Populaire vloeibaar behang: hoe je op de muur gezet

Populaire vloeibaar behang: hoe je op de muur gezet

12 October 2017Liquid wallpaper zal uw kamer een unieke geven en creëer ongebruikelijke ontwerpLiquid wallpaper zal uw kamer een unieke geven en zorgen voor een ongewone blik op de muren dizaynOriginalno vloeibaar behang. Dit is een relatief nieuwe manier van wanddecoratie, zoveel mensen zijn geïnteresseerd in de manier waarop ze worden toegepast op de muur. Dit materiaal kan worden aangebracht op verschillende ondergronden. Dergelijke Wallpaper uitstekende hechting aan andere materialen, en ze zijn niet in staat om af te pellen tijdens het gebruik. Maar voordat je begint te werken met vloeibaar behang, moet je begrijpen in meer detail hoe ze toe te passen op de muur en welke materialen te gebruiken.


Toegepast op de wand van vloeibare behang

Het hoeft niet te worden gebruikt in conventionele apparatuur voor het bekleden met vloeibare achtergrond geven. In plaats daarvan, is het mogelijk om methoden, die niet in de Quick Start Guide worden geschreven van toepassing. In de eerste plaats is het noodzakelijk om het oppervlak goed voor te bereiden.

Om vloeibaar behang toe te passen op de muur, moet u zich houden aan de basisregels en strikt volg de instructiesOm vloeibaar behang toe te passen op de muur, moet u zich houden aan de basisregels en strikt volg de instructies

Basisvereisten voor oppervlaktebehandeling voor vloeibare wallpaper:

 • De muren moeten sterk zijn;
 • Het oppervlak moet worden voorbereid en maakt het homogeen;
 • Er moeten depressies, vallen en stoten;
 • Oppervlakken waarop de aangebrachte vloeistof behang, is wit althans qua kleur aan de achtergrond zijn;
 • Het oppervlak dient minimaal vochtabsorberend vermogen is.

Eerst moet je alle oude materialen te verwijderen: verf, behang en gips, die obluschivaetsya.


Je moet verwijder alle die met de tijd kan exfoliëren met een nieuwe coating.

Alle schroeven, spijkers en andere vreemde elementen moeten uit de wand verwijderd worden. Als de handelingen of buisleidingen, moet grondig worden ingebed in de muur. Het kan worden gedaan met behulp van gips of olieverf.

Het is raadzaam om het wandoppervlak van het niveau brengen en glad en perfect vlak, maar het is niet verplicht. Bij grote holten of uitsteeksels heeft vloeibare wallpaper ze niet kennen. Het belangrijkste is de verwijdering van kleine en middelgrote defecten: gaten depressies, uitsteeksels 2 mm secties minder dan één meter. Als dit niet gebeurt, kan sterke toename van vloeibare behang kosten en daardoor op de plaatsen waar de laag "wandelt" zal zichtbaar vlekken die afwijkt van de kleur van het gehele oppervlak.

Bij het schilderen van de muren vloeibaar behang, kunt u speciale rollers met patronen gebruikenBij het schilderen van de muren vloeibaar behang, kunt u speciale rollers met patronen gebruikenHet is beter dat het oppervlak puttied gelijkmatige laag gips. Dit geldt ook voor gipsplaat muren en wanden. Er kan niet zonder stopverf gehele oppervlak (niet alleen de gewrichten). Na het egaliseren van het oppervlak, moet worden gevuld. In dit geval moet u een standaard primer te gebruiken met diepe penetratie. Het wordt toegepast ten minste 2 en met de oproep onderbreking van ten minste drie uur ertussen. Pas dan beginnen met een dikke putty gemaakt precies onder vloeibare wallpaper passen.

Het maakt ook gebruik van watergedragen verven of gevel. Alleen moet het per se wit zonder bellers.

Breng een vloeibare muur met hun handen

Vloeibaar behang aangebracht op de muur moet worden voorbereid. Aangezien bijna al hun soorten, als de gids, moet u vooraf te koken voor 6-12 uur naar het lijmen, zodat u kunt beginnen te koken ze zelfs tijdens de priming van de muren.

Componenten in de vloeibare samenstelling wallpaper:

 • MMR droge lijm;
 • Fijnspachtels;
 • Cellulosevezel gebaseerde of zijde.

De componenten kunnen worden verpakt als afzonderlijk voor andere pakketten en voorgemengd worden.

