Pink wallpaper: 5 variaties van romantische interieur

Pink wallpaper: 5 variaties van romantische interieur

12 October 2017Pink wallpaper - dit is een zeer interessante optie voor de muren van uw kamerPink wallpaper - dit is een zeer interessante optie voor de muren van uw komnatySuschestvuet populaire geloof dat roze behanglijm alleen bij kinderen en een speelkamer voor de kleine meisjes. Maar dit is absoluut niet het geval. Pink - een zeer zachte, sensuele en warme kleuren. Zijn fans zijn romantisch en doelgericht de natuur. Gezien de intelligente combinatie met andere tinten van roze interieur, kan de kleur worden gebruikt in absoluut elke ruimte. Talrijke variaties palet van roze tinten, kunt u een sfeer van romantiek, comfort en harmonie te creëren.


Roze behang in het interieur: het palet waardigheid

Door het aantal roze kleur in het interieur van de ruimte moet zeer zorgvuldig en evenwichtig worden benaderd, omdat grote hoeveelheden eenvoud en duizeligheid verdringen de aanwezigheid van fijne tonen van romantiek en vriendelijkheid. Vandaag de dag, een verscheidenheid aan wandtapijten vertegenwoordigd in meerdere variaties van roze, van pastel tot rijke paarse kleuren.

Roze kleur, in tegenstelling tot de rode, heeft een heel ander effect op anderen. Als gevolg van het palet van roze tinten, kunt u een bijzondere sfeer in de kamer te creëren.

Roze behang zal een ontspannen, unieke sfeer ruimte te gevenRoze behang zal een ontspannen, unieke sfeer ruimte te geven

Schaduwen van roze in een modern interieur:


 • De kamer is ingericht in roze niet-irriterend en geen agressie veroorzaken.
 • Lichtroze verzadigde kleuren creëren een sfeer van veiligheid en ontspanning. Helpt om af te leiden van de dringende problemen en brengen hun gedachten op orde.
 • Pearl tinten van roze, helpen creëren van comfort en gemak, alsmede een sfeer van warmte en onzorgvuldigheid.
 • Volledige rust is inherent aan koraal roze en zalmroze tinten.
 • Rijke kleuren paars en karmozijn bekrachtigd en aangemoedigd om doortastend op te treden. Zoals tinten zijn goed met elkaar gecombineerd. Dit is een vrij goede optie voor de luie mensen.

Koude tinten van roze met succes gekoeld uiterst verlicht door zonlicht kamer.

Wandtapijten donkere achtergrond met fel roze bloemen expressief, eerder gevraagd door ontwerpers.

combinaties van opties: Wat behang pink passen

Roze kleur past goed met de meeste tinten van het kleurenpalet. Maar maak je niet betrokken in het bijzonder in wat schaduw hekjes te krijgen. Allereerst moet je zorgvuldig overwegen het aandeel van de gewenste toon en wat zijn de geschikte behang, in harmonie met de algemene interieur kamer.

Roze kleur past perfect bij de wit, zo wit en roze behang zal een prachtige optie voor de versiering van de zaal zijnRoze kleur past perfect bij de wit, zo wit en roze behang zal een prachtige optie voor de versiering van de zaal zijnDe meest succesvolle combinatie van roze behang:

 • White + Pink - de meest voorkomende combinatie. Witte kleur in dit geval met succes verdund met verzadigde roze. In deze combinatie is airbag en zachte sfeer.
 • Roze + Black. Deze combinatie is geschikt voor de meeste mannen, moedig en brutaal. Zwart met roze - Japanse stijl.
 • Grijs + Pink. Zijn neutraliteit, grijs benadrukt de delicate roze kleur. Dit is misschien wel de meest winnende variatie van al het bovenstaande.
 • Off White + Pink. Cream zet perfect uit de felle roze kleur. De kamer in dit ontwerp zorgt voor een zachte en rustige omgeving. Zulk een duet is kenmerkend voor de stijl van de Provence.
 • Groen + Pink. Het palet van tinten groen gecombineerd met roze maken de ruimte levendig en natuurlijk. Dit kleurenpalet is verfrissend ruimte.

De combinatie van roze behang met blauwe, een zeldzame en ongewone zaak. Deze combinatie van haar bestaan, het meest geschikt voor de zaal van een kind: roze buurt van het vrouwelijke principe, en blauw - de mannelijke.

