Prachtige kast in de woonkamer: 4 keuzes van decor

Prachtige kast in de woonkamer: 4 keuzes van decor

12 October 2017Prachtige kast in de woonkamer - het is niet alleen een stijlvolle inrichting, maar ook de mogelijkheid om een ​​heleboel dingen te verbergen voor nieuwsgierige ogenPrachtige kast in de woonkamer - het is niet alleen een stijlvolle inrichting, maar ook de mogelijkheid om een ​​heleboel dingen te verbergen voor nieuwsgierige glazMnogie mensen begonnen om de kast te installeren in de woonkamer, want zonder dat, kan het gewoon niet doen. Opties voor wat voor de bouw of opgeschort modulaire talloze kopen, maar om ze nodig te kopen, uitgaande van de grootte van de kamer, versiering van de zaal en interieur stijl.


Woonkamer met kast

Kast in het interieur van de woonkamer is zoals een koelkast voor de keuken, is het uiterst noodzakelijk.

Het interieur van de kamers perfect passen kledingkast hoekige vormHet interieur van de kamers perfect passen kledingkast hoekige vorm

Dat het helpt om:

 • Hide dingen tegen nieuwsgierige ogen;
 • Voeg de items die moeten worden bij de hand;
 • Het organiseren van de zonering van de ruimte.

Als de kamer groot genoeg is, is het mogelijk om een ​​verscheidenheid van ontwerp-oplossingen te gebruiken. Bijvoorbeeld om verschillende tinten meubelen, glans of matte deklaag, alsmede behuizingen species selecteren. In het bijzonder: een gecombineerde kast-element en wat al voor de afwas origineel op bestelling, carrosserie en het chassis, kasten en conventionele modellen.


Wandkasten voor de woonkamer

Bovenkasten kunt u room design te besparen op zijn best.

ze zijn:

 • Neem niet te veel ruimte;
 • Compact formaat;
 • De ruime binnenkant.

Het voordeel van de kast dat het niet veel ruimte in beslag neemt in de kamerHet voordeel van de kast dat het niet veel ruimte in beslag neemt in de kamerVanwege het feit dat de levenden, hebben de neiging om niet meer dan 18 m2 groot te zijn, stel ze zo dat er voldoende ruimte en op hetzelfde kasten op verschillende kleine dingen en de dingen zijn niet zo eenvoudig. De beste optie voor een kleine woonkamer - een muur voor kasten.

Opgemerkt dient te worden dat ze zijn zeer ruim en vooral, als je witte lockers kopen of zodanig dat zij de spiegel van de voorkant, kunnen ze visueel de ruimte van de kamer uit te breiden.

Het voordeel van scharnierende constructie is zeer groot, aangezien zij geen enkele vierkante centimeters aan de vloer bezet, alsmede aan de muren van de uitstekende en harmonieuze samenstelling die nodig is in elk huis.

Modulaire muren van de woonkamer

Met het oog op een interieur ontwerper zelf te maken zonder het bord, kunt u kiezen modulaire kasten voor de woonkamer.

Dergelijke meubeldesign perfect:

 • Past in elke ruimte;
 • Helpen de juiste vorm te handhaven;
 • Het zal worden gecombineerd met elke stijl van de kamer.

Ieder mens weet dat het leeft is het kenmerk van elk huis. Het is omdat het zo comfortabel, aantrekkelijk uiterlijk en goed onderhouden moet worden. Mooi model van modulaire kasten - het is een uitstekende alternatieve opstelling van een kleine woonkamer.

Dergelijke interieur items:

 • stijlvolle;
 • Verkocht als afgewerkte en onder de volgorde;
 • Het kan worden geopend en gesloten.

Bij levende kleine ontwerpers wordt geadviseerd om een ​​modulaire meubels te kiezen alsBij levende kleine ontwerpers wordt geadviseerd om een ​​modulaire meubels te kiezen als


De keuze is geheel afhankelijk van de eigenaren van het huis, maar in het algemeen is de modules in principe de voorkeur, omdat ze geen assemblage nodig is, kunnen soorten items anders zijn. Bijvoorbeeld, de kast, planken, boekenkasten en kasten en dergelijke. De modules worden onderscheiden van conventionele kasten gebrek aan structurele integriteit, maar omdat na verloop van tijd soort headset kan worden uitgebreid, afhankelijk van uw voorkeur. Het is mogelijk om extra items te kopen en op te lossen oude.

Op inrichting van de kamer is het goed te beseffen dat het groot zou moeten zijn en hoeven niet te rommel met onnodige interieur.

fabrikanten van vandaag bieden een breed scala van modulaire meubels, maar over het algemeen niet van de natuurlijke array, bijvoorbeeld, beuken of wengé en MDF-platen, zoals ze zijn betaalbaar, interessant om naar te kijken en licht in gewicht. Bovendien kunnen ze worden gecoat met verschillende foto drukpatroon. Zo is het mogelijk om een ​​kamer te veranderen en de stijl van de kamer.

Modern meubilair modulair soort - het is een kunstwerk, dat in zeer verschillende sequenties afhankelijk van uw voorkeur kan worden gebracht. Vergeet niet dat elke module is functioneel, ergonomisch en duurzaam. de nieuwste technologieën en alleen hoogwaardige fittingen worden gebruikt voor de productie.

Tip! Het is noodzakelijk om zulke ideeën levende arrangement dat alle huishoudens past kiezen, en het is niet nodig om stil te staan ​​bij de standaardversie van rechthoekige vormen. Op dit moment laat de keuze van elementen van verschillende geometrische en afwijkende configuraties, zodat het interieur nog uniek zijn.

