Planken, nissen, kasten en aanrecht in de badkamer gipsplaat

Planken, nissen, kasten en aanrecht in de badkamer gipsplaat

12 October 2017Gipsplaten - een geweldige manier om het interieur van de badkamer meer comfortabel en praktisch te makenGipsplaten - een geweldige manier om het interieur van de badkamer comfortabeler en praktichnymCheloveku eigenaardige gevoel voor schoonheid te maken, zodat bij elke gelegenheid, hij probeert om zijn huis te verheffen. Opgericht hun eigen handen plank niche of op de toonbank in de badkamer gipsplaten zal toelaten om de kamer te versieren, zonder toevlucht te nemen tot dure decoratieve elementen.


Planken van gipsplaten in de badkamer: Voordelen

Waarom als belangrijkste materiaal wordt gebruikt is gipsplaat. Het antwoord op de vraag is vrij eenvoudig en is de toegankelijkheid, lage kosten en gebruiksgemak. Laten we eens in detail alle voordelen.

Gipsplaten - universeel, plastic materiaal, zodat u het ontwerp van diverse vormen te maken.

Gipskartonplaten bestemd voor de badkamer, behandeld met een speciale oplossing, voorkomen van het optreden van schimmel, dient, via welke de er teveel vocht en vervluchtiging.

Om mooie en functionele planken te maken in de badkamer kan jezelf te zijn met de hulp van gipsplatenOm mooie en functionele planken te maken in de badkamer kan jezelf te zijn met de hulp van gipsplaten

Planken gemaakt van gipsplaat, dergelijke voordelen opleveren:


 • U kunt elke vorm en formaat dat geschikt is voor het interieur beton badkamer, in plaats van het standaard model, dat is in elk meubelzaak te geven.
 • Als gevolg afwerkingsmaterialen worden gebruikt voor voeringen, kan de planken een afwijkend uiterlijk te hebben.
 • Gipsplaten - bestendig materiaal en planken, daaruit gemaakt zijn, een sterke structuur in staat om veel gewicht te dragen.
 • Omdat de kosten van gipskartonplaten klein is, zal de schappen ervan een lage kosten.
 • Gipsplaat geen schadelijke stoffen bevatten. Het is een veilig materiaal dat allergische reacties veroorzaakt.
 • Gipskartonplaten zijn gemakkelijk te gebruiken, zodat het ontwerp en de installatie flens, is er geen probleem.

De eerste stap moet zijn aan een frame, dat is bevestigd aan de wand te maken. Als het ontwerp is bedacht verlichting, eerst moet worden ingesteld binnen de structuur. Vervolgens wordt het frame is ommanteld met bladen van gipsplaten, de hoeken tegelijkertijd sluiten geperforeerde hoeken. Het buitendeel is bekleed schappen puttied afwerkingsmaterialen. De voordelen van dergelijke regimenten gemaakt met hun eigen handen, is dat het kan worden geïnstalleerd, niet alleen in de badkamer, maar ook in een andere kamer.

Niche in de badkamer van de gipsplaten - comfortabele decorelementen

Niches werden gebruikt in de oudheid. Dit is een handige structuurcomponent, die een gat in de muur dienen opslagruimte. De niche maakt het lossen van de ruimte, om het meer functioneel en gebruiksvriendelijker te maken. In aanvulling op haar belangrijkste doel, kan de niche van de zetel van de schijnwerpers zijn, waardoor het interieur een meer romantische en mysterieus.

Niche kan communicatie-elementen te verbergen, waardoor het uiterlijk van de badkamer op zijn minst toonbaar. Zo kunnen water of rioolbuizen worden verborgen achter een muur.

Om te voorkomen dat het effectieve gebied niet verloren tevergeefs, moet zijn om een ​​niche die kan worden gebruikt als een plaats om huishoudelijke chemicaliën en hygiënische producten op te slaan op te bouwen. Als je niet wilt opvallen een niche onder de algemene stilistische badkamer, moet het oblitsovyvaiut materialen die werden gebruikt voor de muren. Als in uw plannen om een ​​niche te snijden, terwijl de heldere kleuren en geweven materialen zullen uitstekend zijn assistenten in de zaak.Smaakvol een aanvulling op het interieur badkamer mooie niche van gipsplatenSmaakvol een aanvulling op het interieur badkamer mooie niche van gipsplaten

Voordat u tot de oprichting van een nis in de muur, moet je meer aandacht te besteden aan haar uiterlijk, de grootte en configuratie.

Niches zijn:

 • round;
 • ovaal;
 • square;
 • rechthoekig;
 • Trapezium.