Alvorens vloeibare behang moet voorbereiden op voorhand de materialen en schone wandAlvorens vloeibare behang moet voorbereiden op voorhand de materialen en schone wand

In het eerste geval is het noodzakelijk vooraf de inhoud van alle pakketten giet een groot formaat houder en roer goed.

Maar daarbij moet de inhoud vspushivatsya en in ieder geval niet verkreukelen. Als de componenten voorgemengd voldoende voordat ze worden toegevoegd aan water pluis om klonters te voorkomen. Dit is optioneel, maar vanwege de gedaan stap oplossing zal gelijkmatiger bezielen.

Fijne toevoegsel in de vorm van granules, poeders of lichtgekleurde, is het beter niet te mengen met het hechtmiddel en de vezels in droge vorm. Het is wenselijk dat ze waren de eersten die giet het water en gemengd, en daarna om hem al, kunt u behang base toe te voegen. De enige manier om een ​​gelijkmatige verdeling zonder het optreden van klonten in afzonderlijke vezels te bereiken.


Op welk oppervlak kan worden aangebracht in vloeibare wallpaper

Vloeibare behang kan worden toegepast op vrijwel ieder oppervlak.

namelijk:

 • buizen;
 • deuren;
 • wanden;
 • batterij;
 • meubelen;
 • gipsplaten;
 • whitewash;
 • Op de muren, geschilderd met latex verf.

Bij waarneming met het oppervlakte-uiterlijk van verschillende voorwerpen, in het bijzonder een metaal, dient te worden bekleed met een olie van verf. Aldus acrylaathars die in staat zorgt waardoor water in de vloeibare behang ongewenste objecten op muur is. Hierdoor kunt u enige reactie van chemische oorsprong te voorkomen.

Vloeistof behang is een universeel coating, zodat ze geschikt zijn voor muren, meubels, gipsplaat en andere coatingsVloeistof behang is een universeel coating, zodat ze geschikt zijn voor muren, meubels, gipsplaat en andere coatings


Na drogen van de lak of verf, is het oppervlak bedekt met een primerlaag, vergemakkelijkt het toepassen van vloeibare behang.

Voordat u begint te werken, moet je alles vooraf te plannen. Dit geldt voor de beschikbaarheid van de kostenramingen, de lijst van de benodigde gereedschappen en materialen. Alle strikt gepland en het berekenen, kunt u een korting op het gebied van werk en kwaliteitsverbetering te bereiken.

Er is een speciale masterclass, die zal helpen bij de correcte toepassing van vloeibare behang in het huis. Het is vrij eenvoudig. Om te slagen is genoeg om de toepassing van de technologie weten, hebben alle benodigde materialen en gereedschappen, evenals de precisie in het werk.

Omdat vloeibare behang kan worden toegepast op vrijwel alle oppervlakken vormen die hun technologie is afhankelijk van deze factor.

Wat is een vloeibaar behang en hoe toe te passen

Velen vragen zich af wat de vloeistof wallpaper. Het is een soort van sierpleister. Dit materiaal omvat celluloseachtige vezels houtverwerkende industrie per foto, en zijde vezels.

Om het uiterlijk van vloeibaar behang aantrekkelijker om ze te maken, kunt u verschillende kleurstoffen of vulstoffen toe te voegen voor het verfraaien:

 • granules;
 • Pailletten.

Garneer vechten vloeistof kan aan hen worden toegevoegd door speciale glitter of korrelsGarneer vechten vloeistof kan aan hen worden toegevoegd door speciale glitter of korrels

Zet alle mogelijk met de hulp van de bekende MMR lijm, die velen al bekend gebruik bij de meeste pokleit eenvoudige wallpaper roll. Het is omwille van hun samenstelling en zij werden de eigenaren van de naam. Maar volgens de toepassingsmethode en het uiteindelijke resultaat, dit materiaal is vergelijkbaar met de sierpleister.

Vloeibare behang is aangebracht met een troffel, een spatel of een speciale vlotter, op dezelfde wijze als de pleister of gips. Definieert een groot aantal mogelijke werkwijzen voor het gebruik van vloeibare behang en onbetwistbaar voordeel boven een eenvoudige roll.

Wat is er nodig hulpmiddel voor het aanbrengen van vloeibare wallpaper

Voor het aanbrengen gebruikte vloeistof behang bepaalde materialen en gereedschappen.

Gereedschappen en materialen:

 • sproeier;
 • strijkplank;
 • rasp;
 • spatel;
 • Acrylkleefstof;
 • Sami vloeibare behang.

