The BlogDe juiste keuze van de roller schilderen van het plafond zal toelaten om de hoogste kwaliteit resultaten te behalenDe juiste keuze van de roller schilderij het plafond zal toelaten om de hoogste kwaliteit te bereiken rezultataEst veel verschillende manieren om het plafond oppervlak te transformeren. Een dergelijke methode is het schilderen van het plafond. Roller - een geweldig hulpmiddel voor de job. Echter, er zijn een aantal speciale trucs die ervoor zorgt dat het schilderen van een plafond rol Bole eenvoudig en efficiënt. Wilt u een perfect resultaat van het schilderen met een roller te zien, lees dan hieronder!


Wat moet een roller aan het plafond te schilderen

Niet elke rol is geschikt voor het schilderen van het plafond. Dit komt door de specifieke kenmerken van het oppervlak: een groot gebied, de noodzaak van een soepele en mate van kleuring lastige locatie oppervlak. Het moet zich ook richten op de noodzaak om voor te bereiden voor het schilderen. Het is noodzakelijk om zorgvuldig af te stemmen, gepleisterd en gegrond het plafond.

In plaats van het nivelleren van de plafond kan gipsplaten plafond te maken. Voor het aanbrengen van de verf ook aanbevolen om een ​​grondlaag toe te passen voor een perfecte vlakheid van het plafond en een betere hechting.

Voor het beste resultaat, kies een breed plafondschildering rollersVoor het beste resultaat, kies een breed plafondschildering rollers

Als we vergelijken met de borstel roller, is het mogelijk om een ​​belangrijk voordeel van de eerste op te sporen aan de tweede:

 • Borstel, het maakt niet uit hoe goed het ook is, laat vlekken en strepen op het oppervlak te bekleden. Met de roller is het mogelijk om dit te vermijden.
 •  Roller absorbeert de verf, wat tijd bespaart in vergelijking met een borstel die moet veel vaker dompelen in de verf.
 • Roller schetst een groter oppervlak dan de borstel met hetzelfde vermogen. 
 • Met speciale lange steel voor het gebruik van het gereedschap rolvorm aanzienlijk comfortabeler dan het schilderen met een borstel, wat niet mogelijk is zonder ladder.

Als we praten over de kenmerken van de roller voor het schilderen van het plafond, de aanbeveling hier is vrij eenvoudig. Voor een perfect resultaat, gebruik dan een rol met haren bont. waarde heeft ook de nap lengte. Kies de hoge stapel, waarvan meer verf absorbeert.


Wat een roller te schilderen het plafond latex verf

Latex verf - het is een zeer populaire keuze voor een plafondschildering. Deze verf is goedkoop, heeft een breed palet van kleuren, milieuvriendelijk is een leider, het droogt snel en is gemakkelijk aan te brengen.

Latexverf is van verschillende soorten, die elk de functionele verschillen:

 1. Mineral vodoemulsionku zelden gebruikt voor het interieur. De erfenis van dit type verf - gevels.
 2. Silikaatverf is niet geschikt voor natte ruimten, maar toch voor het interieur worden gebruikt.
 3. Acryl vodoemulsionku zeer resistent tegen de effecten van verschillende types. Maar toch is het niet aan te raden om dit soort verf te gebruiken voor de badkamer.
 4. Vodoemulsionku basis van siliconen is geschikt voor elk type kamer. De verf ziet er duur en mooi. De waarde ervan is hoger dan andere vormen van vodoemulsionok, maar het is de moeite waard: de duurzaamheid van dergelijke verven is hoger dan die van een andere kleur niet vervagen in de zon, is het niet vervormt tegen vocht en kou.

Zo is de keuze van de verf is afhankelijk van de bestemming terrein. Wat betreft de rol, dan om al deze soorten kleuren zullen dezelfde rol aan te passen. Stop uw keuze op een wals met een handvat, een tamelijk breed met een lange natuurlijke haren. Roller met lange natuurlijke haren in staat om veel van de verf te absorberen en gelijkmatig verdelen over het oppervlakRoller met lange natuurlijke haren in staat om veel van de verf te absorberen en gelijkmatig verdelen over het oppervlak

Inbegrepen bij de rol wordt aanbevolen om een ​​speciale lade te schaffen - verf. Het is handig om de verf op de rol, die de mogelijkheid een scheiding aan het plafond minimaliseert rollen.

