Panel - stijlvol accessoire Nieuwjaar decoratie

Panel – stijlvol accessoire Nieuwjaar decoratie

12 October 2017Kerstversiering panelen zullen geen ruimte voor het nieuwe jaarKerstversiering panelen zullen geen ruimte voor het nieuwe jaar zijn bij de stemming van Kerstmis met kop dekt vrolijk, ruiken mandarijn en naalden golf, is het tijd om je huis te versieren en in het een gezellige vakantiesfeer. Beauty-visgraat glinstert in de hoek van gekleurde lichten geregen aan het plafond veelkleurige slingers op de deur wordt opgehemeld krans van dennentakken - dus misschien is elk appartement aan de vooravond van het nieuwe jaar vakantie. En dus wil ik in de decoratie van het huis van de New Year's toe te voegen voor iets nieuws en origineel. Sommige eigen speciale smaak, die is op zoek naar de eigenaren zullen de warmte en het comfort van thuis vakantie, en gasten voelen - tot de verbeelding en talent-needlewoman gastvrouw bewonderen.


Kerstmis panelen: Master Class

Masterclass als de normale fotolijst kan worden gemaakt New Year's panelen, die ongetwijfeld dezelfde "kers op de taart" New Year's decoratie van uw huis zal zijn. Als het huis zijn er verschillende stukken stof, lijm, oude foto frame, kerststemming, en 20 minuten van de vrije tijd, is er een gemakkelijke manier om een ​​creatieve klein ding te creëren.

panelen zullen we nodig hebben voor de vervaardiging van:

 • Doek (doek of jute) - de basis van het paneel;
 • Photo Frame;
 • karton;
 • Multi-gekleurde stukjes doek;
 • superlijm;
 • een beetje fantasie.

Met de hulp van gewone objecten kunt u een originele kerstversiering makenMet de hulp van gewone objecten kunt u een originele kerstversiering maken

Uitvinden een verhaal voor een panel, kunt u maken beginnen. Om te beginnen, snijd een stuk karton, de nodige ons de grootte overeenkomt met het frame. Zet de resulterende stuk karton op een stoffenbasis en toevoeging weerszijden van 4-6 cm, nauwkeurig snijden. Plak de resulterende stuk stof aan het karton boven. Vergoedingen wrap en lijm op de achterkant van het karton.


Op de gedraaide doek potlood tekent de geselecteerde scène. Bijvoorbeeld, een sneeuwpop of Vadertje Vorst onder de kerstboom.

Knip van stoffenschroot geoogste delen hiervan worden op basis van het paneel. Afwisselend lijm snijdelen op het doek. Het blijft alleen de verkregen panelen plaatst in een frame als een normale foto.

Panelen - een symbool van het jaar 2017

Tegen het einde van 2016, het jaar van de Red Fire Monkey, die verovering in 2015 Blauw-groene houten geit geslaagd. Volgens de Oost-kalender, zal het volgend jaar een symbool van de Red Fire Rooster zijn.

Rooster vogel gewoon en alleen omdat dure juwelen en elegante decoratie in het nieuwe jaar tot niets.

Symbol 2017 is een vurige pik dat is pluimvee, maar verschilt moed en vrolijkheidSymbol 2017 is een vurige pik dat is pluimvee, maar verschilt moed en vrolijkheidMaar de decoraties zijn onafhankelijk gemaakt, zal symbool 2017 waarderen. Dus het zal zeer nuttig zijn om een ​​New Year panelen die de gastheer in 2017. Om een ​​New Year's pik kan worden gemaakt van vilt. Deze zeer eenvoudige en gehoorzaam in het materiaal. Een kant-naar figuur plaatmaterialen kunnen worden gelijmd of genaaid steken de hand. Het zal ook ziet er geweldig uit panelen omringen een haan van papier gemaakt in quilling technieken. De panelen moeten rode prevaleren, en alle derivaten daarvan (kastanjebruin, paars, enz.), Evenals geel, goud en oranje.

Zorg ervoor dat de nodige aandacht te geven aan de eigenaar van het jaar, en dan zal hij niet vergeten over u in het komende jaar en zal rijkdom en welvaart te belonen.

New Year wandpanelen

Nieuwe wandpanelen zijn een uitstekende decoratie en interieur zal feestelijk karakter geven. Materialen voor het vervaardigen van dergelijke panelen zijn enorm. En degenen die al tijd gehad om na te denken wat te doen kan alleen worden gemaakt van doek of papier voor een aangename verrassing.

En ja, kan de wandpanelen worden gemaakt van 6 materialen:

 • Zijde, door speciale verven voor bouwverven weefsels van zijde;
 • Zout deeg bereid uit dergelijke eenvoudige bestanddelen zoals meel, zout, plantaardige olie en water;
 • Granen, koffie, pasta en andere losse materialen die gegoten op de vooraf bekleed met klevende deel van het doek;
 • Natuurlijke materialen zoals kegels, dennentakken en gedroogde bloemen van waaruit u prachtige bloemen collages op het thema van het nieuwe jaar kan creëren;
 • Kralen, blaft hun doek op het thema van het nieuwe jaar;
 • Knopen, naai ze in de vorm van speelgoed Kerstmis tot vod bont-boom, al pre-gelijmd op het doek.

