Praktische hal naar de gang: een klein model en 8 van de voordelen

Praktische hal naar de gang: een klein model en 8 van de voordelen

12 October 2017Hall - is een integraal onderdeel van het appartement, dus het is omstandigheden in harmonie moet zijn met de binnenruimteHall - is een integraal onderdeel van het appartement, dus het is omstandigheden moet in harmonie met het interieur pomescheniyaKoridor kleine formaat - het is niet alleen een kamer, en soms een echte probleem van iedere andere burger, zelfs in nieuwe gebouwen.


Hoe deze situatie op te lossen en de gang van de meest handige, comfortabel en praktisch? Het is de moeite waard om na te denken over elk detail van het interieur, voor veel problemen op te lossen, en kies verstandig afwerkingsmaterialen.

Ontwerp van kleine gangen

Hal, hoewel klein, moet in de eerste plaats functioneel zijn.

Het is dit criterium zal:

 • Gebruik het pand tot de laatste 1 m2;
 • Maak de kamer gezellig;
 • Maak de ruimte die de meest handige en geschikt voor gebruik zonder ongemak.

Esthetische taak hal - psychologisch te passen aan de menselijke waarneming van het interieur van het appartement als geheelEsthetische taak hal - psychologisch te passen aan de menselijke waarneming van het interieur van het appartement als geheel


Disposition van de kamer van invloed op de eerste plaats op het interieur keuzes. Want als het is lang en smal kamer, dan om het aantrekkelijk maken moet je een aantal trucs waarmee de inrichting eenvoudigweg zal worden gedaan gebruiken. Namelijk, in de lange gangen, is het wenselijk om een ​​stof die niet alleen hun uiterlijk zal bevallen, maar ook zal zo'n interessant voordeel benadrukken leggen.

Erg origineel hier zal kijken gestreept behang, zoals ze zijn visueel pripodnimut wand of een vierkant patroon, die het effect van volume en ruimte zal scheppen.

Typisch, in deze ruimtes prihozhki ervoor kiezen om het te bestellen, omdat het meubilair van deze soort heeft vele voordelen:.

namelijk: 1. U kunt een meubel met behulp van uw eigen ontwerp te ontwikkelen.
 2. Het vullen van de goed doordacht op hun eigen, en meubilair kan niet alleen mooi, maar ook ruim.
 3. Het product zal precies overeenstemt met de gewenste grootte.
 4. Het is mogelijk om dure materialen budget of vice versa te gebruiken.
 5. Het verfraaien en het ontwerp zal individueel en exclusief zijn, dat wordt zeer gewaardeerd vandaag.
 6. U kunt de ruimte te gebruiken als je wilt. Voorbeeld - Aangepaste Modular hal.
 7. Compactheid en functionaliteit boven alles. Deze twee criteria toe volledig ingericht om te overwegen en niet kopen wat wordt aangeboden.

Het is mogelijk om zoveel mogelijk rekken, hangers en haken te creëren, zoals vereist door hun wensen.

Kleine hal in een kleine gang

Decor en de organisatie van een kleine gang moeilijke taak, maar uitvoerbaar. Het is vermeldenswaard dat als je naar de lange gang te rusten tot het einde, rust tegen de muur van de volgende kamer, dan is het mogelijk een project om een ​​soort kleedkamer te creëren uit te voeren. Inhoud en inrichting van een kamer is niet moeilijk, omdat bijna elke map die ontwerpen op modeprofessionals heeft bestaat uit: monsters, verschillende ideeën en vele mogelijkheden voor de afwerking.

Entree, hal met nissen eenvoudig worden uitgerust met laden met gesloten kastenEntree, hal met nissen eenvoudig worden uitgerust met laden met gesloten kasten

In sommige gevallen kan een verschuiving van de deuren om de juiste plein te creëren. Gangen kleine soorten en ook beperken het plan zal groot wanneer geplaatst langs de wanden van het smalle verband vaartuig, alsmede een grote spiegel die visueel kan worden vergroot.

Voor zeer smalle gangen moeten verbieden in het algemeen grote weliswaar compacte kasten, als voldoende planken, hangers met haken en poef zou zijn. Spiegels worden geplaatst op gebieden van de toegangsdeur.

Ideeën voor een kleine hal

Het idee van hoe om reparaties in een kleine hal dragen mag niet wispelturig oplossing en doordachte manier.

