Panelen vlinders 3 basistechnieken

Panelen vlinders 3 basistechnieken

12 October 2017Panels van vlinders perfect passen in elk interieur van uw huisPanels van vlinders perfect passen in elk interieur van uw zhilischaDostatochno vaak reparatie van residentiële gebouwen wordt uitgevoerd, rekening houdend met het feit dat hij een paar jaar zal staan, maar de eentonigheid van de lange termijn kan gaan vervelen of zelfs beginnen te stam. Wat te doen in zo'n situatie? Moet de voorkeur aan het interieur renovatie met behulp van accessoires of voorwerpen te geven, zoals panelen van vlinders die met hun eigen handen.


Panel "Butterfly"

Vlinder op de muur - het is prachtige decoratie, en er is geen limiet aan hoe het eruit zal zien, welke maat of kleur. Dit zijn de decoraties begon moderne ontwerpers gebruiken, het creëren van een delicate en ongewone interieurs. Veel mensen in de kindertijd uitgesneden vlinders uit een verscheidenheid van materialen. Bijvoorbeeld papier en textiel servetten en zelfs klei. Op dit moment kunnen ze heel anders, en zelfs gemaakt van vinyl platen zijn.

Panel vlinder - een vlucht van de verbeelding, evenals de kans om hun eigen ongewone ontwerp, dat blij om niet alleen de eigenaar van het huis, maar ook de gasten te creëren.

Panel Panel "Butterfly" zal de ruimte maak een creatieve, in staat om het onherkenbaar veranderen

U kunt ongebruikelijke materialen gebruiken om een ​​vlinder met gevoelige vleugels te maken en versier ze met pailletten en kralen. Met deze decoratie van de kamer is comfortabel en gezellig, die nodig is voor elke persoon. Op de muren passen fabelachtige wezens, magisch en erg mooi.

Panelen vlinders - dit paneel, waarbij de focus in de kamer. Sommige ontwerpers gebruik maken van dergelijke producten met het oog op de onregelmatigheden op de muren, of het toezicht maskeren onder de vorige reparatie. Natuurlijk is het effect van de panelen is afhankelijk van de persoon die het heeft gemaakt, bijvoorbeeld, sommigen de voorkeur felle kleuren, terwijl anderen willen het huis meer rustig en zacht te maken.


Panelen gemaakt van vlinders met hun eigen handen: we doen onszelf

Masterclass voor het maken van papier vlinders is niet ingewikkeld, is het alleen nodig om ideeën opdoen en bepalen de volgorde waarin de technologie de oprichting van een panel zal zijn.

Er zijn verschillende manieren van het vormen van vlinders papier bevat:

 • Quilling;
 • origami;
 • Stencil.

Het creëren van een panel van vlinders zeefdruk methode het wordt beschouwd als meer eenvoudige en tegelijk een origineel decor voor de kamerHet creëren van een panel van vlinders zeefdruk methode het wordt beschouwd als meer eenvoudige en tegelijk een origineel decor voor de kamerIn aanvulling op de benodigde apparatuur om aandacht te besteden aan de kleur van het paneel. In de regel, het is een lichtpuntje in de kamer, maar het moet kijken harmonieus met de algehele interieur. Panelen mag niet worden samengevoegd met gecoate muren en het plafond.

Er zijn verschillen en de kromming van de vleugels van vlinders. Als de klassieke stijl van de kamer van de vlinder met ingewikkelde bochten, maar voor de meest alledaagse van de moderniteit kan zijn.

Zodra het formulier is gedefinieerd, is het noodzakelijk om sketches die de ontwikkeling wordt uitgevoerd met behulp van computerprogramma's of met behulp van stencils werken. Om panelen was charmant mooie vlinders nodig hebben om meerdere dimensies te creëren. De gemakkelijkste manier is overtrekpapier gebruiken om het patroon en de propagatie overdragen.

Als de vlinders zijn niet symmetrisch, en niet gelijk aan elkaar, zodat panelen nog meer aandacht zal trekken, of preciezer, hun creativiteit en buitengewone te zijn. 

Verschillende maten en vormen van vlinders maken een meer realistische en zelfs geanimeerdeVerschillende maten en vormen van vlinders maken een meer realistische en zelfs geanimeerde

De volgende stap is de vorming van het beeld.

Maak butterflies uit de papieren met de hand is veel gemakkelijker en goedkoper, en omdat het papier heel anders kunnen zijn, bijvoorbeeld:

 • kleur;
 • wit;
 • glossy;
 • matt;
 • Fluweel.

