Perforerade tak: bilder och specifikationer

Perforerade tak: bilder och specifikationer

12 October 2017Inte varje lägenhet kan du se de ursprungliga och vackra perforerade takInte varje lägenhet kan du se de ursprungliga och vackra perforerade spänntak potolkiNatyazhnye sig är inte längre en nyhet, men perforerade tak: foton kommer att beskriva och visa dem i all sin glans, är verkligen en nyhet. Öppningarna kan vara av olika diametrar och är belägna på samma gång som vara strängt likformigt och slumpmässigt, eller i form av mönster. Med hjälp av olika ljusdesigner, samt deras annan plats, kan du uppnå de mest oväntade, ovanliga och originella ljuseffekter. Riktning grej, trendig betonar stil, och det är lämpligt för stil med "high tech".


Fördelar med perforerade spänntak

Med hjälp av perforerade tak, kan godtyckligt experimentera med ljus.

Vad du än gör med ljuset, som om inte drömma och inte experimentera, resultatet kommer alltid ber dig och dina nära och kära.

Taket kommer att se bra ut och original, även när du använder konventionell standard belysning. Hur som helst, skapar perforation en överraskande och ovanlig struktur.

Använda Perforerade tak kan skapa en originell och unik room designAnvända Perforerade tak kan skapa en originell och unik room design

Sålunda fördelarna med tak:


 • Praktisk och tillförlitlig;
 • Enkel installation. Brist på avfall under installationen.
 • Fuktbeständighet.
 • Brandmotstånd.
 • Inte absorberar lukter.
 • Mångsidighet. Lämplig för absolut någon design.
 • Skador emot under korrekt funktion är inte så lätt att ta bort på kort tid
 • Överkomligt pris. Han är mycket billigare undertak av gipsskivor.
 • Möjlighet att uppnå icke-standard, den individuella situationen i området. Om du ställer in spänningen mellan ljuskällorna och den grundläggande tak, kan du få effekten av solljus.
 • Ofta används sätt att avsluta en dubbel när på ett perforerat tak, placera en mer, men av en annan färg. För övrigt kan öppningarna vara av olika diameter. Under den andra sätta tak och belysning. Nu har du möjlighet att slå på ljuset, begrunda spel av ljus och skugga på kvällen.
 • Vid installation av tak flera nivåer kan du uppnå högsta effekt. Tunna strålar av ljus, bländning, penetrerande genom öppningarna i den nedre tyg, ger en helt unik, unikt, att atmosfären i rummet. Perforerad plåt, i detta fall, blir mer omfattande look. Utformningen, men inte lätt, men det är värt det, eftersom det kan ge alla rum en speciell pompa.

Om du vill göra din lägenhet en unik - Du bör installera perforerade undertak!

Andas tak: recensioner

"Andas" är en sträcka taket? Det var den fråga som ställdes av många, och vilka är svaren från kunder?Frågan om "andas" av alla typer av byggmaterial, var alltid skarpa, och nu - mer än någonsin. Människor, särskilt de som bor i storstäder, uppskattar din hälsa.

Konsumenterna har pengar för naturmaterial, försöker alltid att använda är deras snarare än "kemi" och "syntetisk". Alltid gör de det - frågan är, uppriktigt sagt, brännande.

recensioner:

 1. Bara ett marknadsföringsknep - filmen inte andas;
 2. Luften cirkulerar inte i spalten mellan OCV och huvudtaket;
 3. Om en principfråga för dig, bör du inte bråka med det och "andas" stretch tak;
 4. För att uppnå den önskade effekten, nödvändiga tekniska åtgärder som kommer att ge den nödvändiga ventilationszonen. Som tillval - tyg tak.
 5. I utföringsformen av PVC-filmen med perforation är oväsentlig.
 6. tillräckligt högt pris.
 7. Option är uppenbarligen inte en prioritet.
 8. Det är dumt att komma till "andas" taket. Väggar och golv, från vilket den inte skulle ha gjorts, är inte "andas".
 9. För detta ändamål är det bättre att använda tyget. Ibland starkare än PVC, och andas. Tyget i sig har en mikroperforering, och dessa hål är formade i processen för framställning av materialet. På detta tak kommer aldrig att bli någon kondens eller mögel. Dessa är de "andas" tak.
 10. "Andas" tyg spänning tak kommer att kombinera väl med tapeter och gips och gipsskivor. Behöver inte en värmepistol under installationen.

