Plafonds met verlichting LED: comfortabel en zuinig

Plafonds met verlichting LED: comfortabel en zuinig

12 October 2017LED-opknoping lampen economisch, veilig, zeer duurzaam, eenvoudig te bedienenLED hanglampen kosten-effectieve, veilige, hoge sterkte, gemakkelijk te ekspluatatsiiOsveschenie kantoor, appartement of huis - niet het laatste punt in het ontwerp. En het is zelfs niet in dezelfde hoge kwaliteit licht, hoewel, het is natuurlijk, de belangrijkste indicator, het is ook een aantrekkelijk uiterlijk en een aantal kenmerken die kunnen invloed hebben op uw elektriciteitsrekening.


Hoewel LED-lampen zijn relatief nieuw is, zijn zij erin geslaagd om een ​​niche, en vele andere opties te winnen om de dekking te drukken - dezelfde kroonluchters. Plafonds met verlichting LED kenmerkt zich door installatiegemak en veelzijdigheid die u toelaat om ze in de plafonds van elk type te installeren. Daarnaast kunnen ze worden gebruikt om het even welk beeld dat alleen de individualiteit van uw huis ontwerp zal benadrukken reproduceren.

De voordelen van LED-verlichting voor plafond

Dergelijke lampen hebben een voldoende breed toepassingsgebied.

voordelen:

 • Kwaliteit verlichting;
 • compactheid;
 • Zuinig energieverbruik;
 • Lange levensduur;
 • Het ontbreken van enige lawaai tijdens de warmtelampen en exploitatie.

Vlak plafond lampen zijn ideaal voor kleine kamers met lage plafonds, zullen ze niet alleen extra dekking te bieden, maar ook visueel verhoging van de kamerVlak plafond lampen zijn ideaal voor kleine kamers met lage plafonds, zullen ze niet alleen extra dekking te bieden, maar ook visueel verhoging van de kamer


 Plafond van dit type zijn van groot belang voor de consument en meer te wijten aan hun vlakke ontwerp, dat nu in de mode. Het is echter niet alleen de mode. In kleine appartementen, waar het plafond is vrij laag, is het vooral belangrijk.

LED achtergrondverlichting kunnen "fix" van de situatie - visueel plafonds hoger zal zijn.

Een belangrijk detail is dat de gegevens van de betreffende lampen voor vrijwel elke omgeving. Lampen kunnen worden bediend, zelfs de klok rond, zonder angst, omdat ze oververhit raken of te veel kosten van elektriciteit.

Soorten LED-armaturen aan het plafond

Het aansteken van een dergelijk plan zijn van verschillende aard.soort:

 1. Built-in;
 2. Gerichte. Breng in het geval dat je nodig hebt om een ​​bepaald gebied te verlichten, zowel op de straat of binnen. Deze lamp dient als spotlight. Geschikt voor lichte gebieden, gebieden in de voorsteden, landhuizen, ramen, etc.
 3. False.

De namen van de eerste en derde punten spreken voor zich.

Benadruk de voor- en nadelen gemakkelijk verwijderd met behulp van LED-spots die een unieke sfeer in de kamer te creëren Benadruk de voor- en nadelen gemakkelijk verwijderd met behulp van LED-spots die een unieke sfeer in de kamer te creëren

Goede keuze van de macht zal u helpen de juiste lichtkwaliteit aan u. Zoals voor het opslaan van elektriciteit, kunt u vergeet het tot nu toe zeer relevant punt, voor altijd.

Lampen kunnen op te halen voor een ontwerp kenmerken van het plafond - alles is voorzien voor een lange tijd.

Dus dat soort plafond in uw huis, in dit geval geen enkele rol spelen.

