Paneler gjorda av tråd och naglar: 8 enkla idéer för kreativitet

Paneler gjorda av tråd och naglar: 8 enkla idéer för kreativitet

12 October 2017Modern väggmålning av naglar och tråd kommer att bli en riktig dekoration av det inre av en lägenhet eller ett hus på landet och tjäna ägare till mer än ett årModern väggmålning av naglar och tråd kommer att bli en riktig dekoration av det inre av en lägenhet eller ett hus på landet och kommer att tjäna mer än en master godSegodnya har blivit mycket populärt att tillverka paneler av naglar och tråd. Extra möte för att skapa vackra inskriptioner och intressanta mönster har kallats sträng-art. Denna idé är inte ny alls, men mycket spännande. Bilder från tråden och naglar göra utan lim. För drift bara en liten hammare, små spikar, trådar och en bas. Bra val av trådtjockleken tillåter visuellt göra paneler mer uttrycksfulla och omfattande. Det viktigaste i denna process - ha kul.


Paneler tillverkade av naglar och trådar: vävning schema

Fantastiska bilder kan skapas från vanliga naglar och olika trådar. vävning systemen skiljer sig från varandra beroende på curl mönster garn.

Paneler gjorda av tråd och naglar kan göras på två sätt:

 • Fyll utrymmet utanför bilden, lämnar mitten tom silhuett;
 • Vävmönster direkt fylla utrymmet inom.

Även slingrande tråd på kryddnejlika göra två stilar: radiella och kontinuerliga. När ray metod garnen fungerar som fläktstrålar som utgår från en punkt i olika riktningar. Trådar överlagras på varandra är inte tjock. Den kontinuerliga metoden innebär applicering kretsen på substratet genom en mall och penna. Rita mönster uppstår kaotiskt slingrande tråd på naglarna.

Processen att linda tråden på naglarna okomplicerade och väva grunderna kan bemästras, lära av erfarenheterna från skickliga hantverkare med erfarenhetProcessen att linda tråden på naglarna okomplicerade och väva grunderna kan bemästras, lära av erfarenheterna från skickliga hantverkare med erfarenhet


Ganska enkelt, men intressant exempel på tillämpning av en kontinuerlig metod för en panel anses vara en bild-kvadrat. Det är mycket snabbare på grund av bristen på ritningen. Allt du behöver för att skapa det är en hammare, spik, snören och botten. Starta genom att framställa substratet (hårdpapp), i vilket fall det rekommenderas att färga bläck, såsom svart. Ytterligare hammar dubbar runt basen, som avgår från kanten 1 eller 1,5 cm. Positionerings dubbar bör vara på samma avstånd från varandra. Sedan knyta trådänden i en spik i hörnet av torget så att knuten var omärklig. Vi börjar väva en bild klyftor haka fast mitt emot varandra och något drar tråden. På svart bakgrund attraktiv ser helt olika trådfärger. Det är möjligt att utföra en bild i en färg eller i olika färger. Då måste vi gå vidare eller under drift för att ansluta längder av tråd av olika färger snyggt paket. Det kommer att ha en mycket vacker bild med en smidig övergång från en färg till en annan.

För paneler är bättre att välja en stark tråd, annars under drift, kan de gå sönder och måste börja om igen.

Mycket trevligt utseende paneler mönster som är gjord av flera element.

Paneler gjorda av tråd och naglar: Viktigt att notera

Ritning med spikar och som brodertråd på kartongen har en mycket ovanlig och fantastisk utsikt. Processen är ganska enkel, men det finns några punkter som du bör uppmärksamma.Paneler tillverkade av naglar och tråd - är fantastiskt vacker, ljus och originalproduktPaneler tillverkade av naglar och tråd - är fantastiskt vacker, ljus och originalprodukt

Det är nödvändigt att notera:

 • Grunden kan lämna en monokromatisk eller färgbläck, i det här fallet, ser ädlare panelen;
 • Att skissa bakgrunden är bättre att välja akrylfärger, de är mer intensiv;
 • Garner bör vara den genomsnittliga tjockleken;
 • För paneler är bättre att välja enkla former utan små delar;
 • För att skapa en mall är bättre att välja ett tjockt papper eller kartong;
 • Som underlag kan du använda hårdpapp, kork eller skum ombord - är ett bräckligt material och därmed tråden mellan reglarna ska spännas inte mycket snäva;
 • För att underlätta för vävgarn kan hoppas över i stället för en penna;
 • Ursprungligen kommer att se ut på bilden, om mönstret är att hålla sig till underlaget och någon del dragtråd och naglar. den aktiva delen kommer således ser voluminös.

Paneler gjorda av tråd och naglar är ofta dekorerade med små stenar eller pärlor. Sådant material tjänar som en ytterligare dekorpanel för dekoration. Flerfärgade glas småsten Bra spel i solen. Från den här bilden blir mer attraktiv och mystisk.

Tänk på fästelement paneler är bättre i förväg, innan vävgarn.

Hur man gör en panel av spik och tråd i ett träd: en master class

Idag välkomnade skapandet av sådana okonventionella mästerverk av de vanligaste materialen. Teknik för att skapa paneler kräver omsorg och tålamod. Slutresultatet av detta intressanta arbete imponerar med sin originalitet.

