Prachtige meubels voor de woonkamer: 4 belangrijke criteria

Prachtige meubels voor de woonkamer: 4 belangrijke criteria

12 October 2017Mooie meubels in de woonkamer creëert een bepaalde stemming voor huishoudensMooie meubels in de woonkamer creëert een bepaalde stemming voor domochadtsevKrasivaya woonkamer meubelen wordt meestal gekozen door een professionele ontwerper, maar die zei dat om te gaan met deze taak is onmogelijk, en jezelf? Het hangt allemaal af van de vaardigheid, verlangen, en, natuurlijk, de smaak. Kopieer ontwikkelingen "groot" niet beschaamd. Ik schaam me naïef om te geloven dat de verlichte zal vanzelf te zijn, en zonder de geringste inspanning om geboren te worden van een meesterwerk. Vooral vaak dit gebeurt met misleidende amateurs die op het werk voor het eerst te nemen. Natuurlijk zal alles blijken, maar het werk is niet geannuleerd.


Stijlvolle meubels voor de woonkamer: het oorspronkelijke besluit

Het maken van reparaties, veel eigenaren van vierkante meter zet de basis van functionaliteit. Bijgewerkt ruimte moet meer dan alleen een mooi beeld, maar toch functionele ruimte, waar het comfortabel voor zowel kinderen als volwassenen zullen zijn. Maar wie zei dat de praktische en leuke - onverenigbare begrippen?

Kiezen, zelfs de meest stijlvolle meubels, moet gebaseerd zijn op de volgende begrippen:

 • Compatibiliteit met andere elementen van het interieur;
 • kwaliteit van het product;
 • Prijsbeleid;
 • De naleving van de persoonlijke voorkeuren van de eigenaar.

Als de eigenaar van het huis zijn ze onder de indruk van de geselecteerde meubels in de woonkamer, dus is het de juiste keuzeAls de eigenaar van het huis zijn ze onder de indruk van de geselecteerde meubels in de woonkamer, dus is het de juiste keuze

Heel stijlvol en, tegelijkertijd, de originele versies van vandaag kijk uit ruwe stoffen zoals jute of linnen. Zij zijn op het hoogtepunt van populariteit. Echter, om te zeggen hoe comfortabel zullen dergelijke meubilair raken is zeer problematisch.


In de afgelopen jaren, de wereld veroverde voorraden voor de bescherming van een gezonde levensstijl en het vervangen van natuurlijke met kunstmatige componenten. Originele interieur decoraties kan heel goed worden gemaakt van plastic. En kijk hoe slechter ze waarschijnlijk niet. Als huishoudens comfortabel voelt, dan betwijfel succesvolle aankoop is niet nodig.

Gelieve iedereen is vrijwel onmogelijk, echter, om rekening te houden met het advies van de huishoudens het nodig is. En, als eigenaar van het huis zal hebben onder deze omstandigheden te leven. En als het huis niet aan de verwachtingen voldoet, het maakt het heel moeilijk.

Ideeën voor de woonkamer meubels: trendy kleuren

Voordat u de meubels te kopen, moet u na te denken over het kleurenschema, waarin het zal lopen.Deze inwendige onderdelen kunnen worden gemaakt:

 • actief;
 • Passief.

Dat wil zeggen, in het eerste geval is het meubilair zal een "smaak" van de ruimte zijn, om de aandacht van anderen, enz. Aan te trekken In de tweede zal het gewoon benadrukken het interieur verf, en hem een ​​waardige aanvulling te dienen.

De woonkamer moet comfortabel en rustig, en niet één generatieDe woonkamer moet comfortabel en rustig, en niet één generatie

Wat te verkiezen - gekozen door de meester, maar experts ten zeerste aan te radicaal kleuren. Het zal heel wat tijd in beslag nemen, en zij zullen beginnen te irriteren, vermoeidheid en een verlangen om alles weer te veranderen veroorzaken. En als je bedenkt dat het grootste deel van het meubilair is niet goedkoop, soortgelijke experimenten beter niet uit te voeren. 

In dat geval, als een familie heeft jonge kinderen, is het beter om een ​​donkere bekleding liever met een afwasbaar oppervlak. Zo is het mogelijk om zich te beschermen tegen de elementen van voortijdige uitval.

Als de acties van de kinderen kan worden gecontroleerd, moet aandacht worden besteed aan de pasteltinten nyudovye. Zij zijn op het hoogtepunt van populariteit. En over de hele wereld. Meer kleurengamma van rood, marsala en munt te populair. Echter, deze tinten zijn zeer divers.

De originele jeugd meubels in de woonkamer

Hij houdt van de jeugd? In hun begrip stijlvol meubilair hoeft niet per se praktische implicaties. Echter, te voldoen aan modetrends is gewoon verplicht.

Het uitrusten van de jeugd levend moet rekening worden gehouden met de volgende aspecten:


 • Geen klassiek, maar modern mod oplossingen;
 • Meer felle kleuren;
 • Wees niet bang van het optreden belachelijk.

In het ontwerp van de jeugd levend worden steeds vaker gebruikt ongewone kleuren en oplossingenIn het ontwerp van de jeugd levend worden steeds vaker gebruikt ongewone kleuren en oplossingen

Als de kamer is de afwikkeling van de ouders, is niet overbodig met jonge mensen te praten en uit te vinden wat ze te proeven. Het is niet altijd afgestemd hun oplossing lijkt extravagant. Misschien zullen zij ook opgenomen een notitie van gezond verstand. Op hetzelfde moment, door de keuze voor de realisatie van oplossingen voor de jeugd, niet blindelings imiteren wat fashion zegt. Het loopt voor meerdere jaren. En de sfeer in de kamer is veel langer. Maar, zoals de praktijk blijkt, geen mode de gekozen oplossingen zijn niet blij als voorheen.

Zelfs de jeugd en trendy ruimte moet worden uitgevoerd in een relatief neutrale kleuren. Natuurlijk, als het niet is gepland om de paar jaar worden geactualiseerd. Leuk of niet, maar diegenen die in de wereld zijn.

Meubelen op maat voor de woonkamer thuis

In de regel wordt ongebruikelijke meubels uitsluitend op bestelling gemaakt. Vind de wizard is moeilijk, maar mogelijk. Vooral als je precies weet wat je wilt zien in het einde.


Meubelen op maat voor de woonkamer volledig exclusieve, van het model zelf en eindigt zijn grootteMeubelen op maat voor de woonkamer volledig exclusieve, van het model zelf en eindigt zijn grootte

 Als dit inzicht niet, het werk zal worden uitgevoerd in de volgende volgorde uitgevoerd:

 • Overleg met de klant-concept;
 • schets opleiding;
 • Vaststelling van de belangrijkste ideeën;
 • Uitvoering van het afstudeerproject;
 • De uitvoering ervan.

meubilair voor woonkamer (video)

Niets ingewikkeld, maar om aangepaste meubilair zag werkelijk modieus, alle stappen moeten worden gecontroleerd. Verwacht niet dat de uitvoerder zelf kijken naar het hoofd van de klant en precies doen wat hij wil uiteindelijk te zien. Mooie meubels - is het resultaat van hard werken. En bij de beslissing over de uitvoering ervan, is het belangrijk om volledig te begrijpen de complexiteit van het proces.

Mooie meubels in het interieur van de woonkamer (foto)

1 1dzhokondaghostinaia 4d1cc7d5e8b5caf4113122755244b1 66-146 6814bbc3513a32aad0d774856227d3ef 237109original 1991825-1024x576 5106610 6699631dfcf0-909x909b 1d0884f7442b535515fd36da86bcd3

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − = 15

map