Typen lampen van het type plafond

onderscheiden:

 • Plafond Armstrong. Zoals bekend, het plafond, niet alleen het rooster, dat is bevestigd aan het plafond en ingebracht panelen of klemmen in casu LED vierkante cel. Volgens de bevestiging dat ze kunnen worden ingebouwd, overhead, overhead en universeel.
 • Voor lattenbodem plafonds. Een dergelijk plafond is opgebouwd uit aluminium lamellen. Hier lampen worden gebruikt en modulaire punt. Modulaire gebruik lampen gemaakt voor een zeer lange kantoorgangen.
 • Maximum rek. Deze plafonds kunnen temperaturen boven 70 ° C te weerstaan, zodat het LED-lampen zijn de beste oplossing voor dit type plafond, in tegenstelling tot bijvoorbeeld hetzelfde halogeenatoom. Geen UV en IR straling dergelijke plafonds dodelijk oplossing. Daarnaast hebben deze lampen bevatten geen kwik.
 • Voor verlaagde plafonds. LED-verlichting voor dit type plafond - een zeer goede oplossing. U kunt verschillende soorten verlichting te maken. E aangezien het afhangt van de keuze van de LEDs en controller (indien gekleurde LED). Verlichting kan worden gegoten, worden gekleurd, etc. Bovendien kunnen lampen zowel roterende en niet-roterende.
 • Plafond grilyato. Dit maximum is een structuur van een accumulatieve roosterplaten, die gemakkelijk te bevestigen armaturen zijn. Modulaire LED-lampen kunnen worden gebruikt, die lijkt erg op de verlichting voor plafond Armstrong.

Het is niet aan te raden om de belasting van het plafond rack als gevolg van grote voorwerpen te verhogen, zodat de beste optie design - LED-downlight Het is niet aan te raden om de belasting van het plafond rack als gevolg van grote voorwerpen te verhogen, zodat de beste optie design - LED-downlight


LED verlichting voor het plafond - de verlichting optie meest efficiënt en het meest van toepassing vandaag. Tenminste, in het pand is nu gerepareerd.

LED-achtergrondverlichting voor een plafond: goedkoop en vrolijk

LED-achtergrondverlichting voor het plafond is nu op grote schaal gebruikt worden in appartementen en huizen. Steekpenningen ook wat u kunt doen met je handen.

Soorten LED-achtergrondverlichting:

 1. Algemeen. Het plafond gemonteerde ingebouwde verlichting of hangend gemonteerd.
 2. Target (lokaal). Deze gerichte verlichting voor een bepaald gebied.
 3. Designer. Dit licht zorgt voor comfort, gemak naar de kamer te verlichten. De meest populaire apparaat in zijn verlichting is zeer populair verlichting langs de contour (perimeter). Deze uitvoeringsvorm wordt door middel van LED strip uitgevoerd.

Tape LED is goedkoop, de lampen verbruiken zeer weinig stroom. De band is zo eenvoudig gekoppeld zijn, en de plant zelf.


Presets voor een dergelijke dekking kunnen worden gekocht bij speciaalzaken.

Kit goedkoop kosten, is de schakeling aangesloten.

De keuze van de LED armaturen voor plafond (video)

LED profiel Plafond

Verschillende soorten LED-strips maken het mogelijk om het plafond verborgen te benadrukken, is het beter te doen in een paar met de accessoire, waarvan het profiel LED wordt genoemd.

Kwalitatief geleid backlight, een speciale aluminium profiel.

Dit profiel biedt de mogelijkheid om overal te markeren, of het nu een plafond, een nis in de muur, trappen, enz. Zijn Profiel vervult verschillende functies.

Het toewijzen van profielen:

 • Om de kwaliteit lichtinstallatie te maken, omdat het oppervlak is schoon en glad. In het profiel is gemakkelijk om de band te monteren.
 • Werken op de wijze van de radiator om oververhitting van de band te voorkomen. Deze factor helpt om de levensduur van de LED-strip uit te breiden.
 • Het maken van meer esthetische verlichting, wanneer de aanwezigheid van de schermen, diffusers.
 • Het vereenvoudigt het maken van verschillende decoratieve ontwerpen, als gevolg daarvan, het interieur wordt uniek.

Gelet op de voordelen van embedded aluminium profielen gebruikt in de installatie van de LED-lampen en een veilige plafondverlichting of ladders in de nacht te biedenGelet op de voordelen van embedded aluminium profielen gebruikt in de installatie van de LED-lampen en een veilige plafondverlichting of ladders in de nacht te bieden

Bevestigingsprofielen kunnen verschillen.