Keuze is enorm, zowel in soorten en in de schaduw, en omdat te decor te creëren met hun handen - het is niet een moeilijk proces.

Vaak wordt aan een panel van vlinders met hun handen met een kwast en verf, evenals een regelmatige album vel te creëren.

Al deze materialen zijn beschikbaar, en ze kunnen worden gekocht bij elke winkel. Sommigen gebruiken een wallpaper overgebleven uit reparaties of zelfs stukken materiaal waaruit de genaaid gordijnen.


Snijd de vlinders een template nodig hebben, en met een schaar. Om vlinders waren van verschillende grootte, is het noodzakelijk om verschillende sjablonen gebruiken. Om het proces te versnellen, kunt u zich voorbereiden op voorhand dozen, gevouwen verschillende stukken bij elkaar, in tweeën gevouwen, trekken een half kalf, en de vleugels van vlinders en op een moment, een paar insecten voor decoratie te snijden. Dit snijden wordt uitgevoerd op dezelfde technologie uitgevoerd als de bereiding van sneeuwvlokken.

Het creëren van een panel van vlinders in 3D om visueel maken van de ruimte meer luchtig en lichtHet creëren van een panel van vlinders in 3D om visueel maken van de ruimte meer luchtig en licht

Nadat u alle vorige stappen zijn gemaakt, kunt u overgaan tot de vorming van het beeld:

 1. Qua uiterlijk kan zeer verschillend zijn, zoals het hart, zoals een spiraal, cirkel, ovaal, of is de stroom van insecten.
 2. Om te visualiseren hoe het eruit zal zien panelen op de muur oppervlak kan beeld worden uitgebreid op de vloer. Dit is hoe je kunt gaan met misstappen te corrigeren en te elimineren onbedoelde defecten.

Vlinders aan de wand kan dicht worden geregeld en kan met uitstekende vleugels. In karton vlinders vleugels enigszins nat zijn, zodat ze zijn afgerond, die ook zeer aantrekkelijk.


Panelen gemaakt van papier vlinders: stijlvol decor

Maak een vorm van toekomstige panelen - het is een speciaal moment, die bepaalt wat het effect van het product iedereen die het ziet zal maken. Natuurlijk zelf te doen is heel reëel. 

Het volstaat populair panelen in de vorm van een vortex, getallen, kleuren of alle insecten chaotische regeling van papier.

Hierbij dient rekening te worden gehouden met de harmonieuze combinatie van panelen van papier vlinders en het gehele pand in het algemeenHierbij dient rekening te worden gehouden met de harmonieuze combinatie van panelen van papier vlinders en het gehele pand in het algemeen

Moderne ontwerpers de voorkeur aan de vlinders op het behang met volumineuze kleuren, waardoor een uniek decor. De ideale optie zou een schetstekening van een paneel aan de muur, die je kleurpotloden of krijt die gemakkelijk kan worden gewist met behang kunnen gebruiken.

Waar is de beste plaats panelen van vlinders

Het meest geschikt voor deze opstelling wordt beschouwd vlinders op het wandoppervlak, waarbij gebreken verbergen onregelmatigheden en gebreken. Opgemerkt dient te worden dat het mogelijk is de locatie van de panelen van de vlinders op de blinds. Designer luxe tule, versierd met vlinders met buitenspiegel - ideaal voor het versieren van de keuken of kinderkamer.

In het huis kunt u een heleboel plaatsen waar je het paneel kunt plaatsen vinden.

Bijvoorbeeld:

 • kroonluchters;
 • lampen;
 • vloer lamp;
 • Planken.

schepping paneel van Butterfly (video)

Creatieve oplossingen zullen worden geborduurd panelen op de bekleding. Waarom niet het bed en kussen textiel vlinder met bewegende vleugels versieren? Waarom niet de stoelen in de vleugels als een vlinder te maken? Ideeën kunnen massa, maar het belangrijkste ding - is om de harmonie van de ruimte te behouden.

De panelen van de vlinders (foto)

02 5a017a2d8fd6542e4bab44b87a113947 27 83-1024x682 231big 0692a4e584defe6544ca2abbf7dd2502XL 76f468a14f091b06e4556357364f - kartiny-Panno-Panno-babochki 11766551dnzw3uvbtgk4s80 503.919 2090530112

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 3 =

map