Plafonds in 2017: het is nu in de mode

Plafonds in 2017: het is nu in de mode

12 October 2017Ontwerp plafond dient te worden ontwikkeld, rekening houdend met de algemene interieur concept. Alleen in dit geval is niet alleen mooi, maar ook modieus zal zijnOntwerp plafond dient te worden ontwikkeld, rekening houdend met de algemene interieur concept. Alleen in dit geval zal het niet alleen mooi, maar ook modnymLyuboy ontwerp project, zelfs de meest professionele, het gaat om het denken door het plafond design. Als u de verkeerde materialen te selecteren of mis gaan met kleur, "vliegen" het hele concept. En om de beste optie te kiezen, is het noodzakelijk om te lopen door alle mode opties.


Nieuwe items plafonds in 2017: welke soorten verlaagde plafonds in de mode van vandaag

Als we praten over verlaagde plafonds, ze zijn nog steeds relevant. De vraag in het ontwerp, dat is niet de structurele kenmerken van de maximum en de buitenzijde.

Vandaag is het nog steeds in veel opzichten mensen ervoor kiezen om plafonds met afdrukken van foto's. Alleen de eerste versies van de aard van de natuur en zijn fragmenten worden vervangen door abstractie, afdrukken van afbeeldingen en een verscheidenheid van zeer moderne faciliteiten. Maar dit kan worden gevonden onder de klassieke versie, zoals de sterrenhemel. In de slaapkamer of plafonds voor de kinderen zijn altijd up-to-date, creëren ze een bijzondere sfeer in de kamer.

Systeemplafonds met de kaart van de wereld afbeelding - een stijlvolle en ongewone inrichting van de kamer van een kindSysteemplafonds met de kaart van de wereld afbeelding - een stijlvolle en ongewone inrichting van de kamer van een kind

Glanzend of mat:

 • Als u een donkere vloer, en het meubilair is ook in een donker palet, is meer geschikt mat plafond;
 • Glossy plafond heeft reflecterende eigenschappen, dat wil zeggen, kan visueel de voorwaarden van de kamer te wijzigen, maar in een zeer kleine ruimte kan het tegenovergestelde effect gebeuren - zal voelen nog meer dicht en bedompte kamer;
 • Gloss is goed in een ruimte waar er andere reflecterende oppervlak.

Wat betreft kleuren, kan de lichte plafond veroorloven slechts een zeer grote, ruime en hoge kamer. In andere gevallen onvermijdelijk versmalt de ruimte.


Fashion plafonds 2017 in de stijl van de Provence

We kunnen niet zeggen dat de stijl van de Provence barsten in een interieur mode. Hij was niet een populair tien jaar, maar vandaag leek een tweede adem te hebben gevonden. En de trends zijn zodanig dat voor een lange tijd zal het zijn in de hoofdrol.

Provence - een bedrieglijke eenvoud, het is vrij goedkoop snuisterijen, maar niet goedkoop. Het smaakt goed, de relevantie en geloofwaardigheid van elk interieur organisch met de natuur en respect voor de traditie.

Discrete luxe en plafonds in de stijl van de Provence, gemaakt van natuurlijke materialen, zal wijzen op de goede smaak van de huiseigenaarDiscrete luxe en plafonds in de stijl van de Provence, gemaakt van natuurlijke materialen, zal wijzen op de goede smaak van de huiseigenaar

Er is een heel vreemd mening dat de stijl van de Provence neigen steeds meer naar de ouderdom, en sommigen retro of iets dergelijks. Far niet alleen gepensioneerden doordrongen van liefde voor de olijf van indoor terrein. Deze tijdloze stijl, een stijl voor verschillende generaties.Dus, in de Provence stijl plafonds:

 • Gemaakt van natuurlijke materialen - bij voorkeur, natuurlijk, de boom;
 • Het kleurenpalet is dicht bij het omringende landschap - wit, groen, bruin en zeer zachte tinten;
 • Op het plafond zijn mogelijke scheuren decoratieve "antieke";
 • Balken en caissons alleen maar geloofwaardigheid Provençaalse plafond.

Plafonds melkachtig - het kenmerk van de mode-stijl van de ProvencePlafonds melkachtig - het kenmerk van de mode-stijl van de Provence

Als u een plafond van houten latten geschilderd in melkachtige kleur, grootmoeder hangen een kroonluchter of een lamp met een stoffen kap, kunt u ook niet fout gaan.

Plafond ontwerp 2017 moderne ideeën: loft stijl

Loft - het is een salade, die lijkt te malodruzhestvennye dingen naast elkaar bestaan. De eenvoud en originaliteit, functionaliteit en nalatigheid, trendy vintage details en diepte.

