The BlogSovrummet ska dekoreras i en bekväm för dess ägare färgerSovrummet ska dekoreras i en bekväm färg till sina ägare gammeTsvetovoe inredda rum - ett mycket viktigt skede av reparation. Med hjälp av ljust rum kan göras bredare, ovan. Utrymmet kan förvandlas till en klar, lugn och luftig. Detta kommer att påverka den allmänna atmosfären som kommer att främja avslappning och god sömn. Årets färgtrender har genomgått vissa förändringar. Men prioriteten för användning av pastellfärger. En annan modetrend är att kombinera och leka med färg. Med hjälp av färg kan utföras zonindelning hela rummet och gör nödvändiga konstruktions accenter.


Vilken färg att välja för sovrummet: en fridfull sömn är det viktigaste

Många studier tyder på att färgen har en stor inverkan på det känslomässiga tillståndet hos en person. Det är särskilt viktigt att använda rätt färger för dekoration i sovrummet.

Brittiska forskare har funnit att rätt valda färgen har positiva effekter på människors sömn. Att sova var lugn behovet av att använda nyanser av blått, gult, grönt, grått och orange.

Den gröna färgen i sovrummet har en positiv effekt på det mänskliga psyket, skapar en atmosfär av lugn och komfortDen gröna färgen i sovrummet har en positiv effekt på det mänskliga psyket, skapar en atmosfär av lugn och komfort

Det mänskliga ögat uppfattar dessa färger som lugnande och avslappnande. Det främjar djup och avkopplande sömn.

Gynnsamma färger för sovrum

 • Lugn blå. Gynnsamma. Det skapar en lugn atmosfär i rummet. Det gör rummet visuellt rymligare och svalare, vilket är särskilt trevligt i den varma årstiden.
 • Gul. Joyful färg, vilket har en positiv effekt på den emotionella tillståndet hos en person. Gul färg visuellt expanderar utrymme, som är särskilt lämplig för användning i ett litet rum.
 • Green. Lugnar, skapar en gynnsam stämning i rummet. Det är viktigt att använda ljusa nyanser av grönt och noggrant välja mörkret.
 • Gray. Korrekt utvalda färger kommer att göra rummet mysigt och elegant. Denna färg kommer att tillåta ladda för dagen.
 • Orange. Varm och mysig färg. Han kommer att skapa en livlig atmosfär, muntra upp och orsaka positiva känslor.

Valet av färg beror på personliga preferenser av varje. Vid sovrummet är det viktigt att ta hänsyn till endast den viktigaste faktorn - färgen får inte irritera och förtrycka. Denna situation kan leda till dålig sömn och även uppkomsten av depression.


Klassisk sovrum sand färg

Sand färg - perfekt för dekoration i sovrummet. Det skapar en lugn atmosfär, som har en gynnsam effekt på sömnen. Även färgen är en utmärkt bakgrund för varje interiör.

För personer med ökad nervös retbarhet sand färg kommer att bli en slags terapi. Det kommer att bidra till känslor och tankar i ordning. De kommer att vara mindre kaotisk, och det kommer att somna snabbare och starkare.

Sand färg kan fungera som en oberoende design och kan spädas med mer levande färger. Till exempel, ljust grön eller orange.

Att sovrum i sandtoner - nästan en win-win. Denna färgschema bidrar till att skapa en lätt och enkel atmosfär i sovrumAtt sovrum i sandtoner - nästan en win-win. Denna färgschema bidrar till att skapa en lätt och enkel atmosfär i sovrumBästa kombination med en sand färg:

 • Det ser vackert på sand bakgrund eller fotobild i ramen.
 • Bra kommer att kombinera dekorativa kuddar i diskreta färger.
 • Sand - den perfekta färgen för ett sovrum i en klassisk stil.
 • Perfekta färgkombinationer - sand med en ljus grön eller orange.
 • Beech väl med sandiga färger.

Användningen av sandfärgade skulle vara motiverad i ett rum med dålig belysning. Den norra sidan kan göra rummet dyster. Ett bra komplement till sand väggarna blir en vacker klassisk stil gardiner.

Rätt val av ett litet sovrum färger

Litet sovrum - ett ganska vanligt fenomen. Men detta bör inte vara en orsak till sjukdomen. storleken på rummet kan visuellt förstora. Och du kan använda både ljus och varm och kall, och mörka nyanser.

Mural omvandla utrymmena, gör rummet vackra och bekväma, oavsett storlekMural omvandla utrymmena, gör rummet vackra och bekväma, oavsett storlek

Med mörka färger kan visuellt avlägsna hörn av det lilla rummet, vilket kommer att utöka utrymmet. Men plocka upp färgen mycket noggrant.

Välj färg bättre med en professionell designer. Konstruktionsmetoder bidrar till att inte bara expandera utrymme, men också för att göra den allmänna atmosfären god och interiören - elegant.

Exempel på färger som är lämpliga för små rum:

 • Ideal spel av kontraster. En vägg kan vara kontrasterande, välja för hennes djup färg. Detta kommer att bidra till att göra bredare smala rummet.
 • Återuppliva situationen kommer glatt inredda sovrum. Till exempel klistermärke färgstarka tapeter på sängkanten området.
 • Gör plats rymliga hjälp väggmålning föreställande skogar, vatten, himmel, berg.
 • Användningen av stora målningar och fotografier kommer att bidra till att avleda uppmärksamheten från ett litet utrymme.
 • Bra mottagning för utbyggnad av rummet - användningen av speglar.

Kombinationen av färger och nyanser kommer att bidra till att öka rummet. Lösningen är inte bara färgen på väggarna.