Av de många recensioner om Perforerade tak kan säga att yttranden varierar: vissa är som sin kreativ design och sättet för utförandet, andra - tala om dem inte mycket smickrande, och hävdar att det bästa alternativet för dem - tyget undertakAv de många recensioner om Perforerade tak kan säga att yttranden varierar: vissa är som sin kreativ design och sättet för utförandet, andra - tala om dem inte mycket smickrande, och hävdar att det bästa alternativet för dem - tyget undertak

Således baserat på den enorma mängd feedback, kan vi konstatera en hel del popularitet spänning tyg tak stretch taket framför PVC.

3d perforering av undertak: volymeffekt

3d konst perforering av undertak - en innovation utformad för att skapa en volymetriska 3D-tak.

Tak är monterade med hjälp av ett speciellt 3D-profil, som väsentligen förenklar konstruktionen av monteringsteknik, eftersom det är möjligt att försegla både taket samtidigt.

3d konst perforering blir så populär att feedback från konsumenter om det mycket.

3d konst perforering: från tak

3D konst perforering är den mest populära i dag, och det är mycket efterfrågad3D konst perforering är den mest populära i dag, och det är mycket efterfrågad


I grund och botten, recensioner är som följer:

 • Utan tvekan är detta - know-how, och, mycket bra;
 • 3D-profil hjälper till att förenkla installation. Installationen utförs på kortast möjliga tid.
 • Art perforering fascinerar och lockar folks uppmärksamhet.
 • Detta är den mest originella av alla kända metoder för dekoration, som säkerligen kommer att förvandla oigenkännlighet varje interiör.
 • Det kombineras med LED-bakgrundsbelysning, samt ett fototryck.
 • Inredning förvärvar tredimensionellt utseende, vilket gör det ganska unik. Det var ditt tak - är särskilt individ.
 • Perforering varierade från mönstret och ett mönster till spiraler, eller blommor.
 • Återförsäljare arbeta snabbt, smidigt och professionellt. Varje kunds önskan - för dem lagen.
 • Art perforering är ett bra alternativ. Att arrangera alla rum, bör du använda konst perforering.
 • Efter att ha sett videon, beslutade vi att boka.

Av allt detta är det tydligt att konsumenterna inte bara för det mesta nöjda med denna innovation, men det rekommenderas starkt att introducera den till andra.

Montering perforerade tak: lita skicklig

Innan montering, ta mätningar och sedan göra nödvändiga markeringarna.

På grund av renheten hos det arbete som utförts, är det inte nödvändigt att göra alla möbler från rummet. Det räcker med att flytta det till mitten av rummet för att ge tillgång till grundläggande tak runt perimetern.

Det viktigaste verktyget för märkning - laser.


Instruktioner steg för steg

Initialt appliceras på en linje på omkretsen, för att bestämma den nivå vid vilket systemet kommer att placeras. Lampor måste köpas i förväg, vilket kommer att behöva ytterligare in i ett perforerat tak, eller gömma sig under den eller hänga den. Det bör noteras att i fallet med inbyggda belysningsarmaturer är en viss plats som krävs för dem.

Vidare är det ett gammalt dilemma om hur man monterar taket:

 1. Med sina händer;
 2. Händer av specialister.

Installera perforerat undertak du kan äga, men agerar på dess installation måste vara mycket noggrant och uppmärksamtInstallera perforerat undertak du kan äga, men agerar på dess installation måste vara mycket noggrant och uppmärksamt

Installation av taket kräver skicklighet, en viss färdighet och erfarenhet. Att inte ha allt detta, är det mycket lätt att göra misstag och förstöra det hela. Naturligtvis den främsta orsaken till ovilja att göra det med sina egna händer, är bristen på laser, men ... det är inte det viktigaste skälet att överge autographic installation.

För att undvika fel, inte förstöra materialet, är det bättre för det mödosamma processen själv inte ta!