Maar het is dit, dit hok. En om te zeggen dat is een variatie op de zolder, die echter kan zeer comfortabel te leven in jezelf, ook zijn, nu kan niet zeggen.

De plafonds in de loft-stijl onderscheidt zich door een complexe configuratie en de aanwezigheid van een groot aantal balkenDe plafonds in de loft-stijl onderscheidt zich door een complexe configuratie en de aanwezigheid van een groot aantal balken

Het plafond in het hok:


 • Deze mededeling, die lijken op het display;
 • Dit is een ruw en bruut materiaal, zonder zichtbare verfraaiing;
 • Deze verlichting in de ongewone framing, gloeilampen en strikte zin van straatlantaarns;
 • Indien het plafond is van hout, kan het goed zijn schuin en nogal ongewoon ingericht balken.

Een groot aantal van de lampen in de vorm van spots geven het plafond, loft-achtige soberheidEen groot aantal van de lampen in de vorm van spots geven het plafond, loft-achtige soberheid

Als uw zolder plafond goed, onopvallend, bijvoorbeeld, glad en wit, "obrutalit" kan het speciale belettering werken karakter en achtersteven lichten zijn.

Appartement renovatie in 2017, dat is in de mode: plafonds, vloeren, en niet alleen

Het is onmogelijk om niet om een ​​aparte beschrijving van eco-stijl. Het is een product van het ecologisch denken. Natuurlijk, in het interieur zult u niet het plafond van kunststof panelen of stretch film te maken. Hoe het niet om je te zien op de vloer van een synthetische linoleum en laminaat.

Wat dan? Natuurlijk kan dit een houten plafond in al zijn variaties zijn. Maar deze optie wordt door velen beschouwd als fans van de stijl is te complex voor zo'n zachte binnenkant. Omdat de meeste van de plafonds in dergelijke appartementen op slechts schilderen met witte verf.

Als je iets ingewikkelder wilt, kunt u plakken over het plafond behang kurk of bamboe panelen.


Het plafond in de stijl van het land in 2017

Landelijke stijl, Provence en eco lijken in veel opzichten. Toch zijn er ook belangrijke verschillen.

Tips om een ​​appartement in de stijl van het land te ontwerpen:

 • Het plafond kan worden versierd met hout of gewoon schilderde een lichte kleur, is het mogelijk - in ieder pastel;
 • Versiering Country plafond kan zijn houten balken;
 • Kleuren in het interieur mag niet erg rijk en levendig zijn;
 • Meubels landelijke stijl vereist rechte lijnen en minimale decoratie.

Het plafond in de stijl van het land wordt gekenmerkt door houten balken, zonder franjes, natuurlijk licht kleurenHet plafond in de stijl van het land wordt gekenmerkt door houten balken, zonder franjes, natuurlijk licht kleuren

By the way, een deel van het meubilair, kunt u de oude kisten, manden en dozen te vervangen. En in het algemeen, meubels moeten niet groot, omslachtig.

Het plafond in de stijl van hi-tech in 2017

Om enkele futuristische omgeving in high-Teke vaak gebruikt plafonds te creëren. Hier is de belangrijkste waarde in een perfect vlak en glad oppervlak, waarop het origineel is zo rendabel en kan worden geregeld verlichtingsinrichtingen.

Geometrie en symmetrie - belangrijkste kenmerken plafonds in high-tech stijlGeometrie en symmetrie - belangrijkste kenmerken plafonds in high-tech stijl

Glans hi-Teke in overvloed. En contrasterende tinten ook. wit + rood, wit + oranje, enz. - U kunt multi-level structuur, die niet alleen het volume, maar ook kleur speelt gebruiken

Geometrische vormen en symmetrie vereist voor een dergelijk plafond. Na te bootsen de natuurlijke materialen in deze stijl zou een onvergeeflijke fout zijn.

Modern design plafond in 2017 (video)

Zoals u kunt zien, de mode in 2017 zegt dat haar echt te behagen, je kunt, als je pick-up het plafond stilistisch correct. Niet dat alle stijgende, en je rush naar hetzelfde te installeren. Nee, kiest u voor dit soort ontwerp, die zal worden in harmonie met de stijl van uw huis met volle teugen.

Plafond ontwerp in 2017 (foto van nieuwe producten)

Zvezdnoe-Nebo-nad-spalnym-mestom 18c7454f2f4a81ae12f564517a2ef708 140Perryhqroomru4 541 020 1590-1 494231 2014-ranza-modelleri-onerileri 105049938940803539399192835406428346228057o 1382968408kuhnya-15-kvm-5

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 89 = 95

map