Panelen gemaakt van schelpen: 3 nautisch ideeën

Panelen gemaakt van schelpen: 3 nautisch ideeën

12 October 2017Shells - zeer goed materiaal voor de panelen, vanwege hun ongewone vorm en het uiterlijk zal een unieke samenstelling te makenShells - zeer goed materiaal voor de panelen, vanwege hun ongewone vorm en de vorm van de samenstelling zal unikalnoyKrasivoe panelen gemaakt van schelpen een aanvulling op het interieur van een woonkamer, slaapkamer of gang. Voor de productie moet wat schelpen en een aantal decoratieve materialen te lijmen. Het belangrijkste ding - om de juiste kleuren te kiezen, anders zal de samenstelling letterlijk duidelijk zijn. Ontwerpers worden geadviseerd de vlucht van de verbeelding niet te beperken. De samenstelling wordt aangevuld met beelden van het mariene leven of boot.


Waar te zoeken naar materialen voor de panelen van shell: Tips voor beginners

Elk jaar, de burgers naar de kustgebieden om een ​​pauze van de constante drukte van het alledaagse te nemen. U hoeft niet de moeite nemen om de nodige schelpen te verzamelen. De laatste vorm is gekozen op basis van esthetische voorkeur. Het unieke van de samenstelling zal ongebruikelijke vorm van schelpen geven. Men mag niet vergeten over één aspect: als het een vakantie in een ander land, is het noodzakelijk om de juridische nuance te verduidelijken, of uit het land een groot aantal schelpen toegestaan? Stel een dergelijke vraag zou moeten zijn bij de ingang van de staat.

Divers aanbod van schelpen vanwege hun ongewone vorm en een ander soortDivers aanbod van schelpen vanwege hun ongewone vorm en een ander soort

Daarnaast zal geen kwaad zijn om het volgende te doen:

 • Mark strakke container voor het transport van schelpen;
 • Vind vervormd onder invloed van de golven, grote en kleine steentjes;
 • Verzamel een paar takjes exotische bomen.

Vind materialen om de samenstelling uit te voeren is het gemakkelijk om goederen op te slaan voor handwerken of markt. Het belangrijkste ding - de pre-schets op papier, is het de bedoeling om te implementeren.


Hoe de panelen van de schelpen te maken met je handen: de geheimen en trucs

Om te beginnen met het maken van een ruwe schets van wat er in het einde moet worden uitgeschakeld. Ontwerpers raden het niet alleen beperkt tot schelpen. Panels een aanvulling op de zaden van granen en peulvruchten.

Om het preparaat te maken een groot stuk karton, die in twee gelijke delen wordt gesneden nodig. Potlood op een deel van de getekende contour van de toekomstige creatie. In de volgende stap krijgt u lijm "Moment" of smeltlijm, een borstel en decoratieve materialen nodig, afhankelijk van uw voorkeur.

Een kleine schets gemaakt vóór het begin van het werk, laat een duidelijk beeld van de resultaten van hun werkEen kleine schets gemaakt vóór het begin van het werk, laat een duidelijk beeld van de resultaten van hun werkWerken met hen is als volgt:

 • Op kartonnen plaat gelegd steentjes, volgens de eerder gevolgde contouren;
 • De resulterende laag kiezels gegoten dunne laag hechtmiddel;
 • Na drogen van de lijm transparant, waardoor aan bijzondere b samenstelling;
 • De maximale kleefkracht voordelen voor 24 uur, en alleen dan kan worden gemonteerd schaal;
 • Bij het kiezen van de wijze van toepassing van schelpen niet noodzakelijkerwijs houden aan de regels van symmetrie;
 • Matige creatieve chaos zal een compositie gemak en aantrekkingskracht te geven.

Na sporen van het aanraken van het doek lijmpistool gedroogd, moet de verkregen holten om de stenen vullen met een zeer kleine fractie. Designers niet aan te raden om het opgegeven item misbruiken. Schaaltjes mogen niet volledig te blokkeren onder een laag vulmateriaal. Het fabricageproces oppervlaktebehandeling vernis. Het zal duurzaamheid en een bijzondere charme geven.

