Populära stygn: Wolf scheman Exempel 4

Populära stygn: Wolf scheman Exempel 4

12 October 2017Broderas med bilden av en varg, inramat, är det en stor del av inredningen för varje interiörBroderas med bilden av en varg, inramat, är en stor del av inredningen för alla inredning i 20-talet av vargarna genomfördes seriöst övervakning och därmed yttrandet från rovdjur är i grunden förändrat. Det visade sig att djuren är underbar familj man, hängivna föräldrar. Allt detta hindrar inte att ta vargen som en ädel och vacker djur. Idag, designers skapar de mest otroliga historier med hjälp av broderi kors med vargar. Berättelser så mycket att det är svårt att göra ett val. Men att bryta ner dem efter kategori, kan du förenkla din uppgift. Skeptiker säger om tecken i samband med placeringen av Wolf House, inte vara vidskeplig, vacker bild med en underbar berättelse, där de slutna ära själ embroiderers kan sätta i huset bara harmoni och komfort.


Den ursprungliga korsstygn Wolves: singel, gift par

Wolf - är en av de farligaste djuren i Europa. Med detta rovdjur i samband med många berättelser och legender.

Den mest kända:

 • Ivan Tsarevich och Gray Wolf;
 • Little Red Riding Hood;
 • Vargen och de sju Little Kids;
 • De tre små grisarna.

Broderi ensamvarg ser alltid trevligt och klar. Set för broderi med vargen haft stor framgång. Men när det är nödvändigt att säga att vargen är inte lätt att brodera, såg djuret realistiskt behöver använda så många färger som möjligt. Mycket ofta nyanser av grått, knappt skiljer sig åt och brodera kräver litet kors. Komplexa arbete bättre att välja erfarna hands. Det andra alternativet är mycket populära idag - är lycklig broderier wolf familj. Ett par vargar som skapats av systemet Dyan Allaire, kommer att pryda alla rum.

Broderade varg kommer att bli en bra present till den älskadeBroderade varg kommer att bli en bra present till den älskade


För att genomföra detta arbete författaren rekommenderar:

 1. Använd duk beige eller grädde 14;
 2. Brodera bättre kors av två linjer;
 3. Används 38 färger;
 4. Storleken på det färdiga arbetet kommer att vara 40x30 cm;

Ett annat populärt alternativ - ett par vargar Wolf idyll föräldraskap, ta hand om ungarna. Denna broderi är mycket komplex, är det nödvändigt att brodera det på en väv bågen. Broderade vargar ser alltid livlig, dyra och vackra. Sann lojalitet och styrka sys mjuk smidig tråd, eftersom det inte finns något mystiskt och gåtfulla.

White Wolf - korsstygn

Broderi White Wolf är en av de mest populära. Masters som broderi, ansikte, rovdjur, stark djur, piercing, säker look, symboliserar makt och oövervinnerlig. Detta arbete kommer att uppskattas av någon människa.Den kan placeras i pojkens rum, eller att presentera sin man, den andra den 23 februari.

Systemet broderiSystemet broderi "vit wolf" lämplig för nybörjare, eftersom den inte innehåller några komplexa element

Ett annat alternativ broderi kors - Wolves karikatyrerna. Den mest kända karaktär, naturligtvis, den tecknade hjälte "Det var en gång en hund". Vi får inte glömma legenden om animation, vargen från "Jo, vänta en minut!"

Det spelar ingen roll vad systemet kommer att välja needle, kommer det:

 • Lone wolf;
 • Paret;
 • Tecknad varg.

Det viktigaste med tålamod och viljan att berör deras kreativitet. Det är viktigt att korrekt beräkna krafter, och börja med de enkla kretsar och redan kommer att uppleva när du kan välja om eller svartvitt broderi kontur.

Korsstygn: Kit Wolves

Nybörjare needle idag kan köpa färdiga kit för broderi. Det är mycket praktiskt. Val idag är enorm, motiv och teman, kan du välja att din smak, kan du välja de vargar kan vara blommor eller tempel. Något annat.

Broderi, som skildrar två vargar i en skog, ser komplettBroderi, som skildrar två vargar i en skog, ser komplett

På en bra kvalitet satt nödvändigtvis omfattar:


 1. Schema instruktion;
 2. Väv nål;
 3. Ställ Mouline tråd;
 4. Duk.

Det går inte att göra med korsstygn och utan bågen. För stora jobb är bättre att använda speciella stora bågen. Det är också nödvändigt att följa säkerhetsföreskrifter.

Ekaterina Volkova - hyperrealism tic

Original fungerar Ekateriny Volkovoy förvåna sin realism. fett designer master tävling vinnare "Golden knapp" 2015

Om needle ta kretsen från E. Volkova, är det nödvändigt att förbereda sig för vad som kommer att bli svårt att brodera, som designern använder på gång:

 1. Fraktionerad kors;
 2. petit;
 3. halv-tvär;
 4. Fruzelok.

Broderi Ekaterina Volkova locka ögat, eftersom de har en djup meningBroderi Ekaterina Volkova locka ögat, eftersom de har en djup mening


Brodera bilder Volkova är ett nöje, medan du kan få en verklig enhet från den ideala inrättar system, utvalda färger och teknik. De mest populära systemet av kända designers - är Orange, krusbär, stilleben med persika, Dragon läsesalen, vinter, mormor saga, Sova Prinsessan och grodan.

Naturligtvis alla mästerverk inte är noterade. Börja med att brodera system Volkova svårt, men om det uppnås, då mästarna heter Alice, Helen, Olga, eller som bär ett annat namn måste lyckas enastående brokig.

Välj korsstygn: System Wolves (video)

Om du gör det arbete i enlighet med reglerna och på gott humör, då varje kvinna, och kanske en ung man kan skapa ett riktigt mästerverk.

Exempel på korsstygn: schema Wolves (Photo Design)

48 4071fa79e098e62487d2738606572b3c 908218ccdd28666203567f6ad6427f37 144278680032 332372862699 415943611732 7638606 10625878 18611639 95874614

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 33 = 43

map