Paneler av fjärilar 3 grundläggande tekniker

Paneler av fjärilar 3 grundläggande tekniker

12 October 2017Paneler av fjärilar passar perfekt in i alla inredningen i ditt hemPaneler av fjärilar passar perfekt i alla inredningen i ditt zhilischaDostatochno ofta reparation av bostäder utförs med hänsyn till det faktum att han kommer att stå under några år, men monotonin i den långsiktiga kan bli uttråkad eller ens börja stam. Vad man ska göra i en sådan situation? Ska ge företräde åt den inre renovering med hjälp av tillbehör eller föremål såsom paneler av fjärilar som gjorts med sina egna händer.


Panel "Butterfly"

Fjäril på väggen - det är vacker dekoration, och det finns ingen gräns för hur det kommer att se, vilken storlek eller färg. Dessa är dekorationer började använda moderna designers, skapa en delikat och ovanliga interiörer. Många människor i barndomen skära ut fjärilar från en mängd olika material. Till exempel, papper och tyg servetter, och till och med lera. Just nu kan de vara mycket olika, och även gjort från vinylskivor.

Panel fjäril - en flygning av fancy, liksom möjligheten att skapa sin egen ovanlig design som glada över att inte bara ägaren av huset, men också gästerna.

Panel Panel "Butterfly" kommer att göra rummet en kreativ, kunna ändra det till oigenkännlighet

Du kan använda ovanliga material för att skapa en fjäril med delikat vingar och dekorera dem med paljetter och pärlor. Med denna dekoration i rummet är mer bekväma och mysiga, som krävs för varje person. På väggarna passar fantastiska varelser, magiska och mycket vackra.

Paneler av fjärilar - Denna panel, där fokus ligger i rummet. Vissa designers använda sådana produkter för att maskera de oegentligheter på väggarna, eller tillsyn under den tidigare reparation. Naturligtvis effekten av panelerna beror på den person som skapade den, till exempel, vissa föredrar ljusa färger, medan andra vill göra hem mer lugn och mild.


Paneler tillverkade av fjärilar med sina egna händer: vi gör oss själva

Mästarklass för att skapa pappers fjärilar är inte komplicerat, det är endast nödvändigt att plocka upp idéer och bestämma i vilken ordning teknik kommer att vara inrättandet av en panel.

Det finns flera sätt att bilda fjärilar av papper:

 • Quilling;
 • origami;
 • Stencil.

Skapa en panel av fjärilar screentrycksmetod anses enklare och samtidigt ett original inredning för rummetSkapa en panel av fjärilar screentrycksmetod anses enklare och samtidigt ett original inredning för rummetFörutom den utrustning som krävs för att uppmärksamma färgen på panelen. Som regel är det en ljuspunkt i rummet, men det ska se harmonisk med det övergripande inredning. Paneler bör inte slås samman med belagda väggar och tak.

Det finns skillnader och kurvan av vingarna av fjärilar. Om den klassiska stilen i rummet kan vara fjäril med intrikata kurvor, men för det mesta vardagliga av modernitet.

När formuläret är definierad, är det nödvändigt att arbeta skisser där utvecklingen genomförs med hjälp av datorprogram eller med hjälp av schabloner. Paneler var charmigt vackra fjärilar behöver skapa flera dimensioner. Det enklaste sättet är att använda ritpapper för att överföra mönstret och dess utbredning.

Om fjärilarna inte är symmetriska, och inte liknar varandra, så paneler kommer att locka ännu mer uppmärksamhet, eller för att vara mer exakt, deras kreativitet och extraordinära. 

Olika storlekar och former av fjärilar gör en mer realistisk och även animeradeOlika storlekar och former av fjärilar gör en mer realistisk och även animerade

Nästa steg är bildandet av bilden.

Gör fjärilar slut på papper för hand är mycket enklare och billigare, och eftersom papperet kan vara mycket olika, till exempel:

 • färg;
 • vitt;
 • glättat;
 • matt;
 • Velvet.

Valet är enorm både arter och i skuggan, och eftersom att skapa inredning med sina händer - det är inte en svår process.

Ofta för att skapa en panel av fjärilar med sina händer med hjälp av en pensel och färg, samt en vanlig album ark.

Alla dessa material är tillgängliga, och de kan köpas på någon affär. Vissa använder en tapet kvar från reparationer eller till och med bitar av material från vilka de sydda gardiner.


Skär fjärilarna behöver en mall och använda sax. Till fjärilar var av olika storlekar, är det nödvändigt att använda olika mallar. För att påskynda processen, kan du förbereda i förväg lådor, vikta flera stycken tillsammans, vikta på mitten, rita en halv kalv, och vingarna av fjärilar och skär åt gången, några insekter för dekoration. Denna skär utförs på samma teknik som beredningen av snöflingor.

Skapa en panel av fjärilar i 3D för att visuellt göra rummet mer luftig och ljusSkapa en panel av fjärilar i 3D för att visuellt göra rummet mer luftig och ljus

När alla tidigare steg görs, kan du fortsätta till bildandet av bilden:

 1. I utseende det kan vara mycket olika, såsom hjärtat, som en spiral, cirkel, oval, eller gör flödet av insekter.
 2. För att visualisera hur det kommer att se paneler på väggytan kan utökas bild på golvet. Detta är hur du kan gå vidare till rätta felsteg och eliminera oavsiktliga fel.

Fjärilar på väggen kan anordnas tätt och kan vara med utskjutande vingar. I papp fjärilar vingar kan vara våt något, så att de är rundade, vilket också är mycket attraktiv.


Paneler tillverkade av papper fjärilar: elegant inredning

Skapa en form av framtida paneler - det är ett speciellt ögonblick, som bestämmer vilken effekt produkt kommer att göra alla som ser den. Naturligtvis själv att göra det är ganska verklig. 

Det räcker populära paneler i form av en virvel, siffror, färger eller alla insekter kaotiska arrangemang av papper.

Det bör ta hänsyn till en harmonisk kombination av paneler av pappers fjärilar och hela lokalen i allmänhetDet bör ta hänsyn till en harmonisk kombination av paneler av pappers fjärilar och hela lokalen i allmänhet

Moderna designers föredrar att ha fjärilar på tapeten med skrymmande färger, vilket skapar en unik inredning. Den idealiska alternativet skulle vara en skiss teckning av en panel på väggen, som du kan använda kritor eller krita som lätt kan raderas med tapeter.

Var är den bästa platsen paneler fjärilar

Den mest lämpade för detta arrangemang anses fjärilar på väggytan, varigenom dölja brister, oegentligheter och defekter. Det bör noteras att det är möjligt att placeringen av panelerna av fjärilar på mörkarna. Designer lyx tyll, dekorerad med fjärilar med backspegeln - perfekt för att dekorera köket eller plantskola.

I huset kan du hitta en hel del ställen där du kan placera panelen.

Till exempel:

 • ljuskronor;
 • ljus;
 • golv lampa,
 • Hyllor.

skapande panel från Butterfly (video)

Kreativa lösningar kommer att broderas paneler på klädseln. Varför inte dekorera säng och kudde textilier fjäril med rörliga vingar? Varför inte göra stolarna i vingarna som en fjäril? Idéer kan vara massa, men det viktigaste - är att upprätthålla harmonin i rummet.

Paneler av fjärilar (foto)

02 5a017a2d8fd6542e4bab44b87a113947 27 83-1024x682 231big 0692a4e584defe6544ca2abbf7dd2502XL 76f468a14f091b06e4556357364f - kartiny-Panno-Panno-babochki 11766551dnzw3uvbtgk4s80 503.919 2090530112

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 62 =

map