Panel - elegant tillbehör nyår dekoration

Panel – elegant tillbehör nyår dekoration

12 October 2017Christmas paneler dekoration kommer att vara något utrymme för det nya åretChristmas paneler dekoration kommer att vara något utrymme för det nya året när julstämning med kåporna glad, lukta mandarin och nålar våg, är det dags att dekorera ditt hus och skapa i en mysig semester atmosfär. Beauty-fiskbens skimrar i hörnet av färgade lampor uppträdda från taket mångfärgade kransar på dörren tryckt krans av granris - så kanske är varje lägenhet på tröskeln till nyårs. Och så vill jag lägga i nyårs utsmyckning av huset efter något nytt och originellt. Några egna speciella smak, som tittar på ägarna kommer att känna värme och komfort i hemmet semester och gäster - att beundra fantasin och talang-needle värdinna.


Christmas paneler: Master Class

Mästarklass som normal fotoram kan göras nyårspaneler, vilket utan tvivel kommer att vara samma "grädde på moset" nyårs dekoration av ditt hem. Om hemmet finns det flera fläckar av tyg, lim, gammalt fotoram, julstämning, och 20 minuters fri tid, finns det ett enkelt sätt att skapa en kreativ liten sak.

paneler vi kommer att behöva för tillverkning av:

 • Trasa (duk eller säckväv) - grunden för panelen;
 • Photo Frame;
 • kartong;
 • Multi-färgade tygstycken;
 • superlim;
 • lite fantasi.

Med hjälp av vanliga objekt kan du göra ett original jul dekorationMed hjälp av vanliga objekt kan du göra ett original jul dekoration

Uppfinna en historia för en panel, kan du börja göra. Till att börja med skära ut en bit kartong, nödvändig oss storlek som motsvarar ramen. Sätta den resulterande bit kartong på ett tyg bas och tillsätta varje sida av 4-6 cm, noggrant skäras. Klistra den resulterande tygstycket på kartongsidan upp. Ersättningar wrap och lim på baksidan av kartong.


På vände canvas penna drar den valda scenen. Till exempel, en snögubbe eller Fader Frost under granen.

skär sedan ut ur tyg klipp skördade delar som kommer att dra på panelen. Alternativt limma skurna delar till duken. Det återstår bara att sätta de resulterande panelerna i en ram som en normal bild.

Paneler - en symbol för år 2017

Närmar sig slutet av 2016, året för Red Fire Monkey, som lyckades erövra 2015 Blågrön trä get. Enligt den östra kalendern, kommer nästa år att bli en symbol för Red Fire Rooster.

Tupp fågel enkelt och helt enkelt därför dyra smycken och elegant inredning i det nya året till någonting.

Symbol 2017 är en eldig kuk som är fjäderfä, men skiljer sig mod och glädjeSymbol 2017 är en eldig kuk som är fjäderfä, men skiljer sig mod och glädjeMen dekorationerna är gjorda oberoende kommer symbol 2017 uppskatta. Så det kommer att vara mycket användbart för att göra ett nytt år paneler föreställande värden i 2017. För att göra en nyårs kuk kan göras av filt. Denna mycket enkla och lydig i materialet. En färdig att räkna baserade paneler kan limmas eller sys stygn hand. Det kommer också att se stora paneler omger en tupp från papper tillverkat i quilling tekniker. Panelerna måste råda rött och alla dess derivat (rödbrun, lila, etc.), liksom gult, guld och orange.

Var noga med att ta hänsyn till ägaren av året och då han inte kommer att glömma dig under det kommande året och kommer att belöna rikedom och välstånd.

NYÅR väggpaneler

Nya väggpaneler är ett utmärkt dekoration och inredning kommer att ge fest personlighet. Material för tillverkning av sådana paneler är stora. Och de som redan har haft tid att tänka vad man ska göra kan endast göras av tyg eller papper för en trevlig överraskning.

Och så kan väggpaneler tillverkas av 6 material:

 • Silk, av särskilda färger för målningsarbetet sidentyger;
 • Salt deg framställd från sådana enkla ingredienser såsom mjöl, salt, vegetabilisk olja och vatten;
 • Spannmål, kaffe, pasta och andra lösa material, som hälles på det förbelagda med vidhäftande delen av duken;
 • Naturmaterial såsom koner, granris och torkade blommor där du kan skapa vackra blommor collage på temat av det nya året,
 • Pärlor, skäller sin duk på temat av det nya året;
 • Knappar, sy dem i form av julen leksaker till RAG fur-tree, redan i förväg limmas på duken.