Aan het mengsel op het oppervlak van de wand met behulp van twee methoden toepassen. Voor het eerst een speciaal gereedschap te kopen - spatel (strijkplank, rasp). Voor de tweede methode nodig vernevelaar. Bij de eerste werkwijze, na voltooide aanbrengvloeistof behangwanden worden glad en de tweede methode - relief.

Voor het aanbrengen van vloeibaar behang moeten speciaal gereedschap voorraadVoor het aanbrengen van vloeibaar behang moeten speciaal gereedschap voorraad

In het eerste geval wordt het mengsel aangebracht op de wand met een spatel in de richting van het licht naar donker gedeelte 15C hoek zonder sterke drukken spatel. Niet minder dan een half uur bezig met een re-actie, met het oog op de muur glad. Je kunt ook het behang op de muur met een roller.

In het tweede geval wordt de massa geladen in een speciale tank in de vernevelaar. Dan wordt gespoten op het werkvlak en de muren zijn er klaar voor.

Enkele vloeistof wand is bedekt met acryl kleefstof zodat zij kunnen worden gebruikt zo lang. Maar dit is niet nodig, omdat het materiaal sterk genoeg is en goed.

Dus, indien zorgvuldig voorbereid en ijverig uit te voeren alle voorgestelde tips met hun handen, kunt u zelf mooie nette vloeibaar behang pokleit.

Werkwijzen en techniek voor het aanbrengen van vloeibare wallpaper

Het water nodig voor het mengen van de oplossing van behang moet in een hoeveelheid die wordt geïnstrueerd om bepaalde behang.

Technologie gebruik van vloeibare behang is eenvoudig, het belangrijkste ding - vasthouden aan de onderstaande stappenTechnologie gebruik van vloeibare behang is eenvoudig, het belangrijkste ding - vasthouden aan de onderstaande stappen

U moet zich houden aan de volgende regels:

 • De eerder bereide houder te vullen met water, en daarna werd in droge vorm toegevoegd;
 • Worden gekneed één pakket tegelijk, dat wil zeggen het onmogelijk is twee pakketten op de eerste kneden mengen;
 • Het is niet toegestaan ​​om zomaar een onderdeel van het pakket te mengen.

Als u deze eenvoudige regels overtreden, is er een schending van de vereiste verhoudingen, en als gevolg van de ongelijke kleur en textuur van behang laag op het oppervlak van de muren.

De oplossing moet grondig worden gemengd. Vloeibaar behang heeft geen bijtend of gevaarlijk voor de huid en de gezondheid van alle componenten bevatten. Als je ze roer met een speciale boor, kan dit een negatief effect op de bekleding componenten. Vaak, in vloeibare wallpaper bestaat uit lange vezels die bij zware roeren beginnen te scheuren. Maar sommige soorten papier in de handmatige geeft zo'n mengmethode.

De belangrijkste voordelen en nadelen van vloeibare wallpaper

Vloeibaar behang, evenals andere wallpapers hebben bepaalde sterke punten en voordelen.

De belangrijkste voordelen van dit materiaal:

 • De mogelijkheid ervan op elk oppervlak, zelfs in een zeer complexe vorm;
 • Het kan worden gecombineerd en worden uit deze applicatie op het oppervlak van de wanden van het huis of appartement. Daardoor wordt het oppervlak zacht en warm aan.

De vloeibare behang paar nadelen, maar ze zijn vaak geselecteerd voor de murenDe vloeibare behang paar nadelen, maar ze zijn vaak geselecteerd voor de muren

Nadelen van dergelijke behang is voldoende klein. Allereerst, het is vrij hoge kosten. Geen behoefte om te geloven in dergelijke advertenties bemoedigend dat een pakket is genoeg om 5-6 vierkante pokleit. meters en, meer nog, dat ze kunnen worden toegepast op elk oppervlak voorbereid. Dit is niet geheel waarheidsgetrouwe informatie.

Hoe dan ook, om een ​​goed resultaat te krijgen is het noodzakelijk om zorgvuldig voor te bereiden de muren en zachtjes op de muur van vloeibaar behang.

Liquid wallpaper (video)

Op de vloeistof behang heeft veel voordelen. Ze kan bijna elke persoon die niets in de reparatie bedrijf niet begrijpt behandelen. Na het werken met hen is zeer eenvoudig. Maar dat het resultaat was bevredigend noodzaak om zich te houden aan bepaalde regels en dan is het resultaat zal u verrassen. 

Vloeibare behang in de binnenruimte (foto)

2-ZHidkie-oboi 32 04 44 56 97 387 288.548 b2732946bb84cfcc3564fd b30230a5072dadc00cf11c

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − = 23

map