekleding zijn;
  • Noodzakelijkerwijs specialisten moet de juiste positionering van inrichting berekent het spanplafond, om beschadiging te voorkomen.

Voldoen aan de essentiële eisen van de energie-besparing en LED-verlichting producten, ze passen beter dan gloeilampen of halogeen.


Spotlights voor plafonds: hoe te kiezen zonder fouten

Om niet te verdwalen tussen het grote aantal spots, en weet precies wat je moet kiezen om beter kennis te maken met hun soort geworden.

Met behulp van schijnwerpers elimineert de noodzaak voor de installatie van een krachtige verlichting die energie bespaartMet behulp van schijnwerpers elimineert de noodzaak voor de installatie van een krachtige verlichting die energie bespaart

Er zijn 2 soorten spotlight:  1. Bollen gelegen buiten - met deze vaststelling armatuur op geringe afstand tussen de standaard en spanplafond, waarvan het is gescheiden gespecialiseerde platform. Het voordeel is dat wanneer een dergelijke instelling niet wordt onderworpen aan een warmtebehandeling of een dunne plafondbekleding of de lamp zelf. Door nadelen deskundigen zijn van mening dat de verschijning verslechteren als gevolg van het onvermogen om de thermische isolatie ring te verbergen;
  2. Het vinden van verlichting in - dit soort regeling is interessanter, en vaker gebruikt voor reparatiewerkzaamheden. Met een dergelijke lamp is het vinden zich in een spanning plafond, waardoor een minder diffuus licht en interessante effecten. Voor dergelijke oplossingen zijn niet geschikt voor alle soorten van spot verlichting - lampen aan de experts stellen veel eisen. locatie methode niet mogelijk is om snel af te koelen, zodat de warmte moet op een minimum te beperken. Om uit deze situatie te krijgen, helpen spaarlampen, zullen ze niet alleen zorgen voor het geld dat de eigenaren, maar hebben ook veel positieve eigenschappen, waaronder kleine en een slechte warmteoverdracht. Onder de nadelen - ze alleen als de afstand tussen de grond en de spanning bekleding ten minste 6-10 cm.

Deze verlichting maakt het mogelijk om niet te omvangrijk verlichtingsarmaturen, zoals kroonluchters te gebruiken, ze zijn niet nodig, omdat het gemakkelijker is om een ​​klein en netjes in uiterlijk spotlights te gebruiken, zullen ze geld te besparen en zal een uitstekend alternatief in een kamer met lage plafonds zijn.

Wat is een betere lamp voor verlaagde plafonds

Installatie van spanplafond in de kamer, kunt u direct transformeren het uiterlijk en creëren een sfeer van luxe en comfort. Vandaag zijn er een grote verscheidenheid van kleuren, en u kunt kiezen het meest geschikt voor dit type van de lokalen. Naleving van eenvoudige regels, en de selectie van de vereiste verlichting zal de levensduur van het plafond van de coating te verhogen.

lampen vaak gebruikt bij de regeneratie van verlaagde plafonds, waardoor een zachte omgevingslichtlampen vaak gebruikt bij de regeneratie van verlaagde plafonds, waardoor een zachte omgevingslicht

Schade aan de plafonds kunnen standaard gloeilampen of TL-lampen, ze hebben eigenschappen erg warm, en een niet-standaard formaat zal niet kijken esthetisch.

De beste optie is om lampen gemaakt door hun halogeen metallogalogena of LED aan te schaffen. Voor een meer spectaculaire verschijning van het plafond is de dekking van specialisten van verschillende soorten verlichting apparaten is toegestaan ​​te combineren. Behuizingen voor lampen zijn vervaardigd uit gegoten aluminium, dat vervolgens gekleurd met een glanzende of matte lak. De dure armaturen zorgen voor een lens van glas in een goedkopere versie van gekleurd plastic.

De meest spectaculaire optie van het combineren van verschillende verlichting is om het systeem te installeren "sterrenhemel". Eenvoudig en discreet shimmer kan het kind is bang voor het donker en rustig slapen, kijken naar de kleine sterren. Bij volwassenen is het werkt kalmerend en rustgevend. Maken zo'n wonder wordt gebruikt lichte motor, die vezeloptische bundels LED loopt. Lichte gloed gloeidraad eindigt om flikkeringen te maken, verder duurdere modellen van kristal is bevestigd op te sommen of pasta Svarovski, ze dienen als een extra diffuser en versier de kamer. U kunt een variant projectie LEDs aan de binnenkant van de spanning plafond - indien deze dag licht zichtbaar zal zijn om een ​​normaal oppervlak, en 's nachts - een verstrooiing van fonkelende sterren.

Indien van toepassing spotlights

Meestal spots gebruikt voor deze kamers:

  • badkamer;
  • corridor;
  • Keukenfaciliteiten.

Naast de spotlights, zijn ontwerpers geadviseerd om te worden gebruikt voor de verlichting en een decoratief element kroonluchter.


Een maximaal effect bij de regeneratie van verlaagde plafonds ontwerpers combineren vaak maken spots met een chandelierEen maximaal effect bij de regeneratie van verlaagde plafonds ontwerpers combineren vaak maken spots met een chandelier

Er zijn bepaalde trucs die het mogelijk maken om de juiste armatuur te kiezen - als het plafond coating heeft een matte afwerking, is het noodzakelijk om een ​​kroonluchter met een gericht licht op de muren en de vloer kiezen, als de glossy spanplafond - het licht moet naar boven zijn gericht.

Nieuwigheid is LED-lampen, die vaak worden gebruikt voor de slaapkamers en kinderkamers.

Ze stralen een zachte, aangename en gedempt licht, maar het grootste voordeel is de lange levensduur van hun werking - meer dan 10 jaar. De kwaliteit van de verlichting wordt gecontroleerd door middel van een gespecialiseerde test die niet alleen correct gemonteerde onderdelen, maar ook voldoen aan de vereiste temperatuur filament ziet - het stelt u in staat om te voorkomen dat schade aan het plafond met betrekking tot duur en elimineren van het huwelijk in de eerste fase onderzoek.

Opknoping lampen aan de plafonds (video)


Met behulp van de LED-strip is veel gemakkelijker om te werken met elektriciteit en maakt het interieur interessanter. Juiste en gelijkmatige verdeling van de verlichting rond de omtrek van de kamer maakt het mogelijk niet op andere extra verlichting te gebruiken, en het licht wordt gedimd en niet verblind volwassenen en kinderen.

Opknoping lampen aan de plafonds (foto)

011 4tochechnyesvetilnikidlyanatyazhnyhpotolkov 88de126002f8931d311c3ae0630f5f66-770x456 14 123 7491424 1361901517fh1 14422273081 ac60ca9e166ba60e009a73432de780ad DSCN4378

Leave a Comment

Your email address will not be published.

3 + 2 =