Populaire borduurwerk kruis regelingen engelen: 4 selectiecriteria

Populaire borduurwerk kruis regelingen engelen: 4 selectiecriteria

12 October 2017Borduren, naald investeerde een deel van zijn ziel in de toekomst fotoBorduren, naald investeerde een deel van zijn ziel aan de toekomst kartinuAngelochkov geliefd bij zowel kinderen als volwassenen, met name zwangere vrouwen, die in een speciale borduurwerk engelen diepere betekenis te zetten. Borduren - een van de meest rustgevende activiteiten. Het is moeilijk om te komen met iets beters te kalmeren, te versterken of te herstellen fijne motoriek. En hoeveel esthetisch genoegen brengt werken, gemaakt met een kruis. Kruissteek heeft geen leeftijdsbeperkingen, kan het omgaan met alles, van kinderen tot ouderen.


Cross Stitch angel - regeling

Borduurwerk kruis regelingen engelen zijn er vele.

Wanneer u een schema selecteert moeten aandacht besteden aan de volgende parameters:

 • complexiteit;
 • leesbaarheid;
 • Kleur oplossing;
 • Gedetailleerde beschrijving.

Afhankelijk van de complexiteit van de ketens zijn zeer verschillend, van de eenvoudigste tot het fotografische beeld herhalen. Ongeacht de complexiteit, moeten alle borden in de regeling niet te klein, niet te fuseren en te begrijpen zijn.

Engelen op de geborduurd linnen iets goed en helder symboliseren altijdEngelen op de geborduurd linnen iets goed en helder symboliseren altijd


Schema's zijn onderverdeeld in twee categorieën: kleur en zwart-wit. Voor beginners, meer geschikte zwart-wit schema, want er is niets overbodig, alleen tekenen.

Kleurenschema's vereisen meer zorg, ze moe zijn visie sneller. Canvas voor borduren is het noodzakelijk om de regeling te markeren. Het is handig om kleine naalden gebruiken. Het is nuttig om het deel van de ring het weefsel te scheiden, ze niet gewoon trek de stof, waardoor het makkelijker wordt om te werken, maar ze kunnen worden gebruikt om bepaalde gebied te beperken om het gemakkelijker te navigeren. Maattabel voor de eerste ervaring is het beter om te kiezen medium aan het werk was niet te klein, en op hetzelfde moment om de kracht om het aan een einde te maken te hebben.

Waar het om gaat is hoe je van plan bent om borduurwerk te gebruiken, als het is een beeld in een frame, is meer geschikt regeling met een paar engelen, en als de decoratie op kleding of beddengoed kind - beter om een ​​regeling te kiezen met een engel. De regeling moet duidelijk zijn is degene die het zal gebruiken, hebben geen vertrouwen in het advies van de verkoper of vrienden. Altijd de moeite waard om te zien alvorens te kopen regeling.

Borduurpakketten Cross Angels

Nu is er een groot aantal sets voor borduurwerk. Ze zijn onderverdeeld in eenvoudige en complexe, maar ze zijn allemaal in het kader van een specifieke regeling voor het gemak van het werk.Het verdient de voorkeur om de kits dan afzonderlijk het kopen van alles te gebruiken.

Het is erg handig om kant-en-klare pakketten kopen met alles wat je nodig hebt voor borduurwerkHet is erg handig om kant-en-klare pakketten kopen met alles wat je nodig hebt voor borduurwerk

Bij het werken met een reeks van meer dan waarschijnlijk dat het eindresultaat in de buurt van het beeld zal zijn, aangezien de draad kleuren zijn gekozen speciaal voor haar. De winkels hebben sets van de kwaliteit vergelijkbaar is met foto's van kunstenaars. Perfect op elkaar afgestemd draad geborduurd gezicht en helpen klein deel van het beeld is heel natuurlijk. Maar voor de beginner, wordt dit werk heel ingewikkeld, omdat het alleen met ervaring moeten worden genomen.

Wat is inbegrepen in de kit

 • canvas;
 • De gewenste draad;
 • regeling;
 • Soms zijn de naalden.

Kits voor borduren van de engelen is anders in dat ze meestal worden verzameld in zwart-wit stijl, een set van kleuren is erg rustig en smal, meestal zwart en wit borduurwerk. Indien het apparaat een naald bevat, dan moet worden gekozen op basis van de breedte van het doek cellen dan de cel, hoe meer lagen dikkere draad hebben en naald moet echter de naald niet door het weefsel nadat slingeren. De set Igolochka alle belangrijke onderdelen, als er iets niet past, is het beter om deze set te verlaten en op zoek naar een andere. Als we borduren, van alles moet comfortabel.

Cross Stitch: Engel en kinderen

Alle meisjes op school om de lessen van de arbeid te borduren te leren. Door deze creativiteit zijn aangesloten, zelfs jongens, in tegenstelling tot meisjes, ze meestal graag machines of kleine toren borduren.

Te borduren ontwikkeling van een kind is erg handig, omdat het borduurwerk is het ontwikkelen van:

 • hard werken;
 • doorzettingsvermogen;
 • Liefde voor schoonheid.

Borduur kinderen is erg handig: zodat ze ontwikkelen van de fijne motoriek, maar ook leren om kunst te waarderenBorduur kinderen is erg handig: zodat ze ontwikkelen van de fijne motoriek, maar ook leren om kunst te waarderen

Het meisje houdt ook van feeën, foto's van de kittens en natuurlijk de engelen met kinderen borduren. Het kind plaatst alle liefde in zijn creatie, elke moeder is leuk om een ​​gift in de kerst engel te krijgen, geborduurd geliefde dochter. Deze engel, zal niet eens zeer professioneel uitgevoerd kinderen kussen als een artistieke moeder. Mam, in reactie, ook kan je geborduurde engel geven, zal hij een talisman voor het kind, de bewaker van de wereld, en de liefde van haar moeder te worden. Het zal een soort voogd.


Cross stiksels engelen voor de vervulling van wensen

Van oudsher, de vrouw die zwanger wilden, engelen geborduurd op een kussen en, als ze alleen sliep op het, de Maagd Maria se gaf haar kind. Dan, wanneer een vrouw in staat is om zwanger te worden en bevallen, mijn moeder versierd met wiegen en kleding pasgeboren borduren kinderen. Ook vaak op kleding noodzakelijk is geborduurd pentagram uit 4003 kruisen, het beschermt tegen het boze oog en verbetert lot. Geborduurde dichtstbijzijnde persoon engelen warmte te geven altijd en zorg en helpen om moeilijkheden van het leven te overwinnen.

Cross Stitch: Engel van geluk (video)

Crafts zoals naaien en borduren heeft altijd bezet een speciale plaats in het leven van een vrouw, op een gegeven moment was het zelfs haar voornaamste bezigheid. Naald in de oudheid werd begiftigd met magische eigenschappen, en producten gemaakt met zijn hulp, willen wij de macht om de mens te geven, en neem het weg. Vooruitgang is de wijzigingen in dit oude activiteit maakte, maakte het meer kleurrijke en toegankelijk, maar engelen geborduurd met een dolk, zoals voorheen, zijn een symbool van de liefde en het licht van de hemel. 

Voorbeelden borduurwerk regelingen oversteken angels (foto)

2 085caf43c204 210026863 2338987769 1367265178918222s Andílek-predloha a14 angel2 gehechtheid b7da77fa8e


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − 71 =

map