Panelen gemaakt van draad en nagels: 8 eenvoudige ideeën voor creativiteit

Panelen gemaakt van draad en nagels: 8 eenvoudige ideeën voor creativiteit

12 October 2017Modern muurschildering van nagels en draad zal een echte decoratie van het interieur van een appartement of een landhuis te zijn en de eigenaar van meer dan een jaar in dienst zijnModern muurschildering van nagels en draad zal een echte decoratie van het interieur van een appartement of een landhuis te zijn en zal dienen meer dan één master godSegodnya is zeer modieus om panelen van nagels en draad vervaardigen geworden. Buitengewone zitting om mooie inscripties en interessante patronen te creëren is genoemd touwtje-art. Dit idee is niet nieuw, maar erg spannend. Foto's van draad en nagels doen zonder lijm. Bedrijfsklaar slechts een kleine hamer, spijkertjes draden en een base. Goede keuze van de dikte van de draad maakt het mogelijk visueel te maken panelen meer expressief en volumineus. Het belangrijkste in dit proces - plezier hebben.


Panelen gemaakt van nagels en draden: weven regeling

Geweldige foto's kunnen worden gemaakt op basis van de gewone nagels en verschillende threads. weven stelsels van elkaar verschillen afhankelijk van de krulpatroon garens.

Panelen gemaakt van draad en nagels kan worden gedaan op twee manieren:

 • Vul de ruimte buiten het beeld, waardoor het midden leeg silhouet;
 • Weefpatroon direct vullen van de ruimte binnen.

Ook wikkelen draad op te kruidnagelen twee stijlen: radiale en continu. Wanneer ray Werkwijze draden fungeren als waaierbundels afkomstig zijn van één punt in verschillende richtingen. Draden over elkaar niet dik. De continue werkwijze omvat het aanbrengen keten op het substraat via een matrijs en potlood. Patroon tekenen plaatsvindt chaotische wikkelen draad op nagels.

Het proces van het winden draad op nagels ongecompliceerd en weven de basis kan worden beheerst, het leren van de ervaring van vakmensen met ervaringHet proces van het winden draad op nagels ongecompliceerd en weven de basis kan worden beheerst, het leren van de ervaring van vakmensen met ervaring


Vrij eenvoudig, maar interessant voorbeeld van de toepassing van een continue werkwijze voor een paneel wordt beschouwd als een foto-kwadraat. Het is veel sneller te wijten aan het ontbreken van een tekening. Alles wat je nodig hebt om het te maken, is een hamer, spijkers, touw en bodem. Begin met het bereiden van het substraat (hardboard), waarbij het aanbeveling inkt, zoals zwarte kleurstof. Verdere hameren studs rond de basis, buiten de rand 1 of 1,5 cm. Positioneernokken moeten gelijke afstand van elkaar. tie dan het uiteinde van de draad in een spijker in de hoek van het vierkant zodat de knoop was waarneembaar. We beginnen een foto kruidnagel aansluiten tegenover elkaar enigszins trekken van de draad weven. Op zwarte achtergrond aantrekkelijk zal er helemaal anders uitzien draad kleuren. Het is mogelijk om een ​​foto te voeren in één kleur of in verschillende kleuren. Dan moeten we vooraf of tijdens de operatie om lengtes van draad van verschillende kleuren nette bundel aan te sluiten. Dat zal een heel mooi beeld met een soepele overgang van de ene naar de andere kleur hebben.

Voor de panelen is het beter om een ​​sterke draad te kiezen, anders tijdens het bedrijf, kunnen ze breken en moeten helemaal opnieuw beginnen.

Zeer mooie uitstraling panelen patroon dat bestaat uit verschillende elementen.

