The BlogStijlvol sieren de kamer kan een originele sfeerhaard zijnSmaakvol versieren kamers kunnen originele, decoratieve kaminomNisha-sierlijsten zijn - is de belangrijkste component van de simulatie van de open haard, de oorspronkelijke schil design van het exterieur. Het kan worden gemaakt van veel verschillende materialen. Er gebruikt hout, steen, ijzer en andere materialen in overeenstemming met het interieur van de kamer, kleuren en uw budget.


Wat is de portal voor de open haard gipsplaat

Een van de meest praktische en niet-dure opties open haard portal kan een niche van gipsplaten zijn. Gipsplaten is een prachtige vervanging van andere materialen, en het is makkelijk te gebruiken. Sommigen denken misschien dat het gewoon een nep van de open haard, het onderwerp ogen verwijderen, om hun rijkdom en welvaart te laten zien. Maar om te denken dat het niet nodig is, omdat de open haard - is eerst en vooral een bron van troost en home warmte.

Snel en goedkoop maken een prachtige open haard zal gipsplaten helpenSnel en goedkoop maken een prachtige open haard zal gipsplaten helpen

Vooral dat het portaal van de gipsplaten heeft vele voordelen:

 • Verschillende vormen van accommodaties en afwerkingen;
 • Zo'n open haard is veilig ontwerp;
 • De kosten van een kleine gipsplaten;
 • Het werk is zeer eenvoudig uitgevoerd;
 • Om het mogelijk te maken, zelfs in zijn eigen stad appartement voor de latere inbouw van de verwarming in het portaal.

Nu hoef je niet nodig om personeel aan te nemen, omdat een prachtige open haard, kunt u het zelf doen, op basis van onze eigen ervaring en het gevoel van smaak.


Maar als je besluit om Portal te installeren als gevolg van de gipsplaten, zal je wat problemen ondervindt, de belangrijkste daarvan is het feit dat deze structuur wordt gemaakt wanneer de gehele lay-out van de kamer en de correctie niet wordt getolereerd in de toekomst.

Daarom is het project moet zorgvuldig worden ontworpen en alle soorten en maten moeten exact overeenkomen. Maar als je alle instructies te volgen en gebruik alleen hoge kwaliteit tool, kun je geen zorgen over dat het werk en krijg resultaten van hoge kwaliteit.

De doos is gemaakt van gipsplaat voor de open haard: de aanbeveling voor de vervaardiging van

Voordat direct overgegaan tot de vervaardiging van het portaal voor een open haard, is het belangrijk om zo'n belangrijke component een doos te noemen. Box - dit is het belangrijkste detail van de open haard portal, want het is een soort van skelet waarop uw warmtebron te houden.

Om de doos te produceren, moet u eerst een sketch te maken.

Het opstellen van de tekening moet de algemene opzet van de kamer te overwegen, moet de doos worden gecombineerd volgens de stilistische kenmerken. U kunt bovendien maken de lay-out - het zal helpen om nauwkeurig bepalen van de hoeveelheid materiaal die nodig is voor het vak. Dan kun je beginnen met de productie van dozen.Voor de installatie van een open haard in de kamer, moet je denken bij voorbaat van het ontwerpVoor de installatie van een open haard in de kamer, moet je denken bij voorbaat van het ontwerp

Om te beginnen vind je volgende gereedschappen nodig:

 1. Schroeven voor metaal;
 2. Kleine handzaag;
 3. boor;
 4. Inrichtingen voor het markeren;
 5. Spatel.

Het maakt niet uit welk materiaal je kiest voor de vakken, die het nodig heeft een frame van metaal. Een betere optie zou roestvrij staal of geanodiseerd aluminium zijn. Wanneer een conventionele rollen, is het belangrijk om alleen het profiel roestwering voorbij verwerven.

De lasbox monteren mag niet als gewoon staal tijdens het lassen als gevolg van de warmtebehandeling kan het doosframe veranderen.

kaderbasis kracht is noodzakelijk om veel aandacht te besteden - het is belangrijk dat het gestage verslaan. Immers, zal dit frame van de open haard te houden, voor dit en alle details van het ontwerp moet helemaal klaar om goed en correct te berekenen. Zodra de doos klaar is, kunt u beginnen met het doen van de portal.

het proces van de subtiliteiten van: Hoe kan ik een poort naar de open haard met zijn handen Gipsplaten maken

Dus, als u al een doos hebben gemaakt voor uw portal, kunt u veilig rechtstreeks naar de open haard. Om dit te doen, moet je duidelijk de aanbevelingen en instructies.

Het is belangrijk om onmiddellijk de voorbereiding van de benodigde materialen en details, zoals:

 • potlood;
 • Het bouwen van een mes;
 • Schroeven voor metaal;
 • Spatel.