Användningen av speglar i ett litet sovrum tillåter visuellt öka den del av rummetAnvändningen av speglar i ett litet sovrum tillåter visuellt öka den del av rummet

För att utöka utrymmet med hjälp av visuella effekter skapade målningar och fotografier, vilket också är viktigt i valet av färg.

Modern sovrum utformning: färg och foton

Sovrum - en plats där en person tillbringar en tredjedel av sitt liv. Detta är en viktig rum, främst avsedd för rekreation och avkoppling.

Korrekt färgschema är ett mycket viktigt steg i reparationsrummet. För att välja den färg du måste ta hänsyn till rekommendationerna från experter, som kommer att be den rätta kombinationen och berätta hur färg påverkar den psykokänslomässiga tillstånd.

Tyst sovrum betyder inte att du inte kan använda ljusa färger för sin design. Men det är viktigt att kunna kombinera dem på rätt sätt med varandra.


Varianter av färgscheman för sovrummet konstruktion:

 • Vit färg. Den idealiska lösningen för sovrummet. Däremot kan ren vit färg snabbt bli uttråkad. Det ska vara ordentligt spädas med livfulla detaljer, såsom filtar, kuddar, gardiner, målningar, installation av ljusa golvet.
 • vackra blå färg i det inre komfort. Han gör utrymmet visuellt större. Det kan kombineras med citron och grått.
 • apelsin atmosfär Sovrum orsakar positiva känslor, en känsla av glädje och lycka.
 • Kontrasterande kombinationer av ljust gult och turkos färger gör rummet balanserad, ljus och vänlig.

På hur harmoniskt matchade färger i det inre av ett sovrum beror på sinnestillstånd och humörPå hur harmoniskt matchade färger i det inre av ett sovrum beror på sinnestillstånd och humör

När du gör färgen på rummet är viktigt att uppmärksamma utspädning av färgen. Färgade inredning med målningar och fotografier gör rummet ett original, men kan spädas för ljusa färger eller dekorera för tyst.

Mode idéer sovrum 2017 färg

2017, designers argumenterar för en enkel och funktionell arrangemang i sovrummet. Detta krav gäller även valet av färger för väggarna.

Trenden här säsongen vitt. Han går aldrig ur modet. Vit skapar en luftig atmosfär, fyller utrymmet av lugn och fred.

När du gör ett rum på detta sätt säsong är det viktigt att uppmärksamma betoningen.

Trendiga färger i 2017:

 • White. Det skapar en perfekt bakgrund för den allmänna interiören. Det behöver ytterligare accenter i form av djupa nyanser av möbler och färgglada dekorativa element.
 • Black. Fashionabla bra färg med rätt design. Svart färg betonar geometri utrymme. Med den kan du göra accenter på möbler och textilier.
 • Svart och vitt. Utvecklingen 2017. Denna kombination gör rummet en rigorös och koncist.

Fantastiskt elegant kombination av svart och vitt raffineras i konstruktions sovrummen är mångsidig och kan användas som en inre komponent i någon stilFantastiskt elegant kombination av svart och vitt raffineras i konstruktions sovrummen är mångsidig och kan användas som en inre komponent i någon stil

 Tack vare nya trender kan experimentera med de till synes vanliga färger. Korrekt användning av färg kan verkligen överraska och göra utrymme att spela med nya färger.

De bästa färgerna för sovrummet: en fashionabel palett

Modern design öppnar ett fält för experiment. Inte nödvändigtvis för att följa de senaste modetrenderna och använda en vit eller svart, om själen kräver djupa färger och levande kombinationer.

Många vet inte att den lila färgen gör atmosfären i sovrummet mystiska och lugnande. Det bör dock vara ordentligt kombineras med andra färger.

Det är viktigt att inte rädd för att leka med färger, även de mest levande färger kan ibland överraskning för dess lugnande effekt.

De bästa exemplen på kombinationer av färger:

 • Aubergine och Marsala eller mahogny;
 • Kombinationen av grädde, mjölk och körsbär;
 • champagne färg och senap skugga;
 • Ett rum i pulver och orange nyanser med en klarblå;
 • Kalk och vägg i en röd nyans.

När du gör ett rum som du behöver för att välja rätt färg. Det är viktigt att inte vara rädd för att experimentera med färger och deras nyanser, ibland de mest oväntade kombinationer kan göra rummet ett original, elegant och modern.

Färg i det inre av ett sovrum (video)

Lyckad design sovrummet beror till stor del på valet av färger för dekoration av rummet. Mode färg trender i år kan du köpa ett rum i en mängd olika nyanser. Genom valet av färg bör tas på största allvar. Färg påverkar inte bara den estetiska upplevelsen av rummet, men också på den psykokänslomässiga tillstånd. Färg påverkar fridfull sömn, så att du kan slappna av och lugna ner sig. Till sovrummet inte ser uttråkad, är det viktigt att använda en ljus färg accenter. Vilken färg ska vara ett sovrum, bestämmer alla för sig själv. Det viktigaste - att ägaren kände i det bekvämt.

Färglösningar sovrum inredning (foto)

2b84f1e18fa54d65f46a6e74de59b1b2 10-romanticheskih-i-stilnyh-intererov-spalen-10 372image 1920x1080resizeinterior10841322651108 1920x1080resizeinterior12344411359669149 2 20750s 1920x1080resizeinterior239991001383296247 796018277c0156f9243d5bb08fa7f943 10305376357864e95ebc5d182160538

Leave a Comment

Your email address will not be published.

69 − = 68