Polymer gips: kies een ruwe afwerking

Polymer gips: kies een ruwe afwerking

12 October 2017Het polymeer vulstof uitgelijnd zijn en afdichten van voegen en scheuren op het oppervlak te reparerenHet polymeer vulstof voor het gladmaken en het afdichten van voegen en barsten in de gerepareerde poverhnostyahNa bouwmaterialenmarkt voortdurend bijgewerkt met de reeds gevarieerd. Het merendeel van de nieuwe producten kwalitatief invloed op de uitkomst van grote of kleine reparaties. Niet in het minst is het polymeer vacht. Dit unieke materiaal kunt u perfect voorbereid aan de vloer, wanden en het plafond voor de uiteindelijke afwerking.


Polymer pleister voor binnen: soorten eigenaardigheden

Eventuele reparaties zal zeker uiteindelijk de oprichting van de stemming in de kamer. Bereiken hele lieve helpen het behang en verf. Maar het effect van de vakantie kan worden verwend als een van de stadia van de afwerking bewust of onbewust gemist.

Vanwege Caulking kan elk oppervlak te bereiden voor het schilderen of plakken behang. Zoals is bewezen dat op de meest gladde wanden, plafond en vloer verf en behang plakken is veel beter om te gaan liggen, dat is een echte kans om te besparen op bouwmaterialen.

De bindmiddelcomponent plamuur wordt bepalen wanneer geselecteerd.

Kenmerkend acryl putty - veelzijdigheid en eenvoudige bedieningKenmerkend acryl putty - veelzijdigheid en eenvoudige bediening

De eenvoudige en algemene typen oplossingen zijn gips en cement gebaseerde. Maar met elk voorbijgaand jaar meer en meer worden steeds populairder vullingen, die gebaseerd zijn op polymere bindmiddelen.


Vandaag de dag, twee groepen: acryl en latex.

acryl blend

Deze soort wordt beschouwd als universeel te zijn, omdat het kan worden gebruikt voor het interieur, en voor de aanpassing van de gevel van gebouwen. Deze jas - perfect voor het voorbewerken en afwerking.

latex oplossingen

Ze kunnen alleen worden gebruikt in de interieurdecoratie.Maar ze zijn vergelijkbaar in specificaties:

 • Hoge duurzaamheid van het behandelde oppervlak;
 • plasticiteit;
 • Duurzaamheid van de werking;
 • Gemak van gebruik;
 • Geen geur.

Ongeacht de samenstelling, kunt u een kant-en-klare gips of droge mengsel te kopen. De eerste optie is vele malen meer dan de tweede waard. Uw keuze hangt af van wat u wilt opslaan: tijd of geld. Het mengsel is aanzienlijk goedkoper. Het volstaat om te verdunnen met water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Voor uitlijnoppervlakken zich binnenshuis gebruik van latex vulmiddel zonder agressieve, onaangename geurVoor uitlijnoppervlakken zich binnenshuis gebruik van latex vulmiddel zonder agressieve, onaangename geur

Droge mastiek in porties uitgegoten in water, waarin menging plaats, maar in omgekeerde volgorde.

Vulmiddelen worden toegepast op het voorbereide oppervlak, nadat het reinigen van vuil, vet, de oude afwerking en olievlekken. Vergeet niet om te worden gevuld. Pas na deze voorbereidende fase van het werk kan doorgaan met spackling. Na drogen putty inkt vast soepel en gemakkelijk en oppervlakte kleuringsproces behang plakken wordt aanzienlijk vergemakkelijkt.

Polymer Filler: technische specificaties

Bij het repareren barsten, holten, gebreken basen ideaal Polymer stopverf. Wat is het en hoe is het anders dan alle andere oplossingen?

Het belangrijkste verschil met de polymere vulstoffen is de mogelijkheid een laag van maximaal 20 mm

Dit mengsel werd bij de reparatie en uitlijning van gipsplaat en beton, baksteen en cement oppervlakken. Het bestaat uit cement, kalk, minerale en organische additieven.


voordelen

Als gevolg van deze hoofdcomponenten Polymer vacht heeft een aantal voordelen:

 • Snelle uitharding;
 • Waterafstotend;
 • vorstbestendig;
 • Bestand tegen chemische stoffen;
 • Gesterkt microvezels;
 • Handig en eenvoudig te gebruiken;
 • milieuvriendelijke
 • De goede werking ervan verzekert superprochnogo uitlijning;
 • Lost problemen op met het beëindigen van niet-verwarmde en vochtige gebieden;
 • Het maakt het mogelijk om de laagdikte te regelen afhankelijk van de afwijking van de verticale wanden;
 • Na drogen vormt geen scheuren.

Polymeer stopverf verwijdert verschillende afwijkingen zo snel mogelijk, idealiter aanvulling verven en primermengselPolymeer stopverf verwijdert verschillende afwijkingen zo snel mogelijk, idealiter aanvulling verven en primermengsel

Polymer gips is koud aanvoelt, is het beter op de top van de pleister te zetten. Echter, ondanks de veelzijdigheid van de vloer te gaan is het beter om een ​​andere stopverf mengsel kiezen, omdat polymeer-blend te maken dit niet mogelijk is.

