Patchwork: regelingen en patronen template

Patchwork: regelingen en patronen template

12 October 2017U kunt ademen nieuw leven in een oud product, versieren met kleurrijke applique patchworkU kunt ademen nieuw leven in een oud product, versieren met kleurrijke applicatie in de stijl van patchwork pechvorkStil voorziet in de oprichting van interessante composities met behulp van patches. Voor het vervaardigen van een onderdelen die u kunt elke stof met verschillende texturen te gebruiken. Ook het gebruik van patchwork technieken, kunt u toepassingen maken. Ze helpen om "te doen herleven" alle oude product. Patchwork is een interessant ontwerp-oplossing, die in staat is om bij te dragen aan het interieur van het huis.


Patchwork Applique patchwork

Flap applicatie is een web, waaraan genaaid of gelijmd stukken van verschillende stoffentexturen. Applique patchwork zijn ideaal om kussens en andere huishoudelijke artikelen te versieren in de kinderkamer. Met deze techniek is het mogelijk om applicatie te produceren in de vorm van log huis of dier.

Voordat u begint, is het noodzakelijk om het weefsel te behandelen. Als u kiest voor synthetische materialen zoals mousseline of kant te gebruiken, is het noodzakelijk om het materiaal te verwerken door middel van een gelatine-oplossing. Als u gebruik maakt van natuurlijke materialen, het behandelde materiaal met behulp van zetmeel.

Patchwork applicaties voelt u zich comfortabel in de kamer van de kinderen voelen, maakt het helderder en originelerPatchwork applicaties voelt u zich comfortabel in de kamer van de kinderen voelen, maakt het helderder en origineler

Het proces om een ​​patchwork applique volgt:

 1. Ten eerste, denk goed na over de samenstelling. Op papier een schets te tekenen.
 2. Daarna, snijd de stoffenschroot. Bevestig verkregen voorvormen schetsen en zo nodig de grootte aan te passen.
 3. Verzeker het afval op het product door middel van een kleefmiddel. Als u van plan bent in de toekomst om het product te wassen, dan naaien kladjes met behulp van een draad.
 4. Versieren de verkregen samenstelling met behulp van korrels of vlechtwerk.

Wat zijn de patchwork patronen

Patronen patchwork een grote rol spelen. Met hun hulp, kunt u het eindproduct te versieren en te verbergen kleine micro-gebreken. Een van de meest populaire techniek wordt beschouwd als uit de blokken. Hiermee kunt u een hoop tijd besparen. Deze techniek omvat de bereiding van een groot blok van negen of meer velden die worden genaaid tot een coherent vlies.


Om de applicatie te maken, kunt u kant-en-klare templates gebruiken of make-up je eigen beeldOm de applicatie te maken, kunt u kant-en-klare templates gebruiken of make-up je eigen beeld

Als je een fan bent van onconventionele ideeën, kunt u de asymmetrische patronen kunnen gebruiken. Deze techniek heet "gek dekbed". Het biedt willekeurige stiksels patches.

Bij het werken in deze techniek moet je een verscheidenheid aan decoraties, zoals franje of linten.

schema's New Year's en borduren patchwork

New Year's in de stijl van patchwork om u te helpen uw huis te versieren, en vul deze met een vakantiesfeer. Bijvoorbeeld met behulp van de techniek van patchwork kan worden vervaardigd Kerstmislaars.Voordat u begint Maak een boot templates. Wanneer u een schets te maken wat je nodig hebt om rekening te houden met het aantal stukken stof en kleur. Knip de sjabloon uit karton.

Kerst boot versierd met applicatie patchwork, is een verplicht attribuut van het vakantiehuisKerst boot versierd met applicatie patchwork, is een verplicht attribuut van het vakantiehuis

De procedure voor het maken van een boot volgende:

 • Focussen op uw lay-out, vykroyte 2 patches. De eerste wordt gebruikt voor de bovenlaag en een voor het achtervel.
 • De verkregen pleisters graven 5 vierkantjes gouden, rood 4, 5 4 van donkerblauw groen.
 • Om te versieren het werkstuk te snijden 3 gouden sterren, harten en 3 rode bel 2 van blauwe stof.
 • De pleinen van gouden en rode kleuren bevinden zich op de top van de template en met behulp van de pennen ze te bevestigen.
 • Daarna de ornamenten op het stencil
 • Wanneer u klaar bent met de toepassing, is het noodzakelijk om de voor- en achterkant blad van de sok te combineren, en vervolgens naai ze met zwart garen.
 • Top openlaten. Dan moet je de grootte van de witte strepen 25h100 mm gesneden, en naai het aan de rand van het eindproduct.

Cross-stitch patchwork is een nieuwerwetse trend. De essentie ligt in het vullen van de stencil gekleurde draden. Naai de patches van de behoefte in een chaotische manier. borduurwerk regeling kan willekeurig zijn, wordt alles alleen beperkt door uw verbeelding.

De meest voorkomende regeling patchwork

De meest bijzondere techniek van patchwork is een Dresden Plate. U kunt het gebruiken om kussenslopen of deksels te versieren. Voor de vervaardiging van producten in deze technologie, hebben we een patroon van verschillende kleuren.