Doe schip panelen gemaakt van schelpen met hun eigen handen

Ongebruikelijk in zijn vorm zal de samenstelling een beroep op degenen wier hart al lang overspoeld met liefde voor de uitgestrekte zee. De productie van het paneel niet meer dan 2 dagen in beslag nemen, rekening houdend met de benodigde tijd om de lijm te drogen. Je moet een grote schaal, die de basis zal zijn te vinden. Decoratieve elementen worden geselecteerd op basis van de kleurengamma ruimte, waarop de samenstelling zal vaststellen.

Panel Panel "Ship of schelpen" zal een grote gift aan een man die houdt van de zee zijn

Voor beginners is er een stukje advies - van tevoren worden gedefinieerd met de vorm van het schip. Op dit hangt af van de keuze van de juiste materialen. Indien het schip is gepland voor een multi-level te maken, hebben we een paar kleine omvang schelpen.

Instructies stap voor stap

 • Lijm 2-3 rapanov basisstructuur met een bindingsproces plaatsvinden aan de voorkant latere omwenteling;
 • Gesneden 2-3 sticks, waarvan de lengte gelijk;
 • Verticaal lijmpatronen aan de schaal, waarbij een gelijke afstand daartussen;
 • Binnen 4-5 uur om het hechtmiddel te drogen;
 • Gemonteerd op een stuk dicht materiaal schaal, waarbij de binnenzijde opzoeken;
 • U kunt touw gebruiken om te versieren en verbeteren van de structuur;
 • Gemonteerd op de set verticale stangen shell-sail;
 • Aanbevolen groot formaat schaal varen in het midden en 2 de gebruikte kleinere zeil schaal;
 • De mast van de resulterende schip is versierd met vlaggen.

Schilderijen, panelen gemaakt van schelpen met hun handen: Designer Tips

Die zijn eigen handen om het oorspronkelijke panel te maken, moeten we ons bewust van de noodzaak om de balans te respecteren. Het aantrekken van het oogpatroon niet een groot aantal elementen bevatten. Dat is waarom het belangrijk is om te overwegen bij voorbaat alle. Bijvoorbeeld, in de woonkamer ziet er geweldig uit samenstelling van pastelkleuren, en voor de kinderen - warm. Als het hoofd is geen ideeën, kunt u een verscheidenheid van foto's van voltooide werken te zien.

Picture-panelen van de shell is heel gemakkelijk om uw eigen handen te maken, zelfs een beginner, het belangrijkste ding - om de benodigde materialen en veel geduld te bereidenPicture-panelen van de shell is heel gemakkelijk om uw eigen handen te maken, zelfs een beginner, het belangrijkste ding - om de benodigde materialen en veel geduld te bereiden

Bij het maken van de samenstellingen noodzakelijk is om de graad van verlichting beschouwen gebieden en die in de interieurkleur.

Onder andere aanbevelingen, worden de volgende:


 • Maak geen misbruik van de lijm, anders zal de samenstelling onesthetisch;
 • Gebruikte artikelen moeten harmonisch worden gecombineerd;
 • Om een ​​schijnbaar aantrekkelijke fotolijstje vereist, gekenmerkt door 2-3 schaduwen van de basiskleur van het werk te creëren;
 • Als base als een betrouwbare dichte karton of spaanplaat;
 • U kunt de uiteindelijke samenstelling niet in direct zonlicht zetten;
 • Het is altijd mogelijk om de werkplaatsen waar ervaren vakmensen alle vragen te beantwoorden bezoeken.

Panelen gemaakt van schelpen met hun handen (video)

Het creëren van een panel van schelpen - een spannende ervaring voor degenen die willen dierbaren te behagen een ongebruikelijke geschenk. Desgewenst wordt de eindsamenstelling als een interieur. De grootte en vorm van vervalsing alleen beperkt de vlucht van de verbeelding, maar het is niet aan te raden om al te grote optie doen. Het belangrijkste nadeel - lage weerstand. Vergeet niet over de vereiste inrichting van de afgewerkte structuur.

Panelen gemaakt van schelpen (foto)

1jeug51f1896b4746a --25- 55-1024x1024 2CBEB18C7538-75 64master-klasspomosaike 5757s 5652e8928fd46345995b 8af884ac 1318707 497.458.412-1

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 12 = 15

map