Populaire borduurwerk kruis regelingen voor jongens

Populaire borduurwerk kruis regelingen voor jongens

12 October 2017Kruissteek ontwikkelt aandacht en geheugen, zowel in zowel jongens als meisjesKruissteek ontwikkelen oplettendheid en het geheugen van de jongens, en devochekVyshivanie kruis is een interessante hobby, zowel voor jongens als voor meisjes. Dit is zeer handig werkgelegenheid, het bevorderen van de ontwikkeling van de fijne motoriek van de handen en verbeelding. 


Scheme of kruissteek voor jongens

borduurwerk kruis regelingen verschillen jongen jongensachtig thema's, die kan vangen een kind om te werken. Belangrijk in borduren - is om het principe te begrijpen en het proces is zo trekt op dat het moeilijk is om zo lang totdat de taak is afgewerkt komen. Modern kits bevatten alles wat u nodig voor de baan, blijft het alleen om het gewenste borduurwerk beeld bepalen.

Hoe ouder het kind, hoe moeilijker de regeling voor borduurwerk is het mogelijk om te biedenHoe ouder het kind, hoe moeilijker de regeling voor borduurwerk is het mogelijk om te bieden

Regelingen voor jongens kan bieden om te borduren:

 • vlak;
 • auto
 • hond;
 • verankeren;
 • Boat.

Embroidery jongen kruis

Onder de schema's voor borduurwerk vragen vaak om foto's met beelden van mensen, en meer in het bijzonder kinderen. Het kan een meisje of een jongen, of beide samen te zijn. Vaak is de afbeelding jongen kust een meisje dat ziet er erg leuk en grappig. 


Onder de afbeeldingen van borduurwerk kinderen te ontmoeten zo vaak als de afbeelding:

 • beesten;
 • metrics;
 • Stripfiguren;
 • speelgoed;
 • Natuur en ga zo maar door.

Beelden van schattige kinderen worden aangetrokken niet alleen kinderen, maar ook volwassenen die op borduurwerk te nemen met nog meer enthousiasmeBeelden van schattige kinderen worden aangetrokken niet alleen kinderen, maar ook volwassenen die op borduurwerk te nemen met nog meer enthousiasme

Leer hoe om te borduren een kruis kan iedereen zijn. Deze vorm van kunst kan niet alleen gebruikt worden voor decoratieve interieur elementen, maar ook voor kleding. Met behulp van kruissteek kan prachtig regelen overhemd, een blouse, een jurk, jeans etc.Gereedschappen en materialen

 • Naaigaren;
 • canvas;
 • Naald met een stompe punt;
 • Regeling voor borduurwerk.

Of u kunt kopen in de winkel een kant en klare set die alles heeft. 

Alvorens over te gaan tot het borduurwerk, lees dan de instructies voor het gebruikAlvorens over te gaan tot het borduurwerk, lees dan de instructies voor het gebruik

Om te beginnen, moet u zorgvuldig de regeling, een bepaald beeld komt overeen met welke kleur draad.

Vandaag op het doek is er al een kleur beeld, dat maakt het makkelijker om de klus te klaren.

Eenvoudig, als de werkzaamheden worden gebruikt meerdere naalden, die elk overeenkomen met de kleur. Dit zal toelaten het recht om het nummer van de kleur die je wilt gebruiken, zonder snijden wordt een draad van een andere kleur niet volledig gebruiken.

Cross Stitch voor jongens

Borduur het kruis snel en eenvoudig, als je kijkt naar de "cross" de naad technologie. Het beeld is coherent, glad en mooi, als al het werk correct wordt gedaan.

Kits voor Cross Stitch trekken zowel kinderen als volwassenen, en elk van hen zijn te vinden in de winkelrekken favoriete regeling.

Jongens die betrokken zijn bij borduurwerk, is het beter te praten en zelden hulp nodig logopedistJongens die betrokken zijn bij borduurwerk, is het beter te praten en zelden hulp nodig logopedist

Sets voor kinderen vanaf drie jaar oud hebben een eenvoudig patroon, waar de kruizen zijn groot genoeg. Kits voor volwassenen groeien in omvang. Het maakt gebruik van meer kleurschakeringen.


De jongens vaak de voorkeur aan borduren tanks, auto's, vliegtuigen. De resulterende schepping is hun enthousiasme en passie. Psychologen en opvoeders zeggen dat de jongens, die weten hoe om te borduren, zijn van goede handschrift, evenals doorzettingsvermogen. 

Het gebruik van kruissteek

Voorheen werd het borduren van een traditionele vaardigheid die kinderen op te voeden vanaf jonge leeftijd. traditionele kruis geborduurd overhemd - elke familie kon het geborduurde t-shirts te zien.

Vandaag de dag, het is een goede manier om de avond passeren. Maar het is belangrijk om te begrijpen dat borduurwerk is niet alleen een hobby, maar ook een zeer nuttige oefening, die een groot plezier.

Borduurwerk van jongs af draagt ​​bij aan de activering van de spraak van een kindBorduurwerk van jongs af draagt ​​bij aan de activering van de spraak van een kind

Borduren, het kind herhaalt de namen van kleuren, leren om hun kleuren te onderscheiden. Het kind leert om training te overwegen in de oriëntatie en op een vel doek. Jongen leert een naald en draad gebruiken. Daarnaast is het belangrijk om op te merken een enorm voordeel in de ontwikkeling van esthetische zin en de ontwikkeling van de fijne motoriek van de handen.


kruissteek voordelen van onschatbare waarde. Dat is de reden waarom de arbeidsmarkt lessen op school zijn onder andere een paar uur om alle klassen vertrouwd te maken met verschillende soorten borduurwerk. Na ontvangst van de basis voor de uitvoering van cross werkende klassen, kunt u zelf het huis om het hele plaatje te borduren.

Om belang van het kind het werk uit te voeren, is nog groter, beter samen te gaan met hem naar de winkel en koop hem een ​​set met een foto die hij hield geworden. Beter dan de eerste paar steken te maken met je kind, zodat hij zich herinnert uitvoeren van technologie steken (eerst naar rechts, dan weer terug), en vervolgens de jongen laat hem proberen om de klus te klaren.

In eerste instantie zal het kind een beetje hulp hebben - om een ​​draad in de naald in te voegen, zet de draad vast aan het einde van het werk te helpen tellen van de cellen en het bepalen van de gewenste kleur. Zodra de jongen begrijpt de technologie, zal hij in staat zijn om de klus af tot het einde, zonder enige hulp.

Borduurwerk metrics voor een jongen (video)

Het vroegste werk moet zeer eenvoudig, gemakkelijk uit te voeren zijn. Zo niet, je kind vervelen, dit werk is om het gewenste resultaat te krijgen.

Voorbeelden van de regelingen voor de kruissteek jongens (foto)

9 tango1 217952928798 winniealtalena SEMAFORI ponto-cruz-meninos-carros-infantis metrika18 liubimye-igrushki kawasaki reusachtig

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 10 =

map