Plafond met verlichting aan de rand

Plafond met verlichting aan de rand

12 October 2017Plafond met verlichting geplaatst op de perimeter, ziet er erg indrukwekkend en harmonieuzePlafond met verlichting geplaatst op de perimeter, ziet er erg indrukwekkend en garmonichnoPotolok verlicht rond de omtrek - een zeer originele oplossing die veel aantrekkelijker dan het plafond zonder verlichting ziet. Dit ontwerp oplossing is eenvoudig en vrij goedkoop. Bovendien kan een dergelijke verlichting zelf te maken, met je eigen handen, zonder toevlucht te nemen tot brigade huurling, die, door de manier, is vrij duur.


LEDs zijn omarmd door niet toevallig, omdat LED-verlichting is niet alleen een lamp, maar een zeer bewuste ontwerpbeslissing, die samen met de belangrijkste licht, het licht zorgt voor een harmonieus geheel.

Hoe maak je een plafond met verlichting te maken aan de rand met hun handen

Tegenwoordig is de voortdurende crisis in de mode begon reparaties begroting, die, door de manier, zijn er nog spectaculairder duur, tegen veel lagere kosten.

Dit eenvoudige ontwerp is LED verlichting, kan worden geregeld, vrijwel iedereen.

Misschien moeten we een van de meest voorkomende methoden waarbij de LED-strip wordt geplaatst in een doos met gipsplaten te overwegen.

De voordelen:


 • Omdat de doos wordt geplaatst in het tweede niveau, blijkt dat het licht afkomstig uit het niets;
 • Het licht doet geen pijn aan de ogen, en het is gelijkmatig stroming rond de omtrek van het plafond.

Zakarniznaya licht geeft een aangenaam licht gloed, kunt u een sfeer van pacificatie te creëren in de kamerZakarniznaya licht geeft een aangenaam licht gloed, kunt u een sfeer van pacificatie te creëren in de kamer

De installatie van de doos, natuurlijk, vergt enige inspanning en kosten in termen van de installatie. Echter, er zijn veel eenvoudiger methoden.

LED-verlichting aan de rand van het plafond: in de plint van het schuim

Alternatief wordt de ledstrip gebruikt die in een breed maximum piepschuim bodemplaat gemaakt met imitatie handmatige stucwerk. Plint aan de muur aan de onderrand.Tussen het plafond en de plint, laat een spleet in de orde van 5-7 cm E en de gevormde zak en verbergt LED strip.

Dit plafond LED-tape wordt ook veel gebruikt.

voordelen:

 1. Veel goedkoper dan een doos met gipsplaten;
 2. Het is veel gemakkelijker te installeren.

De belangrijkste voordelen van LED strip - een divers kleurenpalet en goedkopeDe belangrijkste voordelen van LED strip - een divers kleurenpalet en goedkope

Deze twee eigenschappen van de plafondbevestiging met achtergrondverlichting sterk vereenvoudigd.

Materialen die nodig zijn voor de LED-achtergrondverlichting hulpmiddelen

Materialen voor LED-verlichting apparaten niet zo veel nodig, en de materialen zelf zijn goedkoop.

Wat je nodig hebt:

 • Elektrisch geleidende band met leds. Tapes zijn waterdicht (wit) en RGB (veelkleurige). Weerbestendige tape gehuisvest in een witte siliconenslang. Ze duurder, maar tegelijkertijd een betrouwbare isolatie tegen eventuele lekkage vanuit de hogere verdiepingen.
 • Step-down transformator die is aangesloten op een diode tape. Wordt ingebracht in een spleet tussen de schakelaar en de verlichting.

De opname van LED-strip met een afzonderlijke schakelaar.


Het wordt afgeraden om de verlichting met de belangrijkste licht, waarbij de opname wordt uitgevoerd door een schakelaar te regelen.

Verlichting alle verliezen effectief, om de primaire verlichting te onderbreken.

We hebben al gezegd dat er sprake is van een gordel die veelkleurige tegenlicht (RGB) af te geven. In dit geval, naast de transformator is er een behoefte in de besturingseenheid, om te kunnen de helderheid regelen. Omschakelen van het licht wordt uitgevoerd door het programma worden uitgevoerd.