Met kast, bekleed met spiegel tegels, gemakkelijk om de illusie van een ruime kamer te creërenMet kast, bekleed met spiegel tegels, gemakkelijk om de illusie van een ruime kamer te creëren

Bij het plannen van hoe tot finish zal plaatsvinden, wat zijn de mogelijkheden van de inrichting en meubilair modellen zullen worden gebruikt, is het de moeite waard aandacht te besteden aan aanbevelingen te ontwerpen:


 1. Kleine gangen moet het echt is, maar ze niet een helder accent te doen in alle woonruimten. De corridor - het deel van het huis en het ontwerp moet worden gecombineerd met een totale interieur en ontwerp. Als de gang leidt naar de keuken of woonkamer, dan moet het harmonieus kijken met zijn styling.
 2. In het appartement zijn overal hetzelfde binnendeuren moet worden geïnstalleerd. Wilt u zoveel licht te maken in de gang, moet de deuren worden gekozen met een insert gemaakt van matglas.

In de hal moet worden geregeld contactdozen, schakelaars en verborgen voor dergelijke producten zoals elektrische schild en alarm nieuwsgierige ogen alsof ze in het huis zijn geïnstalleerd.

compact gangen

Het is mogelijk om hun eigen handen te maken een mooie lobby, je enige juiste aanpak van hun regeling om misstappen en de vorming van gebreken na reparatie en het milieu te voorkomen. De hoge hal met een kleine breedte - is een gezellig en zeer geschikt optie voor kleine gangen.

In de hal moet per se een plek voor tassen en andere benodigdheden zijnIn de hal moet per se een plek voor tassen en andere benodigdheden zijn

Prihozhki eigenschap is dat het bestaat uit:


 • planken;
 • hangers;
 • Nachtkastjes.

Om kostbare ruimte of kast poef net onder de hanger is geplaatst op te slaan. Nu meubelfabrieken bieden een grote selectie van een breed scala van producten voor het versieren en kleedkamers in het bijzonder zijn transformatoren zoals poefs, in combinatie met planken voor schoenen. Zo is het mogelijk om twee problemen tegelijkertijd op te lossen. Namelijk, om een ​​plek om schoenen en accessoires te zetten, alsook aan de gang comfortabel te vullen, omdat de put op iemands schoenen met name in de periode van de herfst tot staande lente vinden is niet handig.

Op dit moment is een enorm scala aan rekken voor de gang, maar niet ieder van hen kan het perfect in het interieur van het pand.

De beste optie is de plaatsing van planken aan de muur. De breedte van het oppervlak van de sleutels tot de toekomst handschoenen plaats onafhankelijk worden gekozen, maar dat ze geen ongemak bij het bewegen in de kamer. Vergeet niet over de speciale houders voor sjaals, shawls en paraplu's dat ze ieder op zijn plaats en altijd bij de hand.

Reparatie van een kleine hal

Soms zijn de muren in de hal zo druk uitoefenen op de psyche wanneer de kamer het interieur kiezen is simpelweg onmogelijk. In feite is alles is echt, en hoeft alleen maar om te proberen de heldere momenten te zien in een kleine en bescheiden gang.

Hal armaturen in plaats, zodat ze niet de persoon en overdekte ruimte boven het verblindenHal armaturen in plaats, zodat ze niet de persoon en overdekte ruimte boven het verblinden

Het is vermeldenswaard dat het grootste probleem van elke corridor - is van:

 • Gebrek aan natuurlijk licht;
 • Minimaal kunstlicht;
 • Een klein gebied.

Dit alles geeft samen een zeer groot ongemak en kan na verloop van tijd leiden tot een verslechtering van het gezichtsvermogen. De beste manier om uit deze situatie is om verlichting die de kamer zal verlichten te kiezen. Vanwege het feit dat de lampen en kroonluchters in de verkoop is een ongelooflijke hoeveelheid, is om te beslissen over de producten die worden gemaakt in een ingetogen stijl, en hebben een heldere inrichting.

Zo is het mogelijk om de gang comfortabeler te maken en te combineren in het wordt het centrale licht, lampen en bedlampje. Elk van hen zal worden gebruikt voor het beoogde doel op het juiste moment.

