patchwork kakel för köket, liksom andra småsaker lapptäcke

patchwork kakel för köket, liksom andra småsaker lapptäcke

12 October 2017Patchwork i köket interiören ser fräsch och ovanligaPatchwork i köket inredningen ser fräsch och neobychnoA om det är nödvändigt att använda ett lapptäcke i inredning? Det innebär en tillämpning av komplexa mönster, eller helt enkelt färgkontrast. Är inte alla har smak. Följaktligen är det första behovet ta reda på om det kommer att vara bekvämt för den framtida ägaren av huset. Men det bör noteras att i köksinredning lapptäcke ser ganska fräsch och ovanlig. Sålunda kan det vara inte bara på keramiska plattor eller plast (PVC, polyetylen, polykarbonat, etc).


Lapptäcke stil i det inre av huset

Patchworkdesign kan användas för att:

 1. gardiner;
 2. gardiner;
 3. i utsmyckningen av tak och väggar (vare undertak, eller till och med den enkla tapeter);
 4. i möbeldesign (köksinredningar är ofta dekorerade på ett sådant sätt).

Patchwork gjorde en intressant designmöblerPatchwork gjorde en intressant designmöbler

Och sist men inte minst - en stil även med sina egna händer kan ställas in. Allt är enkelt - du behöver ta samma bricka med samma struktur, men med olika mönster och bekvämt att ansluta sig till ett sätt. Det kommer bara att vara samma lapptäcke kombinationen. Men kom ihåg att när du använder den här designen på ett element - det bör kombineras med andra.

Till exempel, när köksmöbler med fördel installeras smitt stål belagd med glas, skulle den ideala vara en kombination av ett lappverk av vita och mörka färger (spelet på kontrast).

Detta gäller för gardiner, och även taket (duplex gipsskivor med två färger eller en kombination av glänsande filmspänningen).


Är det möjligt att undvika eventuella fel i konstruktionen när man väljer ett lapptäcke? Det är faktiskt möjligt, om till exempel tas till kontrasten av mörka och ljusa färgrika färger. Blunders - användningen av enkla inre av färgglada brickor med några abstraktsionnym prydnad. Det så småningom kommer att se löjlig och kaotisk.

Gardiner lapptäcke: Alternativ

Inredning börjar, som ni vet, med belysning. Och det regleras med hjälp av gardiner. Men med textilier klarat sig mycket bättre än med valet av material för efterbehandling rätter.

Gardiner och draperier lapptäcke dekorera alla kökGardiner och draperier lapptäcke dekorera alla kökNaturligtvis när det gäller bara om gardiner för köket, och det är bättre att använda draperier, gardiner, eller så kallade romerska nyanser. Även om det är nödvändigt att klargöra att vissa tillverkare har även persienner med formade prydnad. Men de bör inte användas utan att rådfråga en designer - du kan bara skada inredningen.

På vilka variant för att stoppa? Bör vägledas av ett kök och storleken på fönsteröppningarna:

 • För små kök perfekt - traditionella gardiner lapptäcke till nivån för tröskeln.
 • För medelstora (upp till 15 kvadratmeter) med en persienner kan användas i romersk stil. De inte bara tillåter dig att justera mängden solljus som kommer in i rummet, men också ser ganska elegant, dyra.
 • För stora som kök med få fönster, kan du använda lapptäcke gardiner som ställs i mitten av fönsteröppningen i en osynlig avsats.

Och var att få gardinerna i stil med lapptäcke? Det finns två alternativ - antingen på egen hand de gör (naturligtvis att föredra genomskinligt tyg) eller köpa färdiga av tillverkaren. Naturligtvis är det bättre att göra det själv, men det är inte varje webmaster kommer att finnas på plats.

Vi får inte glömma att gardiner, lapptäcke kan kombineras på en duk textilier av olika struktur och även arter - allt detta tillåtet.

Det viktigaste - det är en attraktiv slutresultat. Genom att ansluta fantasin kan bara gardiner pereobustroit ditt kök oigenkännlighet! Och några idéer inga begränsningar här. Det är det som är den största fördelen med patchwork.