Christmas skivor tillverkade av naturmaterial kommer att bli ett utmärkt komplement till granenChristmas skivor tillverkade av naturmaterial kommer att bli ett utmärkt komplement till granen

Och det är inte allt material för nyårs paneler. Det är också möjligt att göra en papier-mache, trä, keramik, sten, snäckor, tapeter, skum ... I allmänhet gränserna för listan beror på din fantasi.

Kombinera olika material och texturer, spela färger, söt dekoration för hemmet blir en elegant tillbehör exklusiv heminredning.

Dekorera väggpaneler kan bestå av flera bilder eller bilder, som förenas av temat för nya året. Eller bara gå ut och köpa julen väggpaneler i butiken.


Panel "Christmas Fantasy"

Handlingen för den nya panelen för att komma upp med inte så svårt. Naturligtvis först och främst kommer att tänka på Fader Frost, Snow Maiden och snögubbe, ensam längtan efter den gröna trekantiga julgranen. Men om vi talade om fantasier, låt nafantaziruem något egentligen ganska speciellt.

Mycket intressant och ursprungliga utseende kommer att vara en panel i form av fönster, målad av frost.

Dekorera fönster sammansättning kan skäras ut ur vanligt vitt papper att fylla ditt hem komfort och värmeDekorera fönster sammansättning kan skäras ut ur vanligt vitt papper att fylla ditt hem komfort och värme

Farfar frost av någon anledning vägrar att måla sina magiska målningar på moderna plastfönster. Så vad är en konstgjord fönster kommer inte bara att föra magi och mystik i nyår dekoration i hemmet, men också föra oss tillbaka till ett ögonblick i ett sådant nära och kära förflutna.

Rita frost kan vara enkel färg (gouache eller vattenfärger) tillverkad av papper eller att använda mer komplicerade metoder för ritning med hjälp av trälim och en lämplig bit av glas.


Christmas väggmålning av barn med sina händer

Mycket trevligt att dekorera ditt hem med festtillbehör gjorda med sina egna händer. Och hundra gånger trevligare, om du har gjort dem med sina barn.

Ett av de enklaste alternativen - att forma paneler på temat jul model. Sådana paneler barn är inte svårt att göra själv. För att göra detta måste du rita med blyerts på en pappskiva mall för våra framtida nyårs bilder och sedan måla den detaljerna i modellera. Du kan också göra applikationer av färgat papper och bomull skivor.

För att göra mer komplexa, behöver vi en gammal musikalisk rekord och 35-40 mångfärgade engångsgafflar.

Lim gaffel varmt lim växelvis med den ena eller andra sidan av plattan. Dekorera, vrida plug band och glitter. I centrum av förankrings båge med klockor och en panel i form av nyårs talet redo.

Göra Nyårs paneler från lera, barnet producerar inte bara hantverk, utan utvecklar också motorik händerGöra Nyårs paneler från lera, barnet producerar inte bara hantverk, utan utvecklar också motorik händer

Arbeta med varmt lim Smält och kräver stor försiktighet. Barn kan använda Thermo endast under uppsikt av vuxen.

Christmas väggmålning gjord av barn, är idealiska som en "tvingande" Christmas hantverk för dagis.

Christmas väggmålning med sina egna händer - en intressant hack

Notera oändliga gåvor, gnistor sparklers fyrverkerier nyår börjar förbereda sig för en annan välsignad semester - julen. På julen paneler skildra vanligtvis änglar, stjärnan i Betlehem eller jul julkrubba. Mycket original julen ser paneler tillverkade på en berättelse av Nikolaya Vasilevicha Gogolya "The Night Before Christmas".

Julen har länge ansetts vara en familjesemester. Samla hela familjen för en jul produktion av en panel - det är inte bara en trevlig semester tidsfördriv, men också ett bra sätt att enighet familj och släktskap band.

utvecklings nyår panel "Fiskbens "(video)

Christmas skivor tillverkade med dina egna händer, kan tjäna inte bara för dekoration Nyår interiör, men också vara en underbar present till vänner och släktingar. 

Christmas paneler (foto)

2-min82 3-min1 3-min62 2CR1 6-min45 5b136a07eb9f974f6e4d72bf8c9bd226 10-min19 9-min19 18-min5 34a7ef0e-2a18-4e43-86af-949d6122147d

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − 84 =

map