Als u de breedte van de muur mogelijk te maken, is het beter om een ​​2-3 kleine te organiseren, in plaats van het creëren van een enkele brede. De vrije ruimte in de holte kan worden gevuld met planken van glas of spiegel. Zo kunt u een kamer met een spectaculair uiterlijk te geven.

Wanneer bent u van plan om een ​​niche te plaatsen in de buurt van de waterbron, dan is het noodzakelijk te ontwerpen op een lichte helling. Spuit water in de holte stroomt vrij, dat het ontstaan ​​van schimmel en kwalijke geur voorkomt.

Kast onder de gootsteen van de gipsplaten - een praktische oplossing voor elke badkamer

Kast onder de gootsteen zal niet alleen gebruik maken van de maximale bruikbare ruimte, maar zal de ruimte charme geven. Maak een tribune met hun handen kan iemand, die het nodig heeft om een ​​hoge kwaliteit meester zijn. Als je een beetje energie te steken, zal het werk worden geschillen en neemt niet veel tijd in beslag nemen.

Als u wilt dat het kabinet heeft gediend voor vele jaren, moet zorgen voor gipsplaat bekleding nemen.

Maak praktische kasten in de badkamer kan de handen, het belangrijkste ding - om te denken op voorhand van hun ontwerp en de aankoop van alle benodigde materialen voor het werkMaak praktische kasten in de badkamer kan de handen, het belangrijkste ding - om te denken op voorhand van hun ontwerp en de aankoop van alle benodigde materialen voor het werk


Als finishing materiaal is het beter om tegels of mozaïeken te gebruiken. Ze zijn zeer harmonieus kijkje in de badkamer.

Types kast onder de gootsteen:

 • Suspension. Het past perfect in het interieur van een kleine badkamer. Bovendien kan het reinigen van vloerbedekkingen niet zal grote moeilijkheden brengen. De wand gemonteerde kasten heeft een nadeel, is het niet de pijp verstoppen.
 • Floor. Deze kast naadloos aan te passen sanitair communicatie. Een van de weinige nadelen is vermeldenswaard dat de vloerstaande modellen slechts relevant in de ruime kamers zijn. In kleine badkamers, kijken ze te omvangrijk en ruimte.
 • Corner. Deze modellen passen perfect in de badkamer van de kleine omvang. Ze zijn ideaal voor kleine familie appartementen of Chroesjtsjov type. Hoekkast zal niet alleen verbergen de elementen uitlekken communicatie, maar ook om te bouwen onder de gootsteen opslagruimte voor huishoudelijke chemicaliën, die aanzienlijk bespaart ruimte.

Het kiezen van de aard van de steen die u nodig hebt om duidelijk te begrijpen wat uw beslissing hangt niet alleen af ​​van de esthetische uitstraling van de kamer, maar ook de functionaliteit.

Een paar tips om het aanrecht in de badkamer te maken onder de gootsteen van gipsplaat met hun handen

Het is noodzakelijk om de hoogte en diameter van het tafelblad te bepalen. De beste optie - naar de tekening, die zal helpen bij het bepalen van de benodigde hoeveelheid materiaal te schilderen. Een tekening maken is niet nodig om enige kennis van te hebben, of om een ​​kunstenaar te zijn. Het belangrijkste ding om te beslissen over het gekozen model, om alle noodzakelijke metingen te verrichten en leg ze op papier.


Bij het kiezen van een wastafel moet voorzichtig zijn. De ingewikkelde configuratie die u kiest, hoe moeilijker het zal het aanrecht te maken.

Als u besluit om gipsplaat aanrecht te installeren, moet eraan worden herinnerd dat het biologisch moet een aanvulling op de inrichting van de badkamerAls u besluit om gipsplaat aanrecht te installeren, moet eraan worden herinnerd dat het biologisch moet een aanvulling op de inrichting van de badkamer

Het is tijd om verder te gaan naar de vergadering structuur:

 • Het frame is door middel metaalprofielen;
 • Fixing wordt gedaan - schroeven;
 • De resulterende vorm is bekleed met gipsplaat.

Gipsplaten wordt gesneden uitsparing voor de gootsteen. Het verkregen gips werkstuk is gesuperponeerd op de structuur en vastgeschroefd. De resulterende aanrecht zorgvuldig verwerkt vochtwerende verbindingen, verhindert het binnendringen van vocht in.

Hoe kan ik een aanrecht in de badkamer gipsplaten (video) maken

Ten slotte moet worden opgemerkt, wees niet bang om je eigen handen te creëren. Gipsplaat hulp ademen "life" in uw familie nest, om het meer gezellig en comfortabel te maken. Go for it, je zal slagen!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − = 83

map