Målning av naglar och tråd som ett träd sker inom några dagar, att få arbeta en stor glädjeMålning av naglar och tråd som ett träd sker inom några dagar, att få arbeta en stor glädje

Att arbeta är det nödvändigt:

 • Papper och penna trämönster;
 • fiberboard;
 • Monokrom eller flerfärgat garn;
 • Små kryddnejlika och en hammare;
 • Målarfärger och borstar;

Mall för en panel kan fungera som några träd, men då nät kommer att vara lite svårare. Då träd måste anslutas till varandra är mycket känsliga för visuella bakgrundsdensiteten var inte skiljer sig från det gemensamma utrymmet. Betrakta exempel på att skapa en panel med ett siluett.


Processen för att skapa en panel:

 1. Det första steget är att framställa fiberplattan arket;
 2. Vi tillämpar mallen för DVP och omringa det försiktigt inte fett penna;
 3. Märk upp silhuetten av trädet med spik på ett avstånd av en centimeter;
 4. Vilket gör markeringarna på kanterna av spånplattor samma stigning, körning dubbar till lika djup (1/3 av höjden av spiken) och på samma avstånd från en tång;
 5. Knyt ett snöre runt nageln och försiktigt binda diskret knöl under locket.
 6. Sekvensen börjar lindn kryddnejlika, som förbinder omkretsen med de som avger silhuetten av ett träd.

Du kan diversifiera fritid, att ha bemästrat underhållande processen att göra porträtt av svart tråd. Skapad av händerna unika skapelser kommer att bidra till att fördjupa sig i atmosfären i ett fritidshusDu kan diversifiera fritid, att ha bemästrat underhållande processen att göra porträtt av svart tråd. Skapad av händerna unika skapelser kommer att bidra till att fördjupa sig i atmosfären i ett fritidshus

Huvudsyftet är att fylla utrymmet runt trädet. Trådar får inte korsa bilden inuti. Naglar på omkretsen av ett mycket större antal, så de som skiljer silhuetten kan användas flera gånger. Det är värt varje runda sjunka under locket. Vid slutet av en panel ska göra en liten bunt och gömma den under spikhuvudet.

Nejlikor måste välja en lämplig storlek så att de inte peeped på att slå in baksidan av basen.

Ritning för paneler tråden med händerna

Trådar och naglar - en ganska ovanlig material att arbeta tillsammans. Även om så småningom kan du skapa egna händer nu konstverk. En sådan vacker väggmålning kompletterar varje interiör utrymme.


Idéer för paneler

 • Owl. Denna panel är perfekt för ett barns rum eller dekorera en gäst.
 • Heart. Lämplig för romantiska personer. Denna bild är en bra present till Alla hjärtans dag.
 • Inskriptioner. Ganska elegant utseende etiketter eller namn på nära och kära från spik och tråd.
 • Birds. Väldigt söt ser paneler med två fåglar som sitter på en gren.
 • Tree. Denna nyårs roligt att göra en panel av ull tråd eller garn för stickning. Vintertema kommer att vara en stor gåva till jul kära och nära människor.
 • Cat. Tja, som utan dessa husdjur. katt silhuett kommer att vara i harmoni med alla innerutrymmen.
 • Igelkottar. Sådana paneler kommer att effektivt dekorera boet två älskande. Å ena sidan i en mening, barn idé, men å andra sidan - det skapar en unik känsla av romantik och värme.

Vacker och känslig paneler av tråd och spikar i form av hjärta - ett billigt och originellt sätt att dekorera huset för dagen ValentineVacker och känslig paneler av tråd och spikar i form av hjärta - ett billigt och originellt sätt att dekorera huset för dagen Valentine

Särskilt populära är porträtten av svart tråd på vit bakgrund. Denna konst är sannerligen inte allas styrka, men vad de gör med hjälp av tråd och naglar skickliga händer som ett mästerverk inte kan kallas.

naglar starka och långa gäng som utför funktionen av en penna och målarfärger kräver mer än hundra, för framställning av en liten porträtt.

Det finns ett stort antal mönster och design. Det viktigaste att ta med din fantasi och inte vara rädd för att prova något nytt, eftersom bilden är i varje enskilt fall, och andra sådana inte.

Enkla paneler av tråd och naglar (Video)

Idag har vi nästan ingenting är omöjligt att överraska. Men en sådan en spännande upplevelse, inrättandet av en panel av tråd och naglar, låta sin egen för att skapa en unik bild i ett enda exemplar. När allt kommer omkring, de mest värdefulla saker som görs med sina egna händer. Denna skapelse kommer att komplettera någon modern interiör, ta med en viss mystik och mystik.

Exempel på paneler av tråd och naglar (foto)

13a10418cada56587fcec2179bf4f355254ee7205522765 7b05f10c85eae91c1a0ff7a069j0 - kartiny-Panno-kartina-iz-gvozdej-nitok-string 4997c54445c7ba403f418a75b7709fb5 1586263e854ce1d28e1b666d44bw - Podarki-k-prazdnikam-Panno-iz-gvozdej-nitok 1395351075129511129 13969770481288733154 14471914011988755384 2290878247 a0bc12137b886f02b9d70261cekq - kartiny-Panno-kartina-iz-gvozdej-nitok-string b7144129813850400bac440aa1d4

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − 72 =

map