Roze behang met klassiek wit - een win-win elk interieur.

Het lijkt erop dat de kamer: donker behang, achtergrond - roze

Na hun keuze ten gunste van roze behang, is het belangrijk om na te denken over het eindresultaat. Ongetwijfeld is de pasta over alle muren even rijke schakering roze onredelijk. Als gevolg hiervan zal de ruimte gesloten lijken en beperkt, en de muren zal visueel worden comprimeren de algehele sfeer. Het interieur in dit geval zal lijden en verliest zijn charme.

Perfect roze behang eruit zal zien in de kinderkamerPerfect roze behang eruit zal zien in de kinderkamer

Maak verschillende effecten:

 • Een goede optie kan worden beschouwd als een combinatie van een muur, op basis van de roze achtergrond en de rest, minder verzadigde kleuren hetzelfde palet.
 • Central muur maken basic met verzadigde roze achtergrond, en verschillende planken, wanden en nissen gemaakt in meer gedempte tinten.
 • De belangrijkste roze achtergrond met een combinatie van overgangen van een ander, minder verzadigde kleuren.

Waardig doel tot roze achtergrond, zal zien Muurschildering met het plantaardige bloem of. Deze combinatie van stoffen zeer geschikt voor de decoratie van de slaapkamer hoofdeinde of woonkamer - een zithoek.

Het maken van de muur combinatie van een muur een helder roze en de andere in pastel kleuren, kunt u bereiken visuele verhoging van de ruimte.

Zwart-wit interieur met roze behang

Monochrome - niet per se zwart en wit. Vandaag design trends populair gemaakt door het overwicht van een enkele toon en de verschillende opties.


Het bereiken van het gewenste resultaat, en onopvallend, moet u regelen de muur lichte tinten van roze:

 • zalm;
 • abrikoos;
 • Coral;
 • ijs;
 • pastel tinten roze.

De combinatie van roze en zwarte kleuren geven de ruimte een speciale exclusiviteitDe combinatie van roze en zwarte kleuren geven de ruimte een speciale exclusiviteit

Een woninginrichting hetzelfde, inclusief meubilair - donkere tinten, zoals diep roze kleur van de flamingo's of paars. Als het interieur kamer is ingericht in lichte tinten van roze, dan in de oppositie, behang moet donkere tinten te kiezen. Verdun met een kleurengamma mogelijk met de hulp van de witte tapijt of wit-grijs mat op de vloer.

Rustig en onopvallend interieur combineert:


 • Roze behang met tinten van rood;
 • Roze met paars tapijt;
 • Lila-roze tot schilderijen mauve.
 • Cherry met roze en bordeaux behang.
 • Roze en perzik tonen met oranje behang.

Voor kleine of donkere kamers kunnen gebruikt worden gelijkmatig: heldere tinten van roze behang, alleen een toon boven of onder het origineel.

In een zwart-wit interieur kijken harmonieuze accessoires in rijke rode kleuren.

Roze kleur, over PRIOR beschouwd als vrouwelijk. Maar veel mensen denken niet na over de diversiteit en de rijkdom van het palet van tinten van roze. Bijvoorbeeld, in plaats van aristocratische geloven dat de combinatie van zacht roze met parelgrijs. Of discreet duo van roze met groen - het is altijd een sfeer van frisheid en comfort. Wallpapers in dergelijke kleuren hebben een positief effect op de psyche, het creëren van een goede en vrolijke stemming.

Wallpaper roze kleur in het interieur (video)

Geen behoefte om stil te staan ​​bij de heersende stereotypen, omdat de moderne gedurfde ontwerp ideeën maken het mogelijk om het ontwerp van het interieur harmonie, stijlvol en interessant.

Roze behang in het interieur (foto)

1 8f496Family-room-with-prachtig-use-of-pink-wallpaper 17-schattige-nursery-room-design-for-kind-girls-15 17-74 72fb16bfc68facc0 1385098365pink-bedroom-12 arkona-wallpapers-alta-hdd15869-01 babykamer-ideas-brown-en-roze-girl-babykamer-ideas1 30-4 best-simple-slaapkamer-design-for-teenage-girls-1

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 61 =

map