Kerstmis panelen gemaakt van natuurlijke materialen zal een uitstekende aanvulling op de kerstboom te zijnKerstmis panelen gemaakt van natuurlijke materialen zal een uitstekende aanvulling op de kerstboom te zijn

En dat is niet al het materiaal voor het nieuwe jaar panelen. Het is ook mogelijk om een ​​papier-mache, hout, keramiek, steen, schelpen, behang, schuim ... In het algemeen, de grenzen van de lijst is afhankelijk van uw verbeelding.

Het combineren van verschillende materialen en texturen, spelen kleuren, leuke decoratie voor het huis zal een stijlvol accessoire exclusieve huis decor geworden.

Versier de wandpanelen kan worden samengesteld uit meerdere beelden of foto's, verbonden door het thema van het nieuwe jaar. Of gewoon naar buiten en kopen Kerstmis wandpanelen in de winkel.


Panel "Christmas Fantasy"

De plot van het nieuwe paneel om te komen met niet zo moeilijk. Natuurlijk, in de eerste plaats, te binnen schieten Vadertje Vorst, Snow Maiden en sneeuwpop, eenzaam verlangen naar het groene driehoekige kerstboom. Maar als we het over fantasieën, laat nafantaziruem iets echt heel speciaal.

Zeer interessante en originele look zal een panel in de vorm van de ramen, geschilderd door vorst zijn.

Versier ramen samenstelling kan uit wit papier te snijden op uw home comfort en warmte te vullenVersier ramen samenstelling kan uit wit papier te snijden op uw home comfort en warmte te vullen

Grootvader vorst om wat voor reden weigert om hun magische schilderijen te schilderen op moderne kunststof ramen. Dus wat is een kunstmatige venster niet alleen de magie en mysterie in de decoratie van het huis van de New Year's, maar ook brengen ons terug naar een moment in zo'n buurt en dierbaar verleden.

Trek vorst kan eenvoudig verf (gouache of aquarellen) uit papier of ingewikkeldere Tekenmethodes gebruik houtlijm en een geschikt stuk glas gebruiken.


Kerstmis muurschildering van de kinderen met hun handen

Erg leuk om uw huis met feestelijke accessoires gemaakt met zijn eigen handen te versieren. En een honderd keer mooier, als je ze gemaakt met hun kinderen.

Een van de makkelijkste opties - om schimmel panelen op het thema Sinterklaas plasticine. Dergelijke panelen kind is niet moeilijk om zelf te maken. Om dit te doen wat je nodig hebt om te tekenen met potlood op een stuk karton sjabloon voor onze toekomst New Year's foto's, en dan verf het de details van de plasticine. U kunt ook applique van gekleurd papier en katoen schijven doen.

Voor het maken van meer complexe, hebben we een oude muzikale opnemen en 35-40 veelkleurige wegwerpvorken.

Lijm vork hete lijm afwisselend met één of andere zijde van de plaat. Versier, verdraaien van de plug linten en klatergoud. In het centrum van de verankering boog met klokken en een paneel in de vorm van eeuwse New Year's klaar.

Het doen van New Year's panelen uit klei, het kind produceert niet alleen ambachten, maar ontwikkelt ook de motoriek van de handenHet doen van New Year's panelen uit klei, het kind produceert niet alleen ambachten, maar ontwikkelt ook de motoriek van de handen

Werken met warme lijm smelten en vereist grote voorzichtigheid. Kinderen kunnen de Thermo alleen gebruiken onder toezicht van volwassenen.

Kerstmis muurschildering gemaakt door kinderen, zijn ideaal als een "verplichte" Christmas ambachten voor de kleuterschool.

Kerstmis muurschildering met zijn eigen handen - een interessante hack

Wijzend eindeloze geschenken, vonken sterretjes vuurwerk New Year beginnen voor te bereiden op een andere gezegende vakantie - Kerstmis. Op Kerstmis meestal panelen verbeelden engelen, de ster van Bethlehem of Kerstmis Kerststal. Erg origineel Kerstmis zal zien panelen op een verhaal van Nikolaya Vasilevicha Gogolya "The Night Before Christmas."

Kerstmis is al lange tijd beschouwd als een vakantie met het gezin. Verzamel de hele familie voor een productie van Kerstmis van een panel - het is niet alleen een aangename vakantie tijdverdrijf, maar ook een geweldige manier om de eenheid van het gezin en familiebanden.

ontwikkelingsstoornissen Nieuwjaar panel "Herringbone "(video)

Kerstmis panelen gemaakt met je eigen handen, mag niet alleen dienen voor decoratie New Year's interieur, maar ook een prachtig cadeau voor vrienden en familie zijn. 

panelen Christmas (foto)

2-min82 3-min1 3-min62 2cr1 6-min45 5b136a07eb9f974f6e4d72bf8c9bd226 10 min19 9-min19 18 MIN5 34a7ef0e-2a18-4e43-86af-949d6122147d

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 12 =

map