Patchwork produkter för köket: dressing

Vilka andra produkter kan användas för att dekorera kök rum? Den första att komma att tänka omfattas, liksom åtsittande möbler. Men allt detta kan kompletteras, och andra små föremål, inklusive servetter, handdukar och även står för cymbaler.

kökdekor kan kompletteras med servetter och står för cymbaler i utformningen av lapptäckekökdekor kan kompletteras med servetter och står för cymbaler i utformningen av lapptäcke


Överallt lapptäcke ser attraktiva och ändamålsenliga. Och det är inte nödvändigtvis det behöver vara sy. Patchwork princip används överallt, även i produktionen av köksredskap. Och överallt är det tillåtet att använda. Dessutom kan allt detta beställas från företag som sysslar med design och inredning.

En fler brickor kommer att bli ett bra komplement till alla detaljer. Som nämnts ovan, det viktigaste - rätt kombination. Det vill säga, om du använder några färgglada prydnadsföremål i samma kakel, är det rekommenderat att använda på servetter, tallrikar, sängöverkast eller mattor som placeras vid dörren. Och det är de små sakerna skapa en gynnsam och behaglig atmosfär. I köket - det är mycket viktigt, eftersom här inte bara äta, men också för semester för hela familjen andlig fest.

Så i vissa kök objekt lapptäcke säger:

 1. till slut;
 2. i kökstillbehör, inklusive servetter, handdukar,
 3. i möbler;
 4. i en kruka.

Det är naturligt att detta kan lägga till gardiner. Rummet behöver inte vara enkel att genomföra alla idéer ägaren. För det mesta alla element i harmoni är möjligt även för 4-6 kvadratmeter.

Patchwork och badrum

Gör lapptäcke och badrum tillsammans? Över, men bara om vi talar om finish, eftersom det används främst minimalistiki stil. Följaktligen, såsom i köket, lägger ett lapptäcke design i några små saker - skulle vara överflödig. Även om badhuset har en enorm storlek och ser mer ut som en bastu, det finns ett lapptäcke skulle vara lämpligt. Men i de flesta hushåll detta rum tar oftast bara några kvadratmeter.


Patchwork kommer att vara lämpligt i badrummet stora rummetPatchwork kommer att vara lämpligt i badrummet stora rummet

Vad kakel är lämplig för badrummet? Bättre att köpa färdiga kit lapptäcke. Det faktum att golv- och väggplattor är av olika tjocklekar. Men dess främre del måste vara densamma. Om vi ​​vill skapa en otrolig sång, är det bäst att välja en bricka färg nära. Ornament - är det en mindre del. Det är tänkt att ansluta en mängd olika former, allt från enkla mönster och mönster, färger och slutar med marina frågor.

Men det finns grundläggande regler att dekorera badrum. Alltså:

 • Sheer tub (eller dusch) bör bestå av flera tysta toner. Här mönster och ornament är tillåtna endast under glasskivorna, som stängda samma båset eller hydromassagesystem.
 • Patchwork i taket - inte det bästa alternativet. Det är bättre att använda den traditionella vita eller beige gips, filmspänning. Tile är i allmänhet onödigt.
 • Patchwork dekoration tillåts endast en vägg. Således, till exempel, fylla tomrummet ovanför diskbänken och spegeln (om takhöjd över 2,5-3 meter).

Du kan inte bara begränsa oss till keramiska plattor. Om badrummet är helt enkelt täckt av en gardin, kommer det att vara lämpligt i samma patchworkdesign med väggar. Men alla bör ändå vara mycket försiktig med ett sådant val.

patchwork kakel för kök (video)

Generellt i lapptäcke design - det är ganska kontroversiellt beslut. Det är svårt att kombinera och välja. Men om du följer de enkla reglerna för konstruktion, är slutresultatet definitivt imponerande.

patchwork kakel för kök (foto)

08676b4f6d152fXL patchwork kakel för köket, liksom andra småsaker lapptäcke 04 ---- 0acf51b846b606XL 5Pechvork 7c79d72f00 55e4554d4a439eb65c8f8454fe058a45 256 958original 1053

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 42 = 52

map