Hoe kan ik het plafond latex verfroller verf

Als u de juiste rol en alle aanverwante producten te selecteren, zal de kleur van het plafond niet moeilijk voor je zijn.

De volgende verklaring zal de nodige creëren de basis voor het indienen van een verfproces het plafond latex verf roller:

 • Eerst moeten we het plafond volledig af te stemmen en gevuld is. Kies een manier van richten op de smaak, portemonnee en andere omstandigheden.
 • Ga verder met het schilderen op een volledig droge en schone plafond. Begin bij de hoek naast het raam. Voor kleinere banen, gebruik maken van de handige borstel.
 • Na de hoeken en het gebied in de buurt van de plint behandeld borstel, kunt u beginnen te werken met een roller.
 • Roller onderdompeling in een kom verf rollen op de ribben van de verf lade en overgaan tot het aanbrengen van verf in de richting weg van het raam naar de tegenoverliggende wand.
 • Wacht tot volledige droging (ongeveer 10 uur).
 • De tweede inktlaag wordt aangebracht loodrecht op het eerste. Na het drogen en wachten.
 • De laatste laag is hetzelfde als de eerste. Probeer te werken met de zon, om de gladheid van het aanbrengen van verf te waarderen. Bij de vorming van strepen of stolsel dia lege rol van de techniek; roller moet overtollige kleurstof te absorberen.

Goede uitvoering van het schilderen van het plafond latex verf zal u uitstekende resultatenGoede uitvoering van het schilderen van het plafond latex verf zal u uitstekende resultaten

Droge verf beter tijdens de nacht zonder de invloed van vocht, warmte en direct zonlicht.

plafonds met acrylverf roller

Acrylverf - het is niet goedkoop, maar de voordelen die acryl heeft ten opzichte van andere materialen, zal voldoen aan alle kosten.

Acryl heeft de volgende voordelen, die de waarde bepalen:

 1. Acrylverf is gemakkelijk om te gaan met scheuren, kleine oneffenheden in het plafond.
 2. Time ook niet de kleur of verf staat te veranderen.
 3. Acryl niet bang voor vocht.
 4. De verf zal zich zelfs op het plafond van de keuken: acryl onverschillig voor temperatuurveranderingen.
 5. Acrylverf is onschadelijk, geurloos, volkomen veilig, zelfs voor kinderen en dieren.
 6. Acrylverf droogt snel, iets donkerder het moment van volledige droging.
 7. Voor de prijs van acrylverf is zeer democratisch.
 8. Aantal acrylverf gewoon onvoorstelbaar. Iedereen zal de schaduw die hem past.

Acrylverf genoeg om aan het plafond te zetten in twee lagen, en het is merkbaar getransformeerdAcrylverf genoeg om aan het plafond te zetten in twee lagen, en het is merkbaar getransformeerd


Het hele proces van schilderen is niet anders dan de gebruikelijke verf met latex verf. Kies voor kwaliteit materialen en doe je plafond, zodat. Hoe zou u graag om hem te zien!

Probeer zuinig met acrylverf te zijn. Rol de rol iets langer dan normaal, waardoor de verflaag zo dun mogelijk en nauwkeurig gevormd. Het droogproces wordt ook versneld bij afnemende laagdikte.

schilderij roller plafondverf (video)

Een samenvatting van de bevindingen, kunnen we met zekerheid zeggen dat de rol nodig hebben en zelfs verplicht voor het schilderen van het plafond! Selecteer het is niet moeilijk. Natuurlijke kwalitatieve roller laten het plafond schilderen met een onovertroffen resultaat. kleuring level plafond en wanden kwalitatief afhankelijk van de keuze van de wals. Daarnaast is een goede comfortabele kussen leuk om te gebruiken. Maak uw keuze in termen van kleur en textuur, en goed gekozen roll zal ideeën te vertalen in de realiteit!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

72 + = 75