Het ontwerp van de kasten in de woonkamer: foto's

Wat moet de kast in de woonkamer zijn? Radius of recht? Jurk of als een showcase? Smal of breed? Laag of hoog?


Het oppakken van de garderobe voor de woonkamer in de eerste plaats moet aandacht besteden aan lichte tinten van meubilairHet oppakken van de garderobe voor de woonkamer in de eerste plaats moet aandacht besteden aan lichte tinten van meubilair

De massa van opties, maar veel aandacht moet worden besteed niet alleen aan de vorm of de structuur van ruimte, maar ook het ontwerp van het decor:

 1. het wordt beschouwd als bijzonder populair helder kasten, omdat ze visueel de ruimte van de kamer zijn uit te breiden en te vullen met licht.
 2. De levende moet noodzakelijkerwijs een spiegel te zijn, maar het is niet een apart stuk van het meubilair, en je moet een spiegel gevel kasten die ze verhullen kiezen en bulk kamer.
 3. Gebouwd met de gebruikelijke houten deur ook niet uit de mode, maar het is noodzakelijk om niet te kiezen voor een standaard materiaal en bijvoorbeeld spaanplaat of MDF, zoals ze zijn goedkoper in kosten. Het ziet er zeer stijlvol rotan meubels. Modern, milieuvriendelijk materiaal zal zeker een slimme aanvulling op het interieur van de kamer.
 4. Als een kast decor decoratief film kan worden gebruikt. Dit materiaal is beschikbaar in een groot bereik en een dressing zal geen problemen hebben.

Witte kasten in de woonkamer

Voordat u een bepaalde set van meubilair te plaatsen in de woonkamer, is het noodzakelijk om de volgorde van de kleuren ze zijn vast te stellen. Natuurlijk, als je rood of producten in de kleuren lila kiezen, zullen ze kijken origineel en misschien wel modern.

Smaakvol versieren moderne kamers zal helpen een mooie en functionele garderobe witSmaakvol versieren moderne kamers zal helpen een mooie en functionele garderobe wit

Maar het kan leiden tot verschillende problemen:

 1. Lichte meubels ontwerp van de gevel kan snel gaan vervelen.
 2. Niet iedereen kan felle kleuren dragen en soms beginnen ze om de druk op de psyche te zetten.
 3. De kleine kamer is niet aan te raden om meubels te installeren met donkere tinten, omdat ze de ruimte te beperken.

De optimale kleur wordt beschouwd als wit te zijn. Het kan worden gecombineerd met andere kleuren, maar blijven een groot - achtergrond. White kabinet, ongeacht de vorm of vorm om zich heen creëert een aangename, zachte en rustige sfeer. Zeer gewaardeerd wit minimalistisch en modern. Hij heeft belangrijke voordelen, evenals tinten, omdat de keuze van een brede dekking.

U kunt het modulaire ontwerp van de parel of de aankoop corps garderobe beige, die een uitstekende aanvulling op elke stijl van de kamer zal worden geïnstalleerd.

Zeer elegante look outdoor kasten wit, waarvan de zijden zijn bedekt met een zwarte glans. Contrasterende kleuren zijn waarschijnlijk niet om uit te gaan van stijl en kan worden gekocht meubels van een dergelijk plan zonder angst. Het is mogelijk om de twee kasten die in wit-zwart, waartussen de scheidingswand in de vorm van een dergelijk modulair element zo smal Tv tafel regelen.

Designer woonkamer met garderobe

Om de woonkamer kunt u niet alleen genieten van het uitzicht op zijn geliefde collectie boeken, maar ook om zaken als bolero, jurken en broekpakken tegemoet zonder afbreuk te doen een interieur aard dan ook, moet een onderdeel hebt geïnstalleerd, zoals een kledingkast.

Het kiezen van een praktische garderobe voor de woonkamer, moet u de grootte, functies en interieur kamer overwegenHet kiezen van een praktische garderobe voor de woonkamer, moet u de grootte, functies en interieur kamer overwegen

Kasten worden beschouwd als een populair onderdeel van vele sets in de kamer, ongeacht waar ze zijn gemaakt, of ze nu zijn:

 • Polen;
 • Italië;
 • Rusland.

garderobe ontwerp kan worden glijden, schommel, evenals alle open, maar de laatste optie wordt zelden gebruikt.

Voorzien van een garderobe-item dat hij:

 • Aan weerszijden van de hal gericht samenstelling;
 • Moet breder zijn dan de andere elementen;
 • Het kan zijn voorzien van intrekbare dresser;
 • Hiermee kunt u een grote hoeveelheid kleding te plaatsen.

Accommodatie is voorzien op een muur, en waar er geen ramen, omdat er een aantal staande hoge kast te massaal zal kijken op de achtergrond van een klein venster.

Het kiezen van een kast in de woonkamer (video)

Eigen handen is het mogelijk om een ​​ongelooflijke ontwerp van de kamer te creëren, maar op voorwaarde dat zal worden gebruikt als de basis van instructies van de ontwerper. De aanbevolen diepte van de kast moet kiezen 45-50 centimeter en niet meer. Anders zal het omvangrijke kijken en te pretentieus.

Voorbeelden van kasten in de woonkamer (foto interieur)

12 816fe0616 1434906334 dizajn-zala-3 e6e8849c0d2b4b96841b66789fa8c043 gallery96shaf-kupe-v-gostinyu gallery95proektshaf-kupe-v-gostinyu gallery103shaf-kupe-v-gostinyu gallery104shaf-kupe-v-gostinyu gostinie3

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1

map