Op de juiste lengte van de LED strip te bepalen, moeten de metingen van de omtrek van het plafond teOp de juiste lengte van de LED strip te bepalen, moeten de metingen van de omtrek van het plafond te

Feeds verschillend, in vermogen en frequentie van de locatie van de LEDs. De meest voorkomende band met een dichtheid van 30, 60 en 120 LED's per meter. Hoe hoger de dichtheid, hoe groter de helderheid.


Plafonds met LED lint onder plinten

U kunt natuurlijk, een lange tijd graaien door het internet tijd te doden en te twijfelen aan de juistheid van zijn acties, maar je kunt gewoon de juiste berekening, met het oog op de voordelen van het evenement begrijpen.

LED-strips zijn een zeer betrouwbare bron van verlichting, lamp verandering is uiterst zeldzaam - de band is zeer betrouwbaar en duurzaam.

Om alles goed te regelen, vindt u de meest elementaire kennis, plus een eenvoudige handeling nodig.

acties:

 1. We moeten nauwkeurige metingen van de perimeter van de kamer;
 2. Het verkregen resultaat wordt vermenigvuldigd met de kracht van een meter tape LED;
 3. Om het toestel niet te twijfelen, moeten overleggen met de verkoper voordat je koopt;
 4. Op basis van deze gegevens, is het noodzakelijk om de voeding en controller te kiezen.

Mount LED strip op het plafond geproduceerd met dubbelzijdig tapeMount LED strip op het plafond geproduceerd met dubbelzijdig tape

Indien het plafond is een multi-level, de LED-verlichting perfect gecombineerd met een mooie kroonluchter. Trouwens kan de achtergrondverlichting worden geen enkele band en zijn fragmenten.

De juiste aansluiting en installatie

Dan lichten draaide zonder fouten en gebreken, om een ​​aantal van de regels te overwegen.

voorschriften:

 • Tape wordt verkocht in vijf meter rollen, en, indien nodig, te snijden en gesoldeerd aan de gewenste afmeting;
 • Knip voorzichtig de tape uitsluitend voor het merken;
 • Stukjes tape gesoldeerd regeling;
 • Om de LED strip verzekeren door dubbelzijdig tape, of tape, zelfklevend. Voor montage oppervlak ontvet wordt de beschermingslaag verwijderd, en de band zelf wordt ingedrukt om de gewenste plaats.

Montageband op de plint verschilt van de montageband op de muur. Beide opties worden gebruikt door de consument.

De sokkel wordt direct gelijmd aan het plafond en dan vijf centimeter, en tien beneden, bij lijmen op de sokkel.

De sequentie van het verbinden LED stripDe sequentie van het verbinden LED strip

Het komt voor dat de voeding wordt verkocht zonder snoer. Dan moet je aan te schaffen en het snoer.

Hoe te solderen:

 1. Plus-minus, wanneer de band van dezelfde kleur;
 2. Als het lint kleur (RGB), moet worden soldeercontacten V +, R, G en B.

Nadat de band de gewenste grootte werd verkregen, is het noodzakelijk om de transformator en een controller.

We kunnen niet oververhitting mogelijk te maken tijdens het solderen tape! Het is onmogelijk om solderen dan drie spoelen in serie - een spoor in een dergelijk geval is niet bestand tegen de belasting.

In alle stadia van het belangrijkste principe - nauwkeurigheid, degelijkheid en voorzichtigheid. buigradius - ten minste 2 cm Lanes niet gebogen hoogste 90 ° ..

Hoe kan RGB LED band (video) aan te sluiten

Tot slot moeten we het volgende mee. Op het plafond van originaliteit met LED-achtergrondverlichting zijn het vermelden waard omdat het zo duidelijk. Daarnaast is een van de voordelen van een dergelijk plafond is het feit dat de installatie van de verlichting - het is niet iets onbetaalbaar moeilijk, tussenkomst van specialisten met een speciale training - het is dat je kunt het zelf doen. Het goede nieuws is ook het feit dat een dergelijke verlichting zowel kan worden aangebracht op de gipsplaat plafond en het spannen. Kortom, het onderzoek van de artikelen over dit thema door het bekijken van foto's en video, als hieronder, na te gaan hoe het eruit zal zien, koop de benodigde materialen, en de handen uit de mouwen, de slag om zaken.

Plafond met verlichting op de perimeter (foto)

3 36 91qw9bjthfjs5yrc 563cf495bbfd6 000009892845 9-43 14423271725 2321468777 243543434543 cheap-led-strip-3

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =

map