The Blog



Plafond Decor transformeert in wezen het interieur ten goede, waardoor het een origineel en gezelligPlafond Decor transformeert in wezen het interieur ten goede, waardoor het een originele en gezellige inrichting van het plafond voor een lange tijd niet in de traditie van de Russische families. Een halve eeuw geleden, een flatscreen wit plafond was een prestatie voor de gemiddelde Russische burger. Een slimme stucwerk kijken overdreven ingewikkelde en rant. Maar de tijden zijn veranderd, sommige tradities maken plaats voor anderen, en is nu een mooi, helder, beschilderd plafond met applicaties, lijstwerk, en zelfs reproducties van schilderijen - alles in orde is.


Materialen voor decoratieve plafondafwerking

Het kan elke decoratieve plafond, dat over decoratieve elementen heeft genoemd worden. Zo kunnen we een vrij indrukwekkende lijst van manieren om een ​​decoratieve plafond te maken. Het hangt allemaal af van de kwaliteit van het oorspronkelijke plafond, voorkeuren van de klant, evenals de financiële draagkracht.

Als materiaal voor de decoratie plafond is perfect verf die voldoet aan de regels van de milieuveiligheidAls materiaal voor de decoratie plafond is perfect verf die voldoet aan de regels van de milieuveiligheid

De meest populaire materiaal voor het maken van decoratieve plafond is:

 • behang;
 • stucwerk;
 • sierpleister;
 • houten lambrisering en balken;
 • Met de hand geschilderd;
 • gipsplaten;
 • toepassingen;
 • plafonds van kunststof folie of doek;
 • plastic voor decoratieve ontwerpen;
 • voor polyurethaanpanelen;
 • aluminium rails;
 • plastic materialen en borden;
 • lambrisering;
 • lichtpanelen, strips en de vlekken;
 • spiegel;
 • glaspanelen;
 • decoratieve net;
 • decoratieve panelen;
 • eindig met decoratieve stenen;
 • decoratieve roosters;
 • gloeiende ballen en verlichting;
 • landschap van PVC films.

Dit is niet een volledige lijst van functies een decoratie aan het plafond te maken. Overweeg elke optie, als je iets wilt echt interessant te doen. Decorelementen zijn naar uw smaak te komen.


Verlaagde plafonds kunnen alle oorspronkelijke plafond gebreken te versieren, en voor een soepele plafonds geschikt en eenvoudiger soorten landschap.

Stretch decoratieve plafonds

Spanplafond is meestal decoratief. Een uitzondering kan alleen worden witte stof plafonds als imitatie van een perfect vlak witkalk.

Voor decoratieve spanplafond is volkomen neonlichtenVoor decoratieve spanplafond is volkomen neonlichten

Decoratieve plafonds zijn van de volgende types:



 1. Glossy plafonds van PVC-film. Glossy plafonds - is niet alleen mooi, maar ook zeer functioneel. Gloss reflecteert het licht dat het volume van de ruimte visueel verhoogt. Plafond lichte schaduw of zelfs alleen maar witte plafonds creëren een sfeer van feest en luxe.
 2. Fabric plafond met afdrukken van foto's. Op weefsel maken vaak afdrukken van foto's; het is handig, eenvoudig en mooi. U kunt afdrukken wat je voelt het meest geschikt voor het printen op het plafond.
 3. Geverfde stof plafond. Het weefsel kan worden geverfd. Dit is een andere manier om een ​​decoratieve plafond te creëren.
 4. Multi-level plafond. Dit is een aparte sfeer van de plafonds. Niveaus kan worden geregeld op vele verschillende manieren, gecombineerd met verlichtingsarmaturen die verschillende texturen, kleuren en stijlen te combineren.
 5. Geweven plafonds. Stretch film kan kwalitatief simuleren verschillende texturen, zoals leer, fluweel, corduroy, beton, steen en ga zo maar door.
 6. Scenery behulp van licht materiaal. Het verlaagde plafond licht panelen te voegen of vlekken, en andere verlichting producten.

Stretch plafonds, met name de twee niveaus, veel te verbergen plafondhoogte. Het is ongewenst om de installatie van een dergelijke structuur te maken in een ruimte met lage plafonds.

Matt decoratieve plafonds

Gloss ziet er feestelijk uit en erg mooi. Echter, niet altijd de glans, glans valt op de stemming en de smaak van de klant. Daarom moeten alle betrokken zijn bij plafonds bedrijven, ontworpen matte opties plafondbekleding.

Tot aan het plafond mat niet eentonig lijken, kan het variëren door lijmen glossy coating in een bepaalde hoek of rond de omtrekTot aan het plafond mat niet eentonig lijken, kan het variëren door lijmen glossy coating in een bepaalde hoek of rond de omtrek

Matte plafond kan worden gevormd van verschillende materialen:

 • Verlaagd plafond van doek of matte film.
 • De valse plafond van gipsplaat, geschilderd matte verf of behangen.
 • Matt behang.
 • Matt plafondtegels.
 • Matte plafondpaneel.
 • Tegels van matglas.
 • Plastic mat rake.

