Polymer gips: välj en grov yta

Polymer gips: välj en grov yta

12 October 2017Polymerfyllmedel som används för inriktning och tätning av fogar och sprickor på ytan som skall reparerasPolymerfyllmedel som används för utjämning och tätning av fogar och sprickor i den reparerade poverhnostyahNa byggmaterial marknaden uppdateras ständigt med den redan varierat utbud. De flesta av de nya produkterna kvalitativt påverka resultatet av större eller mindre reparationer. Inte minst är polymerbeläggningen. Denna unika material gör det möjligt att helt förbereda golv, väggar och tak för slutlig efterbehandling.


Polymer gips för interiör: arter egenheter

Reparationer kommer säkert avsluta skapandet av stämningen i rummet. Uppnå fullständig typ hjälpa tapeter och färg. Men effekten av semestern kan vara ogiltiga om ett av stegen för efterarbete medvetet eller omedvetet missas.

På grund av Drevning kan förbereda alla ytor för målning eller klistra tapet. Som har visat att den mest släta väggar, tak och golv färg och tapetklister är mycket bättre att ligga ner, det vill säga en verklig möjlighet att spara på byggmaterial.

Bindemedelskomponenten kitt är att fastställa när väljs.

Kännetecknande för akryl kitt - mångsidighet och enkelhet i driftKännetecknande för akryl kitt - mångsidighet och enkelhet i drift

De grundläggande och vanligaste typerna av lösningar inkluderar gips eller cementbaserad. Men för varje år mer och mer blir populära fyllningar, som är baserade på polymera bindemedel.


Idag, två grupper av: akryl och latex.

akrylblandning

Denna art anses vara universell, eftersom det kan användas för inredning, samt för uppgradering av fasaden av byggnader. Denna kappa - perfekt för grov- och finbearbetning.

latexlösningar

De kan endast användas i inredning.Men de är lika i specifikationer:

 • Hög hållbarhet hos den behandlade ytan;
 • plasticitet;
 • Hållbarhet drift;
 • Lätthet av ansökan;
 • Ingen lukt.

Oberoende av sammansättningen, kan du köpa en färdig gips eller torr blandning. Det första alternativet är värt flera gånger mer än den andra. Ditt val beror på vad du vill spara: tid eller pengar. Blandningen är betydligt billigare. Det räcker med att späda ut det med vatten enligt förpackningens anvisningar.

För inriktningsytor belägna inomhus, användning av latexfyllmedel utan hårda, obehaglig luktFör inriktningsytor belägna inomhus, användning av latexfyllmedel utan hårda, obehaglig lukt

Torr mastix hälles i portioner i vatten, där blandning sker, men i omvänd ordning.

Fillers bör endast tillämpas på den preparerade ytan, efter rengöring från smuts, fett, den gamla finish och oljiga fläckar. Glöm inte att primas. Först efter dessa förstadier till arbetet kan fortsätta med spackling. Efter torkning kitt bläck fastställa smidigt och lätt, och ytan färgningsprocessen tapeter klistra underlättas i hög grad.

Polymer Filler: tekniska specifikationer

Vid reparation sprickor, fördjupningar, defekter baser idealisk Polymer putty. Vad är det och hur skiljer det sig från alla andra lösningar?

Dess huvudsakliga skillnaden från de polymera fyllmedel är möjligheten att anbringa ett skikt av upp till 20 mm

Denna blandning användes i reparation och inriktning av gipsskivor och betong, tegel och cementytor. Det består av cement, kalk, mineraliska och organiska tillsatser.


fördelar

På grund av dessa huvudkomponenter Polymer päls det har flera fördelar:

 • Snabb härdning;
 • Vattenavvisande;
 • frostbeständig;
 • Resistent mot kemikalier;
 • Förstärkta mikrofibrer;
 • Bekvämt och enkelt att använda,
 • miljövänlig
 • Dess korrekt tillämpning säkerställer superprochnogo inriktning;
 • Löser problem med efterbehandling ouppvärmda och fuktiga områden;
 • Det gör det möjligt att reglera skikttjockleken beroende på avvikelsen hos de vertikala väggarna;
 • Efter torkning, bildar inga sprickor.

Polymer kitt avlägsnar olika defekter så snart som möjligt, helst kompletterande färger och primerblandningPolymer kitt avlägsnar olika defekter så snart som möjligt, helst kompletterande färger och primerblandning

Polymer gips är kallt vid beröring, är det bättre att sätta på toppen av gips nätet. Emellertid, trots dess mångsidighet att hantera golvet är bättre att välja en annan kitt blandningen, eftersom polymer-blandningen för att göra detta är inte möjligt.

