Paneler gjorda av skal: 3 nautiska idéer

Paneler gjorda av skal: 3 nautiska idéer

12 October 2017Shells - mycket bra material för paneler, på grund av sin ovanliga form och utseende kommer att göra en unik sammansättningShells - mycket bra material för paneler, på grund av sin ovanliga form och formen av kompositionen kommer unikalnoyKrasivoe paneler tillverkade av skal komplettera det inre av ett vardagsrum, sovrum eller hall. För sin produktion behöver limma några snäckor och några dekorativa material. Det viktigaste - att välja rätt färger, annars sammansättningen kommer bokstavligen att bli uppenbar. Designers rekommenderas att inte begränsa flykt fantasi. Sammansättningen kompletteras med bilder av marint liv eller båt.


Var ska leta efter material för paneler av skal: Tips för nybörjare

Varje år medborgarna skickas till kustområdena att ta en paus från den ständiga rörelse i vardagen. Du behöver inte göra sig besväret att samla de nödvändiga skal. Den senare formen är vald baserat på estetiska önskemål. Det unika i kompositionen kommer att ge ovanlig form av skal. Man bör komma ihåg om en aspekt: ​​om det är en semester i ett annat land, är det nödvändigt att klargöra rätts nyans, vare sig ut ur landet ett stort antal skal tillåtet? Ställa en sådan fråga bör vara vid ingången till staten.

Varierat utbud av skal på grund av sin ovanliga form och en annan typVarierat utbud av skal på grund av sin ovanliga form och en annan typ

Dessutom kommer ingen skada att göra följande:

 • Mark tät behållare för transport av skal;
 • Hitta deformeras under påverkan av vågor, stora och små stenar;
 • Samla några kvistar av exotiska träd.

Hitta material för att utföra sammansättningen är lätt att lagra varor för handarbete eller marknad. Det viktigaste - pre-skiss på papper, är det tänkt att genomföra.


Hur man gör panelerna i skalen med händerna: hemligheter och tricks

För att börja göra en grov skiss av vad som ska visa sig i slutändan. Designers rekommenderar att du inte begränsad till enbart skal. Paneler kompletterar frön av spannmål och baljväxter.

I syfte att göra kompositionen kommer att behöva en stor bit av kartong, som skärs i två lika delar. Penna på en del av den ritade konturen av den framtida skapelsen. I nästa steg behöver lim "Moment" eller smältlim, en pensel och dekorativa material, beroende på dina önskemål.

En liten skiss som han gjort innan arbetet påbörjas, låt ha en klar uppfattning om resultatet av sitt arbeteEn liten skiss som han gjort innan arbetet påbörjas, låt ha en klar uppfattning om resultatet av sitt arbeteAtt arbeta med dem är som följer:

 • På kartongarket som små stenar, enligt de tidigare spåras konturer;
 • Det resulterande lagret av grus hällde tunt skikt av bindemedel;
 • Efter torkning av limmet blir transparent, vilket ger speciella charm komposition;
 • Den maximala nivån av adhesiva styrka vinster i 24 timmar, och endast därefter kan monteras skal;
 • Vid val av metod för tillämpning av snäckskal inte nödvändigtvis följer reglerna i symmetri;
 • Måttligt kreativt kaos kommer att ge en sammansättning lätthet och överklagande.

Efter spår av vidrör duken lim-gun torkades, de resulterande hålrummen måste fylla upp stenarna med en mycket liten fraktion. Designers rekommenderar att inte missbruka det angivna objektet. Skal bör inte helt dold under ett lager av fyllmedel. Processen för tillverkning av ytbehandlingslack. Det kommer att ge hållbarhet och en speciell charm.

Gör fartygspaneler tillverkade av skal med sina egna händer

Ovanligt i sin form, kommer sammansättningen tilltala dem vars hjärtan har länge varit överväldigade av kärlek till det stora havet. Produktionen av panelen tar inte mer än 2 dagar, med hänsyn till den tid som krävs för att torka limmet. Du måste hitta ett stort skal, som kommer att ligga till grund. Dekorativa element väljs baserat på färgomfång utrymme, som kommer att fastställa kompositionen.

Panel Panel "Ship of skal" kommer att vara en stor gåva till människan som älskar havet

För nybörjare finns det ett råd - definieras i förväg med formen av fartyget. På detta beror valet av lämpliga material. Om fartyget är planerad att göra en multi-level, behöver vi några små storlek skal.

Instruktioner steg för steg

 • Lim från 2-3 rapanov basstruktur, sker bindningsprocess rum på den främre delen med efterföljande varv;
 • Skära 2-3 pinnar, vilkas längd är densamma;
 • Vertikalt limstift till skalet, hålla ett lika stort avstånd däremellan;
 • Inom 4-5 timmar för att torka bindemedlet;
 • Monterad på en bit tätt material skal, varvid den inre sidan tittar upp;
 • Du kan använda garn att dekorera och förbättra strukturen;
 • Monterad på den uppsättning av vertikala stänger skal-segel;
 • Rekommenderas stor stora skal-segel i mitten och 2 andra mindre segel används skal;
 • Masten av den resulterande fartyget är dekorerad med flagga.

Målningar, paneler gjorda av skal med sina händer: Designer Tips

Vem sina egna händer för att göra den ursprungliga panelen måste vi vara medvetna om behovet av att respektera balansen. Locka ögonmönstret inte innehåller ett stort antal element. Det är därför det är viktigt att tänka på i förväg alla. Till exempel i vardagsrummet ser bra sammansättning pastellfärger, och för barnen - varm. Om huvudet är några idéer, kan du se en mängd bilder av färdiga verk.

Bild-paneler av skalet är mycket lätt att göra dina egna händer, även en nybörjare, det viktigaste - att förbereda de nödvändiga material och en hel del tålamodBild-paneler av skalet är mycket lätt att göra dina egna händer, även en nybörjare, det viktigaste - att förbereda de nödvändiga material och en hel del tålamod

Vid framställning av kompositionerna nödvändigt att överväga graden av belysningsområden och som råder i det inre färg.

Bland övriga rekommendationer identifierar följande:


 • Missbruka inte limmet, annars Kompositionen oestetiska;
 • Begagnade varor måste harmoniskt kombineras;
 • För att skapa en till synes attraktiva bildram krävs, kännetecknat av 2-3 nyanser av basfärgen av arbetet;
 • Den använda basen som en pålitlig tät papp eller spånskiva;
 • Det går inte att sätta den slutliga sammansättningen i direkt solljus;
 • Det är alltid möjligt att besöka verkstäderna där erfarna hantverkare kommer att svara på alla frågor.

Paneler tillverkade av skal med sina händer (video)

Skapa en panel av skal - en spännande upplevelse för dem som vill behaga kära en ovanlig gåva. Om så önskas, är den färdiga kompositionen används som en inredning. Storleken och formen på förfalskning begränsas endast flykt fantasi, men det är inte rekommenderat att göra alltför bra alternativ. Dess huvudsakliga nackdel - låg resistans. Glöm inte den nödvändiga utsmyckning av den färdiga konstruktionen.

Paneler gjorda av skal (bilden)

1jeug51f1896b4746a --25- 55-1024x1024 2CBEB18C7538-75 64master-klasspomosaike 5757s 5652e8928fd46345995b 8af884ac 1318707 497.458.412-1

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − 93 =

map