Prachtige meubels voor de woonkamer aan de muur: 3 stilistische richtingen

Prachtige meubels voor de woonkamer aan de muur: 3 stilistische richtingen

12 October 2017Modern wall - is een mooie en multifunctionele meubels, die is perfect geschikt voor de huiskamerModern wall - is een mooie en multifunctionele meubelen, die perfect geschikt is voor het gebruik van gostinoyS meubels scheidingswanden uit een kamer, kan het worden opgeslagen, en diverse accessoires. De muren van de moderne ontwerpers zijn stijlvolle, multi-functioneel, praktisch. Ontwerp voor de hal in 2016 aanzienlijk verschillen van die welke worden verkocht in de Sovjet-tijdperk. Producten aantrekkelijker worden, creatief, en ze kunnen onder de volgorde worden gekocht.


Meubilair muur in zaal

Case meubels moet niet alleen worden gekozen op basis van hun eigen voorkeuren, maar ook op een wijze die past bij het interieur.

Dankzij de moderne technologie is het mogelijk om de muur van verschillende grootte, evenals bestellen:

 • vormen;
 • soorten;
 • Afwerkingen.

Opties op hoe je een stijl te selecteren kan een enorm bedrag, maar er zijn enkele van de meest populaire van allemaal.

Het oppakken van een stijlvolle muur van de kamer, overweeg dan de grootte en kleurHet oppakken van een stijlvolle muur van de kamer, overweeg dan de grootte en kleur


stijl oplossingen

 1. Klassieke stijl is het meest populair zijn. Klassieke stijl meubilair is massief, creativiteit, evenals manieren om te trimmen. In de regel, voor het vervaardigen van een dergelijke meubelen gebruikte natuurlijke hout, MDF-plaat of fineer. In de klassieke kasten kan worden gezien, gesloten type rekken en laden, kasten en natuurlijk bar.
 2. Landelijke stijl is heel anders dan de vorige als een kenmerk van een dergelijke meubels in die kamer, ingericht met het, de situatie lijkt op een klein huis in het dorp. De stijl is erg rustig, mooi en het de voorkeur van veel mensen. ouderwetse interieur items zien er zeer ongebruikelijk en mooi. Het is nu mogelijk om accessoires van dezelfde stijl naar de kamer te kopen keek vol, harmonieus en verenigd.
 3. Op de derde plaats in populariteit zijn high-tech, modern en loft. Om deze stijl muren spaanplaat en MDF, en door de afwerking web van plastic, metaal, glas en fineer te gebruiken.

Modern wall - het is origineel en exclusieve producten dat de kamer comfortabel en gezellig te maken. Het is vermeldenswaard dat de keuze van een muur hangt sterk af van stijl en als je hem oppakt verkeerd, zal de kamer belachelijk.

Selectie wand van roominess

Natuurlijk, de meest uitstekende meubilair is degene die niet alleen kan versieren, maar ook ten goede komen. Het is niet genoeg om de meubels vakkundig te installeren, moet je een doordachte meubel dat zal plaats bieden aan een groot aantal artikelen en accessoires te kopen. Meubelfabriek, kunt u een breed scala van de muur van ruimtelijkheid te bestellen, maar het product moet niet groot zijn, dat is niet aanvaardbaar.

Een uitstekende oplossing voor kleine woonkamer zal multi-functioneel en ruim wandmeubel zijnEen uitstekende oplossing voor kleine woonkamer zal multi-functioneel en ruim wandmeubel zijnGrote sets kunnen in een ruime woonkamer van meer dan 40 m2 worden geïnstalleerd.

De standaard kamers compact formaat woonkamer gevestigd in een van de muren, en dat is niet het geheel, maar slechts een deel ervan. Het is deze regeling zal de ruimte meer sierlijk, elegant en stijlvol. Ontwerpers worden geadviseerd om een ​​muur te kopen niet te vergeten een heleboel dingen op te slaan, maar om de beelden, boeken, memorabilia beeldjes en nog veel meer plaatsen. Kleine muur is veel praktischer, omdat ze kunnen worden verplaatst rond de kamer, herschikken naar een andere plaats, of gedemonteerd in delen, als je een modulair ontwerp te kopen. Nu is het mogelijk om de woonkamer en keuken te combineren, en daarom producten te kopen met een bar, een mini-bar, evenals een plank onder de TV en de extra kleine tafels.

