Paneler av trä för ditt hem: välj rätt alternativ

Paneler av trä för ditt hem: välj rätt alternativ

12 October 2017Träskivor kommer att bli en stor höjdpunkt på rummetTräskivor kommer att bli en stor höjdpunkt i din pomescheniiVypolnennoe paneler tillverkade av naturmaterial av trä, kompletterar innerutrymmen och bildar en visuell accent. Platsen kan vara i ett rum eller kontor, men innan du gör så det är värt att kontrollera hur väl de passar in i kupén. Som en grund för att skapa kompositioner med användning av bok, björk, al, ek och tall. Tekniken kommer från Thailand, där mode naturmaterial.


Vi gör de träpanel på väggarna med sina egna händer

Ögat är mest tilltalande handgjorda produkter, så designers tenderar att använda dem oftare. Först måste du mäta väggen. Efter det köpte eller tillverkade styrelse med de parametrar som krävs. Designers uppmanas att lägga till den ursprungliga storleken på ca 5-7 cm, som krävs för att göra eventuella justeringar.

Träpanel med sina händer kan dekorera nästan alla rumTräpanel med sina händer kan dekorera nästan alla rum

För arbete behöver du följande verktyg:

 • Scotch färg.
 • Hårtork.
 • Pensel.
 • Transfer Adhesive.
 • Den önskade bilden skrivs ut på en laserskrivare.

Med hjälp av maskeringstejp på plywood eller massivt trä som bildas över konturerna av den framtida bilden. Den tryckta bilden är noggrant smort på framsidan av överföringsbindemedlet. De smörjer också träbotten. Hitta limmet kan vara i en konst leveranser butik. Sedan försiktigt överförda bilden på ytan.


Undvika uppkomsten av rynkor och små ansamlingar av luft hjälper en roller, som noggrant jämnas trasa. Den minsta torktid av lim - 70 minuter. Påskynda hårtork. 

När limmet är torrt, är det nödvändigt att använda den lilla borsten försiktigt fukta dra vatten. Indränkta bilder tagna med en svamp för att diska.

Om det görs på rätt sätt, kommer plywood måla en bild. Ovanpå det ett lager av klarlack, vilket ger lyster och hållbarhet. Skapa en panel med sina egna händer kommer inte att ta mer än 3 timmar. Huvudsaken är att valet av konstruktionslösningar beakta egenskaper lokalerna.

Träpanel i inlandet: praktiska råd

Mångsidigheten hos panelen är möjligheten att komplettera det inre av bostadshus eller lokaler. Det bör noteras att panelerna passar in i alla inredningar, men du bör vara uppmärksamma på nyanser iDet bör noteras att panelerna passar in i alla inredningar, men du bör vara uppmärksamma på nyanser i

Det är nödvändigt att ta hänsyn till flera faktorer som påverkar det slutliga valet:

 • storleken på rummet.
 • Graden av belysning.
 • De dominerande färger.
 • Den typ av material som används inomhus.

Kännedom platsen börjar med ett vardagsrum, i det inre av vilket är att föredra att använda en produkt av stora dimensioner. Beroende på geometrin av rummet, beställde en panel som täcker ½ på väggen eller i sin helhet. På begäran är det kompletteras med artificiell belysning.

Om vi ​​talar om siffror, designers rekommenderar att stoppa valet av stadens silhuett. 

I en vanlig lägenhet ser bättre lugnande landskap, till exempel, Indonesien och dess natur. Rese fans väljer återhållsamma färger. Träpaneler inkluderar attraktioner eller urbana landskap, där du vill gå.

Diametralt motsatta rekommenderas för lokaler, vilket är av största vikt aktiv livsstil. Arbetena omfattar bilder av träd nattlivet i staden, abstrakta former, reproduktioner av samtida konstnärer eller dynamiska våldsscener element. Den lyxiga interiören dekorativa paneler kända bilder av den gamla delen av staden, trappor, eller Edens lustgård.

