Plaats voor verlaagde plafonds 8 kenmerken voor Sizing

Plaats voor verlaagde plafonds 8 kenmerken voor Sizing

12 October 2017Inzetstukken voor verlaagde plafonds niet alleen maskeren de spleet, maar geven het interieur een podiumInzetstukken voor verlaagde plafonds niet alleen maskeren de tussenruimte, maar ook de volledigheid intereruSovremenny systeemplafond te belichaamt de ongelooflijke ideeën, gecombineerd met geavanceerde technologie. Verbeterde materialen geven een andere vorm en decor. Echter spanning plafondsysteem één eigenschap - na montage er een geringe speling tussen de stokbrood (wanden) en plafondplaat, de zogenaamde technologische groef die in de verkregen film wordt niet aan de wand en het profiel.


Inleg: vooral bij de keuze van het materiaal

Insert, die ook plakband, plug, vulmiddel wordt genoemd, maakt een soepele overgang overgang van het plafond en wanden. Het is een gevormd profiel, met een ingewikkelde doorsnede.

De belangrijkste voordelen van de inserts - stekkers:

 1. Semnost (zonodig wijzigen behang of gedeeltelijk demonteren het plafond, bijvoorbeeld bij overstromingen, is het mogelijk om de dop te verwijderen en plaats deze vast);
 2. Eenvoudige installatie (speciale sectie maakt het gemakkelijk om het inzetstuk monteren);
 3. Verschillende soorten plafonds voor niet-standaard (in het traject van inzetstukken bestaan ​​er soepele profielen die op een oneffen ondergrond zijn aangebracht).

Inlay verbergt kenmerken spanner ontwerp zorgt voor een duidelijke multilevel overgangen in het spansysteem en maskeert de oppervlakteruwheidInlay verbergt kenmerken spanner ontwerp zorgt voor een duidelijke multilevel overgangen in het spansysteem en maskeert de oppervlakteruwheid

Afhankelijk van de breedte en kwamen uit technische groef inzetstuk kan de spleet tussen de wand en stokbrood overlappen, bij een oneffen oppervlak.


Als materiaal voor een dergelijk profiel wordt gebruikt:

 • plastic;
 • rubber;
 • schuim;
 • polyurethaan;
 • Boom.

Afhankelijk van het materiaal van de insert hebben hun eigen kenmerken en zijn ontworpen voor specifieke voorwaarden. Hetzelfde materieel effect op de berekening van een stomp.

Verlaagde plafonds met inzet: soortenrijkdom

Om de juiste stekker voor het spannen systeem te kiezen, moet je hun types en de belangrijkste verschillen te leren kennen. plafondmontage vereist vaak het gebruik van verschillende soorten inserts, afhankelijk van de situatie en de voorwaarden van de kamer.

Soorten doppen T en F zijn uitsluitend bestemd voor vlakke oppervlakkenSoorten doppen T en F zijn uitsluitend bestemd voor vlakke oppervlakkenAfhankelijk van de dwarsdoorsnede van de plug zijn:

 1. T-vormig;
 2. F-vormig;
 3. R-vormig (soft stop);
 4. S-vormig met een verscheidenheid SL;
 5. L-vormig;
 6. Bead-wigvorm ten shtapikovoy spannen structuur.

Inserties van typeS geschikt voor oneffen muren, en wanneer een grote afwerking op de muren in de vorm van gips of vinyl behang met instroom.

Verschillende inserts type S worden beschouwd met een brede flens voorziene stomp, die volgens het SL-vormig.

L stekker trimhoek simuleert plafondlijsten. P-vormig week liner wordt gebruikt voor constructies aangebracht harpoen methode.

Kunststof inzetstuk in het plafond: scope

Soms fabrikanten van zwevende structuren en van componenten die geschikt zijn voor een bepaald merk, inclusief inserts. Maar vaak zijn we vertrokken om te navigeren en kies de juiste stekker in het kader van een bepaald profiel stokbrood.

De flexibiliteit van het inzetstuk is afhankelijk van het materiaal tijdens de vervaardigingDe flexibiliteit van het inzetstuk is afhankelijk van het materiaal tijdens de vervaardiging

Bij het kiezen van insert opgelet:

 • Compatibiliteitsgedeelte met stokbrood inserts, rond de omtrek aangebracht;
 • Flexibiliteit inzetstuk vormen met afgeronde oppervlakken en strek-tier systemen;
 • Aan dichtheid ondersteuningskap het profiel geen hiaten en geen stof ophoopt;
 • De installatie, die moet plaatsvinden zonder lijm en kit;
 • Aan de kleurselektie (box die dient als plafondlijsten kan worden gekozen onder het plafond de kleur of tint plafond daarentegen kunnen worden gecombineerd door de kleur van de wand).

