Plafond "sky": de spanning stof in het inwendige

Plafond “sky”: de spanning stof in het inwendige

12 October 2017Verlaagd plafond met een patroon of een sterrenhemel blauwe hemel, zonder enige twijfel, niet onverschillig laten u noch uw gastenVerlaagd plafond met een patroon of een sterrenhemel blauwe hemel, zonder enige twijfel, niet onverschillig laten u noch uw gasten op dit moment, zeer populair plafonds, maar het is een decoratieve verlaagd plafond is de lucht wordt beschouwd als een van de meest ongewone en magisch. Op dit maximum kan zich honderden "sterren", die een sfeer van ruimte creëert, of gewoon gelden de gebruikelijke blauwe lucht met wolken. In ieder geval, decoratieve plafond zal niemand onverschillig laten en versieren als een kleine kamer, en een instelling van het café naar de nachtclub.


Verlaagd plafond, "Sterrenhemel": het effect en de installatie

Deze ongewone type plafond zal elke kamer te versieren, voeg interieur originaliteit en magie. De installatie van een dergelijke spanplafond vereist kennis van een aantal trucs, maar in het algemeen is niet moeilijk.

Decoratieve plafond, "Sterrenhemel" is:

 • Licht fiber;
 • LED-projector;
 • Lichte motor.

Dankzij de moderne installaties is het mogelijk geworden om de helderheid van de "sterren" aan te passen naar eigen goeddunken, evenals maken sommige sterren schijnen helderder. Vaak is het plafond ontwerp omvat verschillende kristallen om een ​​extra plafond verlichting toe te voegen.

Plafond, het nabootsen van de sterrenhemel, zijn ze vaak voorzien van achtergrondverlichting dat de overweldigende effect van het doek hoogtepuntenPlafond, het nabootsen van de sterrenhemel, zijn ze vaak voorzien van achtergrondverlichting dat de overweldigende effect van het doek hoogtepunten


Voor de installatie van spanplafond is noodzakelijk om een ​​sterrenhemel of gewoon een set van de installatie te verwerven of zelf bouwen.

Het bestaat uit een lichtvezel deze is beter (vochtbestendigheid, gebrek aan ruis, laag energieverbruik, etc.) en de lichtbron (halogeenlamp lichtgenerator, LED lichtbron, een extra lichtgenerator, projector) heeft. Extra lichtbronnen kunt u afzonderlijke planeten en sterren toe te voegen aan het plafond, ze zijn uit elkaar.

Installatie is gemaakt met zowel de stuwkracht spanplafond en zonder. Methode selecteren moeten, afhankelijk van de dikte van het materiaal waaruit het plafond wordt gemaakt.Beoordelingen van spanplafonds "Sky"

In principe decoratief opgeschort hemel sterrenhemel plafond vast te stellen in de slaapkamer en de kamers van kinderen, zodat de beoordelingen vaak laat jonge ouders.
Dit voegt een element van creatieve kinderkamer fabulousness die zeker is om zowel jonge kinderen en tieners te behagen. Sterretjes hebben ook een positief effect op het zenuwstelsel en bevordert een goede nachtrust.

Typisch, beoordelingen over de Typisch, beoordelingen over de "hemelse" plafond zeer positief, met name de ouders van de kinderen zijn gelukkig - het plafond is perfect voor de ruimte van een kind

Aan het plafond:

 1. Plafonds nachtelijke hemel met sterren en populair onder ondernemers, in toenemende mate zijn er diverse cafés, bars en clubs, die zijn versierd met deze creatieve en spectaculaire element van het interieur.
 2. Beoordelingen worden meestal op het terrein worden installateurs als de klant het plafond met je handen of met de hulp van vrienden is geïnstalleerd, is een beoordeling niet hebben verlaten.
 3. Opgemerkt dient te worden dat de beoordelingen overwegend positief, kan teleurstellen tenzij slechte kwaliteit apparatuur, maar het is een aanspraak op de fabrikant.

Bedrijven bieden een garantie van maximaal 10-15 jaar, dus in het geval van eventuele problemen, kunt u contact opnemen met uw installateur en bevestig alle schendingen van de garantie.

