Plan keuken-eetkamer-woonkamer: 30 foto-ideeën voor decoratie

Plan keuken-eetkamer-woonkamer: 30 foto-ideeën voor decoratie

12 October 2017Het combineren van de keuken-salon-kamer zal interessant zijn om maximaal gebruik van de ruimte appartementen makenHet combineren van de keuken-salon-kamer zal interessant zijn om maximaal gebruik te maken van de ruimte door het combineren van de populaire appartement ruimte vandaag is een combinatie van keuken en woonkamer, met een nieuw gebied kunt u de keuken, eet- en woonkamer in een ruimte te regelen. Bij de keuze van het ontwerp van het appartement is het belangrijk om aandacht te besteden aan de indeling van de kamer. Disposition-stolovoy- keuken woonkamer moet comfortabel en functioneel zijn. De keuze van het plan voor een groot deel afhankelijk van de grootte van de kamer. In ieder geval zijn er vele methoden die kunnen helpen bij het meubilair en apparatuur te plaatsen als comfortabel en correct.


Het plannen van een gecombineerde keuken en woonkamer in de Scandinavische stijl

Voordat u de keuken ruimte en de woonkamer te combineren, moet u goed bekend zijn met de lay-out van het pand te worden, indien nodig, om toestemming om de kamer te herontwikkelen, onderzoekt alle nuances met betrekking tot de juiste plaatsing van meubels en apparatuur in de gecombineerde ruimte te onderwijzen.

Het plannen van een gecombineerde keuken en een woonkamer met Scandinavisch design zal de ruimte ruimer te maken en zorgen voor meer comfortabele werkplek in de keuken, een comfortabele en gezellige zithoek in de woonkamer.

Er zijn veel kant en klare het ontwerp projecten met het bovenaanzicht, het idee van die u kunt gebruiken om hun eigen appartementen en particuliere woningen te ontwerpen.

Scandinavische stijl in het ontwerp van een keuken-eetkamer-woonkamer is voorzien van minimalisme en het gebruik van natuurlijke materialenScandinavische stijl in het ontwerp van een keuken-eetkamer-woonkamer is voorzien van minimalisme en het gebruik van natuurlijke materialen

Option keuken-woonkamer:


 • Maak twee uit de keuken;
 • Bevestig een gang naar een appartement sanitair;
 • Vouw de opening, die oorspronkelijk werd ontworpen om de deur te passen;
 • Maak de boog en aan te vullen met een bar;
 • Achter de bar om een ​​comfortabele bank te plaatsen;
 • Keuken gelijkspel in felle kleuren;
 • afwerkvloer moet worden verondersteld zwavel;
 • Installeer houten aanrecht;

Om keuken en woonkamer harmonieus keek, moeten ze decoratieve elementen in een enkele Scandinavische stijl versieren. U kunt foto's, planken gebruiken boven de tafels, ingemaakte bloemen. De nodige aandacht moet worden besteed aan het gebruik van verlichting apparaten.

U-vormige keuken, gecombineerd met woonkamer: voorzien van een ontwerp

Keuken met een U-vormige lay-out mag niet erg handig zijn, vooral als de kamer heeft een klein gebied.

Er zijn veel design technieken om de keuken leek klein. Eerst en vooral is het belangrijk om aandacht te besteden aan de textuur en de kleur van het meubilair.

Wees niet bang voor felle kleuren in de keuken zijn. Om hun zuiverheid te behouden is het belangrijk om hoogwaardige materialen voor de meubels en apparaten die gemakkelijk te reinigen en verslechtert niet tegen overmatig vocht zijn te kiezen.Keuken U-vormige plattegrond is een uitstekend het tekort aan vrije ruimteKeuken U-vormige plattegrond is een uitstekend het tekort aan vrije ruimte

Kenmerken van het gebruik van meubelen met een U-vormige lay-out:

 • Het gebruik van kasten en werkbladen in wit;
 • Het gebruik van witte kleur voor kasten zich in de onderste laag, grijs - voor kabinetten reisorganisatie;
 • Na een minimalistische stijl;
 • Installatie glad en licht werkvlakken zonder overmatige hardware;

Keuken met een U-vormige lay-out kan worden zo ontworpen dat de gecombineerde ruimte leek de ruimste. Om dit te doen, ontwerpers vaak hun toevlucht tot zichtbaar licht en kleur effecten.

Re-planning van de keuken in de keuken-woonkamer: types appartementen

Keuken woonkamer - een goede optie combinatie van ruimte. Dit zal alle nodige meubels en apparaten te plaatsen zodat er voldoende ruimte voor eten en ontspannen.

Om de keuken te combineren en de woonkamer is mogelijk door het ontmantelen van de muren, om er zelf van maakt een boog of gewoon gebruik maken van de methode van het bestemmingsplan ruimte met de hulp van afwerkingsmaterialen.

Ontwerpers bieden een breed scala aan technieken en design stijlen, die de keuken en de woonkamer ongeëvenaarde ruimte voor werk en vrije tijd zal maken.

