Plafond kroonlijst voor verlaagde plafonds: uw keuze

Plafond kroonlijst voor verlaagde plafonds: uw keuze

12 October 2017Cornice - een verplichte punt voor elke ruimteCornice - een verplicht item voor welke komnatyEsli je hebt besloten om de plafonds in zijn appartement te maken, is het niet overbodig om te zorgen voor de dakrand, een soort die in overvloed. Cornice, is natuurlijk niet een dwingende deel, maar niettemin, speelt een bepaalde rol, en het is absoluut noodzakelijk, zowel technisch als esthetisch. Wat zal het plafond kroonlijst voor verlaagde plafonds zijn beslist, uiteraard, de huiseigenaar. Uw keuze zal afhangen van wat voor soort ontwerp het meest geschikt voor u, maar ook van zijn eigen mening in termen van de inrichting zal zijn.


Kroonlijsten voor plafonds: twee opties

Wandlijsten niet beschikt over een speciale aanpak om de spanning plafonds vereisenWandlijsten niet beschikt over een speciale aanpak om de spanning plafonds vereisen

De meest voorkomende vorm van kroonlijst voor verlaagde plafonds, een muur richel.

Muur richel zo "vele gezichten", die de opzet ervan en de verschijning van een groot aantal tevreden klanten.

Deze richel is in een actief genoeg profs.

Dus, de voordelen:


 • De installatie is niet alleen niet moeilijk, ze zijn in staat om het grootste deel van de huiseigenaren die, hoewel ooit gehouden in de handen van een boor, of een hamer te maken;
 • Enorme keuze aan modellen - de factuur en een verscheidenheid van wijzigingen;
 • Lage prijs.

Echter, nog steeds het meest interessant om te veel, plafond kroonlijsten.

Voordelen plafond kroonlijsten:

 1. Plafond gebied, dankzij de dakrand ziet er veel meer origineel;
 2. Er is een reële kans om bevestigingsmiddelen gordijnen te verbergen;
 3. Optische ruimte van de kamer is sterk toegenomen.

Bovendien wanneer het plafond van de kamer hoog genoeg is, is het mogelijk de elektrische aandrijving, die zal bewegen en schuiven de gordijnen op afstand punt dat extra comfort te installeren.Wat is een betere kroonlijst met spanplafonds: U kiest

Welke soorten kroonlijsten beter zeggen met enige zekerheid onmogelijk is, omdat ze niet beweren, net als smaken zeggen.

Elk van de kroonlijst heeft zijn voordelen en nadelen, zoals elk apparaat. Misschien wel het beste is de dakrand kroonlijst, die kvartirovladelets selecteert.

Kroonlijsten verbergen verborgen gebreken tijdens de installatiewerkzaamhedenKroonlijsten verbergen verborgen gebreken tijdens de installatiewerkzaamheden

Afhankelijk van de montage-opties, evenals decoratieve elementen, worden kroonlijsten onderverdeeld in verschillende types.

soort:

 • Wall. Voor wandmontage.
 • Verborgen. Het is gevestigd in een speciale niche van het venster.
 • In een plank kroonlijst. Een dergelijke rand wordt direct aan de hypotheek, gewoonlijk in de vorm van een houten balk, die verborgen is onder het plafonddoek.

Echter, de muur en de kroonlijst worden gemonteerd op het plafond om de hypotheek - dit bestaat ook, omdat veel consumenten de voorkeur buisvormige kroonlijsten met ringen.

Installatie van dakranden op het verlaagde plafond: verborgen richel

Eaves op het verlaagde plafond is gemonteerd, in de regel op twee manieren.

Elk van de methoden heeft het volste recht om te bestaan.


Vaststelling van de kroonlijst kan zichtbaar of verborgen zijn.

Zichtbaar kroonlijst:

 1. De montage vindt plaats tijdens de installatie van verlaagde plafonds uitgevoerd. Kroonlijsten gekoppeld aan hypotheken - houten blokken onder het plafond doek.
 2. De lengte van de staaf overeenkomt met de breedte van de kamer.
 3. Hypotheken worden sterk aangeraden te behandelen met ontsmettingsmiddelen om nederlaag te vermijden door een schimmel hout. De hypotheek wordt verborgen onder de verlaagde plafonds.
 4. Op het plafond film direct op het gebied van hypotheken, lijmt de versterkende ring.
 5. De binnendiameter van elke ring gemonteerde film.
 6. Door de ontstane gaten, kroonlijst bevestigd met schroeven aan de hypotheek.