Company Firmament: plafonds

Brand Firmament is al lang aan populariteit gewonnen dankzij de lage prijzen, een breed scala aan decoratieve verlaagde plafonds en aantrekkelijke voorwaarden van de garantie. In Rusland zijn er verschillende bedrijven met dezelfde naam.

Firmament Company neemt terecht een vooraanstaande plaats op de spanning markt plafondsFirmament Company neemt terecht een vooraanstaande plaats op de spanning markt plafonds

Fabrieken zijn gevestigd in:


 • Togliatti,
 • Ryazan,
 • Moskou
 • Kirov,
 • Ufa en vele andere steden.

Een dergelijk aantal bedrijven verspreid over heel Rusland, kan de klant om de ernst van het bedrijf te verifiëren en te beslissen om het te bestellen van het plafond van de hemel.

Experts van het bedrijf snel en professioneel te installeren het verlaagde plafond van elk typeExperts van het bedrijf snel en professioneel te installeren het verlaagde plafond van elk type

Het kan worden geïnstalleerd als een weefsel verlaagde plafonds en plafonds PVC. Ingevoerde materialen en een breed palet aan kleuren kunt u de perfecte plafond voor elke ruimte te creëren.

De prijzen voor plafonds meer dan betaalbaar, het bedrijf heeft ervaren team met ervaring, Installatie multi-tier en geluidsisolatie van plafonds in elke ruimte, of het nu een badkamer of slaapkamer. Er zijn opties voor decoratieve plafonds Sterrenhemel, wolken, etc. Stretch En als je foto, kunt u een plafond geeft een geweldige en chique ruimte. U kunt stripfiguren, heldere foto's en zonnige hemel gezegd, dat is het beste geschikt is voor de kwekerij.

Garantie tot 12 jaar kunnen klanten het volste vertrouwen in het bedrijf en in geval van klachten en schendingen van het in contact brengen van het bedrijf en te elimineren gratis.


Spanplafonds "De hemel met wolken

Decoratieve plafond lucht met wolken maken een pauze van de drukte van alledag, zoals versieren de kinderkamer en woonkamer. Variaties van het plafond ingesteld, kunt u verschillende tinten van de lucht en de wolken te gebruiken, voeg verschillende hoeveelheden van wolken, kleur ze in realistische kleuren, en in het bijzonder, bijvoorbeeld, om ze roze of rood te maken.

Het plafond in de vorm van de hemel met wolken frissen elke ruimte en zorgen voor een gevoel van ruimteHet plafond in de vorm van de hemel met wolken frissen elke ruimte en zorgen voor een gevoel van ruimte

U kunt zelfs een heldere, blauwe hemel of wit. Populaire ook Vanilla Sky.

Door verschillende tinten van de lucht kan worden weergegeven zonsondergang, zonsopgang, regenachtig of bewolkt in casu de ontwerpbeperkingen voor een klant zijn.

Er zijn twee manieren om met behulp van de Krijg een plafond "sky met wolken":

 • Foto's afdrukken doeken;
 • Backlight.

Het wordt meestal gebruikt voor de eerste optie, kan het afdrukken lichtheid van wolken te brengen, ook met behulp van moderne technologie, kunt u een plafond absoluut elke kleur te creëren. Fabric coating is het meest geschikt voor het afdrukken, dus het wordt veel gebruikt om de spanplafond te creëren. Ook kan de patroontekening zijn doorzichtige films.

Haal het plafond in de vorm van de hemel op twee manieren: door middel van druk of een combinatie van print en backlightHaal het plafond in de vorm van de hemel op twee manieren: door middel van druk of een combinatie van print en backlight

Als u wilt het plafond met wolken meer effecten toe te voegen, is het het beste om een ​​backlight gebruiken, wordt vaak gebruikt in multi-level plafonds. In dit geval is het beter om af te drukken op transparante hemel schilderijen, waardoor het licht te verstrooien en maak een realistische hemel.

Variaties stof spanplafond 'Sky'

Plafond - een belangrijk onderdeel van het interieur, dus bij het kiezen van een spanplafond is noodzakelijk om het ontwerp te kiezen.

Het kan aan het plafond worden:

 • "Sterrenhemel";
 • "Hemel en wolken";
 • 'Window in de ruimte';
 • "Seventh Heaven", etc.