Zeer ongebruikelijk en originele look LED strip, die in Nikolaev kunnen worden gekocht op een vrij optimale kosten. Met de hulp van deze banden maken de verlichting op de planken, aan de randen van de kamer en de deuropening, die sterk vereenvoudigt de beweging 's nachts zonder te draaien op een helder licht. Om de perfecte interieur nadruk te creëren moet worden gedaan op comfort in plaats van helderheid. Daarom hebben de ontwerpers raden het gebruik van felle accenten op grote schaal. Deze nuance is ver van de meest aantrekkelijke valkuilen zijn en verwennen al het werk op de inrichting van de kamer.

Varianten van een kleine hal

Ongeacht welk materiaal wordt gebruikt voor de vervaardiging van meubels in de gang, bijvoorbeeld wenge of welke kleur prevaleert, is het noodzakelijk om de vorm en soort verband kiezen.

Voor kleine gangen zijn comfortabele hoek kasten die meer functies hebben dan traditioneleVoor kleine gangen zijn comfortabele hoek kasten die meer functies hebben dan traditionele

Ze kunnen:

 • modulair;
 • Hull.
 • hoek;
 • lineaire;
 • Parallel.

Corner modulaire kasten, bijvoorbeeld modellen Fairy Mystery, vooral als het kleurenschema is zeer stijlvol en modern, perfect passen in elk interieur, en zelfs de meest compacte van de gang. Hoe is dit mogelijk? Hoekkasten door de natuur ruim binnen en buiten de compact. Daarnaast kan het ze gebruiken om de gebreken van de kamer tot 1 meter, zoals oneffen muren, schuine plafonds en dergelijke te verbergen.

Voor kleine gangen dergelijke gevallen, die zal worden uitgerust met grote spiegels, glas in lood en andere decor in staat om zou moeten kiezen visueel te maken de kamer ruim en volume.

Zwart interieur items is ten strengste verboden te installeren in smalle gangen, zelfs als dat behang en vloer zijn licht, want ze zijn een soort zwart gat, bederven de hele look van de kamer.

Gangen voor kleine gangen: hoe het interieur uit te rusten

Voorafgaand aan elke reparatie moet worden gevormd van de werking van het circuit, en het is best om het beeld van elk van de zijden van de gang te ontwerpen. Met hun hulp, kunt u goed na te denken over elk gewenst moment en geen enkele nuance niet missen. Meubilair in 2016 gepresenteerd te koop vrijwel hoeft alleen de beste optie uit de mode te kiezen, en misschien verleden collecties.

Het is rationeel om de bank uit te rusten in de hal lade voor schoeisel op te slaanHet is rationeel om de bank uit te rusten in de hal lade voor schoeisel op te slaan

meubel moet de gang:

 • Overeenkomen met de stijl van de ruimte;
 • Neutraal zijn en niet te fel;
 • Wees functioneel en praktisch;
 • Heeft een lange levensduur;
 • Beschikken over duurzaamheid;
 • Heb je geen perceptie van chemische producten voor het reinigen van meubels en gebouwen.

Vanwege het feit dat mensen in de gang gaat rechtstreeks vanaf de straat, zal deze kamer meer dan anderen besmet raken, dus je moet een meubel dat niet verslechteren onder invloed van regelmatige schoonmaak te kiezen. Bij de aankoop van een gang, of het nu klein of groot, moet u zeker aandacht besteden aan het bestaan ​​van de garantie, waarop de dienst in geval van gebreken of schade in een korte tijd.

Het kiezen van meubilair voor de hal wordt uitgevoerd door:

 • grootte;
 • kleur;
 • roominess;
 • Breedte.

Specialisten in het ontwerp kunst zijn van mening dat de beste optie - een modulair ontwerp te bestellen, omdat het afgewerkte meubel is niet altijd mogelijk om te passen in de kamer, zodat het perfect past in het interieur. Meestal kan de behuizing model niet alleen smakeloos, maar ook rommel de ruimte.

Het interieur hal (video)

Zelfs het meubilair is veel goedkoper, omdat je, verpakking en afwerking naar eigen goeddunken en budget kan kiezen. Het creëren van het comfort thuis met hun eigen handen, kunt u plezier te krijgen van het zijn in het.

Details: prihozhki voor smalle gangen (foto voorbeelden)

11445529712 6f59e 9-47 1920x1080resizeinterior1937851377007979 2016-11-17-582dbc6c3a205 1275223original 440081106600 89342344 1419849910prihozhaya-Komnata-7 144973812810

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 62 = 66

map