Als er onregelmatigheden op het oppervlak van de wand, is het zeer zachte inzetstuk te herhalen, en steviger - verbergen. Kunststofpluggen gunstig maskeren de oneffenheden van de wand. Dergelijke inzetstukken zijn niet vatbaar voor vervorming bij hoge vochtigheid en bestand tegen hoge - lage temperatuur.


Polyurethaan rubber inzetstuk dop plafond

Polyurethaan en rubberinzetjes soft caps, omdat ze kunststof en zijn flexibeler in vergelijking met plastic inserts. Zoals masking tape gebruikt bij de afgeronde oppervlakken en strekken multilevel systemen. Stelt zij een band, kan een speciale spatel, zonder scherpe randen om beschadiging van het spannen basis.

Er zijn echter verschillen tussen hun zachte inserts:

 1. Het polyurethaan inzetstuk duurzamer dan rubber (rubber onderworpen aan vocht en temperatuurveranderingen die de elasticiteit vermindert en maakt het materiaal stijver);
 2. De term polyurethaan rubberinzetjes dienst boven;
 3. Rubberinzetjes hebben niet-uniforme samenstelling en de aanwezigheid van natuurlijke ingrediënten die het materiaal flexibel te maken, verkort de levensduur van het materiaal;
 4. Corrosie en slijtage langer aan rubberinzetjes.

Rubber vullers op de markt zijn slechts twee standaard kleuren - wit en zwartRubber vullers op de markt zijn slechts twee standaard kleuren - wit en zwart

Polyurethaan plaatst u de meest populair, niet alleen voor zijn prestaties, maar ook een ruime keuze aan kleuren.


Verder decoratieve inlays kunnen andere opties gebruiken om de technische kloof te verbergen.

Decorative snoer - is geweven, gebreid of gedraaide stof, die wordt gebruikt om de sleuf en inrichting maskeren. Er is een ruime keuze van kleurenpalet en texturen van decoratieve snoeren voor de geschorste structuren. Een kabelinvoer installatie wordt voorzichtig ingebracht in het gat zonder gebruik van snijgereedschappen.

Deze opties zijn onder andere:

 • Decoratieve cord;
 • Plafond kroonlijst.

Plafond kroonlijst verhult eveneens de technische groove, maar aan de muur bevestigd zonder de mogelijkheid van demontage van het afneembare. Deze rand heeft een extra voordeel: het installeren van de kroonlijst op enkele centimeters onder de bovenkant van de ruimte gevormd in de achtergrondverlichting op de omtrek van de kamer worden geplaatst.

Hoe kan ik een insert in te voegen in het verlaagde plafond: installatie regels

Montage stubs voor spanstructuren kan onafhankelijk worden uitgevoerd. Video-instructies en stap voor stap foto legt in detail uit dit proces.

Plaats de insert in het verlaagde plafond en kan mezelf zijn, zonder ervaring in deze zaakPlaats de insert in het verlaagde plafond en kan mezelf zijn, zonder ervaring in deze zaak

Installatie kenmerken:

 1. De gemeten lengte van het inzetstuk, netjes geplaatst in de hoeken van de gewrichten;
 2. De installatie begint met de hoeken van de kamer;
 3. Inbrengen doorsnede in de spleet ingebracht door op de inkeping en de plug;
 4. Eventueel wordt de spleet gesmeerd cosmetische vaseline;
 5. Gemakshalve gebruiken een speciale spatel, die geen scherpe delen heeft.

Voor weefselherstel spankabelstructuren behulp profielen met "pinnen", die zich maskeren de spleet. Wand en plafond pinnen verschillen in de manier van installatie.

Reviews inzetstukken voor verlaagde plafonds (video)

Maximum inzetstukken voor zwevende structuren eenvoudig te installeren, effectief om te gaan met de noodzaak om de gaten, en een belangrijk voordeel verbergen door een verwijderbare bevestiging systeem. En met het brede kleurbereik is gemakkelijk afgestemd op elk interieur.

Voorbeelden van inzetstukken voor verlaagde plafonds (foto binnenkant)

15b8527b5f4a4ef9f34ad549905dc3ca 32 0000000007 56ab7ff70f526 47 56af55790beb8 394original1 a26b4adc6319 a76d2936e783fab07ae7f3253983205a cvetnoy-dekor

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − 22 =

map