Populära system för korsstygnsmönster: typer och deras egenskaper

Populära system för korsstygnsmönster: typer och deras egenskaper

12 October 2017Idag finns det ett stort antal ritningar och diagram som kan broderasIdag finns det ett stort antal ritningar och diagram som kan vyshitNa idag broderi ökar i popularitet. System för broderimönster och kan vara helt olika den som visas i stil syfte eller verkan eller genom arter. Dessutom kan broderi variera när det gäller komplexiteten i arbetet.


Korsstygn för nybörjare på den färdiga ritning: Tips och idéer

Korsstygn för nybörjare bör vara en välkommen hobby, hobbies.

Därför att underlätta de första stegen några tips för att hjälpa:

 • Grundläggande verktyg för broderi - en båge kontur (eller tetrad arket in i cellen), sytråd för broderi diagram nål och saxar,
 • För en ljus och vacker resultaten bör inte sy i en tråd, och i ett fåtal, så korsen erhållna volym och lämnar inga vita luckor på duken;
 • Nålen bör vara med en rundad spets och en stor öga som kan infogas i flera trådar samtidigt;
 • En väl valda förinställningar hög grad underlätta sökandet efter allt du behöver, de innehåller oftast mycket grafik, skissera ljus färg, garn, nål, instruktioner och diagram;
 • Enligt brodera färdig ritning mycket enklare, är det nödvändigt att komma ihåg det;
 • Lämplig för nybörjare enkla ritningar och diagram som måste brodera, företrädesvis med ett minimum av färger (bara två och en skarp kontrast);
 • Ursprungligen behöver lära sig att brodera på den bärbara ark i en bur, passar de vanliga barnanteckningsböcker, och sedan gå vidare till duken.

Broderi - det är inte bara en hobby, denna passion, som så småningom förvandlas till en hobbyBroderi - det är inte bara en hobby, denna passion, som så småningom förvandlas till en hobby

Det cell är grunden för denna metod för sömnad, så den bärbara datorn och duk ger ett bra tillfälle att beskriva rita och korrekt beräkna cellerna för broderi.


Låt oss först lära sig att göra rätt råda maskor och fäst tråden med tillförsikt.

Så erfarna mästare inte är knutna till slutet av trådknippen och att korset är korrekt gjort, kan säga dubbla vertikala stygn inifrån och ut. I huvudsak större svårigheter i broderi på färdiga celler inte har, är det viktigt att förstå tekniken fungerar med gängor och stygn broderramen och sedan kan du välja en mer komplexa ritningar.

Siffror för korsstygn

Shop Online Matrenin Posad erbjuder ett stort antal av alla typer av material för hantverk, inklusive ritningar för broderi kors. Här hittar du bilder som passar alla smaker - blommor, djur, landskap, byar och städer, ritningar för barn.

Varje expert kommer att finna dig något intressant, stora och små detaljer i bilderna gör det möjligt att välja dem enligt deras egen sömnad erfarenhet.

Lämplig för nybörjare färdiga kit, sömnad verktyg och erfarna användare bör vara uppmärksamma på exklusiva system och mönster är större än 50 cm. eller ritningar på siden broderi med glaspärlor.Varje person som väljer själva teckning, som snart blir ett mästerverkVarje person som väljer själva teckning, som snart blir ett mästerverk

Utbudet av ett stort antal broderimönster, till exempel en skiss med en fågel, oavslutade roman, de blommande tropikerna Scandinavian motiv, en sjöman och en hel del namn och varianter.

Barnet kommer att bli intressant bild och animerade saga tecken, leksaker eller obefintliga djur.

kretsmönster för korsstygn: vad man ska välja

Det bör börja med en duk - en specialbehandlad väv av silke, linne, bomull eller en blandning duk, ibland av plast. Canvas är märkt upp i små celler för tillämpning av korsgäng. Canvas kan beläggas med ett mönster (krets) eller bakgrund.

Figur (schema) är tryckt på papperet i lådan är väl lämpad för nybörjare, i själva verket är ett enkelt och billigt alternativ till duk.

Idag, i en ålder av den tekniska utvecklingen är möjligt med hjälp av ett speciellt dataprogram för att göra en tilltalande mönster av varianten av kretsen.

Needle ofta använder program som bidrar till att skapa bildenNeedle ofta använder program som bidrar till att skapa bilden

Till exempel:

 1. Cross program skapar broderi systemet även med foton.
 2. Programmet Pattern Maker för Korsstygn förutom ett stort antal instrument ger möjlighet att bearbeta förgrunden, såsom broderade blommor i en bukett kan göras skrymmande av på förhand välja färger prioritet.
 3. PCStitch7 - detta program är populär bland fans av korsstygn för ett enkelt gränssnitt, där allt är enkel och tydlig.
 4. CrossStitchPro har en bra algoritm för färgkonvertering.
 5. sömnad Translation Table tråd Crestik.

De flesta av dessa program kan laddas ner till din hemdator gratis.


monokromt broderi

Ännu en populär typ av handarbete anses monokromt broderi. Dess värde är tillräckligt stort, tunna linjer som löper räkningsbara tvär likna rita att dra, vilket gör sådana produkter gåta.

Monokrom broderi är ganska enkelt, men ser mycket original och lättMonokrom broderi är ganska enkelt, men ser mycket original och lätt

Denna broderi ser bra ut i det inre, till exempel på väggen som målningar. Sådana system medför användning av samma färg och exekveras i en enda tråd, men ofta lägga en ljus accent, till exempel, klarblå ögon flickan för mer elegans.

Populära system design för broderi (video)


Oavsett vilken optionsprogram, siffran inte har valts ut, blir resultatet alltid att vara intressant, vackra och kommer att sända individuell smak och erfarenhet av de mest kvalificerade arbetstagare.

Exempel på arrangemang för korsstygns grafik (bilder)

010f6b88da7db4XL 0XPVhcpMEFY 1 1-shemy-vyshivki-koshek-4 2 38-1 122 235 67973cacbe07579a9d82b1df20dc528e 611.724

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2

map