Profielen zijn verkrijgbaar in verschillende types:

 1. Corner. In de regel zijn ze voorzien van afneembare lenzen.
 2. Embedded. Wordt gebruikt als het noodzakelijk is om de spaanplaat en gipsplaten te verbinden. De band wordt gemonteerd in plaats van de verbinding.
 3. Mortise. Beschikbaar rand, die de oneffenheden in plaats van de groef omvat.
 4. False. Kan op elk oppervlak worden gemonteerd. Het profiel kan worden vastgeschroefd of vastgelijmd.

Bovendien kan de LED profiel in de vorm van een doos of een strip met gaten. Dit eenvoudige apparaat aanzienlijk vergemakkelijkt de installatie van de verlichting.

Correct installeren van de LED-strip: eenvoudige regels

LED strip gelijmd op een droge, vetvrije oppervlak vlak en zonder uitsteeksels in contact waarmee de band LED kan worden brokenfooted of beschadigd.

Voor het inbouwen moet de beschermlaag van de achterkant van de band te verwijderen. De tape moet worden aangebracht een laag kleefmiddel op het contactoppervlak en daarna met een geringe kracht de fixatie in deze positie gedurende enkele seconden ingedrukt.

Bekwame gastheer gemakkelijk zal mount LED-strip, vanwege de specificiteit en zich te houden aan bepaalde regelsBekwame gastheer gemakkelijk zal mount LED-strip, vanwege de specificiteit en zich te houden aan bepaalde regels

Radiusfractuur LED strip mag niet kleiner zijn dan 2 cm om de schade te voorkomen.

Bij de montage is het noodzakelijk de volgende overwegen:

 • Om de tape te beschermen tegen schade;
 • Bij het aansluiten op de eisen van de elektrische veiligheid te voldoen;
 • Het is belangrijk om de polariteit bij het aansluiten;
 • Bij het kiezen van een stroombron, is het noodzakelijk om rekening te houden met de 25 procent macht marge;
 • Wanneer het contactoppervlak van de LED bandmetaal, dan eronder vereist de installatie pakking.

Houd in gedachten dat de LED-lint bewust moeten worden gemonteerd, omdat uit de verlichting gebieden hangt niet alleen af ​​van de kwaliteit van de verlichting, maar ook de spectaculaire ontwerp van de kamer. De verlichting richting hangt erg af, en om vervelende aanpassingen te vermijden, moet rekening houden met alles in één keer.

Bijvoorbeeld, afronden gekromde oppervlakken beter plakband loodrecht op het plafond. Het is makkelijker om de stralen te behouden en niet de nummers breken LED-strip.

Daarnaast zal de verkeerde keuze van het licht richting alle gebreken van het plafond naar beneden in het stof, en zelfs vingerafdrukken te onthullen. Als de band te dicht bij het plafond van de "eten" de lichtstroom plafond. Het meest waarschijnlijk, voordat de lijm moet een beetje experimenteren om de vervelende fouten te voorkomen.

Installatie van LED-verlichting (video)

Tot slot. Ik wil graag samen te vatten wat er is gezegd. De armaturen zijn bedoeld voor een plafondconstructie. Wilt u de mogelijkheid om hun eigen handen installatie te maken, want hij is niet zo ingewikkeld. Set lichten om - zo bespaart een hoop geld op loonarbeid specialisten. Connection zal al te veel moeilijkheden veroorzaken. En tot slot om te controleren of de uitstekende ontwerp van dit type verlichting is genoeg om foto's en video materiaal te kijken. Dat tot het moment dat de technische kenmerken, dus even over het algemeen solide profs! In het algemeen, zonder meer, is het noodzakelijk om na te denken over alles, alles wat je nodig hebt om te kopen, en de slag om zaken!

plafond ontwerp met LED-achtergrondverlichting (foto in het interieur)

1 5e6e50a5a29f77219e15f457cc6ab6c4175ddaa6 36 7c48a6161a178a7179e51be34fb15a52 8c75be0cec44f0fb487b14e03ef5e6a6 113a10c31574enl 15107 618 5252 14026509282

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 41 = 44

map