Panelen gemaakt van draad en nagels: Belangrijk om op te merken

Tekenen met spijkers en als borduurgaren op het karton heeft een zeer ongebruikelijke en een fantastisch uitzicht. Het proces is vrij eenvoudig, maar er zijn enkele punten die u op moet letten.Panelen gemaakt van spijkers en draad - is fantastisch mooi, helder en origineel productPanelen gemaakt van spijkers en draad - is fantastisch mooi, helder en origineel product

Het is noodzakelijk om kennis te nemen:

 • De basis kan een monochroom of kleur inkt laat, in casu de videorecorder ziet edeler;
 • Om de achtergrond te schetsen is het beter om acrylverf te kiezen, ze zijn meer intens;
 • Garens moet de gemiddelde dikte;
 • Voor de panelen is het beter om eenvoudige vormen, zonder kleine onderdelen te kiezen;
 • Om een ​​sjabloon te maken is het beter om een ​​dik papier of karton te kiezen;
 • Als basis u hardboard, kurk of foam board gebruiken - een breekbaar materiaal en dus de draad tussen de noppen worden gespannen niet erg strak;
 • Voor het gemak van het weven garen kan worden overgeslagen in plaats van een pen;
 • Oorspronkelijk zal lijken op de foto, indien het patroon is vast te houden aan het substraat en één element gelijkspel draad en nagels. Waardoor het actieve gedeelte zal zien volumineus.

Panelen gemaakt van draad en nagels zijn vaak versierd met kleine stenen of kralen. Een dergelijk materiaal dient als extra decorplaat voor decoratie. Veelkleurige glas kiezelstenen geweldige combinatie in de zon. Uit deze afbeelding wordt het aantrekkelijker en mysterieus.

Denk na over de vaststelling element panelen beter op voorhand, voor de start van het weven garen.

een masterclass: Hoe kan ik een panel van nagels en draad in een boom te maken

Vandaag de dag is verheugd over de oprichting van een dergelijke onconventionele meesterwerken van de meest voorkomende materialen. Techniek voor het maken van panelen vereist zorg en geduld. Het eindresultaat van dit interessante werk maakt indruk door zijn originaliteit.

Het schilderen van nagels en draad als een boom wordt gemaakt binnen een paar dagen, het krijgen van een groot genoegen te werkenHet schilderen van nagels en draad als een boom wordt gemaakt binnen een paar dagen, het krijgen van een groot genoegen te werken

Om te werken is het noodzakelijk:

 • Papier en potlood hout patroon;
 • fiberboard;
 • Monochroom of meerkleurig garen;
 • Kleine teentjes en een hamer;
 • Verven en borstels;

Sjabloon voor een paneel kan dienen als een paar bomen, maar dan is het net een beetje moeilijker. Toen de bomen moet worden met elkaar verbonden zijn zeer gevoelig voor de visuele achtergrond dichtheid was niet anders dan de gemeenschappelijke ruimte. Neem bijvoorbeeld het creëren van een paneel met een silhouet.


Het proces om een ​​panel:

 1. De eerste stap is de vezelplaat te bereiden;
 2. We passen de sjabloon om de DVP en omcirkelen zorgvuldig niet markeerpotlood;
 3. Markeren het silhouet van de boom met nagels op een afstand van één centimeter;
 4. Waardoor de markeringen op de randen van spaanplaat dezelfde spoed, rijden studs gelijke diepte (1/3 van de hoogte van de nagel) en op gelijke afstand van een tang;
 5. Bind een touwtje rond de nagel en zorgvuldig binden discrete knobbeltje onder de kap.
 6. De sequentie begint wikkeling kruidnagel, verbindt de omtrek met die emitteren silhouet van een boom.