Universeel polymeer gaas voor pleisterwerk

Als de reparatie is niet eerst, weet je waarschijnlijk over uw appartement is dat de muren en het plafond lijken gewoon plat en de voorlopige afwerking kan worden overgeslagen. Een dergelijk misverstand kon worden vergeven voor beginners, maar ervaren ambachtslieden. Zelfs een kleine depressie of naad uitstulping of crack kan al uw inspanningen te ontkrachten. Daarom wordt, alvorens over te gaan tot het uiteindelijke werk zorgvuldig uit te lijnen het oppervlak met behulp van stopverf. En pas na het droogt, kunt u de verf of behanglijm te krijgen.


Vaak zijn de muren en plafonds moeten verder worden versterkt. Om dit te doen, moet je stap bepleistering aangebracht op het oppervlak van het polymeer netwerk.

Polymeer netwerk kan worden gebruikt voor binnen en buiten.

Voordelen veel van haar.

Gebruik van een polymeer netwerk met de pleisterlaag versterken een sterk en duurzaam materiaal te vormenGebruik van een polymeer netwerk met de pleisterlaag versterken een sterk en duurzaam materiaal te vormen

Hier zijn slechts enkele van hen:

 • sterkte;
 • vorst;
 • kwaliteit;
 • Weerstand tegen omgevingsinvloeden

Bij afwerking van het werk, in aanvulling op de berekening van de benodigde bouwmateriaal, moet u rekening houden met hun eigen krachten en vaardigheden. Voor een onberispelijke afwerking van het werk kan worden gedelegeerd aan professionals.

Is het mogelijk om een ​​polymeer vulmiddel toe te passen op een gips

In de meeste gevallen hebben de deskundigen niet aanbevelen aan een polymeer vulmiddel toe te passen op de top van het gips. De reden is simpel: het gebruik van verschillende soorten vulstoffen noodzakelijkerwijs van invloed op de kwaliteit van de afwerking. Het is beter om wat te kiezen - of één oplossing.

Het gebeurt vaak dat gewoon geen andere keus. Neem contact op met een deskundige, hoe kan doen in uw geval. De beste optie die kan worden aangeboden aan u: mix twee soorten stopverf mengsels dan één soort vulmiddel toegepast op de andere.

Voor het einde van de muren, is het noodzakelijk om het oppervlak van de oude oplossing te reinigen. Deze stap zorgt voor betere resultaten.

Standaard set van tools voor het uitvoeren van stucwerkenStandaard set van tools voor het uitvoeren van stucwerken

Ook zijn bouwers aan te raden om de regels van de compatibiliteit gips en stopverf mengsels volgen. Naleving van deze eenvoudige regels zal u helpen om het perfecte resultaat te bereiken.

Ze zijn maar weinig:

 1. Lees aandachtig het certificaat en de instructies, aandacht besteden aan het niveau van de pH. Laat de samenstelling niet van toepassing met een kleinere waarde van de oplossing met een grote waarde.
 2. Gips niet de buurt met cementplamuur tolereren. In dit geval is de beste fit gips of harsbekleding;
 3. Als u het oppervlak af te stemmen op cement gips, kunt u verdere stopverf oplossing te gebruiken.
 4. basesterkte moet hoger sterkte vulmiddel.
 5. Let op de waterdamp doorlaatbaarheid van het gips en de kenmerken van de kamer.

Wat vooral waarschijnlijk optreden bij anders?

In de eerste plaats - een lagere permeabiliteit vulmiddel in vergelijking met paroprinitsaemostyu pleister kan leiden tot:

 • Verslechtering van het binnenmilieu;
 • Peeling stopverf;
 • Gap plamuurlaag.

Voor het werken oppervlak moet worden gereinigd van de oude oplossingVoor het werken oppervlak moet worden gereinigd van de oude oplossing

Na deze eenvoudige regels, zult u het gewenste resultaat, zonder negatieve gevolgen te krijgen.

Hoe de polymeervulmiddel wassen, PVC tegels

Het is geen toeval dat de reparatie - het is drie vuren. Eén Schoonmaken is de moeite waard: Was de vloer van de gevolgen van Schilderen, behangen en andere werken. Natuurlijk zou het beter zijn om alles in één keer te verwijderen, maar is het mogelijk om bij te houden van alles, gefascineerd door het creatieve proces van transformatie van het huis te bewaren. Maar toch, alle werken zijn succesvol afgerond en het is het oogsten van de tijd.

schoonmaakdiensten, deskundigen waarschuwen dat het polymeer coating is zeer moeilijk te wassen. U hoeft dus geen gebruik te maken van chemische zuur en speciale fondsen, die giftig zijn voor de mens en kan schade veroorzaken aan de PVC tegel is het beter om op de grond lag olie doek, deze vast met plakband te hebben.

De meest effectieve reinigingsmiddelen zijn die welke de zuur omvatten.

Overzicht van de verschillende soorten vulstoffen en hun eigenschappen (video)

Gecontroleerd: stopverf best om schuren met behulp van de Duitse schoonmaker Powerfix U kunt het op voorhand te kopen of alleen wanneer er een mededeling van stopverf vlekken op de vloer. Stock-up voor de oogst geduld en advies van experts, speciale handschoenen en kleding, wasmiddelen, emmers en vodden en beginnen! Het resultaat zal niet lang duren!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

map