Paneler på väggen med händerna: 30 ursprungliga foto idéer

Paneler på väggen med händerna: 30 ursprungliga foto idéer

12 October 2017Om du vill skapa i sin lägenhet en unik och originell design, men medel för denna idé inte, då kan du göra en väggmålning på väggen med händernaOm du vill skapa i sin lägenhet en unik och originell design, men medel för denna idé inte, då kan du göra en väggmålning på väggen i hans rukamiPanno på väggen med händerna inte så svårt. Observera att det inte finns några begränsningar på de regler som används tekniker inredning med denna metod. Som dock och material som kan användas för att skapa dekorationer. Vad är variationer paneler och hur man genomför ett antal dekor idéer med sina händer improviserade?


Väggpaneler i det inre av ett modernt hem

För vad i princip att hänga på väggpaneler? Inte så lätt att göra den mest vanliga bilden, eller ens göra utan ytterligare inredning? Det är omöjligt att ge ett definitivt svar på denna fråga, men det bör nämnas att väggpanelen - detta, åtminstone den nuvarande trenden i det inre. Det är typ av ett nytt steg i inredningen, som är en logisk fortsättning på vanliga bilder.

Dessutom, med hjälp av en panel, kan du:

 • Dölja vissa hål design;
 • Lägg individualitet interiör;
 • Spara på inköp av efterbehandling material.

Måtten på panelen är inte begränsade av ramen - du kan gömma sig bakom det, men allt det smutsiga finish.

Med hjälp av en panel kan dölja vägg oegentligheter. Du kan också vizulno öka eller minska storleken på väggenMed hjälp av en panel kan dölja vägg oegentligheter. Du kan också vizulno öka eller minska storleken på väggen


Processen att skapa en panel kan i allmänhet göra narr. Gör det möjligt, även med barnen i en semi-lekfullt sätt. Moms måste notera.

Om vi ​​talar om aktuella trender, är det nu mestadels under panelerna betyder textil modulär sammansättning eller bildkonst (när hela bilden består av flera mindre, men inte nödvändigtvis ligger nära varandra), prydnad. Och exempel på en sådan bild i samma Internet - oräkneliga. Regelrätt välja och göra som du vill.

Vad panel på väggen i sovrummet

Vad kan göras i sovrummet väggmålning? Du måste gå till de enkla, delikat, en skulle kunna säga - pastellfärger. De kommer att se ut en vacker pelmets, till exempel på botten av en möbel eller skåp eller som enskilda kompositioner på kal vägg. Kan och gör en panel av knappar eller papper, tapeter rester.

När du skapar en väggmålning på en vägg i sovrummet, kan du visa all sin kreativa fantasi och idéerNär du skapar en väggmålning på en vägg i sovrummet, kan du visa all sin kreativa fantasi och idéerpopulär innehåll

Förresten, de mest populära material för att skapa en panel är:

 • papper;
 • pärlor;
 • Tyg (patchwork - perfekt för ornament);
 • Smördeg (torkad vid en temperatur på 60-80 grader);
 • Trådar med spikar (kan ersättas med stift);
 • Tree.

När det gäller hantverk för sovrum, här kan du placera en bild eller abstraktsionnye samma sammansättning i samma tabell. Något fantastiskt, som domineras av mörkt och tyst ton. Denna dekoration är inte bara ett komplement till atmosfären i vila och kön, men också den känslomässiga tillståndet för människors sömn.

Hur man väljer en panel på väggen i vardagsrummet

Living Room - är den som kom det första gäst ser. I de flesta fall här och där hela mötet, umgås, dricka te. Och, naturligtvis, en av ägarna till vackra hem är villiga att leva kan imponera på din inredning. Med en sådan "enhet" kan också visa sin sociala status. Det är av denna anledning som det bästa alternativet för vardagsrummet är en smides paneler. Men med sina händer för att skapa det är inte så enkelt. I de flesta fall måste du kontakta tredjepartsföretag som tillhandahåller tjänster för att skapa förfalskade produkter.

