Populära system broderi kors för pojkar

Populära system broderi kors för pojkar

12 October 2017Korsstygn utvecklar uppmärksamhet och minne i både pojkar och flickor likaKorsstygn utveckla uppmärksamhet och minne av pojkar, och devochekVyshivanie korset är en intressant hobby, både för pojkar och flickor. Detta är mycket användbart sysselsättning, att främja utvecklingen av finmotoriken händer och fantasi. 


Ordning med korsstygn för pojkar

korssystem broderi skiljer pojke pojk teman, som kan innesluta ett barn att arbeta. Viktigt i brodera - är att förstå principen och processen är så drar på att det är svårt att komma ut så länge tills jobbet är klart. Moderna kit innehåller allt du behöver för jobbet, återstår det bara att bestämma önskad broderi bilden.

Ju äldre barnet, desto svårare systemet för broderi är det möjligt att erbjudaJu äldre barnet, desto svårare systemet för broderi är det möjligt att erbjuda

Scheman för pojkar kan erbjuda brodera:

 • plan;
 • bil
 • hund;
 • förankra;
 • Boat.

Broderi pojke kors

Bland de system för broderi ofta kräver bilder som innehåller bilder av människor, och mer specifikt barn. Det kan vara en flicka eller en pojke, eller båda tillsammans. Ofta bild pojken kysser en tjej som ser väldigt söt och rolig. 


Bland bilderna av broderier barn träffas så ofta som bilden:

 • fän;
 • mätvärden;
 • Seriefigurer;
 • leksaker;
 • Natur och så vidare.

Bilder av söta barn lockas inte bara barn utan även vuxna som tar på broderi med ännu mer entusiasmBilder av söta barn lockas inte bara barn utan även vuxna som tar på broderi med ännu mer entusiasm

Lär dig att brodera ett kors kan vara vem som helst. Denna typ av konst kan användas inte bara för dekorativa inredningselement, men också för kläder. Med hjälp av korsstygn kan vackert ordna skjorta, en blus, en klänning, jeans etc.Verktyg och material

 • Sytråd;
 • duk;
 • Nål med trubbig spets;
 • System för broderi.

Eller så kan du köpa i butiken en färdig uppsättning som har allt. 

Innan vi går vidare till broderi, läs bruksanvisningenInnan vi går vidare till broderi, läs bruksanvisningen

Till att börja med måste du noga granska systemet motsvarar en viss bild av vilken färg tråd.

Idag på duken finns det redan en färgbild, vilket gör det lättare att göra jobbet.

Enkelt, om arbetet kommer att användas flera nålar, där var och en kommer att motsvara dess färg. Detta gör det möjligt för rätten att använda numret på den färg du vill, utan trimning är inte helt använda en tråd av en annan färg.

Cross Stitch för pojkar

Brodera korset snabbt och enkelt, om man tittar på "cross" sömmen teknik. Bilden är sammanhängande, mjuk och vacker, om allt arbete utförs korrekt.

locka Kits för korsstygn både barn och vuxna, och var och en av dem finns på butikshyllorna favorit schema.

Pojkar är inblandade i broderi, är det bättre prata och sällan behöver hjälp logopedPojkar är inblandade i broderi, är det bättre prata och sällan behöver hjälp logoped

Set för barn från tre års ålder har ett enkelt mönster, där korsen är stora nog. Kits för vuxna växer i storlek. Den använder fler färgnyanser.


Pojkarna föredrar ofta att brodera tankar, bilar, flygplan. Den resulterande skapelsen är deras entusiasm och passion. Psykologer och lärare säger att pojkarna, som vet hur man brodera, är av god handstil samt uthållighet. 

Användningen av korsstygn

Tidigare var det brodera en traditionell färdighet som utbildar barn från tidig ålder. Varje familj kunde se broderade skjortor - traditionella kors broderad skjorta.

Idag är det ett bra sätt att fördriva kvällen. Men det är viktigt att förstå att broderi är inte bara ett tidsfördriv, men också en mycket nyttig övning, som bär en enorm fördel.

Broderier från tidig ålder bidrar till aktivering av ett barns talBroderier från tidig ålder bidrar till aktivering av ett barns tal

Broderar barnet upprepar namnen på färger, lära sig att skilja sina nyanser. Barnet lär sig att överväga utbildning i orientering och på ett ark av duk. Boy lär sig använda en nål och tråd. Dessutom är det viktigt att notera en enorm fördel i utvecklingen av estetiska sinne och utveckling av finmotorik händer.


korsstygn gynnar ovärderlig. Det är därför arbets klasser i skolan inkluderar ett par timmar att bekanta alla klasser med olika typer av broderi. Efter att ha mottagit grunderna för genomförandet av tvär arbetande klasserna, kan du äger huset för att brodera hela bilden.

Till barnets intresse att utföra arbetet har blivit ännu större, bättre att gå ihop med honom till affären och köpa honom en uppsättning med en bild han ville. Bättre än de första stygnen att göra med ditt barn så att han minns att utföra tekniska stygn (först till höger och sedan tillbaka igen), och sedan pojken låta honom försöka få jobbet gjort.

Till en början kommer barnet att ha lite hjälp - för att infoga en tråd i nålen, fäst tråden i slutet av arbetet, för att räkna cellerna och bestämma önskad färg. Så snart pojken förstår tekniken, kommer han att kunna avsluta jobbet fram till slutet utan hjälp.

Broderi mätetal för en pojke (video)

Det tidigaste arbetet bör vara mycket enkel, lätt att utföra. Annars ditt barn blir uttråkad, är detta arbete för att få det önskade resultatet.

Exempel på arrangemang för korsstygn pojkar (foto)

9 tango1 217952928798 winniealtalena Semafori Ponto-cruz-Meninos-Carros-infantis metrika18 liubimye-igrushki kawasaki enorm

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2

map