Dresden Plate - het origineel patchwork toepassing van alle bekendeDresden Plate - het origineel patchwork toepassing van alle bekende

Het algoritme voor het maken Dresden plaat is als volgt:

 1. Eerst moet je een patroon te tekenen. Hiervoor raschertite papieren cirkel met de diameter. De resulterende matrijs dubbelvouwen tweemaal. Elke vierde van de vouw weer in vier.
 2. Om de bovenhoek van het werkstuk door middel van een schaar.
 3. Papier toonhoogte hechten aan het weefselpatroon.
 4. Vouw de naad en naai de stof om het papier blanco. Herhaal deze handeling met alle bloemblaadjes
 5. Naai de afstand tussen zichzelf en vervolgens het werkstuk proutyuzhte
 6. Indien gewenst steek afgewerkt product met de voering en synthetische vulling.

Meer heel populair is de esdoornblad circuit (dit circuit wordt ook wel "ster"). Met deze techniek kun je een ongewone decoratieve deken te maken. Grootte en kleur schilderijen zijn geselecteerd op basis van uw voorkeuren.


Het fabricageproces volgende blok:

 • Neem twee stof patronen. De eerste zullen de basis vormen en de andere achtergrond zijn.
 • Van het basisweefsel gesneden vierkanten en de achtergrond van de strip en de kwadraten van dezelfde grootte.
 • Zet alle onderdelen in paren en trek een diagonaal.
 • Voer de naad aan beide zijden op de diagonaal.
 • Progladte ijzer voorvorm.
 • De toepassing van gekleurde vierkantjes in een groot stuk papier.
 • Naai alle blokken bij elkaar.

Apparatuur ster wordt vaak gebruikt om quilts en spreien makenApparatuur ster wordt vaak gebruikt om quilts en spreien maken

Wilt u een ongewone kussen maken, kunt u het schema gebruiken roos. Het is heel eenvoudig te vervaardigen, en harmonieus passen in elk interieur.

Bij het maken van een roos patchwork met behulp van het volgende algoritme:

 1. Vykroyte stof in de vorm van een vierkant met zijden van 21 cm. Potloodstreepje het midden van het apparaat.
 2. Speld het centrum van de zeshoek van gekleurde stof.
 3. naai dan de zeshoek stukje weefsel rechthoekige configuratie.
 4. Naai aan het resulterende product is nog een zeshoek. Herhaal dit proces zo lang als het product niet een roos vorm te verwerven.
 5. Om de hoeken van de driehoeken van het web monochromatische stof naaien.
 6. Gestikt om het product met biaisband.
 7. Vykroyte gevoerd snijden katoen. Ook fabriceren filler syntepon.
 8. Vouw de voorzijde van het kussen, de vulling en de achterkant. Dus ze doden met pinnen.
 9. Steek edge producten.

Patroon in de stijl van een goed gemaakt met behulp van technieken van patchwork, ook, ziet er geweldig uit, en is geschikt voor decoratie van beddengoed.


Patroon in de stijl van een goed items op beddengoedPatroon in de stijl van een goed items op beddengoed

Werkwijze voor het vervaardigen van een dergelijke bron is als volgt:

 • een schets op papier te tekenen.
 • Breek het in blokken.
 • Afgesneden stof "logs" van geschikte grootte.
 • Bevestig de eerste "log" naar het midden van het stencil. Strijk het product.
 • Bevestig vervolgens de tweede "log" om de stencil, zodat het loodrecht op de eerste was.
 • Herhaal deze procedure tot totdat je het hele stencil vullen.
 • Progladte verkregen product en prostrochite de rand.

Rijden uil patchwork

Uil in patchwork stijl, kan een grote decoratie voor pannenlappen zijn. Om het heel eenvoudig te maken. U vindt er een patroon stof in verschillende kleuren, draad, naaimachine en een schaar nodig.

Voordat u begint, was de stof in de wasmachine. Het is wenselijk om een ​​wassen op delicate cyclus produceren zonder draaien. Daarna progladte materiaal.

Patchwork patroon kan worden gebruikt voor de decoratie uil tack of baby kussensPatchwork patroon kan worden gebruikt voor de decoratie uil tack of baby kussens

Het proces van het maken van tack-uilen volgende:

 1. een schets van de uil op papier te tekenen. Volgens de sjabloon, knip de bestanddelen van het product.
 2. Vervaardiging van gedrukte katoenen voering en een laag vulmateriaal syntepon. Hun afmetingen moeten overeenkomen met de afmetingen van de voorzijde van het product.
 3. Naai de voorkant van het apparaat met de patchwork techniek, d.w.z. de productcomponenten naar elkaar toe te passen, en leg de naden.
 4. Na de voorzijde klaar is, lopen op haar ijzer.
 5. Vouw de voering en vulling polyesterboeg van de kleverigheid.
 6. Naai langs de voorzijde van het voorwerp. Filler (sintepon) gelijkmatig over het product.
 7. Steekrand tack verkregen.

Regelingen, sjablonen en patronen in de techniek van patchwork patronen (video)

Er zijn veel regelingen voor quilten. Elk van hen heeft een aantal functies en nadelen. Producten gemaakt met behulp van een verscheidenheid aan lappendeken regelingen zijn in staat om fleuren de grijze dagen, en uitgegroeid tot een ongebruikelijk ontwerp oplossing. Als je een beginner bent, probeer je hand op de meest primitieve regelingen, zoals een put of een roos.

Patchwork: schema's, sjablonen en patronen (foto)

001 1-1024x1024 0120 2 4 11-PATROON-Flower-quilt-deken-en-sloop-Cherry-blossom 72 998-00.202 25872021724 1895145

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − = 63

map