Vid val av design, form och färg av panelerna på väggen i vardagsrummet, måste du vara noga med att få den att passa in i din heminredningVid val av design, form och färg av panelerna på väggen i vardagsrummet, måste du vara noga med att få den att passa in i din heminredning

Det dekorerar vardagsrummet och en metallpanel, som, till exempel, är i tillägg till eldstaden. Och någon gjorde, och stannar vid steampunk stil - en slags union av retro och modern.

I allmänhet, variationerna är många och från botten av de bästa kan kallas paneler av:

 • Metal (smitt - perfekt);
 • Swarovski stenar (eller en kombination av sådana filmer);
 • Dyra tyg, trimmas med dyrbara garn (även sidendräkt). Men det var med materialet enligt arbete är svårt nog;
 • Glass.

Att panelerna kan utföras oberoende och kan köpas nästan förinställningar som bara behöver kombinera rätt sätt (t ex av samma bilder).

Smidesmetallpaneler på väggen: gör det rätta

Smidesmetallpaneler, som regel, inte fäster, och kraschat in i väggen. För det skapar en pre-spår. Det enklaste sättet att göra detta är om du använder falsk vägg som dekoration. Det bör ske med hjälp av en oval utskärning elektrorubanka. Annars måste du hamra skörd fördjupning för framtida paneler.


Smidesmetallpaneler på väggen för att göra mer komplicerad än den vanliga papper, pärlor, tyg, smördeg, eller trä med spik gängaSmidesmetallpaneler på väggen för att göra mer komplicerad än den vanliga papper, pärlor, tyg, smördeg, eller trä med spik gänga

De flesta variationer av smidda kompositioner:

 • prydnad;
 • blommor;
 • Krökt abstraktion;
 • Förutom den öppna spisen (du kan även i form av brand).

Naturligt, för skapandet av en sådan panel skulle kräva förmågan att styras med metallen och hamrande, eller åtminstone svetsmaskinen.

Smides paneler i form av ornament

Detta är förmodligen en av de svåraste variationer paneler. Som regel de har det redan på fasaden av huset, inte inne i byggnaden. Såsom nämnts ovan, kan den placeras i en speciell öppning eller fästas direkt på väggen med Plugg, ankare. För dem som smide på "du", kan du försöka göra ett mönster med hjälp av elektrisk svetsning. Helt enkelt - som tas galvaniserad plåt, som dras på toppen av varje mönster med användning av stången under spänning.


Smides paneler i form av ornament är utmärkt och kompletterar alla rumSmides paneler i form av ornament är utmärkt och kompletterar alla rum

följande regler följas för att utföra sådant arbete:

 • Krävs jordplatta;
 • Endast arbetsoveraller (isoleringsskikt);
 • I inget fall ändrar inte märket på stavarna i utförandet av ritningen (naturligtvis, om det inte uttryckligen krävs). Annars kommer svetsdjupet variera. Resultatet - prydnad helt enkelt förvrängd.

Textil panel: skapa ett mästerverk hemma

Den bekväma tyg för att skapa en panel, så att detta material är lätt att arbeta med. Allt annat kan du bara använda de gamla resterna av patchar, vänster, till exempel efter att sy några klänningar.

För att skapa en panel behöver:

 • plywood;
 • Bitar av vävnad eller transplantat;
 • lera;
 • Sax.

Textilpanelen kan du skapa din egen lätt, det viktigaste - lust och fantasiTextilpanelen kan du skapa din egen lätt, det viktigaste - lust och fantasi

Inte svårt att gissa att själva panelen kommer att placeras på plywood (kan ersättas med något annat träbaserade skivor). Vävnadstransplantat kan häftas, bindning stiplerom, och först därefter - att limma på basen. Vad det kommer att bli - det är inte så viktigt. Kan Tree, snögubbe, Snow Maiden (nyårsafton) eller något fantastiskt, enkelt prydnad. Det viktigaste - som "master", som kommer att arbeta på sin skapelse.