Matt oppervlakken duur lijken, gereserveerd en zeer respectabele.

Wat maakt het plafond decor lijstwerk

Mouldings - is decoratie, gelegen op de kruising van de muur en het plafond. Ze sieren dit deel van de ruimte, maar ook helpen verbergen van de gebreken van de interface en zelfs de mogelijkheid om uit te voeren en communicatie.

Lijsten zijn ideaal voor kamers in klassieke stijlLijsten zijn ideaal voor kamers in klassieke stijl

Vormstukken worden vervaardigd uit verschillende materialen, bijvoorbeeld, de volgende:

 1. Boom. Houtwerk lijkt rijk, maar het onderhoud en de kosten veroorzaken vaak problemen.
 2. Gips. Dit product is eenvoudig te bedienen, maar het is mogelijk om de meest gedurfde ideeën te realiseren, als je de vaardigheden, geduld en talent.
 3. Styrofoam. Van dit materiaal, kunt u verschillende soorten decoratie te maken. Om te eindigen lijstwerk geschikt vlinders, bloemen en monogrammen.
 4. Foam. Net als bij andere kunstmatige materialen, zal het schuim niet lak aantasten.
 5. Polyurethaan. Het is een kant en klare oplossing voor het afwerken van het plafond.

Lijstwerk gemaakt van natuurlijke materialen kijken luxueus, maar hun aankoop, installatie en werking zijn vol moeilijkheden. Kunstmatige lijstwerk kan zeer hoge kwaliteit en mooi.

Hoe kan ik het plafond decoraties van bloemen

Bloemen - een favoriet thema voor zowel ontwerpers en huisvrouwen. Kleuren kunnen anders zijn. Vertegenwoordig uw favoriete bloesems plafond handig voor je weg.


Foto's printen met de afbeelding van de kleuren geven het interieur een frisse en heldere kleurenFoto's printen met de afbeelding van de kleuren geven het interieur een frisse en heldere kleuren

Wat zijn de mogelijkheden van bloem er voor:

 • Olieverf bloem met achtergrondverlichting. Het tweede niveau plafond kan worden gemaakt in de vorm van een mooie bloem. Het overeenkomstige licht accentueert verder de figuur.
 • Verlaagde plafonds. De overeenkomstige schakeling uitgevoerd met behulp van kunststof folie.
 • Papieren bloemen. Leuke budget optie en is ingericht met zijn eigen handen met het gebruik van gekleurd papier en karton. Dergelijke inrichting is perfect gecombineerd met rozetten en sierlijsten. Lijm het papier samenstelling er geen moeite mee te hebben!
 • Bloemen van gips of van kunstmatige materialen. Stucwerk figuratieve scènes bevatten vaak bloemmotieven.
 • Afbeelding kleur op afdrukken.
 • Muurschilderingen met florale motieven.

Wat betreft de plafonddecoraties kan worden gebruikt verse bloemen in potten, opknoping onder het plafond. Versier het plafond op een zodanige wijze - het is een waar genoegen!

Luxe plafond: het interieur met hun eigen handen

Het interieur, gemaakt met hun eigen handen, zijn er een aantal voordelen. Ten eerste, de self-made plafonds - het is een grote besparingen. Ten tweede, kunt u een uniek ontwerp te maken, en ten derde, heb je de waardevolle kans om hun creativiteit te tonen.

Een van de makkelijkste en goedkoopste optie wordt beschouwd als de plafonds BehangenEen van de makkelijkste en goedkoopste optie wordt beschouwd als de plafonds Behangen


Met zijn handen in de decoratie van het plafond is niet moeilijk om de volgende uitvoeringen te voeren:

 1. verf het plafond (gewoon of patroon voorziene wals);
 2. behangen;
 3. decoupage;
 4. sierpleister;
 5. stencils;
 6. vinyl stickers;
 7. stucwerk;
 8. gordijnen;
 9. tekeningen;
 10. applicatie.

Overweeg elke mogelijkheid om te kiezen wat er zal lijken te veroorloven en dat zal uw smaak te voldoen.

Alles wat wordt gedaan met zijn eigen handen, heeft een speciale warmte-energie, liefde en comfort.

Mooi decor plafond met zijn handen (video)

Afwerking het plafond aanzienlijk transformeren uw huis. Het is belangrijk om de naleving van het plafond en de muur decor observeren. plafond coating is meestal lichter gemaakt, wanneer het plafond is laag. In ieder geval, het actualiseren van de oude plafond is een geweldig idee dat zal helpen opfrissen het hele huis als een geheel. Ongeacht of u een lage of hoge plafonds, zal speciale soorten decoratie toelaten om gebreken te verbergen en wat de voordelen zijn. Mooie plafond is belangrijk overal: thuis en op kantoor of op het terras van de villa!

Voorbeelden van plafond decor (foto's van het interieur)

1-19 MG9771 6potoloksfotopechatyuvkuhnyu0 7b885901339d78e60c0303042b8b11ed 9 27-25 29-23 45a25fa66337e8b9b8dda2f93cf7578a 1920x1080resizeportfolio1010171338108527 2192-329-10853515644ab1429f2e4d1

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 3 = 2