Ringen zijn nodig om mogelijk water-break-in werking te voorkomen.


Die een kroonlijst voor het spanplafond te kiezen: het hangt grotendeels af van de prijs

Stretch plafond - de meest kosteneffectieve optie voor kleine budgetStretch plafond - de meest kosteneffectieve optie voor kleine budget

Moderne bouw markt biedt een groot aantal zeer verschillende producten.

Met betrekking tot de dakrand, dat op dit moment de overvloed van goederen, de keuze kan moeilijk zijn.

Een van de meest krachtige factoren is de prijs van de producten, vooral als je mager te overwegen, vaak, het budget dat wordt toegewezen huiseigenaren om zijn eigen bezit te repareren.

Wat bepaalt de prijs van kroonlijsten voor daken:

 • Muur kroonlijst, misschien, is het budget voor dit. Natuurlijk, de prijs is nog steeds rechtstreeks afhankelijk van het materiaal waaruit de gordijnroede wordt gemaakt. Naast de installatie niet per se specialisten uit te nodigen - de meerderheid van de consumenten in staat zijn om het te maken met hun eigen handen.
 • Wat betreft het plafond kroonlijsten, hier de prijs is ook significant verschillend. Dat de prijs van dergelijke stangen varieert, afhankelijk van de lengte, alsmede al dan hoekelementen of dubbele of drievoudige stangen gebruikt.
 • Op baguette kroonlijsten prijs is veel hoger.

In aanvulling op al het bovenstaande, moet u rekening houden met de kosten van de installatie, als je professionals om dit zal aantrekken.

de installatie van een verborgen dakrand: Hoe de kroonlijst van de spanplafond verbergen

Verborgen richel vergt speciale aandacht bij een verlaagde plafondsVerborgen richel vergt speciale aandacht bij een verlaagde plafonds

Verborgen richel in een speciale niche, tussen het raam en spanplafond.

Verborgen richel: gordijnen als streamen vanaf het plafond.

Aan de esthetische kant van de dingen, kunt u argumenteren lang. Sommige mensen vinden het zeer effectief, terwijl anderen - alleen hun schouders ophalen en gooien hun handen in ongeloof. Kortom, hoeveel mensen, zoveel meningen.

Hoe maak je een verborgen dakrand te installeren:

 1. Plafond kroonlijst aan het plafond vaste basis;
 2. Baguette zet de omtrek van de kamer, met uitzondering van een muur met een raam;
 3. . Vanaf deze muur met een raam van ongeveer 10 cm, ofwel staaf of profiel en daaraan bevestigde - baguette;
 4. In de resulterende tussenruimte (tussen de wand en stokbrood) geïnstalleerd plafond kroonlijst;
 5. Na het plafond kroonlijst is geïnstalleerd, door gebruik te maken van een bestaande stokbrood, rekken gespannen film.

De beschreven methode is technisch gezien een iets ingewikkelder, maar het resultaat, zoals velen beweren, is de moeite waard.

Het kiezen van het plafond kroonlijsten voor daken: reviews van consumenten

Elk type kroonlijst is uniek. De keuze van de kroonlijst is direct afhankelijk van de klant en zijn behoeftenElk type kroonlijst is uniek. De keuze van de kroonlijst is direct afhankelijk van de klant en zijn behoeften

Wat zijn de kroonlijsten nog steeds de voorkeur van de consument, kan het gaan over een percentage, berekend door verkoop of door de beoordelingen van de consument.

Natuurlijk kunnen deze resultaten niet nauwkeurig zijn, en bovendien uitgegaan.