Väggpaneler i det inre av ett barns rum

När det gäller barnens rum, kommer det att vara helt lyckat, någon variation. Seriefigurer, sammansättningen av en ljus färgglada prydnadsföremål eller fantasi för barnet - är i allmänhet inga gränser. Och du kan instruera barnen på egen hand, för att upprätta en panel, såsom mors dag.

Vilka material är lämpliga i det här fallet:

 • tidningspapper;
 • herbarium;
 • Torkade blad;
 • Färgat papper och kartong;
 • duk;
 • Knappar.

Väggpaneler i barnkammaren kan göras från resterna av tapetenVäggpaneler i barnkammaren kan göras från resterna av tapeten

Naturligtvis bör du inte lita på barnen att arbeta med farliga ämnen, glas-typ, olika pärlor och liknande. Och det är inte bara berikande lektioner, utan helt enkelt - kul, intressant. Är särskilt viktigt för barn, svårt att vara stilla.

Paneler med dina egna händer: en master class i stil lapptäcke

Så lapptäcke - ett lapptäcke, om vi talar i klartext. Mästarklass på dess tillkomst innebär endast en förklaring av olika sätt att ansluta. Om du använder textilier, det bästa alternativet - sömmar och söm inuti. Visuellt lederna är osynliga. Även om det är möjligt att slå och sy frågar honom lite dekorativa kanter.

Stickade paneler - också inte ett dåligt alternativ. Det kommer att vara särskilt relevant för dem som åtnjuter stickning.

Lovers arbetar med tyg kommer att tilltala till skapandet av en panel på väggen i stil med lapptäckeLovers arbetar med tyg kommer att tilltala till skapandet av en panel på väggen i stil med lapptäcke

Endast här du behöver tänka på det faktum att när parning:

 • Ansluta slingrader utföres på diagonalen (en serie av extrema sträckor från ena änden till den andra);
 • Det är önskvärt att välja de flikar av samma material, eller åtminstone samma konsistens.

Återigen, samma, den sista panelen - det kan vara så vanliga bilder av små fläckar, eller bara prydnad, mosaik i ett kaotiskt sätt. Om sys ull, då är det lämpligt att först behandla med hjälp av kammar (för att höja tupplur), därefter fastställa resultatet i den vanliga hårspray eller färglös lim (lack).

Paneler med dina egna händer: en master class från tidningar

Tidningar - de saker som alla i huset i överflöd. Varför inte använda dem för att skapa en unik inredning? Naturligtvis är detta alternativ inte är lämplig för dekoration av poolen eller bad, men som en tillfällig dekoration - precis lagom. För övrigt är dessa hantverk nu lära sig att göra i skolan.

Paneler gjorda av tidningar är ganska enkel och kräver inte mycket tidPaneler gjorda av tidningar är ganska enkel och kräver inte mycket tid

Alternativ för panelerna - några. De mest raffinerade, enligt hendmeyd Masters - en spiral.

Det är lätt nog:

 • Flera ark tidningen tvinnade till ett enda rör (inte tillsammans, och lägga ut den ena efter den andra). Lederna - lim lim papper med en penna;
 • Papperet skärs i tunna strimlor;
 • Från dessa spiraler finns några mönster i sättet att blomma smide.

Paneler tillverkade av tidningskanaler (video)

På samma sätt skapade solrosor, där stammen kommer att vara, till exempel konventionell gren. Naturligtvis kan allt detta fortfarande dekorera med konstgjorda blommor "droppar" av lim pärlor - efter beslut av befälhavaren.

Paneler på väggen med sina händer (foto)

--25- --20- 0bdfab744081f0f194147f5f812p - kartiny-Panno-Panno-nastennoe-Hohloma-Panno-Na- 2d01312076a23942ef970202b592 - kartiny-Panno-Panno-nastennoe-starinnye- 4cf28ce47df2016cc7f9c669eaj4 - kartiny-Panno-keramicheskoe-Panno-na-stenu-- 8e8089b9d5933edbffab0312bfe6 - kartiny-Panno-kvilling-pavlin-- 66- 2547- 63333162-- 98896501757a1b028d7cab116279389-

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − 85 =

map