U kunt diversifiëren vrije tijd, de onderhoudende proces van het maken van portretten van de zwarte draad onder de knie. Gemaakt door de handen unieke creaties zal helpen om onder te dompelen in de sfeer van een vakantiehuisU kunt diversifiëren vrije tijd, de onderhoudende proces van het maken van portretten van de zwarte draad onder de knie. Gemaakt door de handen unieke creaties zal helpen om onder te dompelen in de sfeer van een vakantiehuis

De belangrijkste doelstelling is om de ruimte rond de boom te vullen. De schroeven moeten niet het beeld binnen te steken. Spijkers op de omtrek van een veel groter aantal, zodat die onderscheiden het silhouet kan meerdere malen worden gebruikt. Het is elke ronde spoelbak onder de dop waard. Aan het einde van een panel moet een kleine bundel te maken en te verbergen onder de nagel hoofd.

Anjers zou een geschikte grootte te selecteren zodat deze niet rijden in de achterzijde van de basis wil keek.

Tekening voor de panelen van de draad met je handen

Draden en nagels - een nogal ongewone materiaal om samen te werken. Hoewel uiteindelijk kun je je eigen handen te creëren nu aan het werk van de kunst. Zo'n mooie muurschildering past bij elk interieur ruimte.


Ideeën voor panelen

 • Uil. Dit paneel is perfect voor de ruimte van een kind of versier een gast.
 • Hart. Geschikt voor romantische personen. Deze foto is een goed cadeau voor Valentijnsdag.
 • Inschrijvingen. Heel stijlvolle look labels of namen van dierbaren van nagels en draad.
 • Vogels. Heel schattig ziet er panelen met twee vogels zittend op een tak.
 • Boom. Deze New Year's leuk om een ​​panel van wollen draad of garen voor het breien te maken. Winter thema zal een grote gift voor Kerstmis lieve en nauwe mensen.
 • Cat. Nou, want zonder deze huisdieren. kat silhouet zal in harmonie zijn met elk interieur.
 • Egels. Dergelijke panelen zal effectief versieren het nest twee geliefden. Aan de ene kant in een zin, idee voor de kinderen, maar aan de andere kant - het creëert een uniek gevoel van romantiek en warmte.

Mooie en gevoelige panelen van draad en spijkers in de vorm van een hart - een goedkope en originele manier om het huis voor de dag van Valentine versierenMooie en gevoelige panelen van draad en spijkers in de vorm van een hart - een goedkope en originele manier om het huis voor de dag van Valentine versieren

Vooral populair zijn de portretten van zwarte draad op een witte achtergrond. Deze kunst is zeker niet ieders kracht, maar wat ze doen met de hulp van draad en nagels vaardige handen als een meesterwerk kan niet worden opgeroepen.

nagels sterk en draad die de functie uitvoert van een potlood en verven vereisen meer dan honderd voor de vervaardiging van een kleine portret.

Er zijn een groot aantal patronen en ontwerpen. Het belangrijkste ding om uw fantasie te nemen en wees niet bang om iets nieuws te proberen, want je foto is in elk geval afzonderlijk, en andere dergelijke niet.

Eenvoudige panelen van draad en nagels (Video)

Vandaag hebben we bijna niets is onmogelijk om te verrassen. Maar zo'n spannende ervaring, de oprichting van een panel van draad en nagels, laat zijn eigen om een ​​uniek beeld te creëren in een enkel exemplaar. Immers, de meest waardevolle dingen die gemaakt zijn met hun eigen handen. Deze creatie zal elk modern interieur aan te vullen, breng een zekere mystiek en mysterie.

Voorbeelden van panels van draad en nagels (foto)

13a10418cada56587fcec2179bf4f355254ee7205522765 7b05f10c85eae91c1a0ff7a069j0 - kartiny-Panno-kartina-iz-gvozdej-nitok-string 4997c54445c7ba403f418a75b7709fb5 1586263e854ce1d28e1b666d44bw - podarki-k-prazdnikam-Panno-iz-gvozdej-nitok 1395351075129511129 13969770481288733154 14471914011988755384 2290878247 a0bc12137b886f02b9d70261cekq - kartiny-Panno-kartina-iz-gvozdej-nitok-string b7144129813850400bac440aa1d4

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − 22 =

map