I vardagsrummet finns begränsningar när det gäller alternativ. Rummet är medium i storlek med standard fyrkantiga fönsterpaneler kan rymmas i ett hörn av rummet. Flera centimeter av utrymme att lägga till visuella deponeras på panelerna spiraltrappa. I små rum är det rekommenderat att använda dubbla siffror. Det är viktigt att båda mönstren är symmetriskt anordnade.

Kitchen. Här använder vi väggpaneler skogen, att rengöra. Det är förbjudet att placera dem nära spisen, kylskåp eller sjunka. Eftersom mönstret optimalt skildra frukter och bär. Sovrum och barns lungor väljs sammansättning: husdjur eller vattenytan.


Skapa från sågsnittet träpaneler

Innan du börjar se bättre bilder av olika alternativ, vilket kommer att bidra till att definiera begreppet. Därefter görs layoutarbetet. Gör det nödvändigt att naturlig storlek. Detta kommer att bidra till att avgöra storleken på sågsnittet. Som underlag för bättre utnyttjande av björk eller al.

Processen att skapa en panel tar ansträngning, men resultatet kommer säkert vänligenProcessen att skapa en panel tar ansträngning, men resultatet kommer säkert vänligen

För att utföra arbetet med att orsaka guiden är inte nödvändigt. Tillräckligt grundläggande färdigheter för att arbeta med verktygen. 

Vi måste följa följande procedur:


 • Speel noggrant slipning sandpapper.
 • Applicera akryl primer eller vit färg på ytan av sågen skära skum svamp.
 • torkningsprocessen varar upp till 65 minuter.
 • Efter torkning, slipning.
 • Förtryckt bild som du vill klippa konturen av sågsnittet.
 • Om det innehåller många små delar, till exempel, mynt bilden, innan det första elementet för att lämnas från kanten 1-2 cm.
 • Island landskap, som Cypern och Indonesien, det finns ingen ytterligare trimning cm.
 • På baksidan av bilden försiktigt smeta decoupage lim.
 • Sätt bilden på sågsnittet.
 • Släta valsen.
 • Förbjudet släta yta mönster händer, eftersom den vanliga eller kompositmaterial under tryck och bildar ett synligt band fukt.
 • När ämnet torkat är en fil raderas från kanterna överflödiga.

Eventuellt, små dekorativa element tillämpas, till exempel skapa volymetriska kompositioner kan matchas med rätt tonen tygstyckena. I östra interiören kan du använda ytterligare dekorationer av grenar och löv.

Mural sniderier: minimalistiska lösningar

För att skapa hela kompositionen är nödvändig från början att välja rätt material. Om plywood är bättre att göra enkla ritningar som omger diptychen är önskvärt att placera på en björk eller asp. Sedan tar det hänsyn till detaljnivå skiss. Enkla bilder av människor eller djur kan göras huggen mjuk lind.

När du väljer en panel måste nödvändigtvis ta hänsyn till måtten på rummet, belysning och inredningNär du väljer en panel måste nödvändigtvis ta hänsyn till måtten på rummet, belysning och inredning

För de andra alternativen måste följa dessa riktlinjer:

 • För bad bör tas med en obligatorisk björk bearbetning vattenbeständig lack.
 • Hall dekorera stora komposition av brädor över vilken mönstret anbringas.
 • För ett hus på landet är bättre att ta en lind eller tall.
 • bambu paneler passar i vardagsrummet.
 • Väl upplyst rum tillägg al.
 • Förberedelser inför barn gippoalergenna alltid.

Panel skepp av trä med sina händer (video)

Paneler tillverkade av naturmaterial att dekorera insidan med rätt materialval och design. Köket och balkongen används spånskiva eller plywood, och ett vardagsrum och ett sovrum - en lind, asp eller al. Om så önskas kan panelerna göras oberoende av varandra. Det viktigaste att observera dimension av bilden och skapa regler: Överför färdiga mönster eller skära kompositionen. 

Alternativ paneler av trä (foto)

0a918597b7 DSC0658 004.225 787 7319-15.036 49991439823824b 132881177 Artur201310241538161500 baby-bump-map-sign-038 barelef2

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − = 88

map