Universell polymernät för gips

Om reparationen inte är första, vet du förmodligen om din lägenhet är att väggarna och taket verkar bara platt och preliminär efterbehandling kan hoppas över. En sådan missuppfattning skulle bli förlåtna för nybörjare, men erfarna hantverkare. Även en liten depression eller söm bula eller spricka kan omintetgöra alla dina ansträngningar. Därför innan du fortsätter till den slutliga arbetet noggrant rikta ytan med spackel. Och först efter det torkar, kan du få färg eller tapetklister.


Ofta väggar och tak måste stärkas ytterligare. För att göra detta måste du steg putsning på ytan av polymernätverket.

Polymernätverk kan användas för invändig och utvändig användning.

Fördelar mycket från henne.

Användning av ett polymert nät för att förstärka plåsterskiktet kommer att bilda ett starkt och hållbart material skiktetAnvändning av ett polymert nät för att förstärka plåsterskiktet kommer att bilda ett starkt och hållbart material skiktet

Här är bara några av dem:

 • hållfasthet;
 • frost;
 • kvalitet;
 • Resistens mot miljöpåverkan

När efterarbete, utöver beräkningen av den nödvändiga konstruktionsmaterial, måste du ta hänsyn till sina egna styrkor och förmågor. För en perfekt finish av arbetet kan delegeras till proffs.

Är det möjligt att använda en polymer filler på en gips

I de flesta fall behöver experter rekommenderar att inte tillämpa en polymer filler ovanpå gips. Anledningen är enkel: att använda flera olika typer av fyllmedel nödvändigtvis påverka kvaliteten på efterbehandling. Det är bättre att välja vissa - eller en lösning.

Det händer ofta att helt enkelt inte har något annat val. Rådgör med en expert, hur kan göra i ditt fall. Det bästa alternativet som kan erbjudas till dig: blanda två typer av spackel blandningar än en typ av fyllmedel som appliceras på andra.

Innan du avslutar väggarna, är det nödvändigt att rengöra ytan på den gamla lösningen. Detta steg ger bättre resultat.

Standard uppsättning verktyg för att utföra rappningsarbetenStandard uppsättning verktyg för att utföra rappningsarbeten

Dessutom är byggare rekommenderas att följa reglerna för kompatibilitet gips och kitt blandningar. Efterlevnaden av dessa enkla regler kommer att hjälpa dig att uppnå den perfekta resultatet.

De är några:

 1. Läs noga igenom certifikat och instruktioner, uppmärksamma nivån på pH-värdet. Applicera inte sammansättningen med ett mindre värde av lösningen med ett högt värde.
 2. Gips tolererar inte grannskapet med cement spackel. I detta fall, den bästa passningen gips eller hartsbeläggning;
 3. Om du ansluter ytan med cement gips, kan du använda ytterligare kitt lösning.
 4. basstyrka måste vara högre hållfasthet fyllmedel.
 5. Observera vattenånggenomtränglighet av plåstret och egenskaperna hos rummet.

Vad är särskilt sannolikt att uppstå i övrigt?

Först av allt - en lägre permeabilitet filler jämfört med paroprinitsaemostyu gips kan orsaka:

 • Försämring av inomhusmiljön;
 • Peeling kitt;
 • Gapet kitt skiktet.

Innan arbetsytan måste rengöras från den gamla lösningenInnan arbetsytan måste rengöras från den gamla lösningen

Efter dessa enkla regler, kommer du att få önskat resultat utan negativa konsekvenser.

Hur man tvättar polymeren fyllmedel, PVC kakel

Det är ingen tillfällighet att säga att reparationen - det är tre bränder. En Rengöring är värd: tvätta golvet från effekterna av målning, tapetsering och andra verk. Naturligtvis skulle det vara bättre att ta bort alla på en gång, men det är möjligt att hålla reda på allt, fascineras av den kreativa processen för omvandling av huset. Men ändå är alla verk slutförts och det är skördetiden.

städtjänster, experter varnar för att polymerbeläggningen är mycket svårt att tvätta bort. Så du behöver inte ha tillgång till kemisk syra och särskilda medel, som är giftiga för människor och kan skada PVC kakel är bättre att lägga på golvet vaxduk, säkra den med maskeringstejp.

De mest effektiva rengöringsmedel är de som inkluderar syran.

Översikt över de olika typerna av fyllmedel och deras egenskaper (video)

Kontrollerad: kitt bäst att skura använda den tyska renare POWERFIX .Du kan köpa det i förväg eller bara när meddelande om kitt fläckar på golvet. Bygg upp före skörd tålamod och råd från experter, speciella handskar och kläder, rengöringsmedel, hinkar och trasor och börja! Resultatet kommer inte att ta lång tid!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7

map