Hoe de muur van de kamer in haar gebied te kiezen

Er zijn verschillende soorten zogenaamde wand van de hal, die kan worden gekozen op basis van bepaalde karakteristieken. Het allerbelangrijkste - is dat het ontwerp is volledig in overeenstemming met de kamer, als in een grote kamer kijken zeer slechte producten in de stijl van het minimalisme, en, integendeel, voor een kleine kamer moet niet kiezen voor grote woninginrichting.

Om een ​​beetje ruimte uit te breiden, kunt u ophalen van de muur meubels met glazen insertsOm een ​​beetje ruimte uit te breiden, kunt u ophalen van de muur meubels met glazen inserts

aanbevelingen:

 1. Voor kleine kamers is perfect design, die open planken en opknoping kasten heeft. Dit ontwerp verhoogt de visuele ruimte en ziet er elegant, stijlvol en elegant. Misschien is de toevoeging kast, maar op voorwaarde dat het zal een lichtere tint zijn.
 2. Om visueel te vergroten de ruimte in de kamer, kunt u de muur met een spiegel of glas doek te stellen. Het glas kan als ondoorzichtig en transparant zijn, in principe, zal een grote rol spelen. Het is belangrijk om te onthouden dat als de muur met transparante deuren, respectievelijk, om perfect te zijn.
 3. Een uitstekende keuze voor compacte kamers worden geacht te zijn contrasterende tinten voor een muur. Top moet lichter dan de bodem, die zal helpen bij het uitbreiden van de ruimte.
 4. Voor grote zalen kunnen mooie hoek modulaire wanden krijgen, omdat zij in de ruimte niet als een enkel preparaat kan worden geplaatst.

De ruime woonkamer centrale deel van de muur kan veel helderder is dan de aanvullende elementen, zelfs als ze zijn klein in omvang. Dit kleurenschema helpt om de grootte van de meubels te verhogen en de ruimte in de kamer te verhogen.

wall selectiekleur

Het kiezen van meubilair voor de slaapkamer, woonkamer of een andere kamer in het appartement, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de kleur. Dat hangt van hem af van het feit of het product in combinatie met het interieur van de kamer, en of om het te versieren. In eerste instantie is de volgorde, waarin de aankoop van de wand nodig te bepalen. Als het nodig is alleen om artikelen te slaan, kunt u het product compact en ruim te selecteren. Als u wilt instellen voor de decoratie van de gebouwen, met het oog op het te plaatsen in sieraden, foto's en andere items, moet het aantrekkelijk, origineel en luxueus. Het is belangrijk om niet te overdrijven, anders kan blijken drain.

Altijd aandacht besteden aan de kleur van uw muren, omdat het op harmonieuze wijze de inrichting van de kamer moet een aanvullingAltijd aandacht besteden aan de kleur van uw muren, omdat het op harmonieuze wijze de inrichting van de kamer moet een aanvulling


Opgemerkt dient te worden dat de muur kleur kunnen beïnvloeden:

 • Psycho-emotionele toestand van het huishouden;
 • mood;
 • Comfort.

Hue is erg belangrijk, want donkere kleuren maken de ruimte rommelig en dienovereenkomstig vernauwen het. White beschouwd trendy muur. Ze kunnen elk interieur verfraaien volledig, ongeacht de stijl. Zeer populair schaduw muur Wenge en eiken.

In principe wall-slide gefabriceerd in dergelijke kleuren. De meest originele wordt beschouwd als gebleekt eiken of melk.

Als de damwand in een donkere kamer, zal het onmogelijk zijn om het gewenste effect te bereiken. Set van blauwe kan worden genoemd vrij zeldzaam en meestal zoals meubilair in de kamers in Art Nouveau-stijl geïnstalleerd, of doet in de kinderkamer.

Mooie muur voor de woonkamer (video)


Tot slot, als u in de hal te versieren in een bepaald onderwerp, is het veel beter om de voorkeur te geven aan modulaire structuren, omdat ze multi-functioneel en zeer comfortabel. Ongebruikelijk elegant kijkt zwarte muur in een lichte kamer, waardoor de kamer visueel breder en vooral wat er nodig is in compacte appartementen met kleine afmetingen.

Modern meubilair wand (foto)

2-2 3rkOkd8B2R 9min11 7c6b9a4e2bc935cc2abbd0f91217471c 72c68840bfbe11e3b4d600269e0aabeb72c68840bfbe11e3b4d600269e0aabeb 1001270418Belavezha 217 1042 4321970x0 4702

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − = 6

map