Wijziging van de keuken naar de woonkamer wordt steeds populairder oplossing, maar vergeet niet dat een herontwikkeling op moeten worden overeengekomenWijziging van de keuken naar de woonkamer wordt steeds populairder oplossing, maar vergeet niet dat een herontwikkeling op moeten worden overeengekomen

Typen appartementen, geschikt voor herontwikkeling:


 • Grote appartementen bieden veel mogelijkheden. Het plannen van een groot gebied kan worden uitgevoerd door alle methoden geschikt voor gebouwen eigenaars.
 • Studio betreft het combineren van de keuken en de woonkamer. Een belangrijk element is hier de juiste zonering terrein.
 • Appartementen met een kleine woonkamer kan het gebied van de woonkamer te verhogen, om de ruimte voor werk en vrije tijd te verhogen.

Wanneer het besluit om te combineren de keuken en de woonkamer, is het belangrijk om de rechtmatigheid van hun daden moeten controleren, zoals de herontwikkeling van een speciale vergunning, zonder welke actie om de ruimte te verzoenen zal illegaal zijn vereist. Om dit te doen, moet je ontwerp plannen die het beoogde herstel zichtbaar te maken.

Keuken-eetkamer-woonkamer: planning zonder problemen

Vanuit een succesvol plan hangt van veel dingen: de functionaliteit en bruikbaarheid van keukens, eetkamers en woonkamers, hun comfort en mooie verschijning.

Met betrekking tot professionele ontwerpers, kunt u als gevolg van de meest handige lay-out, is het geschikt voor uw appartementMet betrekking tot professionele ontwerpers, kunt u als gevolg van de meest handige lay-out, is het geschikt voor uw appartement

Om het probleem van de planning aan te pakken is het beste om de hulp van een professionele ontwerper zoeken. Ongeautoriseerde planning kan leiden tot een afname van de visuele ruimte, misbruik vorm van de ruimte.

Bekijk plan hangt op het gebied van de ruimte: hoe groter het is, hoe meer ontwerp-oplossingen worden toegepast.


Soorten planning voor verschillende soorten gebouwen

 • Grote kamers geschikt handig schema van het eiland of schiereiland planning methode. U kunt de p-plannen te gebruiken, of gewoon stel een hoek suite.
 • Voor de registratie van de studio's die geschikt zijn L-vormige lay-out. Het kan worden aangevuld met een praktische eetbar.

layout kan verschillen afhankelijk van de grootte en configuratie van de kamerlayout kan verschillen afhankelijk van de grootte en configuratie van de kamer

Het beste voor de gecombineerde ruimte verkrijgen driehoekige layout plan. In de uitvoering is het belangrijk om de nodige aandacht te schenken aan technieken die kunnen helpen om de kamer ruim, praktisch en stijlvol design.

Succesvolle planning van een kleine keuken woonkamer

Een kleine ruimte kan worden uitgebreid met behulp van de herinrichting. Vandaag is het zeer populaire combinatie van keuken en woonkamer, die de grootte van het appartement aanzienlijk kunnen uitbreiden.

Wanneer het besluit om wijzigingen aan te brengen is het van belang dat volgens de wet om te onthouden "natte" zone mag niet worden geplaatst op de "droge". Dit recht geldt niet alleen in het appartement of het huis van de eerste verdieping.

In een kleine kamer is het belangrijk om het probleem op te lossen met de plaatsing van het meubilair. Het kan verbergen of maken het naar de juiste accent.

Lichte kleuren en minimalistische interieur - de beste oplossing voor een kleine keuken woonkamerLichte kleuren en minimalistische interieur - de beste oplossing voor een kleine keuken woonkamer

Varianten van het plannen van een kleine keuken-woonkamer:

 • Heldere kleuren in het ontwerp en gebruik van spiegels om visueel uitbreiden van de ruimte en maken het gewichtloos.
 • Grof meubilair en deuren kan worden verborgen, die aanzienlijk de ruimte zal toenemen, en het gebruik van glazen meubels zal helpen om haar grenzen.
 • De keuken kan worden geplaatst in een hoek van de kamer naar het minst aandacht te trekken. Om het effect van de diepte kan worden gedaan in contrasterend zwart of bruin te maken.

Kleine kamer is het het beste om uit te maken in een minimalistische stijl, voor decoratie gebruiken felle kleuren, het spelen op contrasten, gebruiksvriendelijk ontwerp technieken die helpen om grote voorwerpen te verbergen en te benadrukken die de ruimte zo veel mogelijk te maken door de lucht. Ontwerp projecten zoals keukens is belangrijk om vooraf te plannen.

Woonkamer-keuken-eetkamer (video)

Vandaag de dag, de meerderheid van de eigenaars van kleine en grote appartementen en huizen liever gecombineerd ruimte. Populaire vorm van herontwikkeling is de keuken-eetkamer-woonkamer. Dit type van gedeelde ruimte kunt u het gebied te maximaliseren, maken de kamer functioneel doelmatig, comfortabel en handig. Bij de keuze van het type van plan is het belangrijk om rekening te houden met de oppervlakte van de kamer, omdat het een belangrijke rol in de vorming van vrije ruimte speelt. Voordat herontwikkeling is belangrijk om goed voor te bereiden en tekeningen goed te keuren.

Voorbeelden keuken-eetkamer-woonkamer (foto)

1-keuken-house-design 1-small-apartament 2 --- 02-1024x819 5small 8 15-KDR 628f1a34098c7d2794c1ffff39f1e549 1436 9310

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 6

map