Dit stijlvolle oplossing zal een gezelligheid te creëren in het huis, samen met een ongewoon patroon en het effect vergroot de ruimte en is geschikt voor elke ruimte.

Er is een optie wanneer de hemel is blauw tijdens de dag en 's nachts wordt het een ster. Dit schilderij is inclusief de vezel, die het mogelijk maakt om het effect van fonkelende sterren te verkrijgen.

Op basis van het plafond kan van alles zijn - het hangt allemaal af van de wensen van de klantOp basis van het plafond kan van alles zijn - het hangt allemaal af van de wensen van de klant

Als de kamer is gemarkeerd met wallpapers firmament, zou de ideale oplossing zijn om een ​​patroon op het plafond uit te breiden. Deze techniek, natuurlijk, visueel verhoging van de kamer en het interieur volledig te veranderen.

Option backlit toevoegen spannen polotku volume, het is vooral belangrijk voor plafonds met wolken. De afbeelding in het inwendige kan worden veranderd afhankelijk van de locatie van armaturen, waardoor het toevoegen maximum volume van schaduwen. De achtergrondverlichting kan ook van verschillende kleuren zijn.

Stretch plafonds met wolken in het interieur

Stretch plafonds maken het interieur een verfijnd, ongebruikelijk. In een multi-level plafond schilderstuk van de lucht wordt nog realistischer en geeft een gevoel van vrijheid. Plafond cloud is perfect voor de badkamer en de gang en zelfs de eenvoudige premisse maken magisch en ongebruikelijk.

Het interieur kwekerij plafond als de lucht mengt bijzonder harmonieusHet interieur kwekerij plafond als de lucht mengt bijzonder harmonieus

"Sterrenhemel" systeem en het plafond met wolken is hetzelfde, zodat u de projector kunt gebruik maken van de gebruikelijke sterrenhemel te maken. Zo kunt u genieten van de nachtelijke hemel 's nachts zonder huis te verlaten.

Perfect passen plafonds met tekeningen voor de kinderkamer, gespiegeld en multi-level plafonds perfect passen in het interieur van de nieuwe keuken of slaapkamer.

In het algemeen zij opgemerkt dat de maxima geschikt voor elke kamer of ruimte, zodat de klant kiest een ontwerp en tekening behoudt zich de wil. Mooie plafond is in staat om het interieur van een kamer volledig te veranderen, toe te voegen stijl en uniciteit aan het.

Het is essentieel om de juiste combinatie van verlichting en tekenen kiezenHet is essentieel om de juiste combinatie van verlichting en tekenen kiezen

 1. Om de juiste sfeer en geweldig in de kamer te maken is niet alleen nodig om de juiste verlichting te kiezen, maar ook tekenen.
 2. Wolken in de figuur wordt gelijkmatig geplaatst. Ondanks het feit dat de kleur van de hemel absoluut iets betere optie kan zijn - een licht blauwe hemel.
 3. Voor een meer realistisch beeld van de hemel het niet mag worden gefotografeerd uit de verte, en van de bodem.
 4. Extra uitstraling plafond met sterren kunnen worden toegevoegd met behulp van kristallen. Dit plafond zal duurder zijn, maar ziet er echt luxe met extra spel van licht.
 5. Sterrenhemel kan ook gedaan worden met een piercing cover, dit is een goede optie voor de ruimte van een kind, dit schilderij geeft de indruk van een nauwe sterren.

Om samen te vatten, moet worden opgemerkt dat de plafonds in toenemende mate verschijnen in woningen en verschillende instellingen. Deze plafonds, zoals de sterrenhemel en de wolken om visueel vergroten van de ruimte en creëren een unieke sfeer die fascineert en trekt het oog. Daarom, als u wilt toevoegen aan uw interieur originaliteit en polijsten, de decoratieve verlaagd plafond om te gaan met deze taak zo goed mogelijk.

Verlaagde plafonds 'Sky' (video)

Ontwerp verlaagde plafonds "Heaven" (foto)

2201307031752535916 3201307032010365841 13fotothumb 1 608original 1009nebo-i-voda 1174 2110 1378010111natiaznoi-potolok-doma desdetskaya9

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2

map