Maak een open haard gemaakt van gipsplaat kunnen onafhankelijk van elkaar zijn, het belangrijkste ding - te bereiden op voorhand alle benodigde materialen en gereedschappen voor de baanMaak een open haard gemaakt van gipsplaat kunnen onafhankelijk van elkaar zijn, het belangrijkste ding - te bereiden op voorhand alle benodigde materialen en gereedschappen voor de baan


Om de taak te vereenvoudigen moet u in eerste instantie kiezen voor een locatie voor uw open haard. Daarna worden uit een metalen profiel, waarvan de dikte afhankelijk van de wensen. Bevestig het profiel dat u wilt met behulp van een speciale schroef. Snijd in de gipsplaten in stukken van de gewenste grootte, en dan sluit ze aan het frame van de metalen hoek.

Alvorens over te gaan tot het decor, moet je kijken naar alle hoeken en naden werden goed gepleisterd.

Voor de naden, kunt u een gespecialiseerde rooster gebruiken, en voor de hoeken moeten worden voorbereid op voorhand metal hoek. Nadat het gips gedroogd, het te bekleden oppervlak een primer portal. Dan moet je om te gaan door de poort schuurpapier dat het oppervlak was niet ruw uitsteeksels.

Dus klaar uw eigen open haard portal! Nu kunt u veilig overgaan tot het decor. En het ding om te onthouden is dat alles in harmonie moet zijn met het interieur van het appartement.

Portal van gipsplaat: stijlen en decor

Schoonheid zal de wereld redden! Waarom kunnen we niet zeggen dat over de open haard. Open haard moet niet alleen een broeinest van warmte, moet het een deel van uw huis ontwerp zijn. Het is daarom belangrijk om de juiste kleur en de afwerking van uw haard te kiezen om tweespalt in uw interieur te voorkomen.


Pick-up het ontwerp voor de sfeerhaard moet zodanig zijn dat het een duidelijke aanvulling op het interieur van de kamerPick-up het ontwerp voor de sfeerhaard moet zodanig zijn dat het een duidelijke aanvulling op het interieur van de kamer

De meest relevante vandaag open haarden, ingericht in dergelijke stijlen:

 1. classic;
 2. modern;
 3. Engels stijl;
 4. Hi-tech.

Als uw huis is in een klassieke stijl, kan worden versierd met marmeren schouw en hoge kwaliteit hout. Een belangrijk element - het regiment van marmer of hout, op die staan ​​standbeelden en kandelaars.

Voor het versieren van de open haard in een moderne stijl, kunt u een minimum aantal onderdelen te gebruiken, maar kan een verscheidenheid van kleuren en vormen zijn. Als u besluit om uw open haard in het Engels stijl registreren, bereid zijn om strenge proporties te weerstaan: geen bochten, geen franje.

Het is belangrijk om vast te houden aan bezuinigingsmaatregelen Engels en alleen gebruik maken van dure hout.

Decor voor een open haard in de hightech-stijl moet worden gemaakt van geavanceerde materialen, zoals glas, wapen of roestvrij staal. Maar het belangrijkste kenmerk van deze open haarden - dit is een gewaagd ontwerp: schokkend, raar, afwijkend - als je wilt, en noem het, maar het moet afwijken van de standaard. Maar het belangrijkste - het is gewoon een wens om uw haard te zetten, en als er een verlangen, zal de juiste beslissing vanzelf.

Hoe maak je een portaal naar de open haard met zijn handen Gipsplaten (video) maken

Inderdaad, een prachtige open haard - dit is een belangrijk onderdeel van een appartement. Hij is niet alleen een object van de decoratie of een deel van uw vermogen of grootheid. Open haard - een home comfort, warmte en familie 's avonds. En het is niet alleen belangrijk zet deze open haard thuis, is het belangrijk om te kunnen het samen doen met uw familie, kan al uw gezinsleden zich bij de productie, de oprichting van de open haard, het kiezen van de beste opties voor het verfraaien en design. Werkzaamheden in gipskartonplaat meest gemakkelijk, zodat u niet hoeft te wenden tot professionals, maar je kunt alles zelf doen, en geef uw familie en vrienden de meeste warmte, die zo weinig in de stedelijke appartementen.

Het ontwerp van de portal in het kader van de open haard (foto interieur)

1-electrokamin 2-poliuretan-portaleigenschap 4-kamin-gipsokarton 11-portal-dlya-kamina 029-rol-dekorativnogo-kamina-v-dizaine-samenwerkingsverband van VIDU-iskustvennih-kaminov 64e8bff574f39f28f3ae7faa594c466d 3625e3943635e630fc57ed9c504972ae 32542940 49651652 arcthedurham

Leave a Comment

Your email address will not be published.

14 − = 6