Naturligtvis kan vi försöka göra själv ramen, spara ett visst belopp på detta, men som ofta händer när en kund kommer guiden tenderar de att svettas hela omarbetningar. Oavsett om det är nödvändigt att uppfinna den ökända hjulet?

Installation av en perforerad tak (video)

Bildar Perforerade tak

Utöver taket 3D, och taket att andas, är stretch tak perforeringar dividerat med typ av yta, som alla andra tak.

arter:

 • glättat;
 • matt;
 • Metallic.

Den senare typen av yta de mest karaktäristiska i stil med "high tech".

Skillnaden med den konventionella av tak endast runda hål på ytan av banan, och, i hålen av en viss diameter.

Den enda skillnaden från konventionella perforerade sträck tak består i att till en början finns det runda hål med olika diametrarDen enda skillnaden från konventionella perforerade sträck tak består i att till en början finns det runda hål med olika diametrar

Perforerade stretch tak ger fantastiska funktioner som kan genomföra de djärvaste designprojekt.

Det finns en möjlighet att inte bara använda olika lampor, men också att kombinera ytterligare belysningsanordningar med grundläggande apparater, samtidigt som man uppnår unika effekter av ljus spel.

Olika typer av belysning för perforerade tak: hur man väljer

Tyvärr låga tak i den stora variationen av lägenheterna lämnade oss ett arv, eftersom den postsovjetiska perioden förstöra hela inredningen.

Lägenheten med ett lågt tak, innan hänger en ljuskrona är det inte nödvändigt att en gång noga väga och överväga allt.

Massiva, utsmyckade ljuskronor, så småningom kommer att hänga över husägare, som något grundläggande, inte passar väl in i kupén. Istället är designers uppmanas att installera lamporna är platta, eller, eller mycket lite belysning. Om du inte följer dessa tips kan du i slutändan, att "få" ännu lågt i tak och disharmoni i den totala inre ensemble.

När det gäller undertak av något slag, gör sin design för att använda någon form av belysning.

Oroa dig inte om komplexiteten i att välja armaturer för perforerade tak, som lämpar sig för det är densamma som för konventionell blad spännareOroa dig inte om komplexiteten i att välja armaturer för perforerade tak, som lämpar sig för det är densamma som för konventionell blad spännare

Typer av lampor:

 1. Konventionell ljuskrona;
 2. vanlig lampa;
 3. Fiberoptiskt system, som kallas "stjärnhimmel";
 4. Inbyggd spotlight;
 5. LED-bakgrundsbelysning.

Belysning i spänntak är fixerade till basen, det vill säga till de viktigaste taket är därför absolut tillförlitlig fastsättning än, säg, i gipskartongkonstruktioner.

När lamporna, sedan använda en mängd olika, men du behöver komma ihåg om korrekt val av makt: 35 watt för halogenlampor upp till 60 W glödlampor.

Om watt är högre än den rekommenderade, kommer filmen taket helt enkelt smälta och för att undvika denna oönskade fenomen måste förbättra värmeisolering.

För att undvika onödiga problem och kostnad, "guld" alternativet är fortfarande "stjärnhimmel", eller motsvarande. Detta ljus är lämpligt för nästan alla rum. Han betonar komfort, väl vald design, och kommer att vara till nytta för alla, särskilt de romantiska natur.

Flimrande prickar på en mörk bakgrund med användning av ett ljusöverförande fibrer som antingen är dolda bakom filmen, eller leds ut. Som ett resultat kommer belysningen att vara i din lägenhet, som än så länge finns de flesta konsumenter!

Perforerat undertak med belysning (video)

Avslutningsvis vill jag sammanfatta vad som sagts. Perforerade tak haft ökande popularitet. Syftet med installationen är inte bara inriktningen av takytan, men också ger rummet en ursprunglig form och naturligtvis den optiska zoomen rummet utrymme, vilket är viktigt i små lägenheter. Med en mängd olika färg och konsistens av stretch tak är det möjligt, även de mest vågade, den mest fantastiska design. Denna konstruktion blir plötsligt inte en dröm, men en verklighet!

Lycka till dig att sätta upp ditt hem!

Design Perforerad tak (foto i det inre)

1-min 2-min 3-min 4-min 5-min 6-min 7-min 8-min 9-min 10-min

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =

map