Beoordeling van lang niet alle, en cijfers voor de verkoop - een goed bewaard geheim. Laten we proberen om allemaal hetzelfde in het onderwerp, op basis van de beoordelingen niet begrijpen, het voordeel van een veel van hen op het internet.

dus ratings

 • Er waren drie opties: Wall kroonlijsten, plafond verborgen en open. Toch kunnen we niet beslissen. Indien het plafond niet op je hoofd of kroonlijst valt?
 • En we willen de oude rails, die op de muur. Uiterlijk lijken erg cool te zijn!
 • We besloten om het plafond rechtstreeks uit het plafond te maken.
 • En we hebben een muur. De plafonds in de kamers zijn hoog, veel geld uitgegeven aan gordijnen. En dan is er zou moeten mensen aan te nemen, en nemen ze de goedkope.
 • We hebben niet gezien de dakrand, gordijnen van het plafond direct "groeien". Voel je niet spijt van deze optie!
 • Meer als een kroonlijst aan het plafond, verborgen wanneer de gordijnen als gegoten van boven. Dus zijn we van plan om te doen, in ieder geval.
 • We willen de grond gelijk gemaakt kroonlijst.
 • En wat is het verschil? Het belangrijkste om te plafond mooi, en we houden meer dan de klassieke, ronde houten, met ringen.
 • Ik hou van de gordijnen als uit uit het plafond. Erg leuk en cool!
 • De hoogte van het plafond in het huis - 2,7m. als gevolg van deze muur hangen.
 • Wij geven de voorkeur aan de dakrand geheimzinnige - is meer rendabel en esthetisch look. Maar het is een kwestie van smaak.
 • Ik dacht en verbaasd hoe te bevestigen aan het plafond kroonlijst film?! Ze hlipenkaya. Nee, dat deed ik, en zeer stevig. Priverteli kroonlijst aan de bar van hout!
 • En voor mij als violet, wat zal de kroonlijst zijn. Als alleen de glossy plafond en in het zien in de slaapkamer, als dat.
 • Plafond kroonlijst verborgen in een niche lijkt structureel donkere gordijnen in kleine theaters, die al in de jaren negentig, waarin de motor geluid sluit.
 • Cornice - niet het belangrijkste. Het belangrijkste ding - het plafond en verlichting.
 • We hebben de verborgen, heel mooi. Beheer - op afstand, zo comfortabel, mooi. Zodra ik maakte, en - voor een lange tijd! Er waren echter een beetje duur, maar we echt willen.
 • Onze verborgen gordijnen met kroonlijst werd ons een aardige cent. Echter zeer koel het is gebeurd, maar ook duur.
 • Cornice een plafond - een zoete deal! Mooi, veilig en gemakkelijk. Niets steekt in het bijzonder uit overal, geen stokken.
 • Als we dat doen nemen het systeemplafond, om dit te doen als een mens! Ook niet dat het kost. Ik dacht, hypotheken, uitdagende aantal en duur, maar nee, het was gewoon een stuk hout. En het gebeurt snel ervaren vakman. Dus wat.

Zoals blijkt uit de bovenstaande opmerkingen, is het onmogelijk te zeggen hoeveel mensen, zoveel meningen. Voorkeur gezien vanaf de reviews meer nog steeds verborgen richels dan de andere.

Plafond kroonlijst aan de plafonds (video)

Tot slot is het noodzakelijk, waarschijnlijk allemaal hetzelfde te vatten wat er gezegd werd. Als u kiest voor de installatie van verlaagde plafonds, dan is de keuze en installatie van de kroonlijsten, kun je niet ontsnappen. Maar hoe de kroonlijsten kiezen, en die geschikt zijn voor u persoonlijk, je bent natuurlijk zelf beslissen. Hoe beter om een ​​muur, plafond maken, verberg ze in een nis of niet - het is een kwestie van je persoonlijke smaak en beleving van schoonheid. Opties, zoals u hebt al een verscheidenheid begrepen. En, natuurlijk, het versnellen van de juiste keuze is om te overleggen met de meesters en sales consultants. Het is de moeite waard en zie de foto's en video materialen, die in overvloed op het internet. Veel geluk voor jullie allemaal!

Plafond kroonlijst aan de plafonds (foto)

7p2ix1M0II 72 261337371785 125shovniy-po 311 16752 1366886077karniz3 bjudzhetnaja-nisha-pod-karniz515 DSCN0552-1328043330 f0eca1132a0179ed52eefc213b4c67

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − 48 =

map